|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45649314]no ba, u nas razy dwa to wszystko : D Leoś rewelacja : D sprytny jak małpka! i nawija ciągle jak Dorotka : ) łooo to wy macie auto takie bajeranckie bardzo : D pamiętam, jak mi się tigry podobały gdy do PL weszły :lov e: oooo fuck! rewelacja, gratuluję i kciuki trzymam! ![]() czym się :przyt ul: ------------------ Dorotka zaczęła dzisiaj chodzić przy łóżku! jak się cieszę :lo ve: I padłam dzisiaj, zrobiłam kanapkę jej z dżemem (biedra albo łowicz mają rewelację, 100% owoców, bez dodatków żadnych!) i odrywam kawałeczki kromki i do dzioba jej, podleciała Agatka, że ona też chce - Dorotka sobie wyjęła i wsadziła siostrze :hah aha:[/QUOTE] hahahaha Pietraszko robi to samo, ale nam daje przerzute kawalki jedzenia ![]() Brawa dla Dorci!!! Swoja droga masakra ostatnio, jak cos sie nie podoba, jak czegos mu nie dam to ryk i rzucanie sie na podloge ![]() ![]() ![]() Cytat:
rozumiem ![]() Cytat:
jejku, 10pkt piekny ![]() I to jest cudowne, ze dla niej to najnormalniejsza rzecz na swiecie.... ![]() Cytat:
z to gratulacje ![]() A pensja tez dyrektorska? ![]() ![]() Ale malz ostatnio do mnie mowi, ze jak awansuje to spokojnie bedziemy sie mogli utrzymac z jednej wyplaty a ja bede mogla siedziec w domu z Pietraszkiem i Tamarka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wiecie co.....brakowalo mi was cholernie ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3722 |
Zadomowienie
|
Nie było mnie wczoraj, bo Tż przejął kompa i tak nadrabiam niczego nie świadoma, a tu takie nowiny
![]() ![]() Black, super, że mąż znalazł pracę ![]() LAdy, zdrówka dla Pietraszka ![]() Szaja, ![]() Fewcia, Debrah, ![]()
#3723 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wczoraj w nocy ja zmierzylam ma 87cm wzrostu ![]() ![]() aaaa kupilismy dzis Emelki ![]()
![]() |
#3724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ja sama widze, ze odkad Kuba zaczal wstawac, chodzic przytrzymujac sie czegos to jest naprawde o wiele bardziej rozumny niz jak tylko pelzal/siedzial. I wiem, ze jak zacznie sam chodzic to bedzie jeszcze wieksza mądralką ![]() Nie bez powodu w koncu mowi sie o rozwoju psychomotorycznym - to wszystko jest ze soba polaczone. U nas do tego dochodzi jeszcze to wczesniejsze niejedzenie grudek. Jak byl slaby fizycznie to za cholere nie chcial ich jesc. Teraz sie wzmocnil i wszystko ruszylo do przodu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3725 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3726 |
Zakorzenienie
|
Aha i nie wiem co z waga, jakis czss temu wazyl dobrze ponad 12kg dzisiaj go waze, niecale 11
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3727 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
tym, że nie chodzi, że jest mało rozumny, że nie mówi "am am" na jedzenie, w zasadzie w żaden sposób nie komunikuje, że chce jeść,po prostu robi sie marudny :/ że mam wrażenie, że nie rozumie, co do niego mówię, nie robi nawet jednej setnej tego, co Wasze dzieci. On idealnie pokazuje to co chce, bo jak mu się czegoś nei daje, to od razu płacze. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() może te befado z jakiegoś sztucznego materiału są wykonane.. zdrówka dla Barusia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3728 |
Zakorzenienie
|
Ide spac bo sie zdolowalam i wkrecam sobie glupie rzeczy
Dobranoc kochane Jutro jade jeszcze na szkolenie z tej ksiegowosci ehhh A docelowo mam wyladowac w biurze na etat jako druga ksiegowa I pomyslec, ze moim marzeniem byla praca w korporacji..... zycie weryfikuje plany :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3729 |
Zakorzenienie
|
kundzia pokaż emelki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3730 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.zablocka.pl/?mi=mgielka&s...ycia_inhalacje Jakby któraś chciała to tu kawałek opisu ze strony: Ich zadaniem jest właściwe nawilżenie dróg oddechowych oraz zlikwidowanie tam zakażenia bakteryjnego, wirusowego i grzybiczego. Dodatkowo inhalacje prowadzą do rozrzedzenia wydzieliny śluzowej i rozszerzenia zwężonych dróg oddechowych. U nas po tych inhalacjach poprawa niesamowita, nawet tego okropnego kataru się pozbyliśmy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale zarazem (muszę to napisać, wybacz) współczuję ![]()
![]() |
#3733 |
Wtajemniczenie
|
wybiłam się z wątku na jakiś czas, od kilku dni podczytuję ale nie umiałam wbić się w wątek
![]() ale dziś... MARSI GRATULUJĘ!!! Aż mi łezki polaciały, ciary przeszły... się wzruszyłam :ryczy-płacze: zdrowych następnych miesięcy ![]()
![]() |
#3734 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny tez tu inhalują lekami, tak mi sie ostatnio podczytało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, ale jak Ci tak powiedzieli to go inhaluj |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3737 |
Wtajemniczenie
|
Marsi gratulujeeeeeeee !!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Po cichu zazdroszczę.... ![]() Szaja- gratulacje dla Dorci za chodzenie ! ![]() Wybaczcie ale po tym newsie od Marsi tylko tyle zdążyłam zapamiętać ![]() Tak w ogóle to dobry wieczór, a może dzień dobry ? Ja dziś z Blanką byłam u lekarza bo wtedy nas przyjmował jakiś obcy bo nasz pediatra był na urlopie i dziś obejrzał Blankę i dał jej inne leki na ten kaszel no i tak jak Kija podjerzewała to krtań no i mamy ten lek na P. do inhalacji .Poza tym idą zęby i jest armagedon ;/ Mąż dostał awans ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3738 |
Zadomowienie
|
Marsi gratulacje!!! Zazdraszczam chyba trochę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3739 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Debrah,Marsi,Michael,Inso lito dziękuje za ciepłe słowa o Blance. ![]() ![]() ![]() Marsi dzisiaj śniłaś mi się,tzn Twoja radość z bycia w ciąży ![]() Sylwietta cieszę się że Mały przeszedł cudowną przemianę ![]() ![]() Silver trzymam za Ciebie kciuki z całej siły,za to abyś jak najszybciej się przyzwyczaiła do pracy i aby tęsknota tak nie doskwierala ![]() ![]() Nawijko masz kopala w dupala za filmik z wózkiem. ![]() ![]() Lady ogromie zazdroszczę mężowi pracy w korporacji. To jest niezłe wyzwanie,ale fajna praca. Niestety uważam że nie dla kobiety z dzieckiem ![]() Blance chyba coś się śni ostatnio. Budzi się ok 2-3 z ogromnym płaczem,tuli się wtedy z całej siły,ciężko Jej się uspokoić. Pomyślalam że może w żłobku rozpoczyna się "etap rywalizacji"? Bo Blanka uwielbia Ciocie,dzieci również. Przytula się do nich,dzieli jedzeniem. I tak sobie myślę,może zauważyła już,ze Ciocie zajmują się innymi dziećmi nie tylko Nią i podświadomie "walczy" o większą aprobatę? Co myślicie? Spać nie mogę. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3740 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mam nadzieję ze szybko przejdzie.
![]() |
#3741 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ku przestrodze!
zostałam oszukana przez sklep internetowy ![]() ![]() ![]() Dzień dobry pani Chciał bym bardzo Panią przeprosić za nie zrealizowane zamówienie z 2014-02-10 zakup obuwia ze strony Bucikowo.pl Jest mi strasznie głupio wiedząc że jest pewna cześć klientów z którymi nie mogę się rozliczyć, prowadziłem działalność i wpadłem w spore problemy finansowe jak i osobiste, nie miałem nigdy za celu oszukać jakiejkolwiek osoby. Ze względu na całą sytuację chciał bym zaproponować Pani polubowne rozwiązanie całej sytuacji. Pani zamówienia było na kwotę 228zł, w tej chwili przez problemy nie jestem w stanie zwrócić tej kwoty, za co bardzo przepraszam i proponuję aby wybrała Pani inne obuwie w kwocie większej o 50 zł 278zł staram się wyprzedać jak najwięcej obuwa aby wyjść z całej tej sytuacji, tutaj jest obuwie które mogę Pani zaoferować w zamian http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=3198634 (wszystkie mamy na stanie w Polsce szybka wysyłka) ewentualnie nowy model http://bucikowo.pl/go/_promotion/?column=newcol&lang=pl wystarczy że pani prześle do mnie na email link z wybranymi butami osobiście będę nadzorował tak wiec proszę w tej kwestii pisać każdego dnia sprawdzam email. Wiem że nie jest to w pełni satysfakcjonujące rozwiązanie, ale ze względu na całą sytuacje i próbę odbudowy proponuje taką opcję. Mam nadzieję że Pani mnie zrozumie i dojdziemy do porozumienia. dupie mam inne buty ja chce moje pieniądze co mam zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W niedzielę bylismy na chrzcinach, msza o 9, rosół 0 10:30 ![]()
![]() |
#3743 | |||
Zakorzenienie
|
Hejka!
mlody chyba ma katar ![]() w nocy 956248561 pobudek, pomagalo tylko trzymanie w pionie, ewidentnie slychac bylo ze cos zalega ![]() ![]() malz jedzie wlasnie po leki bo ostatnio uzywane byly 3 miesiace temu... teraz niby nic nie slychac ale to pewnie cisza przed burza ![]() eh... Cytat:
![]() no ewidentne oszustwo!!! co za ludzie! napisz mejla ze albo buty albo kasa a jak nie to zglaszasz sprawe na policje kurczem jeszcze Ci teraz stresow potrzeba! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() nie, nie znalazlam nic ![]() ![]() gratki!!!!! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3744 |
Zakorzenienie
|
Hejka.
U nas noc z uu i płaczem. Dalam Amelce wczoraj o 18 ibum, bo byl marud niesamowity, a pozniej o 2.50 znowu placz straszny, dałam znowu.. rano macam.. dwójka wyszła. Marsii, ale kantują;/esz...
![]() |
#3745 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oliwka tez dużo je, chyba że zęby daja o sobie znac to dieta. Ale wczoraj np, zupę nie bardzo zjadał, obiadu tez tylko toszeczkę a potem wsunęła krome z szynką ( z serkiem białym nie chciała) i wypiła za cały dzień 4x120. Melko na noc zjadła normalnie. ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
![]() Ja pracuję w korporacji i na prawde niema czego zazdrościć. Cytat:
Cytat:
Pstyniu zdróweczka, mam nadzieję że szybko się poprawi ![]() Moje dziecko jakies wyciszone ostatnio, nie chce spacerowac tylko rączki i rączki, pokłada się w wózku, w wannie zmniejszony entuzjazm...sama nie wiem, boję się ze coś jej dolega. Puszczam jej wieczorem kaczuszki mini mini bo uwielbia, klaszcze itp, a jak się wtedy do mnie przytula - moje nieprzytulalne dziecko ![]() No i cały czas chce się "bawić" w "tu sroczka kaszkę ważyła". Mama nauszyła ja pokazywac gdzie ma ząbki. Tylko że: wczoraj 13 stopni a mama ją w kombinezon wsadziła i jeszcze kocem przykryła ![]()
![]() |
#3746 | ||
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nie jestes dziwna :P Po prostu mieszkasz na wsi, w domu i nie musisz codziennie pare razy znosic i wnosic na ktores pietro wozka :P Marsi gratulacje!! ![]() Sory dziewczyny, nie moge sie na niczym skupic ;/ po prostu czuje sie jakby mi ktos dal mocnego plaskuna w ryj ;/ edit. Plus pobudka o 4.19, niespanie do 5 i pobudka o 6 ![]()
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2014-03-19 o 07:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3747 |
Zakorzenienie
|
Pstryń zdrowia dla Kubusia, oby nic się z tego nie rozwinęło
![]() Fewciu nie weim, czy to juz ten etap, ale moze też jakieś przeładowanie bodźcami? ![]() Lenova ![]() ![]() Hje, zgadzam sie w temacie wózka z tym co Little właśnie powiedziała ![]() Marsi nie denerwuj się! Ja bym mu napisała, że albo mi prześle zamówione buty, ale zwróci pieniadze albo będzie w dalszym ciągu rozmwiał ale z policja , nie z Tobą. |
![]() ![]() |
![]() |
#3748 |
Zakorzenienie
|
MARSI gratuluje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#3749 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry, dziewczęta
![]() Przeczytałam wszystko, przepraszam, że nic a nic się nie odnoszę, ale czytałam na tel. Wczoraj skończyłam pracę o północy, a o 4:45 Mycha obudziła się z ogromnym płaczem. Ząbki jak nic. Aż się zanosiła, bidulinka moja kochana. Dałam Nurofen, było lepiej, ale i tak już nie zasnęła. O 7:30 pojechałam do pracy, mam dziś spotkanie w związku z fajnym projektem, który robimy, ale muszę jeszcze powalczyć z przygotowaniem materiałów. Marsi, cały czas mam w głowie Twojego newsa. Raz jeszcze serdecznie gratuluję. Twoja ciąża trochę "wywołała wilka z lasu" - czyli z jednej strony niby nie jestem gotowa na drugie maleństwo, ale z drugiej... Echhh. Miłego dnia! I gratuluję wszystkim dzieciaczkom nowych umiejętności. Młoda też mnie każdego dnia czymś zaskakuje i mam wrażenie, że rozumie praktycznie wszystko, co mówię. Przynosi, odkłada rzeczy, układa sama, wie, gdzie co leży. Cudne to jest! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3750 |
Konto usunięte
|
Marsi, teraz mi się skojarzyło że o nich już na wizażu wątek był!
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=325051 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.