Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki! Mamy IX-X 2013, cz. VII - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: VIII część!
Wrześniowo-październikowe mamusie 2013 1 2,94%
Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki 0 0%
Mamo, tato, czy wy wiecie, ze już pół roczku jestem na świecie? 2 5,88%
Mama się za głowę łapie, jak ja dużo już potrafię 11 32,35%
W oczach mamy łzy wzruszenia, bo się garnę do siedzenia 5 14,71%
Piski, krzyki i uśmiechy - jak szybko rosną te nasze pociechy 1 2,94%
Mamy sie nami zachwycają i wszystkie bezsenne noce nam wybaczają 0 0%
Wiosna przyszła, słonko świeci, co raz większe nasze dzieci 5 14,71%
Uczę się tu, krok po kroczku, przecież kończę już pół roczku 9 26,47%
Głosujący: 34. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-19, 22:52   #4111
87czarna
Zakorzenienie

Dot.: Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki! Mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
jaki ten świat mały

uwieeeelbiam go!! jest boski, cudowny! najlepszy wykładowca jakiego miałam na studiach nie dość, że inteligentny to jeszcze po prostu mega sympatyczny
z przyjaciółką na pierwszym roku kochałyśmy się w nim planonicznie jednocześnie podejrzewając, że jest gejem
ja miałam z nim filozofię i potem logikę. namówiłyśmy go z dziewczynami na kółko filozoficzne i parę razy odbywały się zajęcia. zostawał dłużej za frajer tak świetnie się z nim dyskutowało, że brakowało nam zajęć z nim i tak to rozegrałyśmy
koleś wyczaił w necie mój blog, który wtedy prowadziłam, czytał regularnie i komentował dałam mu nawet swój tomik w prezencie i mam w znajomych na fb
O widzisz
Co do jego osoby-mam podobne odczucia do Twoich. Dodatkowo darzę go sympatią za piękne piąteczki w indeksie

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 22:52   #4112
czaszka_
Zakorzenienie

Dot.: Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki! Mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
ide spać bo padam na twarz..

przespanej nocki życzę
dobranoc
ja tez lece spac, pa dziewczyny

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 22:53   #4113
jo_asiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość

przepraszam, ale poplakalam sie ze smiechu jak to przeczytalam
az przeczytalam mojemu tztowi, na co on: :widzisz nie masz ze mna tak zle a ty jeszcze narzekasz?"

wlasnie wiem co mi wczesniej poucinalo:

Wszystkiego najlepszego dla Zuzi

Teacherka cudne te Twoje maskotki
Super, ze dostaniesz maszyne na pewno ulatwi to Twoja prace
Ja tam z moim mężem mam dobrze i narzekać nie mogę, bo naprawdę robi dużo przy małym i się nim zajmuje i
pomaga. Szymek jest ostatnio mega marudny az momentami ja nie ogarniam i probuje roznych sposobow. Pomysł TŻta z autem w sumie fajny był, bo nie dość, że dziecko pospalo, to i po mnie przyjechali więc nie musiałam iść pieszo no i auto zatankowane teraz TŻ zadowolony, że pogodził jedno z drugim i trzecim, a jak go pochwalilam to juz w ogole W sumie to dobrze tak czasami zostawić faceta z marudnym dzieckiem sam na sam, bo chociaż będzie miał okazję docenić trud, ktory kobieta wkłada w wychowanie dziecka każdego dnia od rana do wieczora.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 22:55   #4114
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
a tak przy okazji
czy któraś z mam zauważyła u swojej córeczki zgrubienia na cycuszkach, jakby pod sutkami? kiedyś pediatra to oglądała i mówiła że może tak mieć, ale jakoś mnie to nurtuje
ja zauważyłam u synka miał takie zgrubienie pod prawym sutkiem, ale ok. 2 miesiące temu zniknęło, pediatra mówił, że to hormonalne

Cytat:
a co za różnica biały, czarny, rudy, piegowaty, żółty czy gej

Cytat:
dzięki dziewczyny za zrozumienie

czy któraś z Was oglądała dziś fakty o 19 na tvn?
mój mąż był
widziałam

Cytat:

włosy wyszły super i jestem zadowolona, jutro cyknę zdjęcie.
no pokaż się koniecznie, super że dobrze wyszło

Cytat:
Któraś dzisiaj wspominała, że boi się wojny...
też mam obawy..
postanowiłam , że w przyszłym tygodniu idę wyrobić dziecku paszport jakby przyszło nam stąd spi erdzielać..
kurcze myślicie, że na prawdę jest taka perspektywa? ja żadnych wiadomości nie oglądam, nie wiem praktycznie co się dzieje na świecie i jakoś wojna jest dla mnie kompletnie nieprawdopodobna

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Nie uwierzycie! Tz przypadkowo zauważył,że przeglądam wózki w internecie... podchodzi i mówi do mnie:
'Kochanie, co oglądasz? Wózki?! ... beznadziejny ten nasz kubełek,co? Weź go sprzedaj i znajdź coś innego'
Moja mina bezcenna
Tak więc cały zestaw Quinny jest już wystawiony na e-bay'u,a ja czekam z niecierpliwością na kupca (swoją drogą,tyle tych wózków tam jest,że będzie cięzko go sprzedać za rozsądną cenę )
ale masz farta super, że tak się złożyło
to co teraz kupujesz?

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 22:58   #4115
87czarna
Zakorzenienie

http://www.ebay.co.uk/itm/Graco-Evo-...item2337650337

Ktoś zna opinie tej fury?
Bajeczko?

Stary 2014-03-19, 22:58   #4116
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Madzia, moja też się nie przekręca, nie raczkuje, na brzuchu poleży chwilę i się denerwuje. Ćwicz z Julkiem obroty. Chwyć go za nóżkę zgiętą w kolanku i ciąg delikatnie w przeciwną stronę. Powinien też ciągnąć tą samą rączkę i delikatnie unieść główkę już na boku i obrócić się na brzuszek. Jak nie będzie chciał ciągnąć rączki, to możesz mu pomóc. Powodzenia

Moja tez nic z tych nie robi,więc Madzia nie tylko twoje dziecko to leniuszek

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2014-03-19, 23:06   #4117
doughnut_agg
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Kurcze ja też tak robię.Porównuję ile wasze dzieci umieją,a moja nic,tylko leży i ewentualnie łapie nóżki i gada.I też wciąż narzekam,że ona tego czy tamtego jeszcze nie umie. Przedwczoraj byliśmy u znajomych,których synek w niedzielę kończy 7miesięcy i on już raczkuje,siada,staje,chic hra się i tak mi się jakoś smutno zrobiło,że Helka nic.Muszę przestać ją porównywać do innych dzieci

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

No i przy okazji gratki za skończone miesiące,nowe umiejętności i ząbki

robie tak samo jak ty ,porownuje moje dziecko do waszych a pozniej chodze zdolowana bo moja jest w tyle z umiejetnosciami...

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Biedronka jest mega !
myslalam, ze sklep i chcialam pytac co w niej ciekawego do kupienia

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Wogóle dzisiaj znalazłam taką starą teczkę, a tam jakieś listy od TŻta z początku związku, jakieś obrazki. Ja mu jakieś piosenki miłosne pisałam albo my narysowani przeze mnie a najlepsze były nasze zdjęcia jak miałam 15lat a TŻ 17, takie dzieciaki lałam ze śmiechu
slodko my jedynie pisalismy smsy i na gg

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
Ja tam z moim mężem mam dobrze i narzekać nie mogę, bo naprawdę robi dużo przy małym i się nim zajmuje i
pomaga. Szymek jest ostatnio mega marudny az momentami ja nie ogarniam i probuje roznych sposobow. Pomysł TŻta z autem w sumie fajny był, bo nie dość, że dziecko pospalo, to i po mnie przyjechali więc nie musiałam iść pieszo no i auto zatankowane teraz TŻ zadowolony, że pogodził jedno z drugim i trzecim, a jak go pochwalilam to juz w ogole W sumie to dobrze tak czasami zostawić faceta z marudnym dzieckiem sam na sam, bo chociaż będzie miał okazję docenić trud, ktory kobieta wkłada w wychowanie dziecka każdego dnia od rana do wieczora.

jak ja mowie mojemu, ze jestem zmeczona to zawsze slysze, ze dramatyzuje i jak mozna byc zmeczonym opieka nad dzieckiem. nie pomaga mi w niczym gdy wroci z pracy i jeszcze narzeka, ze to nie zrobione czy tamto...ale obiad cieply na stole to ma codziennie. jemu zreszta ciezko cos zrobic, nawet mleko dla Julki przygotowac. chyba musze w ktoras sobote gdzies wyjsc i niech zobaczy jak to jest ogarniac dom i dziecko jednoczesnie i pretensje jakim prawem ja jestem zmeczona... eh, musialam sie wygadac... pomalu mam dosc...

Edytowane przez doughnut_agg
Czas edycji: 2014-03-19 o 23:00
doughnut_agg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 23:10   #4118
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Teraz ja pomecze bule z nosidlem Zanlazlam takie Marsupi,kiedys ktoras ,wspominala,ze jest ergonomiczne,mozecie zreknac?A do ilu kilogramow ono jest,orientuje sie ktoras z Was? Z gory dzieki za pomoc http://www.ebay.co.uk/itm/Marsupi-Pl...item3cde336959
marsupi na pewno jest ergonomiczne wiele dziewczyn je miało na moim poprzednim wątku dzieciaczkowym, ale ono wystarcza max do 7-8 miesiąca mimo, że niby zakres wagowy jest znacznie większy, ale ono samo w sobie jest małe, tak że raczej nie opłaca się kupować

No i dopadło i nas Dawid dziś wrócił chory ze żłobka, bardzo chrypi i pokasłuje tak krtaniowo Mąż mu zrobił inhalacje, dostał wit. c, lipomal i tantum verde. Raczej jutro będzie siedział w domu, no chyba że ozdrowieje przez noc Martwie się żeby Miłek nie złapał.
W niedziele mamy iść na urodziny bratanicy męża i nie wiem czy coś z tego będzie. Będą małe dzieciaczki i dziewczyna w ciąży, więc jak mu nie przejdzie to siedzimy w domu.

Byłam znów na zakupach. Miłkowi nic nie kupiłam, miałam wybrany sweterek w h&m, ale nie było rozmiarów, dla Dawida nie znalazłam żadnego odpowiedniego swetra. Tylko sobie kupiłam sukienkę, ale się zastanawiam czy jej nie oddać
Poli kupiłam taką samą sukienkę jak Ty miałaś
http://www.mohito.com/pl/pl/collecti...4-sleeve-dress
co do niej dobrałaś? co Ci dziewczyny doradzały, bo nie pamiętam
Chciałam kupić tego typu kurtkę, żeby mieć potem do chodzenia, ale chyba do tej akurat sukienki nie będzie pasować? http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...terials-jacket
chodzi mi akurat o inny kolor, ale nie mogę jej znaleźć

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 23:11   #4119
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość

TŻ zajmowal się młodym jak byłam u lekarza...całe 40minut i co? Zmęczony jakby kilka dni bez przerwy przy dziecku siedział. Zdziwiony, że tyle energii trzeba włożyć w czas spędzany przy dziecku, które marudzi i niewiadomo o co mu chodzi. A jak już sobie rady nie dawał to wiecie co zrobil? Ubrał Szymka, zszedl z nim do auta, odpalil, ruszył, a że mały płakał, to włączył mu cb radio i po kilku sekundach szumu dziecko zasnelo jakkolwiek nie patrzeć, poradził sobie? Poradził

Co za spryciarz

Cytat:
Napisane przez doughnut_agg Pokaż wiadomość

jak ja mowie mojemu, ze jestem zmeczona to zawsze slysze, ze dramatyzuje i jak mozna byc zmeczonym opieka nad dzieckiem. nie pomaga mi w niczym gdy wroci z pracy i jeszcze narzeka, ze to nie zrobione czy tamto...ale obiad cieply na stole to ma codziennie. jemu zreszta ciezko cos zrobic, nawet mleko dla Julki przygotowac. chyba musze w ktoras sobote gdzies wyjsc i niech zobaczy jak to jest ogarniac dom i dziecko jednoczesnie i pretensje jakim prawem ja jestem zmeczona... eh, musialam sie wygadac... pomalu mam dosc...
przykro, myslę że dobrze jakbyś go zostawiła na trochę z dzieckiem to może pójdzie po rozum do głowy... Mojego chłopa cały dzień nie ma w domu przychodzi o 20 to sam go kąpie a potem z powrotem do mnie na karmienie, no ale zawsze to 20min opieki nie chciałoby mi się tachać wody na kąpiel po schodach więc chociaż taki pozytek...
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 23:19   #4120
doughnut_agg
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Co za spryciarz

przykro, myslę że dobrze jakbyś go zostawiła na trochę z dzieckiem to może pójdzie po rozum do głowy... Mojego chłopa cały dzień nie ma w domu przychodzi o 20 to sam go kąpie a potem z powrotem do mnie na karmienie, no ale zawsze to 20min opieki nie chciałoby mi się tachać wody na kąpiel po schodach więc chociaż taki pozytek...
moj nawet sam nie wykapie. nie wiem co z nim jest nie tak. nawet dziecku pampersa nie chce przebierac z k. musze mu sto razy powtarzac zeby przebral, a i tak w koncu ja to robie.
doughnut_agg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 23:21   #4121
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Cytat:
hmm
ja generalnie nie planuje ograniczać Hani wolności na działce jedynie co to będę tam mieć łóżeczko turystyczne, ja mała bedzie chciała pospać
ale tzn że rozłożysz jej kocyk na trawie, czy gdzie będzie urzędować? bo takie raczkujące dziecko raz dwa może się przemieszczać i właśnie nie wiem jak to ogarnąć, wiadomo że i tak będę tam z nim ale mimo wszystko...
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 23:23   #4122
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.ebay.co.uk/itm/Graco-Evo-...item2337650337

Ktoś zna opinie tej fury?
Bajeczko?
mi sie slaby wydawal, ale ja mam awersje do graco wiec jestem nieobiektywna
tu masz opinie, mysle ze obiektywna http://www.misiowamama.pl/2013/04/graco-evo-opinia.html

poczytaj tez komentarze pod postem.
Mel B 14/14 ✓

Edytowane przez bajka1807
Czas edycji: 2014-03-19 o 23:26
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 23:25   #4123
policzanka
Wtajemniczenie

czarna-zazdroszcze!
kasiuni_a ja nie miałam zakietu.tylko czarne grube rajty i czarne szpilki w mohito była tez bransoletka pasująca do tej klamry na brzuchu, ale nie brałam-nie wiem czemu..

nie pomoge z kolorem zakietu..podpytaj motylka

Edytowane przez policzanka
Czas edycji: 2014-03-19 o 23:27
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 23:34   #4124
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
mi sie slaby wydawal, ale ja mam awersje do graco wiec jestem nieobiektywna
tu masz opinie, mysle ze obiektywna http://www.misiowamama.pl/2013/04/graco-evo-opinia.html
Dzięki

---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

Ten też mi się podoba
http://www.ebay.co.uk/itm/Mamas-Papa...item23376b4bb6

Stary 2014-03-19, 23:37   #4125
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki
a wy macie tam u siebie jakas rzeke? to dunstable jest pod londynem tak? bo tata dzisiaj dzwonil i rzucil mi jakies miasto na D ze sa w porcie pod londynem i tak jak by mi sie kojarzyla ta nazwa

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Cytat:
Dzięki

---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

Ten też mi się podoba
http://www.ebay.co.uk/itm/Mamas-Papa...item23376b4bb6
mialam kupowac sole
ale nie wzielam jej przez gondole ogolnie spacerowka wydawala mi sie super, buda duza acha, nie podobalo mi sie jak sie stelaz sklada, bo jakos tak to nieestetycznie zrobione no i amortyzacja praktycznie zerowa. ale bardzo mi sie podobala szczegolnie fioletowa

juz na mapce widze ze mi sie pokickalo
Mel B 14/14 ✓

Edytowane przez bajka1807
Czas edycji: 2014-03-19 o 23:40
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 00:15   #4126
mariiasia
Zadomowienie

teacherka piękne uszytki! Szczególnie podoba mi się biedronka
monia najpierw się zaśmiałam a potem przeraziłam, że ktoś coś takiego może używać, masakra
kaska tak jak matal jest godna do naśladowania jako super zorganizowana mama tak wszystkie t. powinny brać przykład z Twojej
A co do wpadki z kontem to faktycznie pech, a jeszcze dziś pisałaś, że mało prawdopodobne żeby Twój tż wyczaił cenę nosidła, a tu zonk!

Cdn

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

kaskaja też mam te pampersy z lidla z najwiiększej paki i szczerze mówiąc tak mi się właśnie zdawało, że są inne, jakby gorszej jakości ale myślałam, że może tylko to takie jakieś moje złudzenie, ale Twoja wypowiedź utwierdza mnie w przekonaniu, że jednak coś z nimi nie tak jest.

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 01:11   #4127
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
marsupi na pewno jest ergonomiczne wiele dziewczyn je miało na moim poprzednim wątku dzieciaczkowym, ale ono wystarcza max do 7-8 miesiąca mimo, że niby zakres wagowy jest znacznie większy, ale ono samo w sobie jest małe, tak że raczej nie opłaca się kupować

No i dopadło i nas Dawid dziś wrócił chory ze żłobka, bardzo chrypi i pokasłuje tak krtaniowo Mąż mu zrobił inhalacje, dostał wit. c, lipomal i tantum verde. Raczej jutro będzie siedział w domu, no chyba że ozdrowieje przez noc Martwie się żeby Miłek nie złapał.
W niedziele mamy iść na urodziny bratanicy męża i nie wiem czy coś z tego będzie. Będą małe dzieciaczki i dziewczyna w ciąży, więc jak mu nie przejdzie to siedzimy w domu.

Byłam znów na zakupach. Miłkowi nic nie kupiłam, miałam wybrany sweterek w h&m, ale nie było rozmiarów, dla Dawida nie znalazłam żadnego odpowiedniego swetra. Tylko sobie kupiłam sukienkę, ale się zastanawiam czy jej nie oddać
Chciałam kupić tego typu kurtkę, żeby mieć potem do chodzenia, ale chyba do tej akurat sukienki nie będzie pasować? http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...terials-jacket
Dzieki,szkoda ze wystarcza na tak krótko.Nic,będę szukać dalej.Życzę zdrówka

Stary 2014-03-20, 02:35   #4128
jo_asiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez doughnut_agg Pokaż wiadomość
robie tak samo jak ty ,porownuje moje dziecko do waszych a pozniej chodze zdolowana bo moja jest w tyle z umiejetnosciami...

myslalam, ze sklep i chcialam pytac co w niej ciekawego do kupienia

slodko my jedynie pisalismy smsy i na gg

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Oj, współczuje powinnas mu zrobic taki chrzest bojowy jeśli mu ufasz i zostawisz z nim dziecko. A może chociaż spróbować zaangażować go we wspólną opiekę i zabawę?Kurde no, wkurza mnie takie gadanie tymbardziej jak ktos nie ma w ogóle pojęcia i doświadczenia w tym temacie. Ostatnio dzwoniła do mnie koleżanka i pyta co tam, więc jej mówię, że chwilami bywam mocno zmęczona, a ona do mnie "no jak to?przecież siedzisz w domu, do pracy nie jeździsz i tylko dzieckiem się zajmujesz".

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość

Zdrowka

jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 03:17   #4129
angelikada
Wtajemniczenie

Boże 3w nocy a ja co??? Siedzę na wc z bolem brzucha z dzieckiem na rękach do tego ja rozbudziłam ;( miałam szczęście że słyszałam że sióstra wstała do wc to zeszła mała zabrała i ta w najlepsze piszczy w salonie wiec chyba zaczniemy dzień jak tylko bede mogła wyjść z wc ;(wybaczcie że nie na biało ale na tel trudno to zrobić
Stary 2014-03-20, 05:37   #4130
ja :)
Zakorzenienie

angelika - oby Ci szybko przeszło! Dużo zdrówka!

Hej dziewczyny, nie podołam z nadrabianiem. Ucho mnie napiernicza ciągle, dodatkowo wczoraj po siłowni polazłam na spacer rozebrana a wiatr byłi chyba mi coś przewiało szyje bo mi się tam jakiś ból wkradł. No i zrobiło mi się zapalenie dziąseł do kompletu yeah! Ale to nic, damy rade

Także wpadam tylko życzyć zdrówka wszystkim chorowitkom bo widzę że ciągle ich tu przybywa, życzyć sto lat wszystkim dzieciom starszym o kolejny miesiąc, przywitać nową mamusię i pogratulować nowych osiągnięć naszym kochanym szkrabom (widziałam, że Tusia spryciula siadać zaczela! I Macko mój zięć również. Brawo! )

Także wybaczcie, że nie jestem na bieżąco ale muszę się wyspać bo mnie rozkłada.. Trzymajcie się ciepło mamuśki - weekend idzie!
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 06:31   #4131
czaszka_
Zakorzenienie

heja u nas pobudka o 6 ale nie narzekam bo lezy o dziwo narazie spokojnie i sobie gada z palcem w buzi :P
i nie obczajam tego...codziennie chodzi spac 19/19:30 i glodna o 3 a pobudka o 5 a wczoraj poszla spac o 18:30 i spala do 6

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 07:32   #4132
kaska87
Zakorzenienie

hej
Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
kaska tak jak matal jest godna do naśladowania jako super zorganizowana mama tak wszystkie t. powinny brać przykład z Twojej
A co do wpadki z kontem to faktycznie pech, a jeszcze dziś pisałaś, że mało prawdopodobne żeby Twój tż wyczaił cenę nosidła, a tu zonk!
dzięki
no ja zawsze takiego pecha mam
Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
kaskaja też mam te pampersy z lidla z najwiiększej paki i szczerze mówiąc tak mi się właśnie zdawało, że są inne, jakby gorszej jakości ale myślałam, że może tylko to takie jakieś moje złudzenie, ale Twoja wypowiedź utwierdza mnie w przekonaniu, że jednak coś z nimi nie tak jest.
chamstwo skoro sprzedają pampersy to ja oczekuję, że będą to pampersy, a nie jakaś uboga wersja wnerwiłam się
ale takie rzeczy tylko w PL
mam tylko nadzieje, że są tak samo chłonne

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2014-03-20 o 07:35
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 07:38   #4133
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
hej
dzięki
no ja zawsze takiego pecha mam

chamstwo skoro sprzedają pampersy to ja oczekuję, że będą to pampersy, a nie jakaś uboga wersja wnerwiłam się
ale takie rzeczy tylko w PL
mam tylko nadzieje, że są tak samo chłonne
Wg mnie sa tak samo chlonne Roznia sie tez tymi nadrukami na gorze bo normalnie sa one kolorowe a tu calkiem blade...
Stary 2014-03-20, 07:45   #4134
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Wg mnie sa tak samo chlonne Roznia sie tez tymi nadrukami na gorze bo normalnie sa one kolorowe a tu calkiem blade...
no mam nadzieję zmieniałam pieluszkę z nocy młodemu i ciężka była, ale nic nie przeciekło

dobra trzeba się ubrać bo kurier może być niebawem

Stary 2014-03-20, 07:52   #4135
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
angelika - oby Ci szybko przeszło! Dużo zdrówka!

Hej dziewczyny, nie podołam z nadrabianiem. Ucho mnie napiernicza ciągle, dodatkowo wczoraj po siłowni polazłam na spacer rozebrana a wiatr byłi chyba mi coś przewiało szyje bo mi się tam jakiś ból wkradł. No i zrobiło mi się zapalenie dziąseł do kompletu yeah! Ale to nic, damy rade

Także wpadam tylko życzyć zdrówka wszystkim chorowitkom bo widzę że ciągle ich tu przybywa, życzyć sto lat wszystkim dzieciom starszym o kolejny miesiąc, przywitać nową mamusię i pogratulować nowych osiągnięć naszym kochanym szkrabom (widziałam, że Tusia spryciula siadać zaczela! I Macko mój zięć również. Brawo! )

Także wybaczcie, że nie jestem na bieżąco ale muszę się wyspać bo mnie rozkłada.. Trzymajcie się ciepło mamuśki - weekend idzie!
duzo zdrówka.

Dzień dobry

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 07:53   #4136
matallewar
Zakorzenienie

Helol
Noc cudna, od 21 do 7:30 dzieci mi spały i tylko Eda koło 23 nie mógł zasnąć, jak się na picie obudził, to polozylam się z nim i miałam 8 h sprawiedliwego snu przebudzilam się tylko o 4, jak tz wracał. Takie cyrki w tej jego pracy, że potem w k. napiszę...

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 07:54   #4137
kaska87
Zakorzenienie

Matal no w końcu pospałaś

cześć Misia

Stary 2014-03-20, 07:54   #4138
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
a co za różnica biały, czarny, rudy, piegowaty, żółty czy gej
dla mnie żadna ale sama napisałaś ze za 420 złoty znalazlabyś murzyna do uslugiwania na miesiac

Cytat:
oglądam bitwę o dom, ale ta seria chyba nie będzie opierała się na tym by wybrać najfajniejsze mieszkanie, tylko na tym kto lepiej beczy i się żali

Bajka a idź Ty szajbusie

Motyl ona wczoraj była u Wojewódźkiego ja spałam, ale P. oglądał i mówi, że następna mOndra jak Siwiec
Kaska dla mnie w BOD to juz po pierwszej edycji było wiadomo ze to nie na mieszkaniach a na uczuciach będzie sie opierać program.

a ta Luxuria ma 18 lat chodzi do LO i gada takie rzeczy że się w pale niemiesci.. ps była ładna przed tym jak przytyła te 8 kg i mogła zrobić jakas :kariere: ale po tych wypowiedziach jest spalona...
Stary 2014-03-20, 07:57   #4139
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
a ta Luxuria ma 18 lat chodzi do LO i gada takie rzeczy że się w pale niemiesci.. ps była ładna przed tym jak przytyła te 8 kg i mogła zrobić jakas :kariere: ale po tych wypowiedziach jest spalona...
ona w tym teledysku jest piękna ale w programie już nie i niech lepiej nie otwiera buzi jakby to Igor z Paranienormalnych jednym słowem określił: żal

Stary 2014-03-20, 08:02   #4140
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
ona w tym teledysku jest piękna ale w programie już nie i niech lepiej nie otwiera buzi jakby to Igor z Paranienormalnych jednym słowem określił: żal
ja jej nie trawie, a TŻ jak ją widzi to diabelskim głosem mówi "Pluję szatanowi w twarz" i zaczyna się śmiać jak Kacper Boski.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości