|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VII
Paskudnie się ostatnio czuję, bo na nowo przestawił mi się tryb dnia - siedze w nocy, a spię w dzień. Przez to ciężej jest mi utrzymać cerę w porządku, boli mnie głowa jak wstane i potrzebuję co najmniej dwóch kaw, żeby sie dobudzić. Mam nadzieję się w końcu przestawić, bo mój plan to przesiedzieć dzisiaj noc, przetrwac jutrzejszy dzień i pójść jutro spac o przyzwoitej godzinie. Minus tego jest taki, że jutro będę wykończona
![]() ![]() eliza_ wolałabym go ugotować niż żeby mi tak tańczył na ekranie :P edit: z tą dietetyczką mnie rozwaliłaś. Dużo ma klientek? Tak w ogóle to ja się trochę pogubiłam - odeszłaś od tej, która była do niczego i poszłaś do drugiej, tak? Czy mówimy cały czas o tej samej? yellow_ plan jest taki, żeby było już na zawsze, a nie tylko na trzy miesiące. Chociaż przyznam się szczerze, że chciałabym wyćwiczyć kiedyś silną wolę do tego stopnia, żeby zapalenie jednego papierosa na imprezie nie było od razu początkiem nałogu na nowo. Faktem jest, że wszystko jest dla ludzi jeśli tylko z umiarem. Od jednego papierosa na miesiąc nie umrę, od paczki dziennie już mogę :/ szczurku_ a propos samicy alfa i faz księżyca - piłaś coś? ![]() KasDi_ odnośnie walki w kisielu - Twoja waga w tym wypadku działałaby na niekorzyść przeciwnika ![]() - śniadanie ok, ale więcej kalorii potrzeba, dorzucić proszę jedną kromkę co najmniej, - drugie śniadanko - witaminy z warzyw i owoców są, ale ten posiłek na długo nie zostawi Cie sytą. Pamiętaj, że marchewki chociaż są bardzo mało kaloryczne, posiadają dużo błonnika i karotenu to jednak mają wysoki indeks glikemiczny i przez to szybko chce nam się znowu jeść, - obiad ładny, ale mam pytanie odnośnie tych porzeczek - co to znaczy domowej roboty? Dżem? - podwieczorek - sama activia to za mało, dorzuć jakiś tłuszczów nienasyconych np. w postaci ziaren słonecznika albo orzechów, - biegałaś i za to piękne brawa!!! Ale na kolacje po tych biegach nie ma żadnego białka, a kromka chleba, czyli węgle tylko jedna. Ogólnie rzecz biorąc w tym całym jadłospisie masz za mało węgli złożonych i to jest duży błąd. Bez paliwa daleko nie pobiegniesz ![]() pudel_ ściągniesz może złą reputacje słowa pudel, która krąży od czasu powstania pewnego portalu plotkarskiego ![]() jmz_ piszesz, że tż je razem z Tobą dietetycznie. Czy to tylko dla wspierania Cię czy też jemu też przydałoby się trochę zrzucić? Engi_ nie robiłam jeszcze sałatki z avocado i jajkiem. Podaj przepis proszę, to wypróbuję. Jeśli chodzi o wspomnianą przez Ciebie sytuację z wpadaniem na wątek tylko w celu zameldowania się, to wiemy wszystkie o co chodzi ![]() ![]() Naur_ a propos biegania. Nagły spadek formy jest rzeczą zupełnie normalną. Ja chociaż biegam długie dystanse to mam czasem takie dni, kiedy przebiegnę dwa kilometry i mi sie już dalej nie chce. Bardzo często wynika to z tego, że biegałam dobre kilka dni pod rząd nie robiąc przerwy, a mięśnie i stawy potrzebują czasu na regenrację. Pamiętaj proszę o tym, żeby zawsze dawac im co najmniej te dwa dni na tydzień odpoczynku. Ale faktem jest, że czasem to po prostu nie jest nasz dzien na bieganie i nie ma się czym przejmować. Odnośnie puchnięcia palców - również tak miałam. Mnie się to zdarzało głównie w ciepłe dni. Chodzi o to, że gdy biegniesz to się pocisz i organizm pozbawiany jest wody, a reće i nogi mogą puchnąć. Jest to tez oznaka, że zaniedbujesz troszke nawadnianie organizmu. Jeśli biegasz na bieżni to proponuję mieć jednak tą butelkę z wodą pod reką. Jesli biegasz na zewnątrz to już będzie ciężej, bo wiem z własnego doświadczenia, że jest to bardzo niekomfortowe gdy dynda ci taka butla przy boku. Ale przede wszystkim pilnuj, żebyś przyjmowała odpowiednie ilości wody w ciągu dnia. Minimum około półtora litra dziennie. Woda źródlana a nie mineralna. Jesli nie masz braku minerałów to mineralną możesz sobie tylko zaszkodzić. Jeżeli palce lub stopy puchna Ci tylko i wyłącznie podczas biegania, to nie martwiłabym sie o krążenie krwi. Pamiętaj też o komfortowym i nieuciskającym obuwiu podczas biegania ![]() ![]() ![]() silvia_ przy jednej kromce bym była za szybko głodna :/ ja po maratonie jestem w stanie zjeść konia z kopytami :/ darialex_ dobre jabłka nie są złe ![]() Bottega_ uwielbiam gokarty! W Stanach o mało nie zabiłam jednego dzieciaka. Wkurzył mnie, bo spychał cały czas mój wózek na bandę, a ja jechałam z full prędkością, więc było to niebezpieczne. Potem wyszłam z gokarta i myślałam że go zabiję. Dobrze, że mnie ex przytrzymał ![]() mallinowa_trzymaj się! Nie zajadaj smutków, bo to nigdy nie ma sensu ![]()
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" |
![]() ![]() |
![]() |
#3122 |
Wtajemniczenie
|
Naur oo a to Ty w Polsce nie mieszkasz? Przepraszam jeśli o tym pisałaś
![]() ![]() Daria tak, jest. U mnie w mieście przez 7 dni w tygodniu 0 6 otwierają. Silvia super, że już Ci przeszło. Jaka piękna pogoda! mój ogródek ![]()
#3123 |
Zakorzenienie
|
nareszcie słoneczko świeci
![]() miss ja piszę cały czas o tej samej dietetyczce.Klientek miała 4 razem ze mną.To była moja pierwsza dietetyczka i chyba ostatnia.
#3124 |
Rozeznanie
|
Engi to był żarcik oczywiście
![]() ![]() ![]() Dotka natchniona przez Ciebie kupiłam sobie pachnidło do odkurzacza, bo akurat nadziałam się na nie w biedrze ![]() ![]() To musisz nauczyć się wykorzystywać dzień odpoczynku od wszystkiego, nawet Tżta ![]() ![]() Naur dziwne to puchnięcie palców ![]() ![]() Szczurek, Eliza mi też się skojarzyło z tym serialem 2xl ![]() Szczurku ja chyba nie mam nic z tarczycą ale nie znoszę mieć czegoś na szyi, żadne golfy nie przejdą, tshirty jak dla mnie też mają za płytkie dekolty, nawet szalik mnie często drażni jak się muszę w mrozy owinąć, może powinnam się dokładniej zbadać ![]() Darialex rozumiem Twoje dylematy ![]() ![]() Bottega Hola, hola! Ja wrzuciłam moją fotkę do K. i to nie jedną, nawet zdaję się komentowałaś ![]() ![]() ![]() Martuszka ja to samo, wstaję dużo wcześniej, bo lubię sobie powoli, w spokoju przygotować jedzonko, umyć się, ubrać, pomalować, wszamać śniadanko, jak bym tam miała jeszcze wepchnąć ćwiczenia to bym musiała wstawać o 3 rano ![]() Malina co tam się podziało ![]() Miss oj trzeba by mieć naprawdę silna wolę żeby tak móc sporadycznie popalać ![]() ![]() Czy mi się wydaje czy my niedawno nie gadałyśmy o avocado ![]() ![]() Tż mi wczoraj kazał oglądać Wyznania zakupoholiczki... ![]() ![]() ![]() Dziś jadło: kanapki, sałatka owocowa, styropian ryżowy z serkiem i ogórkiem, sałatka z ryżu, fasolki i kukurydzy, udo kurczaka pieczone, kartolfe, surówka.
#3125 |
Wtajemniczenie
|
miss: nie, ja taki stan umysłu mam regularnie
![]() dlaczego po każdym fitnessie mam koszmarne zakwasy? ![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Żółciutka: no to może też "taka uroda", że nie wszyscy mogą ![]()
![]() |
#3127 |
Rozeznanie
|
Malino0wa Trzymaj się!
![]() Silvia09 Co ja muszę do takiego muesli sobie kupić? Wiadomo, jakieś kandyzowane owoce, rodzynki, suszone morele/śliwki? A te elementy do chrupania z czego się składają? Jakie płatki? I jeszcze jedno pytanie, czym się różnią otręby pszenne od płatków pszennych ? I lepiej wybierać pszenne, żytnie czy owsiane? Miss Taki zmienny tryb życia nie jest dobry. Wiem, jak u mnie wygląda oddawanie projektów (w szkole i w pracy). Dwie zarwane nocki to norma. Do tego pewnie dochodzą nocne rozmowy zza oceanu. Nieładnie ![]() Bardzo dziękuję za komentarz do jadłospisu. Uwagi na pewno uwzględnię ![]() ![]()
![]() |
#3128 |
Raczkowanie
|
Dotka nie masz za co dziękować
![]() szczurku haha taka tęcza ze szczęścia hahahahahahah nudziło mi się ![]() Silvia no a jak ![]() ![]() Martuszka rozumiem , bo już sie zmartwiłam ![]() KasDi hehehe ![]() Naur nie lubisz rodzynek ?? ja uwielbiam i garsciami mogłabym jeść. anafora oj oj oj współczuję .... Bottega nom ja sama się dziwie ,że trafił mi sie taki facet ![]() ![]() Łooooo gokarty !!! zawsze chciałam spróbować hehe , ale teraz chyba nie za bardzo mam szanse . Miss no ma troszke brzucha mój Tż hehe ale naprawdę troszke bo jeszcze widać zaryz kaloryferka jak napnie . Wagę do swojego wzrostu ma prawidłową ,ale powiedział że chce się zdrowo odzywiać żeby mi pomóc i żeby troszkę tłuszczyku zgubić a poprawić stan mięśni (zaczą ćwiczyć) . Wiesz jak był w polsce to był w drużynie piłkarskiej więc nogi ma umięśnione hehe i w sumie w dobrej formie był jeszcze niedawno ,ale teraz praca dom , praca, dom i żarcie w nocy ... chyba mu to przeszkadza samemu . Yellow hehehee ![]() Melduję : 4 dzień z MelB ![]() Wczoraj ćwiczyłam z nią 60 minut .( nie jestem w stanie zrobić z nią wszystkiego ,ale jak nie daję rady z jakimiś ćwiczeniami to zastępuję je innymi , albo robię mniej) Jedzonko wczorajsze: Śniadanie: Musli z rodzynkami i orzechami z mlekiem i pomarańcza + kawka czarna bez cukru i mleka ![]() II Śniadanie: zupa wielowarzywna , 2 kromki chleba chrupkiego marchewka Obiad: pieczone udko z kurczaka fasolka szparagowa duszona marchewka z pietruszką ,cebulą i koncentratem pomidorowym Podwieczorek : Pół papryki Marchew jogurt naturalny Kolacja: 4 pierogi ruskie Co myślicie o tym jedzeniu ?? bo sama nie wiem czy dobry ten jadłospis . A teraz idę się przebrać w dresy i do dzieła z Mel B . |
![]() ![]() |
![]() |
#3129 |
Rozeznanie
|
Po każdym fitnessie musisz się porządnie rozciągnąć wszystkie partie mięśni. Przy rozciąganiu rozluźniają się mięśnie. Ale nie może trwać to 5 minut, poświęć chociaż 20 minut (dopóki nie poczujesz ulgi)
![]() |
#3130 |
Zakorzenienie
|
anafora, witaj w klubie. Też dostałam @ i umieram.
Martuszka, też podziwiam ćwiczących rano ![]() Chociaż ja teoretycznie bym mogła ![]() Jak zmieniałam pracę, to mówiłam, że 'teraz wreszcie będę mogła ćwiczyć rano' hahahha, ale dowcip ![]() Do poprzedniej pracy wstawałam o 4:30, wracałam ok. 16:30 a zdarzało się i o 21, więc z ćwiczeniami było słabo. Teraz pracuję 10-21, z tym że do pracy przyjeżdżam ok. 9:30. No i myślałam, że tak super będzie, bo jak na 10, to można rano ćwiczyć ![]() Pracuję tu ponad rok i na palcach jednej ręki policzę, ile razy ćwiczyłam rano ![]() Ja rano wstaję, ogarniam się, jak myję włosy, to mi długo schodzi, bo mam długie. Do tego często robię rano obiad + pozostałe posiłki. Jak TŻ idzie na 6, to nie ma mi kto pomóc, bo jak on też idzie na 10, jak dzisiaj, to ja robię jedno, on drugie i idzie nam szybciutko ![]() Ale ja rano jestem jakaś taka zaspana, zmęczona i marzę tylko o kawie, że nie ma szans na ćwiczenia ![]() Najlepiej ćwiczy mi się wieczorem lub koło południa. Malinowa, cóż się tam dzieje u Ciebie? ![]() Naur, no ja unikam gotowych muesli, właśnie przez ten cukier. Z gotowych lubiłam to z Lidla, ale już nie kupuję. Yellow, hahaha i jak tam pachnidełko? ![]() Ja z przykrością stwierdzam, że cytrynowe mojej mamy pachnie lepiej niż moja brzoskwinka ![]() Przychodzę wczoraj do domu, a TZ: no i czym tu pachnie? Ja niucham, niucham i: eee... smarem? olejem? A on, ze to wlasnie te pachnidełka ![]() Co do odpoczywania, ja mam właśnie ten problem, że ja NIE UMIEM odpoczywać ![]() Nawet w dni wolne 1000% wolę gdzieś jechać, coś załatwić, coś zrobić, z kimś się spotkać, niż np. leżeć cały dzień na kanapie. No nie umiem, męczy mnie to strasznie. A już najgorsze są dni, gdy siedzę cały dzień w domu i chociaż raz gdzieś nie wyjdę, no koszmar ![]() Co do ćwiczeń mam to samo ![]() ![]() ![]() KasDi - ja z takich rzeczy różnych to mam w domu: płatki owsiane (baza muesli), pestki dyni, pestki słonecznika, siemię lniane, ostropest plamisty, żurawinę suszoną, daktyle suszone, rodzynki, do tego kakao, cynamon, miód. jmz - urodzinki fajnie, rano pojechałam na zakupy, zrobiłam dobry obiad, przyjechała po pracy mama, zjadłyśmy obiad, pogadałyśmy, a potem wrócił z pracy TŻ z wielkim bukietem tulipanów ![]() ![]() Kolacja do wywalenia ![]() Ja dziś dostałam @ pełną parą i umieram, a tu praca do 21 ![]() Jutro wolne i cały weekend ![]() Jutro jadę coś pozałatwiać na mieście + zakupy z mamą, potem mam pomóc jej się pakować i zabrać psa, a wieczorem znów zakupy, tylko z TŻtem, bo jako handlowiec musi się inaczej ubierać i musi sobie buty kupić i jakieś spodnie ![]() Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2014-03-20 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3131 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Minerały mam w normie, więc woda źródlana, tylko biegam na zewnątrz, więc wypijam szklankę przed i ze dwie po. W ciągu dnia tez staram się pamietać o wodzie, bo zawsze mało piłam i uczę się ![]() A czemu tak Ci się cykl dobowy przestawił? Praca/nauka? Ja po rocznym wstawaniu o 4:40 do pracy przestawilam się zupelnie z sowy na ranngo ptaszka. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Waga dzisiaj wrocila do normy po wczorajszym podskoku ![]()
![]() |
#3132 |
Zakorzenienie
|
Ja tak tylko na szybko, bo musze gonić do roboty...
Yellow: no właśnie wydawało mi się, że Twoją widziałam, a kurde wczoraj przeglądałam galerię i nie było nic Twojego autorstwa ![]() ![]() miss agresorze hahaha jak się ubrać na to coś? Dostaje się jakis kombinezon czy nie? :P wiem tylko, że jest kominiarka i kask. KasDi: proszę ![]() malinowa: przesyłam przytulańca! Silvia aaa no widzisz ![]() ![]() jmz: co do jadła - a spójrz na to ile masz węglowodanów złożonych. NIC poza płatkami owsianymi. To do poprawki. Obiad to ma być Twój największy posiłek dnia, musi zawierać węglowodany złożone, węglowodany, tłuszcz, białko.Przydałaby się tu kasza. Podwieczorek taki średni. Ruskie na kolację raz na (ruski ![]() Daria: haha w dużym skrócie? Kurcze nie wiem czy sobie poradzę z takim wyzwaniem ![]() ![]() brr nie cierpię przeprowadzek, współczuję noszenia tego wszystkiego, pakowania itd.!
#3133 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, odchodzę na jakiś czas z wizażu także nie gniewajcie się i trzymajcie dobrze diety.
Chudnijcie i nie kłóćcie się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3134 |
Wtajemniczenie
|
wpadłam si eprzywitac i menu moje dzisiejsze wstawie pozniej, bo lakiery w pracy ogladam jakie bym chciala sobie kupic
![]() swoja droga zrobiłamw czoraj pyszny paprykarz z kurczaka ![]()
#3135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3136 |
Raczkowanie
|
Uff..
Dzisiaj miał być dzien odpoczynku, czyli basen, no i oczywiście dałam sobie w palnik zamiast na spokojnie ![]() ![]() Dotka myślę, że tez zacznę sobie robić wlasne musli, wtedy wiem czego i ile wsadzam, nie ma cukry, itp.. Tylko wyjem zapas mojego ![]() Zazdroszczę Ci takiej energii do zasuwania wszedzie, ja jestem raczej niskoenergetycznym typem, owszem lubię się poruszać ale kiedy mam wolne lubię siedzieć w ciszy i spokoju, w samotności i np. czytać, albo inne.. jmz rodzynek nie cierpię ![]() ![]()
#3137 |
Rozeznanie
|
Jmz fajnie Cię widzieć taką wesołą
![]() ![]() ![]() Dotka jeszcze nie wypróbowałam, niech Tżet poodkurza, a ja sobie będę wąchać ![]() ![]() Bottega wywaliłam bo nieaktualne ![]() Pudel ciekawe zajęcia masz w pracy ![]()
#3138 |
Zakorzenienie
|
mam pytanie do dziewczyn,które odchudzają się bez dietetyczek.
obiady to wiadomo,ze się planuje,ale resztę posiłków planujecie i np. robicie takie zakupy ? czy np. macie w lodówce chude wedliny,sery białe,jogurty warzywa no wszystko co potrzebne i otwieracie lodówkę i robicie sobie śn. podwieczorek ,kolacja. Ja mam wrażenie,ze bez kartek sobie nie poradzę ![]()
#3139 |
Zadomowienie
|
eliza_ wiesz co, to w tym przypadku chyba rzeczywiście wygląd tej kobiety był odzwierciedleniem jej umiejętności. Mnie się wydaje, że Ty bardzo źle trafiłaś za pierwszym razem i może warto spróbować jeszcze raz, ale tym razem dobrze zastanowić się nad wyborem konkretnej osoby?
KasDi_ w tym momencie nie chce mi sie jeszcze ruszyć porządnie tyłka do projektów, nawet nad dyplomowym jeszcze dumam, więc ta druga opcja jest prawdziwa - siedzę z moim Americano do szóstej nad ranem na Whatsappie ![]() jmz_ to dobrze, wyjdzie mu to tylko na zdrowie. A gdzie pracuje Twój tż w Anglii? Ma jakąś pracę przy której może sporo spalić kalorii czy raczej wręcz przeciwnie? Naur_ bieganie co drugi dzień to bardzo dobry system. Najlepszy dla stawów i mięśni. Na tryb nocny sie przestawiłam, bo kontaktuję sie dzień w dzień z przyjaciółmi ze Stanów. Między Polską, a Florydą jest w tym momencie pięciogodzinna różnica czasu, także kiedy oni wracają do domu z pracy i mogą pogadac to u mnie jest już północ. I przez to nie sypiam ![]() Bottega_ coś komfortowego sobie włóż. Żadnych dżinów, bo się niewygodnie siedzi w tym. Ja miałam dresowe spodenki i Tshirt, ale to była Floryda i sto stopni Celsjusza ![]() ![]()
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3140 |
Zakorzenienie
|
Eliza, ja mimo dietetyczki, po prostu siadam z TŻtem i spisuję jedzenie na kolejne dni i co kupić, tzn, głównie obiady, bo na II śniadania, podwieczorki i kolacje, kupujemy mniej wiecej stałe produkty.
Tzn. zawsze kupujemy na zakupach np. kiwi, ananasa, mango, paprykę, awokado, płatki owsiane, makaron, szczypiorek, cebulkę zieloną, ogórki, pomidory, jogurty naturalne, jajka, twaróg, mozarellę, mleko. To nasza 'żelazna lista' i z tego zawsze coś wykombinujemy ![]() A jemy to, na co mamy akurat ochotę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dotka no właśnie myślę ,że też bym tak chciała,ale nie wiem czy mi się uda.Wiem co mogę jeśc,a czego nie.
![]() |
#3142 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Posiłki planuję zazwyczaj dzien przed albo na bierząco. Cytat:
![]() No skoro znajomi tak daleko, to rozumiem, ja czasem godziny spędzam na fb pisząc ze swoimi, bo mieszkam w Anglii. Pyszny obiad zjedzony: brązowy ryż, dorsz atlantycki z imbirem i zielonym chilli i brokuł ![]()
![]() |
#3143 |
Wtajemniczenie
|
Eliza ja jak byłam na diecie (no bo nie piszę o stanie obecnym
![]() Z tż nawet robiliśmy sobie rozpiski w zeszycie ![]() No i oczywiście miałam takie produkty, które są zawsze. Typu jajka, serek do smarowania, mleko, płatki owsiane, makarony pełnoziarniste itp Naur a nie masz tak, że po basenie zjadłabyś konia z kopytami? ja tak mam i basen u mnie odpada. No jakiś sajgon jedzeniowy mam wtedy ![]() Aldi są w Polsce, ale u mnie w mieście niestety nie. Yellow no oczywiście, lubię wstać ciut wcześniej by posiedzieć przy kawce. Ale broń boże ćwiczenia! ![]() JMZ wiesz, też lubię pierogi (kto ich nie lubi ![]() Takie ciężkie na sam wieczór nie jest najlepszą opcją. No chyba że to było jakieś spotkanie/wieczorek i ograniczyłaś się tylko do tego. W takim razie ok. Zamiast tekturek zjadłabym normalną kromę.
#3144 | ||
Raczkowanie
|
Dziękuję dziewczyny za wszystkie buziaki i przytulańce! Jesteście cudne!
![]() Poczytałam wątek i od razu mi się humor poprawił. Nieźle macie pod kopułą... xD Daria, Miss Nie podżerałam. W sumie ostatnio musze zmuszać się do jedzenia... ;P Dotka Oooo Łowcy.B ![]() ![]() Spadki mnie samą dziwią, bo nie widziałam ich już bardzo dłuuuugo. A cały czas ładnie się trzymam ćwiczeń i diety ;P I się w końcu doczekałam. ![]() ![]() Ładna pogoda? Powiedz gdzie i zaraz tam będę. :P U mnie od piątku (:/!) deszcz, grad, bleeeh... edit: O jednak zrobiłaś HIITa jeszcze ![]() ![]() Nie chce mi się nawet mówić... ale już jest ok. ![]() ![]() Żółciutka Wujek Google wie wszystko :P Aj... dłuższa historia i niezbyt ciekawa... nawet nie chce mi się mówić. Już jest doobrze. ![]() ![]() Engi Ja w ogóle kocham kabarety. ![]() ![]() Naur Każda ma słabości, nie mówię, żeby rezygnować od razu (chociaż radykalne cięcia są najlepsze ;p), ale im mniej tym lepiej. ![]() ![]() Miss Cytat:
![]() Basen z kiślem ![]() Ale mi humor porawiłaś! ![]() Bottega Próbuję ![]() Dobry wiersz ![]() Szafirowa Ja mam za to dół do bani. Monstrualna gruszka ze mnie. Brzuch jest ok, a uda... porażka. ;/ Ale myślę, że w ramonesce bym wyglądała dobrze. ![]() Z resztą dla mnie na każdym wyglądają dobrze, bo są zayebiste. ![]() Szczurek Cytat:
![]() Miss,Eliza, Emilia Z @ to jest prawda... nie raz się z tym spotkałam, że przy dłuższym przebywaniu, mieszkaniu @ przychodziła mniej więcej w tym samym czasie. JMZ Hahahahaha... Dooooobre ![]() Eliza U mnie teraz to wygląda tak, jak piszesz. W lodówce są zdrowe produkty. I robię to, na co akurat mam ochotę. I tak to układam, żeby B/T/W się zgadzało. ![]() Ufff... nadrobiłam, ale boję się odświeżyć... mam nadzieję, że nie naprodukowałyście za dużo. :P P.S. Jak mnie ma któraś w znajomych to wstawiłam focie do albumu. Proszę bez pojazdów. Jeszcze 5/6kg mniej chcę. ![]()
Wzrost: 160cm Było: 72kg CEL: 66 - 63,4 - 60 - 65 - ... - 55 "Co ma cię zmienić, jeśli nie ty? Przeraża start cię - nie zobaczysz mety."/Bisz Edytowane przez mallinoowa Czas edycji: 2014-03-20 o 17:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3145 |
Raczkowanie
|
Uf! Po wczorajszym wietrze uszkodziło u mnie linie telefoniczne, ale już ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3146 |
Zakorzenienie
|
Naur Martuszka Malinowa dzięki.
Patrze na te swoje kartki i jakoś już mi się znudziło.
#3147 |
Zakorzenienie
|
Martuszka, ooo pjona, ja po basenie bym wszystko zjadła
![]() i nie pomaga picie dużej ilości chlorowanej wody z basenu ![]() I też kocham pierogi ![]() Własnie mowilam wczoraj TŻtowi, ze zjadlabym pierogi z mięsem, roboty mojej mamy ![]() ![]() Ale to chyba mi nie jest dane ![]() Malinowa, jak coś to wal śmiało na PW! ![]() A zrobiłam HIITa, stwierdziłam, że co mi tam ![]() TŻ próbował HIITa zrobić ostatnio, ale mówi, że nie dał rady. A dziad się śmiał ze mnie, jak za pierwszym razem zrobiłam,że po 3 minutach płuca wypluwałam! ![]() Pogoda w Małopolsce, zapraszam ![]() Zmiana mega! ![]() Co do figury, ja dopiero ostatnio zostałam oświecona, że jestem klepsydrą ![]() ![]() A faktycznie, mam duży cyc, fajne wcięcie w talii i szerokie biodra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Zakorzenienie
|
Malinowa
![]()
#3149 |
Raczkowanie
|
Dotka Już jest dobrze, bo postanowiłam, że oleję sprawę. Tak więc nawet nie chce do tego wracać. ;p Ale dzięęęękuję!
![]() @... aleza to na poniedziałek będzie piękny spadek ![]() Hahahaha.. To dobrze, że spróbował, zobaczył jak jest. xD Już wsiadam w pociąg ![]() Zmiana to tak naprawdę dopiero pół zmiany, ale jako, że 60 na wadze to postanowiłam, że się ze swoją figurą, i te cholerne uda, na które tak narzekam, bo ćwiczę, biegam, a one nie chcą maleć. :<<< Mi za to cycki spadły razem z brzuchem... ![]() Eliza Dziękuję ![]()
Wzrost: 160cm Było: 72kg CEL: 66 - 63,4 - 60 - 65 - ... - 55 "Co ma cię zmienić, jeśli nie ty? Przeraża start cię - nie zobaczysz mety."/Bisz Edytowane przez mallinoowa Czas edycji: 2014-03-20 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
Raczkowanie
|
To może na początek dzisiejsza aktywność: rano basen. Popołudniu machnęłam pakiecik MEL B, ale chyba @ się zbliża, bo przy końcówce dyszałam jak głupia, gdzie normalnie czasem nawet się nie uronię ani pół kropli potu
![]() Śniadanie: owsianka z bananami, truskawkami, jogurtem naturalnym i łyżeczką dżemu domowej roboty z brzoskwiń II śniadanie: koktajl z pietruszki, jabłka, limonki Obiad: pierś z kurczaka z sałatką z sałaty lodowej, ogórka, pomidorów, jogurtem naturalnym i czosnkiem Kolacja: twarożek ze szczypiorkiem i 2 kromkami pełnoziarnistego chleba własnoręcznie upieczonego I jak bardzo źle. Będzie mi miło jeśli wskażecie mi coś do poprawy ![]() Szczurku ja zawsze wystąpień publicznych unikałam i jak trzeba było byłam zdolna nawet chorą udawać byle tego uniknąć ![]() ![]() Naur i jak z tym brakiem wczorajszej mobilizacji podołałaś w końcu? Brawo za dzisiejszy basen ![]() Darialex ja wolę aktywność fizyczną z rana, bo wiem że wieczorem zawsze może być coś ważniejszego do zrobienia. A tak wstaję rano 1,5h wcześniej niż normalnie nikt mi nie przeszkadza zabieram swoje zabawki i robię swoje ![]() ![]() Martuszka hehe ja jestem taka, że na basen jeżdżę na 6.30 np. ![]() ![]() ![]() Malinowa mam nadzieję, że Ci się ułoży. Edit. Czytam, że właśnie zmieniłaś podejście i nie chcesz o tym pisać. Zuch dziewczyna! Co Cię nie zabije to Cię wzmocni ![]() Miss, Yellow to nie do końca było tak, że Was non stop szpiegowałam. Wpadała raz na jakiś czas i czytałam łebkami a aferkę pamiętam, bo ciągła się kilka stron, więc trudno było przeoczyć :P Miss no było gorąco na wątku i to nie raz. A co do zameldowywania się to mówisz, że nie tylko ja mam takie odczucia? Bo powiem szczerze, że wczoraj się zastanowiłam po tym jak napisałam konkretnie nick, a nie chciałabym wywoływać jakiejś burzy znowu. Bo osoba ta wyglądała na osobę z mocnym charakterem która wszystko wie najlepiej i aż strach się bać ![]() A przepis na sałatkę banalny: 2 jajka,1 awokado,2-3 ogórki gruntowe, roszponka lub małe liście zwykłej sałaty, bazylia, oliwki ![]() Ugotować jajka: do garnka wlać ciepłą wodę, włożyć jajka, przykryć i zagotować. Gotować przez 5 minut licząc od czasu zagotowania się wody. Jajka ochłodzić zimną wodą, zbić skorupkę i po chwili namoczenia w wodzie obrać. Jajka pokroić na ćwiartki, doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem. Przygotować sos mieszając składniki w miseczce. Awokado obrać, przekroić na pół, usunąć pestkę. Miąższ pokroić na kawałki, skropić łyżeczką soku z cytryny, doprawić solą i pieprzem. Ogórki umyć, obrać pozostawiając miejscami paseczki skórki. Pokroić na cienkie plasterki, oprószyć solą i skropić łyżeczką soku z cytryny. Awokado i ogórka wymieszać z połową sosu. Na półmiskach ułożyć sałatę wymieszaną z bazylią. Dodać ogórki i awokado, ułożyć jajka, skropić resztą sosu i posypać plasterkami oliwek Przepis jest z kwesti smaku jak chcesz podeślę Ci link z przepisem i zdjęciem tej pyszności ![]() Jmz przybij 5! za Mel B ![]() Dotka mam tak samo jak Ty, że nosi mnie i muszę wiecznie coś robić ![]() Pudel i jakie lakiery wybrałaś? ![]() Eliza ja planuje jadłospis wcześniej i co 2-3 dni robię zakupy. To działa tak jak kartka od dietetyczki tyle, że to Ty decydujesz co jesz ![]() Nadrobione ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.