|
|
#4501 |
|
Japońska rzepa
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz.15
Dzień dobry
Jedziemy po kotka!
|
#4502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem tylko ją zabieram na weekendy i wtedy jakoś TŻ daje radę ![]() suuuper
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
|
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Dzisiaj mam ostatni dzień urlopu...A wczoraj miałam mega dzień ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4505 |
|
Wtajemniczenie
|
Heej
![]() wreszcie słońce świeci
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda że nie u mnie...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4507 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy któraś z Was kupuje na ebay angielskim? Co mam zaznaczyć w opcjach żeby pokazywało mi tylko aukcje z wysyłką na całą Europę a nie tylko Uk ?
|
#4508 |
|
Konto usunięte
|
Ale dzisiaj pięknie!
Mam nadzieję, że nie będzie żadnych niespodzianek pt. Śnieg w wielkanoc ![]() No i że majówka będzie równie słoneczna jak dziś. Właśnie... chcemy z TŻ jechać na 2 dni do Wisły. Wczoraj dzwoniłam do 9 pensjonatów i miałam niezłego wkur** - w dwóch nie było miejsc, ale to dla mnie normalne. Problem pojawił się, gdy mówiłam, że chcę wynająć pokój na 1 dobę. I nie da się, bo minimum 3, bo długi weekend to na 4 dni, bo... Ja rozumiem, że lepiej się opłaca właścielom wynająć coś na więcej dni, no ale litości Widzę, że koci temat też tu się przejawia ja niestety kotów w domu rodzinnym miałam dużo... Najdłużej był z nami Czarny, aż rok...Nie mogę mieć kota, bo choć mieszkam w spokojnym miejscu, z dala od drogi, to i tak samochody jeżdżą. I najlepsze jest to, że koty nie ginęły pod ich kołami, a zimą wyjeżdżały w silnikach. A latem po prostu wychodziły i nie wracały. To dziwne, bo dziadkowie, którzy mieszkają zaledwie 100m od nas kotow mają... ok. 10 ale nie jest to stała liczba te koty to dzikusy, ale babcia kocha zwierzęta i je karmi. I nie, nie. Żadnymi whiskasami. Ona nie uznaje karm i innych takich (fobia zarazkowa, parzenie talerzy przed podaniem posiłku i takie tam no i oczywiście resztki z obiadu.I wracając do mnie - koty kocham, zarówno jak psy i inne zwierzęta, ale kota typowo domu mieć nie mogę. Rodzice nie chcą kolejnego, który zasika wszystko (mieliśmy 2 i nie mogliśmy ich nauczyć załatwiania się do kuwety). Za to gdy będę mieszkać u TŻ, zapowiedziałam mu, że kot będzie. Na razie jeden, a później... Nie jest za bardzo zachwycony ![]() No i o psie marzymy, labradorze. |
|
|
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasne sie zwazylam.. rowne 57 kg.. a boczki i brzuch dalej sflaczaly heh.. musze przestac jesc wieczorami czekolady i paluszki Czemu smuteczek? U mnie tez swieci ale wiatr etz ladnie ☠☠☠☠zi :P Kurde.. chcialam sobie pospac a babcia o 9 weszla do pokoju co mam mi w miescie kupic bo jedzie :P glupek z niej :P |
|
|
|
|
#4510 |
|
Zadomowienie
|
Cześć! Ja jestem kociarą, ale to już wiecie.
Mojego puchatego kastrowałam w zeszłym tygodniu. Bałam się, że się nie obudzi, bo mam takie szczęście, że wszystko co najlepsze to szybko tracę. Ale jest w porządku, na szczęście. Mam tylko mały problem, bo całkiem się przestawił (wizyty u teściowej...) i śpi cały dzień, a potem od 4 rano wyciąga mnie z łóżka. A kiedyś przesypiał całe noce, do 7. ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Ummmmm, mam wrażenie, że jak tylko przychodzę to wszystkie milkniecie. xD |
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
:hej
Bo ostatnio ogolnie jest watkowy przestoj.. juz ponad 3 tygodnie trwa watek, wiec sukcesik! |
|
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nie wiem gdzie Wy macie to słońce, u mnie jest pochmurno ![]() Ja bardzo bym chciała mieć psa, u mnie w domu zawsze są psy. Musimy jednak mieć najpierw własny dom, żeby go mieć. Nie jestem zwolenniczką trzymania psa w bloku. Wrócił mi katar
|
|
|
|
#4513 |
|
Zadomowienie
|
Dzien doberek
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
poszłam jednak dalej spać i wstałam teraz
my chcielibyśmy jakiś wyjazd rozkminić na naszą 6 rocznicę pod koniec maja ale nie wiem już sama gdzie ja szukałam czegoś we Wrocławiu, a tż w górach i w końcu nic nie ustaliliśmy konkretnego bo nie wiem co chcemy w sumie jest też opcja Wisły bo tż ma tam ciocie i wujka i poszlibyśmy gdzieś do spa czy cosik no sama nie wiem czego chcę
|
|
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
ja ani w tym roku ani w przyszłym nie planuje wakacji jakiś długich, może weekendowy wyjazd. Ja w wakacje będę szukać pewnie pracy, bo wątpię żebym teraz coś znalazła
wszystkie ogłoszenia z działu rachunkowości dla osób z minimum dwuletnim doświadczeniem
|
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
my jak wyremontujemy mieszkanie będziemy polować na małego kanapowego pieska, wreszcie
ale w sumie teraz nie żałuję bo yorka bym nie chciała jednak u mnie też świeci słońce! ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- a praktyki/wolontariaty się nie liczą? |
|
|
|
#4517 |
|
Raczkowanie
|
Hej Wam
|
#4518 |
|
Zadomowienie
|
ja czytam na szafiarence wątek ' w moim domu straszy', masakra, takie cos moge czytać, ale horrorów nnie obejrze:P.
swoja droga tez mialam 2 przygody.. brr |
|
|
|
#4519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poćwiczysz strach, co? jest super serio! Tż się chował pod kołdrę ale mnie się bardzo podobał
|
|
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4521 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka
uciekam za godzinkę na uczelnię na cały dzień matkooo juz się odzwyczaiłam od jeżdżenia tam ![]() przewinął sie temat kasy w zaproszeniach. Niby wiadomo że większość woli dostać kasę ale ja nigdy bym się nie zdecydowała żeby komukolwiek sugerować w oficjalnym zaproszeniu żeby przyniósł mi cokolwiek a w szczególności kasę no niezręcznie bym się czuła, co innego już w jakiejś luźnej rozmowie gdy ktos konkretnie mnie zapyta bo chce cos kupić. Ale ogólnie wydawało mi się że nie mam nic przeciwko jesli ktoś inny umieszcza cos takiego w zaproszeniach ale jakis czas temu dostaliśmy z TŻ zaproszenie od jego kumpla na wesele na którym niestety nie byliśmy ale bardzo uderzył mnie wtedy taki kontrast pomiędzy bardzo eleganckim zaproszeniem z podniosłym tekstem o miłości i nagle wierszyk o prezentach żeby nie kłaść ich na stercie niechaj zmieszczą się w kopercie. Wtedy po raz pierwszy widziałam zaproszenie z takimi wierszykami mimo że wcześniej o nich słyszałam i naprawde uważam że bardzo to nie pasuje do oficjalnego zaproszenia (tzn. naszego zaproszenia żeby nie było że się kogoś czepiam )dlatego tez się zastanawiam jak zmienić formę wierszyka odnośnie wina zamiast kwiatów bo tez nie chcę żeby to jakoś groteskowo wyglądało, jakieś rymy częstochowskie itp. wcześniej chciałam książki ale po weselu kuzynki, do której ludzie dzwonili pytając sie co chce i ona podawał kilka różnych książek w różnych przedziałach cenowych okazało się że wiele jej się zdublowało zresztą książki są teraz coraz droższe i zeby kupić jakieś ładne wydanie, elegancko oprawnine no to niestety czasem i 100 zł trzeba wydać. Poza tym my mamy bardzo dużo książek więc jest szansa że ktoś by to zdublował więc stanęło na winie ![]() a to się rozpisałam
|
|
|
|
#4522 |
|
Zadomowienie
|
ex pameitam jak po smierci m.j. w necie krązyl filmik, ze jankesi uchwycili ducha m.j w jego domu. oczywoscie na filmiku byly otwarte drzwi na holl, po `15 sekudnach szeptu operatorów, cos migneło, cos białego.. i nagle na ekran wyskoczyła narysowana grafika przedstawiajaca m.j w makijazu z thillera i glosny ryk "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAA" haha, to bylo takie niespodziewane, najpierw cisza, skupienie napięcie a potem grafika i ryk. Poslalam kilku kolezankom, ktore lubily m.jacksona, i potem złe na mnie bylo bo faktycznie sie wystraszyly:P
|
|
|
|
#4523 |
|
Japońska rzepa
|
Dzień dobry, jestem Lusia i wpadłam się przywitać
|
#4524 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4525 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tamten jest innyyy ![]() Cytat:
Bardzo prosimy Gości, którzy planują obdarować nas kwiatami o przyniesienie w zamian butelki wina. czeeeeeść Lusiaaa! ![]()
|
||
|
|
|
#4526 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4527 |
|
Raczkowanie
|
ale fajny kocion
gratki
|
#4528 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Lusiu
jesli chcesz do nas dołączyć to musisz coś o sobie opowiedzieć ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4529 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
A więc jestem Lusia, moją mamusią i tatusiem od dzisiaj są Lolusl i jej tż, zostałam zabrana ze schroniska,gdzie siedziałam w ciasnej klatce. Mamusia jak mnie zobaczyła to się popłakała,a tatuś zdecydował,że mnie biorą stamtąd. Przetransportowali mnie w kartonowym pudle,ale byłam sprytna i wyszłam z niego i biegałam po całym aucie. Ale już jestem w domku,teraz zwiedzam każdy kąt i jestem bardzo ciekawska. Chyba zostanę tu na dłużej
|
|
#4530 |
|
Zadomowienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

Jedziemy po kotka!