Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-20, 11:32   #1051
BERBIE
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
przed porodem nie sądziłam, że dziecko zajmuje tak dużo miejsca (w szafkach, szafach). w kuchni mam dla niego półkę w szafce na kaszki, które są w użyciu, butelki, kilka słoczków, łyżeczki, itp i wąską półkę na zapasy słoiczków, soczków. jak kupię na zapas mleko czy kaszki (ostatnio akurat zrobiłam spory zapas kaszek) stoi wszystko na podłodze, nie mam miejsca w kuchni :/
aaa o kuchni nie pomyślałam, tam już teraz mam problemy z mieszczeniem się trzeba będzie remanent w kubkach i kubeczkach robić... chyba wspomogę jakąś przykościelną stołówkę...
Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
dziewczynki mam jeszcze pytanie - która z Was robiła badanie AMH??? ja odebrałam wynik, ale jak wiecie profesorek nawet nie wspomniał o wyniku a ja nie zapytałam czy jest ok. Nie chcę pytać dr google, bo tam wiele różnych opinii, a mnie wyszedł wynik 3,1 - to dobrze/ średnio/ źle???
niestety nie pomogę, nie robiłam tego
mało Cię ostatnio...

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
póki co cieszę się tym, że wczoraj przyjechała ława i narożnik
poka poka
Cytat:
tak, w ten weekend - msza w sobotę impra w niedzielę więc dwa razy muszę wyjść z domu...
jak ja bym chciała móc mieć okazję wyjść z domu dwa dni z rzędu
Cytat:
nie biorę regularnie nospy, ale kilka razy podjadałam jak mnie brzuch "spinał"
ale jak cię pobolewa brzuch to bierzesz?
Stary 2014-03-20, 11:35   #1052
fiolusiek
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII

Zeberko To samo co wy pomyślałam o Twoich zdjęciach. A jest coś co Kasia lubi bardziej jeść czy wszystko tak samo

Barbie Zapytaj lekarza o to malowanie paznokci u stóp. U mnie w szpitalu nie można, bo np. jak jest operacja czy zabieg i coś się dzieje to zawsze patrzą na paznokcie. Ja do cc nie mogę mieć pomalowanych.
Ja podobnie jak Ty pakowanie torby zacznę od jej zakupu

Anitko
Będzie dobrze. Pamiętasz ja też trafiłam do szpitala z powodu podejrzenia słabszych ruchów, S. wogóle mało ruchliwy był zwłaszcza pod koniec, a teraz nadrabia z nawiązką
Trzymamy kciuki za was
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 11:38   #1053
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Barbie Zapytaj lekarza o to malowanie paznokci u stóp. U mnie w szpitalu nie można, bo np. jak jest operacja czy zabieg i coś się dzieje to zawsze patrzą na paznokcie. Ja do cc nie mogę mieć pomalowanych.
Ja podobnie jak Ty pakowanie torby zacznę od jej zakupu
[B]
ale na rękach nie wystarczą nie pomalowane?
ja całe szczęście nie muszę kupować torby, mam jedna na siłownię i jak coś małą walizkę
Stary 2014-03-20, 11:43   #1054
fiolusiek
Zakorzenienie

Barbie Musisz zapytać lekarza jak jest u was w szpitalach. Ja niby mam starą torbę, ale wstyd z taką gdziekolwiek iść.

Ale mam straszną ochotę na śledzie Wczoraj TŻ kupił mi słoik, a dziś zjadłam ostatnie koreczki
Stary 2014-03-20, 11:53   #1055
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
moja gin podobnie mówiła
wiadomo pomijamy tu jakieś anomalie, że cały dzień nic albo cały dzień jakaś mega aktywność

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

marzy mi się taki luksus- jeszcze z wypłaty męża
póki co cieszę się tym, że wczoraj przyjechała ława i narożnik
Są rzeczy ważne i ważniejsze my mamy mieszkanie skończone wiec mogę sobie pozwolić

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość

ja na henne regularnie co 2 tygodnie chodzę, inaczej nie mogłabym na siebie patrzeć. pedicure jeszcze robię sobie sama, ale jest coraz trudniej. do kosmetyczki wybiorę się jak już będzie trzeba stopy odsłaniać. pewnie w maju i wtedy będę co 3 tygodnie robić sobie żele na stopach. ma świra na punkcie wyglądu stóp i nie wyobrażam sobie nie mieć pomalowanych paznokci u nóg przez cały rok. a od maja raczej już nie będę tego w stanie robić sobie sama.
co do depilacji, to ja do chwili zajścia w ciążę zawsze robiłam bikini u kosmetyczki, praktycznie nie czułam bólu. ale w ciąży lekarz kazał przestać. zrezygnowałam też z depilatora pod pachami, bo to troszkę bolało, ale nogi ciągle sobie bez problemu depiluję. ale pewnie za jakiś czas będę potrzebowała pomocnej dłoni tż już to widzę... o już teraz na te dźwieki ucieka z pokoju

Ja też co 2 tygodnie robie henne brwi z regulacją. Z tym radzę sobie sama. Chodzi mi o henne na rzęsy, bo to samej ciężko zrobić
Co do depilacji to wstyd przyznać ale ja kosmetyczka i żyletką jadę

A żelu w tym roku na stopach nie zrobię, z tego względu, że w szpitalu mogą kazać mieć "gołe" paznokcie.. lakier zawsze łatwiej zmyć. A robiłaś kiedyś hybrydowy lakier? Super sprawa.

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45672923]

To nie wrażenie, tylko fakt W ciąży włosy się wzmacniają i rosną. Niestety - kilka miesięcy po porodzie wypadają ze zdwojoną siłą (te z głowy oczywiście, bo gdzie by tam miały wypaść te z niepożądanych miejsc...).

[/QUOTE]
Cudownie :p

Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 11:57   #1056
fiolusiek
Zakorzenienie

Kucyk A próbowałaś może wcierki Jantar do włosów? Pomaga przy wypadniu
Stary 2014-03-20, 12:20   #1057
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że naprawdę wszystko jest dobrze i pobyt w szpitalu ma celu to potwierdzić
oczywiście, że tak!

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
mi akurat nie podpasowały kaszki zdrowy brzuszek, grudki się robiły
mi pasowały zwłaszcza ich dostępność. ale Torresowi absolutnie nie. mój łakomczuch stanowczo odmówił (paczkę przemyciliśmy dodając po łyżeczce do lubianych kaszek).

Cytat:
ostatnio jak pani pisała o torcie, że Michasiowi nie da ani kawałka tego co dla pozostałych gości to pomyślałam, że ja bym Kasi dwa duże kawały dała byleby zjadła cokolwiek...
tylko po co to ciasto, zwłaszcza tort? gdyby zjadła dwa kawały usatysfakcjonowałoby Cię to? w sensie: ma pełen brzuszek, jest OK?

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45672923]Cały dzień bez jedzenia mi nie przeszkadzał. [/QUOTE]byłam taka sama.
i całe zycie bujam się z wagą. pół rodziny biegało za mną po podwórku. do tej pory mam takie slajdy pamięci - babcia biegnąca za mną z kanapeczką z polędwiczką... a ja uciekałam co sił do sąsiadów (rodzina wielodzietna) i jadłam z ich dziećmi chleb ze śmietaną... bynajmniej chleb nie był pokrojony w "pociągi".

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45672923]
Czy takiemu dziecku można podać taki zwykły jogurt naturalny np. z owocem? Czy to są jakieś inne?[/QUOTE]nasza pediatra prowadząca powiedziała, że do roku tylko słoiczkowe (ale ona generalnie pro słoikowa).
dawałam i daję najprostszy w składzie serek Bieluch + owoce ze słoiczka lub przeze mnie duszone/pieczone jabłka. lub najzwyklejszy jogurt naturalny + jw.
jak dla mnie słoiczek jogurtowy czy twarożkowy to ciut strach (choć jesteśmy słoikami). bo co musi być w środku by była taka data ważności...

Dla mnie ma znaczenie co syn je - być może dlatego, że od grudnia nie ma problemu z jedzeniem. nie przeczę - wszak punkt widzenia zależy od punktu siedzenia....
mam oczywiście dużo dylematów, dużo klęsk kulinarno-wychowawczych (np. że nie pije czystej wody, że na spacerze wciąż ma w łapie kukurydziaka). ale założenie jest takie, że nie chcę go futrować cukrem/solą (nie ominie go to wszak, a opóźniać mogę...). nie uważam, że "traci" dzieciństwo ba! nie uważam, że cokolwiek traci...

Cytat:
Ale mam straszną ochotę na śledzie Wczoraj TŻ kupił mi słoik, a dziś zjadłam ostatnie koreczki
super smaczki

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-20, 12:43   #1058
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
Kucyk A próbowałaś może wcierki Jantar do włosów? Pomaga przy wypadniu
Ale mi nic nie wypada wręcz przeciwnie
A Jantar znam dla mnie lepsze są ampułki radical.

Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 12:50   #1059
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
poka poka

jak ja bym chciała móc mieć okazję wyjść z domu dwa dni z rzędu

ale jak cię pobolewa brzuch to bierzesz?
jak pojadę to może w końcu porobię zdjęcia, sama widziałam tylko na telefonie bo Tz-et wczoraj mi pstryknął
czasem biorę nospę- sporadycznie

Cytat:
Zeberko To samo co wy pomyślałam o Twoich zdjęciach. A jest coś co Kasia lubi bardziej jeść czy wszystko tak samo
jogurt naturalny, jajko- lubi bardzo
ile jajek dajesz Stasiowi w tygodniu, kiedyś pisałaś, ze też lubi i potrafi zjeść dwa..., ja podaję jedno co drugi dzień

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
tylko po co to ciasto, zwłaszcza tort? gdyby zjadła dwa kawały usatysfakcjonowałoby Cię to? w sensie: ma pełen brzuszek, jest OK?
po próbach podania wszystkiego innego "zdrowego" tak- tyle, że ona tortu też by nie jadła bo za słodkim nie przepada jakoś szczególnie, ale za to słone lubi

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

BERBIE- masz wieści od Anitki?

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA

Edytowane przez zebrawpaski
Czas edycji: 2014-03-20 o 12:45
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 13:04   #1060
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
BERBIE- masz wieści od Anitki?
niestety nie. ja tylko coś napiszę dam znać.
Stary 2014-03-20, 13:15   #1061
zebrawpaski
Zakorzenienie

przeglądam szkło- sortuję, czyszczę i pakuję do wyjazdu
nie wiem czemu zaczęłam od szkła nie np od garów
chyba na razie szkło bardziej potrzebne "tam" gary "tu"

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

agatka- jak się czujesz dzisiaj?

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-20, 13:45   #1062
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
trochę nadziei wiążę z przeprowadzką...może wypracujemy tam jakiś "rytm" będąc same cały dzień...
na pewno. J. też inaczej się zachowuje jak jest tylko ze mną/z nami a inaczej z moja mamą.

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45672923]Dzięki za rady! Ja już mu 2 razy ten Nan podałam (ale wcześniejszą puszkę, a potem musiałam ją wywalić, dlatego tak czekam i czekam z otwarciem tej puszki), więc mam nadzieję, że w razie czego go zaakceptuje. Ja już nie mam na tyle swojego mleka, żeby mu dawać zamiast posiłku, nie chcę znów bardziej rozkręcać laktacji, bo nie chcę się cofać z posiłkami, a zresztą - je już 3 stałe i tak chyba powinno być w 9. miesiącu... Z drugiej strony na moim mleku nic nie zrobię, kleiki i kaszki się straszliwie rozrzedzają, próbowałam już. Więc ewentualnie mm.

Będę kombinować z tą zamianą posiłków.
Wczoraj mu moja mama dała biszkopta Więc chyba nie muszę się jakoś specjalnie obawiać wprowadzania żółtka...
Za to chciałabym mu zacząć podawać właśnie jakieś jogurciki czy twarożki, najpierw spróbuję w tej kaszy, a potem już czyste.
Może jogurcik z owocami byłby takim deserkiem dobrym, a kasza wówczas tylko na kolację?...
Czy takiemu dziecku można podać taki zwykły jogurt naturalny np. z owocem? Czy to są jakieś inne?[/QUOTE]

to jak dawałaś nan to ok. rozumiem, że nie masz już tyle mleka i wiem, że na swoim nie bardzo da się cokolwiek zrobić, dlatego jednak dobrym rozwiązaniem jest mm, tylko u Was małe puszki bo jednak do kaszki mało tego idzie a 3 tyg można trzymać, no, powiedzmy do 4 ja bym trzymała. Jak je 3 stałe to niech je
w biszkopcie tego żółtka niewiele, więc wprowadzaj i tak ostrożnie. J. bezżółtkowy a biszkopty wcina.
ja właśnie daję jogurt/twarożek z owocami na deser (jako osobny posiłek) a na kolację kaszę, w zupełności wystarcza.
można dać zwykły, ale chyba dobrze zacząć od słoiczków, nie wiem czy tam jest mniej tego nabiału czy jakoś inaczej przetworzony ale J. jadł bardzo dużo tych słoiczków a po zwykłym jogurcie z surowymi owocami (ostatnio pierwszy raz dałam) go trochę pogoniło (chociaż nie raz ode mnie skubnął nabiału jakiegoś).
w rossmannie z babydream są fajne jogurty i twarożki, a tańsze to niż gerbery np., chociaż gerbery często są w promocjach w 2-pakach po 7zł lub ciut mniej, to też korzystnie wychodzi.
przy tych deserach to raczej owoce z jogurtem niż jogurt z owocami, bo tam owoców najwięcej i tak na początek najbezpieczniej.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 14:31   #1063
Hosenka*
Zakorzenienie

Kciuki pomogły

Z okiem jest już wszystko w porządku

Kacper był wyjątkowo spokojny mimo, że został brutalnie obudzony ... W "nagrodę" za zdrowe oczko i dzielność poszliśmy od razu na spacer ( i tak byśmy poszli) a ja z ulgi kupiłam sobie nowe perfumy w Rossmannie (za każde zakupy dostaje się kupon na -40% na zapachy, dzisiaj dostałam więc drugi kupon ) - uwielbiam ciężkie zapachy, ale dla odmiany wybrałam świeżaka Adidas Pure Lightness.
TZ kupiłam Mexx Pure. Gdyby lubił mocne to wybrałabym Mexx Black

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 14:33   #1064
BERBIE
Zakorzenienie

waderka, agatka, edytte czekamy na meldunek!
Stary 2014-03-20, 15:13   #1065
Kubek29
Zadomowienie

Zaraza cera i paznokcie ok. Włosy wypadają w ilości duuuuzo mniejszej niz po moim pierwszym (późnym) poronieniu, także chyba pociążowa norma zachowana.
Mam nadzieje, ze zęby i kości maja sie równie dobrze.

U nas dzis na spacerze mega ryyyk.
Ale taki ze nie zdziwiłbym sie gdyby ludzie którzy nas mijali po policję dzwonili

ZeberkaA wy za czesto Kasie nie ścigacie z tym jedzeniem?
Piszesz ze kilkanaście minut po jakimś niezjedzonym posiłku za nią chodzisz i znow proponujesz? Próbowałaś (jak w tym artukule prof. Sochy o niejadkach) dawać kolejny posiłek dopiero za 2-3 godziny? Bez zmuszania, chodzenia, proszenia, bez zabawiania przy jedzeniu, bez samolocików itp. Najlepiej przy stole, razem z innymi (jedzacymi ) domownikami.

A ten obiad co podalas na styl BLW to za duzo składników miał, takiemu dziecku max. 2-3 produkty.

Anitko

fFioltez miałam śledziowa fazę w ciąży.
Zjadlabym śledzia :/

Edytowane przez Kubek29
Czas edycji: 2014-03-20 o 15:22
Kubek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 15:14   #1066
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem, czytam na bieżąco ale nie mam sił na pisanie. Z tel też źle mi pisać dużo....

Zebra dziękuję, czuje się dobrze. Mdłości poszły co mnie martwi i (.)(.) przestały boleć ale w buzi mammetal i ogólnie mula takiego ze nic mi się nie chce a domu zaraz nie poznamy....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 15:55   #1067
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość
ZeberkaA wy za czesto Kasie nie ścigacie z tym jedzeniem?
Piszesz ze kilkanaście minut po jakimś niezjedzonym posiłku za nią chodzisz i znow proponujesz? Próbowałaś (jak w tym artukule prof. Sochy o niejadkach) dawać kolejny posiłek dopiero za 2-3 godziny? Bez zmuszania, chodzenia, proszenia, bez zabawiania przy jedzeniu, bez samolocików itp. Najlepiej przy stole, razem z innymi (jedzacymi ) domownikami.

A ten obiad co podalas na styl BLW to za duzo składników miał, takiemu dziecku max. 2-3 produkty.
Kubeczku- ja już wszystkiego próbowałami z samolocikami bez i w krzesle i przy stole i na podłodze
faktycznie większe efekty są jak ją "przegłodzę" i czekam 2-3 godziny na kolejny posiłek ale bywa i tak, że czekam 5-6 godzina a ona i tak nic nie zje, teraz większość czasu jest z Babcią a Babcia cały czas coś "przemyca" i próbuje dawać ale jak tylko się przeprowadzimy to ustalam stałe pory jedzenia i katagorycznie nic nie dostanie od posiłku do posiłku niezaleznie ile zje
ona uwielbia jeść z nami- to najlepsza okazja aby wydrapać się Dziadkowi na kolana, ściągać kubek z herbatą i zabierać ze stołu sztućce i nosić do swoich zabawek

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2014-03-20, 15:55   #1068
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Jestem, czytam na bieżąco ale nie mam sił na pisanie. Z tel też źle mi pisać dużo....

Zebra dziękuję, czuje się dobrze. Mdłości poszły co mnie martwi i (.)(.) przestały boleć ale w buzi mammetal i ogólnie mula takiego ze nic mi się nie chce a domu zaraz nie poznamy....
Spokojnie,nie musisz mieć objawów

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 15:56   #1069
zebrawpaski
Zakorzenienie

wzięłam nospę i idę leżeć, trzeci dzień mam jakiś "cieżki" brzuch a wizyta dopiero 5 kwietnia, w dodatku mdli mnie okropnie a w domu ani migdałów ani Tz-eta do rana

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2014-03-20, 16:01   #1070
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Widzę, że naczelna bacikowa czuwa nad nami

Jestem jestem, również czytam na bieżąco, ale do pisania nie mam sił.
Czuję jakieś dziwne bóle, chyba nie niepokojące, ale identyczne jak wtedy w szpitalu, gdy mi grzebali głęboko szukając jajnika Może to on tak boli

Ale zrobiłam pyszny serniczek, polany galaretką z wiśniami pierwszy raz robiłam na spodzie z pokruszonych herbatników. Wstawiłabym zdjęcie, ale wiem, że niektóre się odchudzają, więc nie będę zołza

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 16:11   #1071
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
Ale zrobiłam pyszny serniczek, polany galaretką z wiśniami pierwszy raz robiłam na spodzie z pokruszonych herbatników. Wstawiłabym zdjęcie, ale wiem, że niektóre się odchudzają, więc nie będę zołza
ale bym zjadła...

pierwszo trymestralne cieżarówki wiem jak to jest jak nie ma sił na co, więc rozumiem, że nic nie piszecie. ale meldunek codziennie musi być poza tym przyzwyczaiłam się, że Was zawsze dużo i mi tęskno
Stary 2014-03-20, 16:11   #1072
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Dziewczyny a wiecie jak Jana? Ostatnia jej wiadomość była z 2 marca, że jeszcze dwupak... Któraś coś może wie?
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 16:15   #1073
agatkaa1
Zakorzenienie

Berbie obiecuje poprawę...tz dostał l4 bo potluk palec u nogi więc mam nadzieję ze ogarnie trochę mieszkanie

Wadera ale bym zjadła taki serniczek!

Gryzelda dziękuję za przesyłkę! Dziś już doszła

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2014-03-20, 16:17   #1074
Konto usunięte

Agatka nie ma za co
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 16:23   #1075
agatkaa1
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45677369]Agatka nie ma za co [/QUOTE]

Kiedy masz ślub?

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2014-03-20, 16:28   #1076
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedy masz ślub?
widać w podpisie
Stary 2014-03-20, 16:29   #1077
Konto usunięte

ZA 100 DNI
Stary 2014-03-20, 16:36   #1078
BERBIE
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45677528]ZA 100 DNI [/QUOTE]
to mniej więcej jak mi do porodu
Stary 2014-03-20, 16:37   #1079
agatkaa1
Zakorzenienie

Nie widzę podpisów...korzystam tylko z tel....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2014-03-20, 16:43   #1080
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
niestety nie pomogę, nie robiłam tego
mało Cię ostatnio...
a jakoś tak wypada, że mam mało czasu a Wy lecicie jak szalone i kiedy nadrabiam, to już po fakcie wszystko albo nie znam tematu (typu rzeczy dziecięce, porodowe itd.) więc nic nie piszę

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Kciuki pomogły

Z okiem jest już wszystko w porządku
super wieści

Cytat:
nic mi się nie chce a domu zaraz nie poznamy....
ojjj tam - dom nie muzeum

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
ale bym zjadła długo się robi??? poproszę przepis i zdjęcie - może w sobotę zrobię

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45677528]ZA 100 DNI [/QUOTE]
ale Ci zazdroszczę to piękne wspomnienia - mieliśmy z tżtem plan na 5cio lecie robić bis-wesele ale w ten dzień na wesele do znajomych idziemy

Mateuszek -> cuda się zdarzają
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości