|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zuzana Light
Dzieki wielkie
:pTo ze sprzetem nie jest zle, ale dobrze ze mowisz o tych wielokatnych ciezarkach... ![]() Myslalam ze moze na poczatku bym zastapila hantelki np. Butelkami z woda ale w tym przypadku widac odpada ![]() Dzis chcialam sobie zrobic jakis typowy zwow silowy ale amrap 10min bo uzupelnie sobie trening jeszcze o mel b... Ostatnio #6 cwiczylam ktora bardzo lubie Jakbyscie mialy jakis fajny sprawdzony to polecajcie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam okrągłe i dałam rade fakt trzeba włożyć w to dużo wiecej siły
|
|
#4113 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja z czasem sama zobaczysz że nie tak trudno je się robi ( oczywiście nie mówię o serii 10 sztuk na nogę, tylko po kilka powtórzeń).
|
|
|
|
|
#4114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:pWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4115 |
|
Rozeznanie
|
Jak ćwiczyłam z Zuzką, jeszcze za czasów Bodyrock, to próbowałam i byłam w stanie... ale obawiałam się kontuzji, nawet Zuzka mocno się przy nich chwieje... wolę zrobić więcej tradycyjnych przysiadów niż kiwać się na jednej nodze...
No ale szacun, że dajesz radę ;D |
|
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
Zwow 55ty.
Mnie nawet podczas normalnych przysiadów strzela w kolanach, o pistolsach nawet jeszcze nie marzę.
|
#4117 |
|
Przyczajenie
|
Witajvie drogie wizazanki!
Chcialam zapytac was o zcuty zuzanny light. Ktos cwiczyl? Jakies efekty? Pomiary zdjecia czy cos... Chciabym zaczac ale teraz najbardziej zalezy mi na efektach bo do lata coraz mniej czasu i trzeba sie wziac za siebie i zrzucic pare kg. Nie chce zaczynac od godzinnego treningu bo wymiekne chciałabym stopniowo zwiekszac czas cwiczen . I ja z zapytaniem czy ktos moze sie povhwalic rezultatami zcut Jesli temat o zcutach byl to przepraszam ale nie moglam znalezc |
|
|
|
#4118 | |
|
wańka wstańka
|
Dot.: zcut zuzki light
Cytat:
|
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
Znów zwow 3ci i 12 km biegu, coś roznosi mnie dzisiaj.
Widzę jedną wadę treningów z Zuzką, od kiedy z nią ćwiczę mianowicie nie mogę zapuścić sobie porządnie paznokci. Jak już podrosną i wyglądają przyzwoicie to zaraz łamię sobie któryś... o hantle
Jedynie skóra rozlicza zapach... Edytowane przez Trzy_Ryby Czas edycji: 2014-03-22 o 14:14 |
|
|
|
#4120 |
|
Raczkowanie
|
zwow 67, podobał mi się
ale nie zrobiłam AMRAP, tylko 3 pełne rundy ![]() A mnie też nosi zaraz idę biegać ![]() + edit wczoraj Zwow 68 odhaczony, a wydawł się taki lekki
Zuzka Mel B ![]() Biegam Edytowane przez odrobinacheci Czas edycji: 2014-03-23 o 13:51 |
|
|
|
#4121 |
|
Rozeznanie
|
A możecie dać link? Co to jest ??
|
|
|
|
#4122 |
|
Rozeznanie
|
Wchodzisz na Fitness: https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=19 i tam masz wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=658423
|
#4123 | |
|
Raczkowanie
|
Ja ci tu jeszcze podrzucę posta, bo ćwiczę zwowy Zuzki i ostatnio właśnie jedna koleżanka wypowiedziała się na forum na temat min. zcut :
Cytat:
|
|
#4124 |
|
Zakorzenienie
|
Zwow 37
fajne cardio.
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
Zwow 9, trzy pełne rundy zamiast AMRAP
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
Hop, hop, Dziewczęta, gdzie jesteście??
Zwow 10 i kilkanaście kilometrów biegiem.
|
#4127 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzielnie walczę z serią ZCUT Power Strength
Dziś wieczorem trening nr 8, już się nie mogę doczekać
|
#4128 |
|
Konto usunięte
|
Ja dziś ZWOW #53, dość prosty
Miałam jedynie problem z pompkami, jeszcze robię tzw. "damskie".ZCUT właśnie pobieram, dobrze rozumiem że tam jest jakiś harmonogram ćwiczeń? Jakoś łatwiej mi się zmobilizować jeśli mam rozpiskę, niż codziennie szukać innego ZWOW. |
|
|
|
#4129 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4130 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
staram się wybierać na razie te prostsze, ale i tak dla mnie wszystkie są trudne ja dzisiaj znowu wracam do ćwiczeń, bo choróbsko mnie dopadło i przez kilka dni miałam przerwę. dzisiaj był zwow 37 |
|
|
|
|
#4131 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4132 | |
|
Raczkowanie
|
Hej! Podczytuje wątek od jakiegoś miesiąca. Wtedy właśnie postanowiłam się zmierzyć z Zuzką. No i wpadłam totalnie
Dziś zwow 55, ale zrobiłam 3 pełne rundy. Zdziwiłam się, że taki łatwy był, bo zwykle wypluwam płuca zresztą dobrze, że akurat trafił się dziś taki lajtowy, bo po poniedziałkowym zwowie dooopa i nogi nadal mnie bolały ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4133 |
|
Konto usunięte
|
Za mną już pierwszy ZCUT Power Strength, bardzo mi się podobał
Zamiast manmakers zrobiłam jednak damskie pompki, mam okrągłe ciężarki no i ręce są moim słabym punktem
|
|
|
|
#4134 |
|
Raczkowanie
|
u mnie dziś zwow 39.
Kurde, jakieś łatwe te zwowy sobie ostatnio wybieram albo mi tak forma podskoczyła, bo zrobiłam sobie w zeszłym tygodniu przerwę (całe 7 dni nie ćwiczyłam) i teraz widzę bardzo szybki progres zrobiłabym dodatkową rundę, ale dzieciak mi się pałętał pod nogami i przewracał o ciężarki, więc dorzuciłam sobie coś mniej kontuzjogennego - boczki z Tiffany choć to nie moja bajka.Muszę sobie kupić jakieś hantle, bo moje 2x 4kg już mi nie wystarczają. |
|
|
|
#4135 |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj zrobiłam zwow 53. bardzo fajny, na pewno do niego jeszcze wrócę. podobało mi się to rozciąganie między ćwiczeniami, bo można było złapać oddech
są jeszcze jakieś zwowy z rozciąganiem?ja niestety ręce też mam słabiutkie i nawet damskie pompki sprawiają mi trudność |
|
|
|
#4136 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie ćwiczę może stricte z Zuzką, ale biorę od niej ćwiczenia i łacze w zestawy "w jej stylu"... Teraz nie ćwiczę już blisko tydzień bo miałam wyrywaną ósemkę, dalej mam spuchniętą gębę i wolę się nie przemęczać podczas brania antybiotyku... No ale niedługo do niej powracam, bo na pewno tęskni, hehe
W ogóle bardzo się cieszę, że Zuzce się udało odnaleźć, po tym jak ją mężuś z Bodyrocka wyślizgał... oglądałam ostatnio jej prywatne filmiki, z chłopakiem i całą gromadą psów. Bardzo sympatycznie wyglądają
|
|
|
|
#4137 |
|
Raczkowanie
|
a ja dziś zwow 69, ramiona popracowały
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj bieganie, 18km dziś po raz kolejny zwow 3.
|
#4139 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie znam historii Zuzki z czasów bodyrock.tvu mnie dziś zwow 14 z obciążeniem 2x4kg. Daje czadu! Zrobiłam go w 30min, czyli dłużej niż Zuzka o jakieś 12 min, ale nie oszukiwałam w preacher curl jak ona No i wyżej wspomniane ćwiczenie ( i następne weighted lunge jumps) były dla mnie najcięższe. ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- ja robiłam ten zwow w poniedziałek, dooopa i nogi do środy mnie bolały
|
|
|
|
|
#4140 |
|
Raczkowanie
|
Zwow 70, ale zamiast 10 min AMRAP, 3 pełne rundy. Nie myślałam, że aż tak się zmęczę ! Ninja jump tuck w moim wykonaniu troszkę pokraczne :P
Oh i czy ktoś ma zwowy powyżej 70?? Bo jak rozumiem jeżeli je chce zobaczyć, muszę wykupić dostęp do zgym?
Zuzka Mel B ![]() Biegam Edytowane przez odrobinacheci Czas edycji: 2014-03-28 o 21:50 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

:p

. I ja z zapytaniem czy ktos moze sie povhwalic rezultatami zcut 

zrobiłabym dodatkową rundę, ale dzieciak mi się pałętał pod nogami i przewracał o ciężarki, więc dorzuciłam sobie coś mniej kontuzjogennego - boczki z Tiffany