Wrześniówki 2014 - łączmy się :) - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-20, 15:35   #4471
Amelie
Raczkowanie

Dot.: Wrześniówki 2014 - łączmy się :)

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Misstic,a tam ja kiedyś nienawidziłam chodzić do lumpa,bo jak to po kimś? Ale 3 lata temu się przekonałam i mam już kilka lumpków swoich ulubionych w których znalazłam na prawdę super rzeczy i wszyscy moi znajomi pytali,gdzie to kupiłam,bo nigdzie nie mogą takich znaleźć Ostatnio mama w lumpku dla dzidzi kupiła mi pajacyk a ja mówię"oo w jakim sklepie kupiłaś?" a ona mówi,że w lumpie a normalnie wyglądało jak nowe i po fajnej cenie-5 zł,nie ma co- z h&m chociaż 10 razy tańsze W sumie to wolę kupować w lumpeksach niż w normalnych sklepach. Kupiłam ostatnio w normalnym koszulkę i normalnie szmatka-prać tylko ręcznie :/ Raz ją założyłam i się mechacić zaczęła.

perełka,zazdroszczę kopniaczków
Ja też miałam ciężkie początki, mama zabierała mnie czasami na szpery kilka lat temu jak jeszcze w liceum byłam i nigdy niczego nie potrafiłam znaleźć i nie bardzo potrafilam się w lumpie odnaleźć. Jak tylko trafilam na studia to jakoś mi samo przyszło, nie mialam za dużo pieniędzy na lepsze ciuchy, a jak każda młoda dziewczyna chcialam ładnie i modnie wyglądaćv pogrążyłam się w lumpach bezpowrotnie i tak samo wiele znajomych pytało gdzie kupiłam taki ciuch. Teraz bardzo rzadko kupuje coś w normalnym sklepie bo mam w swoim mieście same extra lumpiska, chociaż mój małż nie uznaje lumpów to nawet nie wie ile mam ciuchów z tego sklepu Jutro się może wybiorę na jakiś obchód.
Stary 2014-03-20, 15:51   #4472
etusiaaa
Wtajemniczenie

nareszcie was nadrobilam, a nie blo mnie tylko od wczoraj wieczorem uff..
ja dzis bylam na badaniu moczu jutro rano odbieram wyniki i na wizyte moze zobacze dzidziusia jutro, mąż miała isc ale wyszlo ze musi isc do pracy ale na nastepny raz idzie juz na pewno.

ja juz dawno mialam dobierny bistonosz i jestem mega zadowolona ale po ciazy trzeba zakupic nowe i na pewno przez porodem jakis do karmienia, polecam wszelkie z esotiqa sa rewelacyjne

gartuluje udanych wizyty

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 15:53   #4473
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Amelie,mój Tż też nie wie ile mam ciuchów z lumpków Mówi jednak,że jakbym mu coś kupiła w miarę fajnego to by założył,ale sam ze mną do lumpa nie pójdzie

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 16:10   #4474
Latte88
Zakorzenienie

No i chu Z knajpka, K postanowił ze chce iść do swoich rodziców i czy ja pójdę z nim. Oczywiście wszystko powiedział na ostatnią chwilę wczoraj o 22. Nienawidzę tego.. I sobie siedzę i płacze. Nie rozumie mnie, że mam wiele żalu do jego ojca... Że naprawdę musze się zmusić by tam iść... Mam już dość tego. Zawsze tak samo :'(

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 16:17   #4475
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Ekaterina my ogolnie ubieramy sie w lumpkach. Nie stac nas za bardzo zeby kupowac w sklepach spodnie czy bluzki. Moj maz nie lubi szperac ale nosi ciuchy bez problemu. Ja to juz chyba nawet nie umiem kupywac nowych rzeczy w sklepie. Jak mam wydac 60zl za jedna bluzke ktora nie oszukujmy sie, jest sredniej jakosci i do tego sprowadzana z chin to mi sie w zoladku przewraca hehe taka juz jestem dziwna oczywiscie nie mam nic do osob ktore lumpkow nie toleruja i uwielbiaja zakupy w prawdziwych sklepach. Kazdy wedlug swoich upodoban
Ja też się kiedyś ubierałam w lumpie, to znaczy nie cała, ale jakas bluzka, sukienka, czasami cos dla siostry wpadało, ale teraz w niemczech to w normalnych sklepach sie ubieram, bo w lumpie maja takie same ceny jak np. w adidasie czy espricie na wyprzedazy

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
Ogólnie jestem zaskoczona że tak szybko i tak wyraźnie już czuję to pierwsza ciąża, dopiero 16 tydzień a w dodatku nie jestem jakaś szczupła i mam trochę sadelka na brzuchu aaa i zawsze jak zjem coś mega slodkiego to czuję...jedyne słodkie co jem to zagęszczone mleczko w tubce xD i 5-10 minut po zjedzeniu dzidzia się rusza

No właśnie miałam sie pytać który to tydzień, że już czujecie
Mam nadzieję, że na święta wielkanocne moje małe dzidzi też mnie kopnie

Mleczko w tubce

Cytat:
Amelie,mój Tż też nie wie ile mam ciuchów z lumpków Mówi jednak,że jakbym mu coś kupiła w miarę fajnego to by założył,ale sam ze mną do lumpa nie pójdzie
Moj męzuś to tylko mówił kiedys że jak znajde cos z metką nowego w lumpie to założy

Wrociłam z zakupów 3 godziny ponad ! Matko boska ! I zaraz do rodzinki na kawkę

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 16:36   #4476
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
zazdroszczę który tydzień?
16 tydzień i nie da się tego pomylić z niczym także Alien jest chyba silny po tatusiu hehe żałuję że przez brzuch Tż nie czuję

A ogólnie byłam dzisiaj na zakupach 5 par dużych majtek, dresy rozmiar 44 na sznurku i gumce wygodne butki na spacery a teraz żałuję że stanika większego nie kupiłam bo mój właśnie odpielam bo dusił mnie aż mi nie dobrze się zrobiło...co z tego że wczoraj był dobry

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 16:53   #4477
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
podziwiam ludzi znajdujących fajne ciuchy w lumpeksach, moja kumpela świetnie ubiera się, 70% z lumpeksów. A jak ja wchodzę to niczego nie mogę tam znaleźć
mam to samo...

Cytat:
Napisane przez Amelie Pokaż wiadomość
Ja też miałam ciężkie początki, mama zabierała mnie czasami na szpery kilka lat temu jak jeszcze w liceum byłam i nigdy niczego nie potrafiłam znaleźć i nie bardzo potrafilam się w lumpie odnaleźć. Jak tylko trafilam na studia to jakoś mi samo przyszło, nie mialam za dużo pieniędzy na lepsze ciuchy, a jak każda młoda dziewczyna chcialam ładnie i modnie wyglądaćv pogrążyłam się w lumpach bezpowrotnie i tak samo wiele znajomych pytało gdzie kupiłam taki ciuch. Teraz bardzo rzadko kupuje coś w normalnym sklepie bo mam w swoim mieście same extra lumpiska, chociaż mój małż nie uznaje lumpów to nawet nie wie ile mam ciuchów z tego sklepu Jutro się może wybiorę na jakiś obchód.
super! ja mam wrażenie że u mnie same prawdziwe "lumpy" a to brudne, podarte, śmierdzące ehhh jeden znam fajny wszystko na wieszaczkach ( a Ty w jakich kupujesz?) ale ceny jak na lumpeks dość wysokie...

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
16 tydzień i nie da się tego pomylić z niczym także Alien jest chyba silny po tatusiu hehe żałuję że przez brzuch Tż nie czuję

A ogólnie byłam dzisiaj na zakupach 5 par dużych majtek, dresy rozmiar 44 na sznurku i gumce wygodne butki na spacery a teraz żałuję że stanika większego nie kupiłam bo mój właśnie odpielam bo dusił mnie aż mi nie dobrze się zrobiło...co z tego że wczoraj był dobry
super ale 16 jeszcze nie skończyłaś, w trakcie? może i ja za tydzień poczuje
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-20, 17:02   #4478
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Cytat:
mam to samo...

super! ja mam wrażenie że u mnie same prawdziwe "lumpy" a to brudne, podarte, śmierdzące ehhh jeden znam fajny wszystko na wieszaczkach ( a Ty w jakich kupujesz?) ale ceny jak na lumpeks dość wysokie...

super ale 16 jeszcze nie skończyłaś, w trakcie? może i ja za tydzień poczuje
Dzisiaj zaczęłam 16 ale ja już w 15 czułam motylka a teraz już fajne ruchy

Mój kalendarz ciąży
Stary 2014-03-20, 17:18   #4479
Amelie
Raczkowanie

Cytat:
mam to samo...
Mam dwa lumpki w których ciuszki są bardzo tanie, ale zawsze wyprane i powieszone na wieszaczkach, wszystko wygląda estetycznie - prowadzą go młode dziewczyny i wiedzą co robić by się utrzymać na rynku lumpiarskim, trzeci lump to lump ekskluzywny, nie ma się w ogóle wrażenia że to lump ciuchy między innymi z Angli samych topowych marek, każdy to perełka ale kosztują znacznie więcej. Ostatnio kupiłam tam butelkowy kardigan za 25 zł. mają masę marynarek w cudownych krojach. Czwarty szmateks już tyłka nie urywa, babka ma zawalony sklep ciuchami ale kompletnie się na ciuchach nie zna i perełki sprzedaje za bezcen, ale ze względu na stan sklepu nie za bardzo często go odwiedzam.
Jak już pakować się do jakiegoś lumpu to niech to jakoś wygląda, niech pachnie tam sklepem a nie stęchlizną bo to tylko świadczy też o tych ciuchach...
Po prostu, warto iść do dobrego lumpa i czuć się jak klientka
Stary 2014-03-20, 17:20   #4480
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
No i chu Z knajpka, K postanowił ze chce iść do swoich rodziców i czy ja pójdę z nim. Oczywiście wszystko powiedział na ostatnią chwilę wczoraj o 22. Nienawidzę tego.. I sobie siedzę i płacze. Nie rozumie mnie, że mam wiele żalu do jego ojca... Że naprawdę musze się zmusić by tam iść... Mam już dość tego. Zawsze tak samo :'(

ech ja tez mam dosc TZ, zaraz wychodze ze znajomymi i nie chce na niego patrzec... nie mam juz sily,zaraz sie rozrycze

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 17:25   #4481
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
ech ja tez mam dosc TZ, zaraz wychodze ze znajomymi i nie chce na niego patrzec... nie mam juz sily,zaraz sie rozrycze
Ja juz poryczalam... Faceci to świnie!

Stary 2014-03-20, 17:41   #4482
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Paulina,Latte: Nie płaczcie przez tych głąbów ! Szkoda waszego zdrówka i zdrowia waszych maluchów

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Stary 2014-03-20, 18:12   #4483
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Co wy macie z tymi swoimi nie no ja czasami też mam dosyć :P ale dzisiaj się dogadujemy i może nawet sex będzie wieczorem

Czy wy też sikacie litrami? Tzn za jednym razem tyle że pewnie litr by się uzbierał?

Mój kalendarz ciąży
Stary 2014-03-20, 18:43   #4484
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Ja ostatnimi czasy tak sikam... W nocy to się budzę tak jakbym miała normalnie zaraz pęknąć a po 5 minutach znowu to uczucie i idę i już kropelki same lecą... Jedną szklankę wody to przefiltruję z 8 razy

Stary 2014-03-20, 18:43   #4485
DorissiriD
Rozeznanie

Głowy do góry dziewczyny!

Monika gratuluję tak wyczuwalnych ruchów. W pierwszej ciazy długo się domyślałam że to może to, a potem też nie czułam często... A teraz to też nie wiem czy to to.... Ale chyba tak. Wieczorami czuję troszkę niepewne, delikatne ruchy.

Co do sikania to nawet nie wstaję już w nocy! Tylko czasami. Wow! A pierwszą ciążę całą przelatałam do kibla...

Ale dziś numer wykręciłam. Miałam zrobić obiad a do 14:00 siedziałam i uwaga! SZYDEŁKOWAŁAM! zainspirowana przez Was Jak coś mi wyjdzie to się pochwalę.

O 14:30 miał wrócić tż... Obiad był prawie godzinę później: risotto ze szpinakiem. A wczoraj zupa brokułowa - zielono mi!
Planowałam schab dziś upiec, ale wczoraj kupiłam mrożony szpinak i zapomniałam włożyć do zamrażarki...

Szydełkowania ciąg dalszy.
I obiadania się śledziami i czekoladkami na zmianę....

Edytowane przez DorissiriD
Czas edycji: 2014-03-20 o 18:47
DorissiriD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 18:50   #4486
Niestabilna
Wtajemniczenie

Narzeekacie i narzekacie... ptzecie to istoty proste, odróżniają tylko podstawowe barwy, okazywanie uczuć - no przecież dał ci buzi wiec co jeszcze chcesz, posprzątać ? - no przecia posprzatane. Czasami za duzo od nich oczekujemy, oni nie rozumieją zdania złożonego, trzeba najprosciej jak sie da. Ja na swojego nie narzekam, nie jest.idealem ale nigdy idealu nie chciałam.
A moze nam hormony tak bazują i widzimy ich innym świetle.
Kobiety szkoda naszej urody, tyle lat przed nami a operacje plastyczne drogie

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

A i jeszcze jedno...

Gadaly gadaly i co... i pomidorówke gotuje

Stary 2014-03-20, 18:58   #4487
małaPaulina
Wtajemniczenie

a ja wlasnie sikam mniej niz wczesniej bo wczesniej to nawet 3 razy w nocy a teraz tylko raz nad ranem hehe
ide z TZtem na jakis film moze w koncu cos obejrzymy,juz wykąpani do lozka lecimy...

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 19:08   #4488
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
a ja wlasnie sikam mniej niz wczesniej bo wczesniej to nawet 3 razy w nocy a teraz tylko raz nad ranem hehe
ide z TZtem na jakis film moze w koncu cos obejrzymy,juz wykąpani do lozka lecimy...
Tylko pamiętajcie dzieci... zeby nie było z tegi dzieci...

Uuuuu za późno

Stary 2014-03-20, 19:09   #4489
Miminek
Raczkowanie

Byłam dzisiaj na wizycie u pulmonologa w związku z zaostrzeniem astmy. Po wyjściu z wizyty myślałam, że dziada uduszę!
Zbadał mnie, dziwiło mnie tylko, że tak mocno mi brzuch uciska i już chciałam go wyzwać, że chyba aż tak mocno nie trzeba, w końcu przestał.
Siadamy do wypisywania recept i leków wpisał chyba z 6 z czego 2 które w moim mniemaniu mogę w ogóle brać... Nie chciał mnie w ogóle dopuścić do słowa. W końcu zapytałam go czy te leki nie zaszkodzą dziecku, a on do mnie "TO PANI JEST W CIĄŻY?"
Stwierdził, że jak mnie zobaczył to tak sobie pomyślał, ale po tym jak mi brzuch wydusił to nie wyczuł ciąży bo brzuch miękki! Noż k**wa! Myślałam, że ubije. Ciekawe gdzie wpisuje moje wizyty, bo chodzę regularnie co 1,5 - 2 miesiące! I w 10 tygodniu też u niego byłam!
Gdybym nie dociekała i przyjęła, że skoro zapisuje mi takie leki to wie co robi to brałabym je!

Dobra, teraz mogę poczytać co tam naskrobałyście.

Miminek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 19:18   #4490
DorissiriD
Rozeznanie

Miminek Dobrze, że się wygadałaś - złość może troszkę, ciuteczkę się zmniejszy i poczujesz się lepiej.

Na czym stanęło. Będziesz brała jakieś poważne leki?
Stary 2014-03-20, 19:22   #4491
Miminek
Raczkowanie

Dorri - będę brała to co dotychczas czyli Ventolin i Miflonide 200, bez sterydów. Sterydy w sumie odstawiłam już na etapie starania się o ciążę. Ale tak mnie wkurzył!!! Co za kretyn. Najbardziej ciekawi mnie gdzie trzyma moją kartotekę i czy gdziekolwiek cokolwiek w niej zapisywał.
Chyba zmienię lekarza...

Miminek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 19:32   #4492
jenny1234
Wtajemniczenie

do dziewczyn, które czują już ruchy i kopniaki:

napiszcie proszę, gdzie mniej więcej je czujecie na jakiej wysokości, jak często?
czy tylko po słodkim?
jak to można opisać? jak wygląda to na początku a jak ciut później?

jestem obecnie w trakcie 15 tc... i też czekam na te kopniaki...

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę,
Jestem przy Tobie od pierwszego grama,
Tyś moje dziecko, a ja...
Twoja mama

12.09.2014
20.02.2017

czekamy.... 13.10.2021
jenny1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 19:37   #4493
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Niestabilna,haaa ja jutro robię pomidorówę tak gdzieś przeczytałam,że ktoś pomidorówkę jadł i dzisiaj chciałam,ale na dzisiaj już inny obiad zaplanowany,więc jutro pomidorówka Chyba zjem cały gar znowu

Paulina,to miłego wieczorku !

Miminek,a to w ciąży brzuch musi być niemiękki ? Ja średnio raz dziennie mam miękki a w ciąży jakoś jestem. Dobrze,że się opamiętałaś i wiesz,które leki możesz brać.
Może faktycznie pomyśl nad zmianą lekarza,bo jednak astma to nie takie przelewki...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-20, 20:14   #4494
zazdrosnica0
Zadomowienie

tak wałkujecie tą mizerie.... i sama jutro będę robić bo mnie chyba skręci

dziś miałam dużo stresów i już mnie brzuch boli idę się położyć wcześniej, a że całe łóżko dla mnie (Tż na nocce) to może się wyśpię i prześpię te stresy
12.1.2013 - zaręczyny
16.11.2013 -

zazdrosnica0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 20:35   #4495
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Niestabilna,haaa ja jutro robię pomidorówę tak gdzieś przeczytałam,że ktoś pomidorówkę jadł i dzisiaj chciałam,ale na dzisiaj już inny obiad zaplanowany,więc jutro pomidorówka Chyba zjem cały gar znowu .
ja jutro tez pomidorówka, ale u mamy z młodą idziemy do moich rodziców

Miminek, dla mnie to skandal, niepoważny lekarz, mógl zaszkodzić dziecku przez takie coś. Dobrze, że jesteś czujna.

widzę, że króluje u nas albo mizeria albo pomidorówka

a ja dziś skusiłam się na kawałek pizzy, na razie żołądek w miarę ok, może coś się poprawia

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 20:52   #4496
88Ekaterina88
Zakorzenienie

a u mnie jutro świeża ryba

A teraz siusiu, paciorek i spać

Dobranoc

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 21:29   #4497
Metamfetaminax
Zakorzenienie

http://demotywatory.pl/4232864/Z-cyklu-pogromcy-mitow-
haha

Także Branoc

Stary 2014-03-20, 21:59   #4498
Latte88
Zakorzenienie

Moje szczęśćie jeszcze do domu nie wróciło. Ciekawe czy w ogóle wróci ... Mam już dość...
Stary 2014-03-21, 00:48   #4499
Blondi Banana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja z głupim pytaniem - czy śmietanę (kwaśną i słodką) traktować jako przetwór mleczny?
Pytam, bo nie mogę dawać Majce mleka krowiego, ale zastanawiam sie co właśnie ze śmietaną... MAmy dziś na obiad śledzie w śmietanie.
Ja mam nietolerancję laktozy i śmietana działa na mnie tak samo tragicznie jak mleko. Tak samo masło, margaryna, 99% słodyczy, sosy z torebek mają często laktozę, na pieczywo tez trzeba uważać (drożdżówki i słodkie bułki to już w ogóle). Jedyne co można to jogurty (ale ja nie kupuję tych które mają w składzie mleko w proszku) i to najlepiej z ziarnami lub chlebem (żeby żołądek miał czas na strawienie tego). Można też chyba kefiry i maślankę (ale takie które stały na pewno w lodówce żeby dobre bakterie nie wyginęły). O takie rzeczy najlepiej pytać lekarza, a nie na forum tak w ogóle, bo my nie wiemy jaki to rodzaj "problemów" z tym krowim mlekiem. A jeśli ma nietolerancję laktozy to po każdym mlecznym produkcie jelita dochodzą do siebie nawet 2 tygodnie (u mnie po tygodniu około), więc trzeba bardzo uważać... Jeszcze sporo leków ma laktozę jako składnik pomocniczy.
Blondi Banana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 06:01   #4500
Marcella_
Raczkowanie

Witam wszystkie przyszłe mamusie!
Tak długo was podczytuje a dopiero teraz nabrałam odwagi żeby też coś napisać To moja pierwsza ciąża, jestem w 15tyg termin mam na 13 września
Marcella_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości