|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
w smsie mam tak - cena przykladowego kosmetyku 9zl w aptece 35zl
![]() takze jakby co prosze o priv, ja zbiore to wszystko i wysle szwagrowi i on przysle mi ceny tych konkretnych kosmetykow, moze tak byc? ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
![]() myslalam ze duuuuzo mniej ![]() kolezanka byla u nas ostatnio z 2 latka i ta mala tylko mama, tata,baba, dziadzia i jeszcze kilka jakis tam podtawowych slow i tyle... a gdzie zdania!!!! zalamalam sie! u nas to ma byc, moze sie przejade
|
|
|
|
|
#3992 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() misia dziekuje!
|
|
#3993 | |
|
Zakorzenienie
|
Wychodzicie z zakatarzonymi dziecmi na spacer?
![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- mam dostac mejla z przykladowymi cenami takze poczekajcie chwilke ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wychodzimy |
|
|
|
|
#3996 |
|
Wtajemniczenie
|
heeejka
Moja zakatarzone dziecko też właśnie jest na dworze, w końcu od tygodnia wyszła. Mama ją zabrała bo mi już uszy więdły. Dziewczyny ja już na prawdę mam dosyć, niedługo wyląduje w wariatkowie. Blanka nie dość , że jeszcze chora to 4 zęby na raz nam idą.... Nie muszę mówić jak wyglądają nasze noce ? Do tego mąż chory a jak chłop chory to wiadomo... no i ja też jeszcze na antybiotyku. Wieczorem jak dam radę to Wam się troche jeszcze pożale w pewnej kwestii... Kija- spóźnione najlepsze życzenia !!! Marsi- ja też moge czytać bez przerwy o Twoich zachciankach i ciąży, przeżywam to jak swoje
|
|
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
odnosnie kosmetykow napisalam w klubie
dziekuje za odp w sprawie spacerow. tak wiec idziemy
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3998 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3999 | |
|
Konto usunięte
|
nooo
Cytat:
|
|
|
|
|
#4000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogorka surowego bym nie dala....teraz to jest dmuchane COś wodą...pomidory dawalam koktajlowe bez skorki, bo one tylko mają smak jak dla mnie.ogorki konserwowe, solone daje..nie dawalam papryki, jakoś się boję..dawać? Ja to też pod kątem zaparc i alergii oatrzę i też mam nie raz stracha... ![]() Mam WINOWAJCE temperatury!4 i 5 na raz wyłazi, dziąsła aż zakrwawione... Swoją drogą nie mamy trójki a już czwórka i piątka wyłazi?? Nie dziwne to SZAJAAAA? ![]() czyli łącznie 10 bedzie zebali.... ![]() PSTRYKU u nas juz nie ma tych chustek! Na necie też już niedostepne...też się obudziłam w czas!:banghead:ale znalazłam na stronie jeszcze inna niz masz Ty..i ja zamówiłam do odbioru w sklepie, poczekam..może i tamte sie pojawia. ![]() Pstryku my z katarkiem wychodzimy jak najbardziej, na powietrzu lepiej napewno oddychac...katar tak nie męczy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-03-20 o 16:56 |
|
|
|
|
#4001 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4002 |
|
Zadomowienie
|
neti tak, to normalne. Chociaz co do 5ek to nie wiem
My mamy wszystkie 4 i teraz masakre zwiazana z trojkami ![]() Dziewczyny, dziekuje Wam za mile slowa
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
My wróciliśmy z dworu. Mały zjadł obiad-dla mnie już czasu zbrakło
A teraz chodzi i się pokłada wszędzie. Jak teraz pójdzie spać to na noc mi uśnie o 28 pewnie:coll:Pstryczku-no pewnie że tak można zrobić. Ja wieczorem podrzuce Ci listę jak ogarnę wszystko i przede wszystkim małego oddeleguje spać. To naprawdę nie problem dla Ciebie? Bo jak tak się wszystkie rzucimy to będziesz miała trochę do ogarniecia. Przyznam że ceny są bardzo atrakcyjne
|
#4006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkie pieluchy, ktorych uzywalam mialy wskaznik i dopoki o nim nie wiedzialam, dopoty ktos mi o nim nie powiedzial. U nas to taka cienka zolta linia, ktora pod wplywem moczu zmienia kolor na niebieski. Od razu widac, jak bardzo pieluszka jest zuzyta |
|
|
|
|
#4009 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bylismy we trojke na spacerze - ja, Kuba i rolka srajtasmy
Bylismy 2 godziny, raz godzinke, wrocilismy umyc lapki bo przeciez bloto jest taaaakie inetresujace zjedlismy 2 kanapki i spowrotem na godzinkejejku jak sie Kuba cieszyl to szok. tak fajnie cieplutko bylo, no pieknie poprostu Cytat:
![]() chyba byly trzy rodzaje ![]() albooooo zamowilas taka wieksza, dla starszaka moze? takie intensywne kolory, w kratke? Cytat:
|
||
|
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
Udało się aż za bardzo - Pola jeszcze nie śpi
![]() A tak mnie naszło, idzie któraś z Was z dzieciem do święcenia koszyczka?? |
|
|
|
#4011 |
|
Raczkowanie
|
Neti,
Tu na obrazku masz kolejność w jakiej zazwyczaj rosną ząbki ![]() http://www.daklijghodd.com/filebank/.../babyteeth.jpg |
|
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ho
![]() Shoping sie udal, lekko sie zrujnowalam w ikei, ale mam fajne pie rdolki do kuchni i przebijanke dla Kuby :P Kubie sie podobalo, zafascynowany byl ikeą! A na koniec bylismy w "kulkach" - najfajniejsza zabawa to wywalanie kulek na zewnatrz ![]() Kubus spi od 19:20 Ide poczytac co u Was. A przez PSTRYCZKA boje sie wejsc do k. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ... Pstryczku zamowilam błękito-szarą (w przedziale dla dzieci do lat 2)...jutro wrzucę linka... :p Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
|
#4014 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4015 |
|
Rozeznanie
|
Hej!
Wczoraj poszłam spać razem z Julią i o 6:00 obudziłyśmy się wyspane, choć dzień do najłatwiejszych nie należał, bo ostatnia czwórka nie może się przebić i Młoda męczy się bardzo, ale w sumie i tak jest dzielna. Zaliczyła dwukrotny tour de osiedle i w była dzielna w walce z kapiącą śliną. W ogóle jestem zachwycona Mychą, każdego dnia coś nowego, taka mądra ta moja dziewczynka Podczytywałam Was na tel. i nie pamiętam za wiele, więc wybaczcie, że nie do wszystkiego się odnoszę. MaJulMi - dzięki za info nt. konsultacji logopedycznych! Marsi - Leoś mnie rozwala pod kątem jedzenia A co do zachcianek ciążowych, to ja w ciąży też nie mogłam patrzeć na mięso, a jak tz jadł kabanosy, to któreś z nas musiało opuścić pomieszczenie W ogóle zachcianki do ciekawy temat, pisz, czego Ci się chce, ja chętnie poczytam A gdybym była w ciąży, to chciałabym dziewczynkę - z tych samych powodów, co ty synka, którego oczywiście Ci życzę ![]() Pstryczku - wychodziłam z Julką, jak miała lekki katar Lenova - u nas też zęby. Ostatnia czwórka nie może się przebić Współczuję - i nam, i dzieciaczkom.Meneq - wielkie brawa za "mama" Neti - Julex też nie ma trójek, a czwórki idą pełną gębą. To chyba nic dziwnego. U nas zaraz będzie 12 ząbków. I dziury na trójki ![]() Ania13.03 - wyglądasz przepięknie! Fantastyczna zmiana Hje - co do święcenia koszyczka, to ja się zastanawiam, czy iść z Młodą. Chciałabym, ale nie wiem, czy nie za mała jeszcze. Zobaczymy. Zostało jeszcze trochę do świąt, a wszystko zmienia się u Małej tak dynamicznie, że nie ma co planować miesiąc naprzód ![]() Misia - super, że po szczepieniu ok ![]() Miłego wieczoru, dziewczęta! Lecę poczytać
|
|
|
|
#4016 |
|
Zadomowienie
|
Jak będzie pogoda to jasne. W tamtym roku też była ale przespała imprezę w nosidełku. A na końcu podszedł do nas proboszcz, rozmawialiśmy o chrzcinach bo miały być tydzień po świętach. Gadaliśmy dłuższą chwilę i już pod koniec rozmowy ksiądz zajarzył że w nosidełku jest dziecko (było niezbyt ładnie, mieliśmy postawioną budę i założoną osłonkę na nóżki). I mówi że tak na nas patrzył na święceniu i zachodził w głowę po co nam taki wielki kosz do święcenia, zwłaszcza że ja i Grześ też mieliśmy koszyki.
|
|
|
|
#4017 | |
|
Zakorzenienie
|
ja bede chciala, zeby tylko ladna pogoda byla
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4018 |
|
Zadomowienie
|
Mam po Grzesiu taki maciupci koszyczek do którego wszystko jest poprzyklejane, może sobie nim rzucać
Jakieś jajeczka w nim są, kurczaczek i takie tam
|
|
|
|
#4019 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No ale to jeszcze zobaczymy na jakim etapie będzie Julka, jaka będzie pogoda itd.Cytat:
No nic, człowiek się ciągle uczy, teraz już może mało przydatna wiedza ale przyda się przy kolejnym dzieciaczku
|
||
|
|
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.

Odpowiedź nie będzie oczywista. 

Czekałam na tę chwilę kilka miesięcy 

Współczuję - i nam, i dzieciaczkom.