Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki! Mamy IX-X 2013, cz. VII - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: VIII część!
Wrześniowo-październikowe mamusie 2013 1 2,94%
Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki 0 0%
Mamo, tato, czy wy wiecie, ze już pół roczku jestem na świecie? 2 5,88%
Mama się za głowę łapie, jak ja dużo już potrafię 11 32,35%
W oczach mamy łzy wzruszenia, bo się garnę do siedzenia 5 14,71%
Piski, krzyki i uśmiechy - jak szybko rosną te nasze pociechy 1 2,94%
Mamy sie nami zachwycają i wszystkie bezsenne noce nam wybaczają 0 0%
Wiosna przyszła, słonko świeci, co raz większe nasze dzieci 5 14,71%
Uczę się tu, krok po kroczku, przecież kończę już pół roczku 9 26,47%
Głosujący: 34. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-21, 10:13   #4561
karolson
Zakorzenienie

Dot.: Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki! Mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Dlatego najlepiej robic wesele dla siebie, nie dla gości. Jak komus sie nie podoba, to trudno.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Generalnie sie zgadzam ale tak jak napusala xViolet czesc gosci nieprzychodzi wlasnie przez takie rozne "wariacje" to tak jak ktos z nad morza chce zrobic wesele w gorach na 200 osob zalozmy ze zapewni wszystkim nocleg to i tak czesc by nie przyszla bo jest to dla nich problem czasu dojazdu itd.
Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Karolson ale mi narobiłas chęc na tą Jastarnie..
Bo tam jest naprawde super. W tymm troku Ustka albo Jastarnia ;
[

Ale jest pieknie na dworzu tylko po co ten wiatr?

Rozpalal ktos juz grila ?!

Amelka ja rak niemam opalonych.. a teraz opalam facjate
Stary 2014-03-21, 10:15   #4562
anutka171
Rozeznanie

Dot.: Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki! Mamy IX-X 2013, cz.

Hej
wpadlam tylko na chwile, bo biore sie za sprzatanie. zaroslismy brudem widac to jak slonce wyszlo

Ja wielki buziak dla Polusi sto lat

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
mamy dzisiaj wizytę u pediatry... trzymajcie kciuki

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ----------

wydaje mi się, że tak, mój robi różnokolorowe kupki odkąd je różnorodnie.
Kciuki sa

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Zbieram sie do babci.
Chciałam sie pochwalić ze z kregosłupem lepiej. juz swobodnie sie poruszam; małego podnosze ale tylko do karmienia i spania wiec jest niezle

dzis mamy wizyte u nerologa wiec trzymajcie dziewczyny kciukasy

przegapiłam wczoraj tyle rocznic ze az mi wstyd
wybaczcie

oczywiscie wszytskiego najlepszego dla Elenki, Wiktori iii... reszty (wstyd wstyd wstyd)
tutaj tez trzymamy mocne kciuki

Alez piekna pogoda
Kocham wiosne
Stary 2014-03-21, 10:20   #4563
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Generalnie sie zgadzam ale tak jak napusala xViolet czesc gosci nieprzychodzi wlasnie przez takie rozne "wariacje" to tak jak ktos z nad morza chce zrobic wesele w gorach na 200 osob zalozmy ze zapewni wszystkim nocleg to i tak czesc by nie przyszla bo jest to dla nich problem czasu dojazdu itd.

Bo tam jest naprawde super. W tymm troku Ustka albo Jastarnia ;
[

Ale jest pieknie na dworzu tylko po co ten wiatr?

Rozpalal ktos juz grila ?!

)
grila nie,ale jedno ognicho juz zaliczone.dzis miało byc drugie ale się ludzi nie udało zgrac:/
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 10:24   #4564
butterfly20
Zakorzenienie

Dziewczyny a w czym będziecie podawać mm jak już skończycie butlą?

W ogóle to pani doktor mnie zaniepokoiła, mówiliśmy jen o tym,że Natka nie chce mm, że pluje każdym mm nawet w kaszce, a ona na to,że niestety są dzieci, które w ogóle mm nie chcą to co ja jej będę dawać jak skończę karmić?nie wiem jak ją przekonać Może kaszkę na mm z owockami?

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
może porozmiawiaj z koleżanką, by tak nie robiła. Podobno dziecko czuje negatywne emocje. Każdy rozwija się w swoim tempie.
Mam zamiar bachnąć z nią Karmi i coś powiedzieć. Aczkolwiek wiem,że ona nie znosi pouczania,więc łatwo nie będzie...

Cytat:
Napisane przez xViolet Pokaż wiadomość
Jest taki specyfik-chusteczki w rossmanie, nawet teraz w promocji, bo kupiłam wczoraj
działa?Ja ostatnio kupiłam jakiś odplamiacz Dr. Beckermann czy coś takiego.

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
No robilam.Zadowolona jestem, chociaz samemu to sporo roboty z tym.Na pewno powtorze.
Robilam ta czysta keratyna,ona troche mniej prostuje, ale bardziej regeneruje.

Jest jeszcze taska ponoc lepiej prostujaca
ile kosztuje ta przzyjemność?Do tego to pewnie trzeba mieć grube albo gęste włosy, bo jak ja mam cienkie to już w ogóle stracą na objętości i będę wyglądać jak zmokła kura?

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 10:25   #4565
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Jest taki specyfik-chusteczki w rossmanie, nawet teraz w promocji, bo kupiłam wczoraj
beznadziejne sa te chusteczki
wywalilam je

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 10:29   #4566
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Inwersja mialas racje Fikip bez koca zjezdza. Juz obczaolam ze mozna dokupic wkladke niemowleca do spacerowki. TZ ma zadzwonic zapyytac jaki koszt. Zereszta Filip jest tak duzy ze jak patrze teraz na niego w tej spaxerowce to ona krotka jest bo on juz jest taki na dlugosc jak ona prawue.
ano, i fakt, też zauwazyłam, że krótka, jak troche zsunął się to nogi już za podnóżek wystawały. miał świetną zabawę w stukaniu o jego końcówkę i ściąganiu kapci
zapinanie jest zbyt wysoko, powinno być centralnie pod pupą jak np, w bujaczkach, a nie tak nisko... z resztą ja czytałam opinie o nim chyba na bangla i dużo osób się skarżyło, że dzieci się zsuwają z siedziska
na lato raczej przesiądziemy się do czegoś lżejszego, a to się opchnie dalej, bo gondola była akurat bardzo fajna
Stary 2014-03-21, 10:29   #4567
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
maharet juz dwa posiłki mleczne podajemy łyzeczką.trzeci dojdzie w doidy.byle w nocy nie karmic to nie bedzie problemu.bo w nocy nie jestem w stanie umyc jej tych zębow a tu chodzi mi przede wszystkim o te nieszczęsną prochnice
A uzywasz juz jakiejs pasty?

Stary 2014-03-21, 10:32   #4568
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
ile kosztuje ta przzyjemność?Do tego to pewnie trzeba mieć grube albo gęste włosy, bo jak ja mam cienkie to już w ogóle stracą na objętości i będę wyglądać jak zmokła kura?
Ja zaplacilam 70 eu za 500 ml, ale zuzylam moze 50 ml.Akutat u mnie nie mozna kupic mniejszj iloscoi, ale na all ponoc tak i jakies zbiorowe zamowienia sa
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=682668
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 10:37   #4569
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
A uzywasz juz jakiejs pasty?

nie uzywamy pasty tylko zwilzonej wodą szczoteki bądz gazika.z początku w nocy dawała sobie umyc ząbka ale teraz zaciska buzke jak tylko moze(przez sen ją karmie)
Stary 2014-03-21, 10:39   #4570
karolson
Zakorzenienie

Co do past to mozna uzywac Elmex z aminofluorkiem od pierwszego zabka? Na opakowaniu niema informacji nie polykac.
Stary 2014-03-21, 10:40   #4571
bojatoja
Zakorzenienie

hejo
Ale piękna pogoda za oknem Filip zasnął, ja wstawiłam pranie, poprasowałam, ugotowałam Filipkowi warzywka i mięsko, zostało mi jeszcze je zblendować, a teraz nie mam jak. Mąż na rehabilitacji, jak wróci to ja wybywam odwiedzić mamę, a później pewnie spędze dzień na polku
W taką pogodę aż chce się żyć
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

Toś narobiła mi smaka
Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość

ale wypadają czy się kruszą ?
Wypadają
Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość

tak miałam czarne. nom niestety to dość ryzykowny zabieg, nie zdecydowałabym się na niego gdybym za dwa tygodnie nie robiła keratyny bo w tym momencie włosy mam tak zniszczone że nie da się ich rozczesać przy końcach generalnie z czarnego do blondu schodzi się z pół roku, ja z pomocą znajomej fryzjerki zrobiłam to w tydzień w ciągu dwóch wizyt. Jeśli się zdecydujesz to lepiej idź do jakiejś zaufanej fryzjerki
Podaj namiary na tą fryzjekę w Krakowie? Warto się wybrać, ostatnio pisałaś że jesteś niezadowolona ale nie wiem czy to ta sama fryzjerka co teraz Ci robiła? Bo teraz włosy masz super Jaka cena?
Cytat:
ojacie!!!!!!!!!!!!!!!wygl ądasz bombowo!gdybym była facetem to normalnie bym Cie zjadła
Hehehe
Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Cudnie, Endżi!

Ps. Ja bałam się sali z wyjściem na ogród itp., bo byłam na kilku weselach, że na sali tylko marynarki wisiały na krzesłach, a większość gości hasała po podwórku Do tego stopnia, że trzeba było szukać rodziców panny młodej, bo młodzi chcieli tort pokroić ....
Wiesz co, masz rację. Nie zwracałam na to uwagi, ale faktycznie tak jest
29.12.2016 [9tc]

Edytowane przez bojatoja
Czas edycji: 2014-03-21 o 10:41
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 10:41   #4572
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Co do past to mozna uzywac Elmex z aminofluorkiem od pierwszego zabka? Na opakowaniu niema informacji nie polykac.
nie mam pojęcia.nie orientowałam się jeszcze w temacie past.

Edytowane przez policzanka
Czas edycji: 2014-03-21 o 10:47
Stary 2014-03-21, 10:47   #4573
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Endzi co do slubu w knajpie z wyjście na ogórd/taras i u mnie i u brata tak było. Jednym słowem masakra, połowa gości przegapiła pierwszy taniec, jak były jakieś zabawy to trzabyło wszystkich wołac.

Niektórzy to traktowali jakby przyszli sobie pogadac z długo niewidzianymi osobami z rodziny badź znajomymi.
Cytat:
Wesele też jest po to by pogadać z długo niewidzianymi osobami. Zwykle trwa wiele godzin, nie każdy ma siły by za każdym razem się bawić. Nie każdy lubi zabawy weselne, np. mój mąż.
Dostaliśmy oficjalne zaproszenie na wesele kuzynki męża. Adasia planujemy wziąść na początek, a później odwieść do chrzestnego. Przynajmniej będzie mieć pretekst by nie iść do kółka.
No właśnie ja podzielam zdanie Agusiowatej Faktem jest, że nie każdy lubi typowe weselne biesaidowanie/picie alko/tańczenie - niech sobie wychodzą na zewnątrz, mnie to chyba nie będzie przeszkadzać. W końcu będzie lato, taras w takim okresie robiłby wrażenie i spełniałby swoją rolę

Będziemy mieć (prawdopodobnie) parę doświadczonych dj'ów, wierzę, że będą sprawnie "wodzić rej" i jeśli ktoś mógłby przegapić coś istotnego, to będą wołać przez mikrofon

Poza tym naprawdę uważam, że nasze wesele będzie dużym wydarzeniem w rodzinie i - przynajmniej na samym początku - uwaga będzie na nas mocno skierowana

Będzie dobrze

Cytat:
suuuper
ale nie wyobrażam sobie Twojego TŻ i różu No bo j rozumiem,że Twój bukiet byłby w różu, wtedy jego kwiaty w butonierce, u niektórych też wtedy krawat/mucha musi pasować kolorystycznie. No i ogólnie dużo rzeczy musi być kolorystycznie dobrane, przynajmniej ja tak uważam Mój by się na róż nie zgodził, aczkolwiek on i tak miał czarną muchę
Motylku, powiem Ci, że jakoś udało mi się tego mojego tż przez te wszystkie lata oswoić Wspominałam kiedyś, że był naprawdę hardkorowym, upartym przypadkiem i strasznie się ubierał. Ciuchy sprzed 15 lat były ok - podobnie np. skarpetki do sandałów

Sam zauważył, że jak mnie posłucha, to wygląda korzystniej, ludzie go komplementują Teraz już zawsze prosi mnie o zdanie, zawsze razem kupujemy ubrania dla niego i wszyscy na tym dobrze wychodzą Także jest "posłuszny" i otwarty na pomysły. Różowej koszuli za nic by nie ubrał - to faktycznie. Ale dodatki - krawat, muszkiet, muszkę czy butonierkę jak najbardziej.

Z resztą w odcieniach czerwieni nie wygląda za dobrze, bo się rumieni. A jednak nie chcę go oszpecić w takim istotnym dniu

Edytowane przez your Angel
Czas edycji: 2014-03-21 o 10:49
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 10:47   #4574
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

E normalnie ktos nam zmalpowal temat jeszcze z poczekalni
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=750354
Stary 2014-03-21, 10:54   #4575
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
hmm, tylko jednak najwazniejsza jest ta para młoda, a opuszczanie pierwszego tańca czy podziękowania dla rodziców bądź wjazdu tortu dla mnie jest trochę nie na miejscu. I zauważ, że napisałam o konkretnym wydarzeniu, a nie o całym weselu.

A to, że nie kazdy lubi zabawy ok, nikt nikogo na siłę nie zmuszał, ale chociaż jako widownia mogli wziąć udział. Zresztą u nas zabaw było tylko trzy dla gości, dwie dla dzieci, karaoke, jedna dla świadków i dwie dla pary młodej.
Dziwne, że przegapili ten pierwszy taniec Zajechaliście na salę wszyscy razem, jednocześnie czy np. mieliście sesję zdjęciową po wyjściu z kościoła?
Stary 2014-03-21, 10:57   #4576
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
nie uzywamy pasty tylko zwilzonej wodą szczoteki bądz gazika.z początku w nocy dawała sobie umyc ząbka ale teraz zaciska buzke jak tylko moze(przez sen ją karmie)
Ja tez tak robie. Moj lubi szczotkowanie. Mam ta paste nenedent, ale peditra i dentysta mowia, ze za wszesnie.

Jestem po badaniu, obrzydliwe. Nie życzę nikomu, czekam teraz na wywiad z lekarzem.

Stary 2014-03-21, 10:58   #4577
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
E normalnie ktos nam zmalpowal temat jeszcze z poczekalni
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=750354

Tassia juz dzis o tym wspomniała
Stary 2014-03-21, 11:15   #4578
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie porównuj, ma czas. Mam znajome, które dzieci później się obracały, siadały jak miały 10 miesięcy. Jedna sobie nawet to teraz chwali, bo miała przynajmniej spokój. Tak sobie tylko leżała.
Adaś zaczyna ganiać po całym pokoju. Wystarczy, że na chwilę wyjdę, a już jest przy stole, albo pod krzesłem. Mam stracha, że się uderzy.
Masz rację,znajoma też mi to powiedziała,że jak zacznie,to ani na moment nie usiądę,ani nic nie zrobię

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2014-03-21, 11:16   #4579
Aaamelkaa
Zakorzenienie

hej
wiosna,wiosna ach to Ty !

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 11:19   #4580
butterfly20
Zakorzenienie

kupa po brokule i kalafiorze to jakiś Armagedon:brzyda l:

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 11:23   #4581
matallewar
Zakorzenienie

A wiecie jak w tym pociągu ciepło?

Poli, tak, sama z En jadę

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 11:23   #4582
xViolet
Raczkowanie

Cytat:

działa?Ja ostatnio kupiłam jakiś odplamiacz Dr. Beckermann czy coś takiego.
Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
beznadziejne sa te chusteczki
wywalilam je
Mi poleciła ciocia, ktora twierdzi, ze dzięki tym chusteczkom koszulki na wf mojej kuzynki odzyskały biel.
Ja użyłam to tetr i wg mnie moze efekt nie jest kolosalny, ale jednak wyglądają lepiej niż po praniu bez tych chusteczek.
Stary 2014-03-21, 11:23   #4583
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
hej
wiosna,wiosna ach to Ty !
Chyba przez wasza wiosne bede sie nudzila bo nikogo na forum nie bedzie.No moze wyspiarki chociaz zostana
Stary 2014-03-21, 11:26   #4584
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Dziwne, że przegapili ten pierwszy taniec Zajechaliście na salę wszyscy razem, jednocześnie czy np. mieliście sesję zdjęciową po wyjściu z kościoła?
goście najpierw, a my 3 minuty po nich, nie mieliśmy sesji po Kościele, było przywitanie przez mamy, potem krótka rozmowa z DJ i ktoś tam na fajkę wyszedł, ktoś za nim, a to dzieco trzabyło "nagle" odwieźć.

Ale u mojego brata było to samo, weszli goście, para młoda za nimi i jak oni weszli, to było przywitanie, pierwszy toast i obiad, po obiedzie był pierwszy taniec zaraz i nagle połowy gości nie ma.

U mnei to nie było wina DJ, bo on spisywał sie naprawdę super. Ja jestem z niego bardzo zadowolona, być moze nasz slub nie był tak ważny dla niektórych.

ja napisałam tylko ze swojego własnego doświadczenia jak to wyglądało, nie pisałam, że kazdy powinnien brać ciagły udział w weselu, wiadomo można wyjśc na fajkę, pogadać, dosiaść się nawet itp, ale później gdy przychodzi do zabaw i trzeba wołać, to uwierz mi, że nawet najlepszy DJ nie pomoże i mojemu TŻ było w niektórych momentach przykro, moje rodzina spisała się super.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 11:33   #4585
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Janek tak obrzygal najladniejsza koszulke jaka ma (z napisem mummy is great, ze sie nie doprala.Teraz bedzie musial w tej marry christmas chodzic
Stary 2014-03-21, 11:33   #4586
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
jeszcze przed wyjściem napiszę jedno co do wesel.

JESZCZE SIę TAKI NIE URODZIŁ, CO BY WSZYSTKIM DOGODZIŁ.

idę
To święta prawda. Po weselu i tak często słyszy się jakieś tam narzekanie gości.
To niezbyt sympatyczne. Młodzi często przez co najmniej rok zajmują się organizacją, kombinują żeby gościom było jak najfajniej a i tak jest biadolenie.
Stary 2014-03-21, 11:35   #4587
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Musze przegladnac garderobe i powoli selekcjonowac rozmiar 80, jeszcze co prawda czas, ale trzeba wiedziec co ewentualnie dopkupic

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Zgadnijcie ile w de kosztuje roczne ubezpieczenie samochodu?
Stary 2014-03-21, 11:48   #4588
your Angel
czyli Endżi

]

Cytat:

To super, ze rodzinka sie zorganizuje. Ja tak tylko zasugerowalam, bo u mnie duża cześć gości była przejezdna i wiem, ze mógłby to byc problem. A i tak ze względu na km sporo osób sie nie pojawiło...
Rozumiem
W tej Villi jest możliwość wykupienia noclegu, wszystko w jednym miejscu Liczymy, że to duże udogodnienie dla przyjezdnych.

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość

Endżi widzę, że przygotowania ruszyły pełną parą Z mojego doświadczenia wiem, że dla gości najważniejsze żeby było dobre jedzenie, dobra muzyka i dobry alkohol, a resztę typu dodatki, wystrój itp. warto robić według siebie, bo to przecież Wasz dzień i ma Wam się podobać. Tak jak misia napisała, nie urodził się jeszcze taki co by wszystkim dogodził
Bardzo fajnie to podsumowałaś
W moim upatrzonym miejscu jedzenie mają na pewno dobre. DJ będzie grał taką muzę jaką polecimy więc liczymy, że pod tym względem też będzie ok. No a alko to wódka z dobrej półki, na pewno nie będę oszczędzać paru złotych na jakieś paskudztwo.

Dekoracje jakie sobie wymyśliłam są raczej nowoczesne. Nigdzie na żywo tego nie widziałam. No ale skoro ja uważam, że jest ekstra, to inni też powinni docenić...

Tż mi jeszcze kwęka żeby oglądać inne miejscówki, ale ja już sobie wkręciłam tą Villę i i tak nic z tego nie będzie Już w przyszłym tygodniu termin powinien być zaklepany na 100%.

Lada dzień zaczynam mierzyć suknie Już chyba w przyszłym tygodniu idę z przyjaciółką do najbliższego salonu.

W pierwszym salonie jakim byłam babka na dzień dobry mi powiedziała, że widzi, że ze względu na mój wzrost prawdopodobnie będę potrzebowała czegoś na miarę Poczułam się jak dwumetrowa koszykarka a nie baba o wzroście 180cm No ale czytałam co pisałyście na ten temat, jestem dobrej myśli Może zamówię coś z katalogu, może wezmę coś gotowego.
Raczej kupuję a nie wypożyczam.

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:

ojaaaaa!bedzie bajkowo!a Ty bedziesz przepiękna panną młodą!mam cichą nadzieje ze do tego czasu wątek przetrwa bo ja koniecznie chciałabym zobaczyc zdjęcia z tego pięknego dniabedzie idealnie
Bardzo dziękuję
No to jest motywacja żeby pisać

Raczej i tak wrzucę zdjęcia do K. - nawet gdyby nikt nie oglądał
Stary 2014-03-21, 11:59   #4589
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Chyba przez wasza wiosne bede sie nudzila bo nikogo na forum nie bedzie.No moze wyspiarki chociaz zostana
Na chwilę tak,ale też u nas wiosna,więc bedziemy korzystać póki nie pada poza tym kupa roboty w domu,a teściowej już nie ma

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2014-03-21, 12:02   #4590
vea7
Zakorzenienie

kama, w sumie tak ciepło, ze w nosidełku tak samo jak w spacerówkę możesz ubrać... no, chyba że u Was wieje

kahunia, też poluję na pampy w promo Te z Lidla fajnie wychodzą, bo za 88 masz dużą pakę - w tej chwili najlepsza promocja
Basen jest the best Super, że Am polubiła

czarna, bo Roskowych jest kilka rodzajów My używaliśmy normalnych i były ok, natomiast Fun&Fit porażka totalna

anutka, no będę musiała
Tylko ze względu na "problem kupy" nie bardzo wiem co mu dać... bo w sumie tylko owoce wchodzą w grę, a dokładniej śliwka, gruszka i brzoskwinia... ale gruszka i brzoskwinia podobno dopiero po jabłku, a jabłka nie chce
Dobre wieści od pediatry

rusałka, super, że się Maluch ze spacerówką polubił

misia

tassia też

Dla Poli

passion, ta czemu nic nie mówiła Dobrze, że już dobrze

motylku
, też kupiłam polecone przez którąś z dziewczyn mydełko dr. Beckermanna i o dziwo i cudo odplamiło marchewkę, co to nawet wybielaczem nie chciała zejść Mam tez na stanie odplamiacz, ale jeszcze nie użyłam.

Aniołku, biadolenie jest zawsze, więc albo będziecie się starali jak nie wiem co i ktoś i tak będzie marudził, albo zrobicie po swojemu, dla siebie, a marudą się nie będziecie przejmowali
Dobra muzyka, dobre jedzenie i w miarę sensowna sala, to 80% sukcesu
My wybraliśmy miejsce gdzie można było wyjść na zewnątrz, ale tylko do zachodu słońca Potem gościom został kawałek trawy i parking przed - tam była palarnia. Jedzenie na miejscu było dobre - sprawdzone, bo wcześniej rodzice kilka imprez tam robili, muzykę wybieraliśmy baaardzo dokładnie (było też ustalone co będzie grane, a przede wszystkim - i tu radzę zwrócić uwagę - kto decyduje co puszcza DJ... chodzi o to, DJ nie puszczał cały czas sokołów, bo pijany wujek po raz dziesiąty przychodzi, że chce. Cała reszta, czyli okrągłe stoły, zabawy (a raczej minimum zabaw), alkohol, wystrój, etc... był wybierany przez nas dla nas. O dziwo nie było większych zastrzeżeń i ekipa się fajnie bawiła
BTW. tez mieliśmy wesele w Villi Villi Caprice we Wrocławiu

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości