Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014 cz.26 - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-21, 13:54   #751
enzunio
BAN stały

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Popieram Justynę.

Docik

Ja mam taką awersję do sztucznych kwiatów, ze wolałabym chyba nic nie mieć. No i chyba na masce nic nie będzie

Wysłane z telefonu
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 13:56   #752
Waniliova
Zakorzenienie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

enzunio ja też nie lubię sztucznych kwiatów, jak dla mnie albo prawdziwe, albo żadne
Stary 2014-03-21, 13:58   #753
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
madziara889 próbowałaś się może dodzwonić do tej krawcowej? Tak z ciekawości pytam....
Jeszcze nie, po świętach będę próbowała.
Kuzynka Tż mnie nastraszyła- jej szwagierka szyła suknię u krawcowej (innej niż dałaś namiary ale tamtą też brałam pod uwagę) i w trakcie wesela zaczęła jej się rozpadać- aplikacje się odpruwały, pętelka puściła i coś jeszcze
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 14:00   #754
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Przez Ciebie jej nagle zapragnęłam! No i właśnie ta cena!
Nie obrazisz się jakbym kupiła?

Gratki!

No to ona jakaś niepoważna Bardzo nieprofesjonalne podejście

Trzymam kciuki!
Dziewczyny które nie mają poradni idźcie i załatwiajcie! U mnie kursie przedmałżeńskim kobieta pracująca w poradni, mówiła że teraz jak zaraz zaczyna się sezon ślubny to w poradniach są duże kolejki.

Dziewczyny przedstawiam moje buty ślubne
Więcej zdjęć i info w klubie
Śliczne buciki gratuluję
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 14:15   #755
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość

Też się zastanawiam jak ubrać samochód. Potrzebny nam tylko, żeby dowieźć mnie i świadkową na salę (ewentualnie też Tż). Mimo to chciałabym, żeby był jakoś ubrany ale delikatnie. Z Tż przejrzeliśmy sporo zdjęć i żadne nas nie zachwyciło. W każdym nam coś nie pasuje. Może sama się za to wezmę.
Podobają mi się napisy kredą ale świadek nie da tym potraktować swojego autka
A jeśli nie kreda to może coś takiego? + wstążki bądź delikatne bukieciki na klamki?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ewapaweł18.jpg (40,8 KB, 67 załadowań)

Edytowane przez activelifestyle
Czas edycji: 2014-03-21 o 14:16 Powód: gapa! nie dałam załącznika :D
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 14:26   #756
Anesthesia
Wtajemniczenie

U
Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Kochane z 21 czerwca

3 miesiace do slubu!!! lub 92 dni!

Oficjalnie zaczynam panikowac!!!!
Szaleństwo!!! Gratulacje!

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Zamów wcześniej. Mi tż marudził, że zamawiam zaproszenia na początku lutego (ślub 21 czerwca) i to za wcześnie, skoro na wykonanie sprzedawca miał 5 dni. Tymczasem wszystko trwało miesiąc, ponieważ tyle mieli zamówień. Więc im szybciej, tym lepiej
Na pewno chcemy zamówić jak najszybciej, tylko ciężko się zdecydować... jutro mam nadzieję złożyć zamówienie.

Cytat:
Napisane przez anusia4u Pokaż wiadomość
Avril najładniejsze
Awokado, faktycznie miejsca na tekst nie ma za dużo..
Madras też ładne, i podobnie jak Twój TŻ wybrałabym niebieskie :P
ja zamawiałam zaproszenia z kolekcji Belisa-na żywo jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach
a w ogóle zamawiając z amelii fajne jest to, że można zamówić dodatki z jednej kolekcji
Dzięki za radę najbliżej nam do Madrasa, niebieskie są ładne, ale tata mówi że za ciemne i mało ślubne... poza tym czerwony to kolor przewodni i dlatego tak mnie kuszą...
Belisa też mi się zaczęły bardzo podobać, ale ja przecież nie chciałam wstążek! ;p a ile czekałaś od momentu złożenia zamówienia?
Dodatków chyba zamawiać nie będziemy
Chyba rzucimy monetą

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2014-03-21 o 14:29
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 14:27   #757
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
A jeśli nie kreda to może coś takiego? + wstążki bądź delikatne bukieciki na klamki?
Muszę pokazać Tż. Tylko z czego są te napisy?
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 14:48   #758
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane z 21 czerwca

Tylko pozazdrościć
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 14:55   #759
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość
Przychodzę z moim pomysłem biżuterii ślubnej
Co sądzicie ?
Mi średnio się podobają...

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
jakie słodkie ! Wygodne?
To La Body więc wygodne

Dziękuję za gratki odnośnie butów
Idziemy dziś do księdza. Może spiszemy protokół. Mam nadzieję że pójdzie bezproblemowo

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 15:06   #760
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Gratulacje

przynajmniej będzie nietypowo i wesoło.

Też się zastanawiam jak ubrać samochód. Potrzebny nam tylko, żeby dowieźć mnie i świadkową na salę (ewentualnie też Tż). Mimo to chciałabym, żeby był jakoś ubrany ale delikatnie. Z Tż przejrzeliśmy sporo zdjęć i żadne nas nie zachwyciło. W każdym nam coś nie pasuje. Może sama się za to wezmę.
Podobają mi się napisy kredą ale świadek nie da tym potraktować swojego autka
A na flamaster też się nie godzi? http://allegro.pl/pisak-do-szyb-tabl...055015543.html
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 15:12   #761
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Popieram Justynę.

Docik

Ja mam taką awersję do sztucznych kwiatów, ze wolałabym chyba nic nie mieć. No i chyba na masce nic nie będzie

Wysłane z telefonu
Też bym wolała mieć nie ubrane auto niż przystrojone sztucznymi. My będziemy mieć najprawdopodobniej dekorację auta za darmo w pakiecie od florystki, więc decyduje się na żywe kwiaty. Będą goździki, one są wytrzymałe, dadzą radę w sierpniu

Stary 2014-03-21, 15:13   #762
Dotka90
Zakorzenienie

Dla tych, które nie chcą ubierac auta typowo weselnie i mają alergię na kwiaty na masce (jak ja ), to moje inspiracje zapisane w załącznikach

My ubieramy tylko klamki + ewentualnie flamastrem na tylnej szybie coś napiszemy
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 15:19   #763
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Dla tych, które nie chcą ubierac auta typowo weselnie i mają alergię na kwiaty na masce (jak ja ), to moje inspiracje zapisane w załącznikach

My ubieramy tylko klamki + ewentualnie flamastrem na tylnej szybie coś napiszemy
bardzo ładne są te dekoracje klamek chyba sama coś takiego będę chciała

przyszły moje buty z bialebuty.com (odsyłałam je do reklamacji, bo miały mały defekt po 11 dniach wróciła do mnie nowa para)
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 15:28   #764
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
Kamilka przejrzałam na razie kolczyki z tej strony. Gdyby te nr 1 były srebrne to chyba idealne do bransoletki, a te drugie - kurcze trochę inny kształt perełek.
Będę szukać dalej
te pierwsze super i najbardziej do bransoletki pasują
Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Możesz podać linka ?
Oglądałam literki na allegro i nie mogłam znaleźć czegoś ciekawego

Bardzo podoba mi się ta dekoracja, tylko na naszym białym aucie słabo będzie widać te kryształki, więc odpadają
Na dodatek muszę szukać czegoś co wytrzyma i nie spadnie przy szybszej jeździe. Dojazd do kościoła a później z kościoła na salę będzie przez 2 obwodnice szybkiego ruchu i nie uśmiecha mi się tam wlec, żeby nic nie odpadło
Ssawki, którymi przyczepia się dekorację do lakieru na prawdę tak mocno trzymają?

Zamówiłam kokardki na klamki i tablice na rejestrację
Kokardki: http://allegro.pl/4szt-wstazka-kokar...991455628.html
Nie mam pomysłu co na maskę samochodu, bo jest krótka
są różne kolory tych kryształków my jedziemy srebrnym i tak się zaczęłam zastanawiać nad innym kolorem świecidełek

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Też bym wolała mieć nie ubrane auto niż przystrojone sztucznymi. My będziemy mieć najprawdopodobniej dekorację auta za darmo w pakiecie od florystki, więc decyduje się na żywe kwiaty. Będą goździki, one są wytrzymałe, dadzą radę w sierpniu

teraz sztuczne czasami wyglądają prawdziwiej od prawdziwych ale zapytam jak będę latać za kwiatami na salę czy któraś się podejmie, a jak nie to kupię gotowe sztuczne
Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość

piękne, mi keidyś juz wpadły w oko te hortensje z 3 zdjęcia i zaczęłam się zastanawiać dlatego czy by ich w ogóle na salę nie dać, ale znajoma mi powiedziała, że te kwiaty kładzie się przy grobie Jezusa w jakieś święta (sorki, ale ja z tych nieorientujących się) i mi się chyba odechciało

a zobaczcie jakie śliczne
Stary 2014-03-21, 15:32   #765
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość

piękne, mi keidyś juz wpadły w oko te hortensje z 3 zdjęcia i zaczęłam się zastanawiać dlatego czy by ich w ogóle na salę nie dać, ale znajoma mi powiedziała, że te kwiaty kładzie się przy grobie Jezusa w jakieś święta (sorki, ale ja z tych nieorientujących się) i mi się chyba odechciało
pierwsze słyszę o hortensjach na grób Jezusa... a nawet jeśli to co na pewno nie są zarezerwowane tylko dla Jezusa hortensje widziałam na wielu dekoracjach ślubnych, sama je rozważam

ta dekoracja niestety nie podoba mi się jak oglądałam swoją salę, to było coś podobnego ze słonecznikami i na żywo to źle wyglądało takie wisielce smętne
Stary 2014-03-21, 16:02   #766
mojakaren
Zakorzenienie

docik

Super

Cytat:
gratulacje dzień po mnie :P będę właśnie zasiadać do poprawinowego obiadu

Dziewczyny czy zlecacie komuś dekorację samochodu? ile to mniej więcej kosztuje? i czy uważacie, że sztuczne kwiaty do takiej dekoracji to tandeta? bo ja myślałam o samodzielnym wykonaniu, z rana tylko bym do auta dokleiła...
i strasznie spodobało mi się TO
u nas bedzie robila to florystka za okolo 150zl, nie chce sie z tym babrac a dwa ze nie bedzie czasu, a dwa ze to ma byc spojne z bukietem i reszta. Nie chce zdobien na masce tylko klamki mysle ze zywe kwiaty.. przezyja

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
alleluja

ubranie samochodu - ja planuej same klamki ubrać ale jeszcze nie wiem jak - samochodem bedziemy jechać całe 10 minut - szkoda mi kasy na ubranie

dziś idziemy próbować wbić się do poradni - trzymajcie kciuki aby to sie udało bedzie z głowy
powodzenia dacie rade!

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3

Edytowane przez mojakaren
Czas edycji: 2014-03-22 o 17:59
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 16:05   #767
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
pierwsze słyszę o hortensjach na grób Jezusa... a nawet jeśli to co na pewno nie są zarezerwowane tylko dla Jezusa hortensje widziałam na wielu dekoracjach ślubnych, sama je rozważam

Też pierwsze słyszą
Ale może zapytam babci, ona mnie oświeciła o kaliach, że niby na pogrzeb.
Stary 2014-03-21, 16:06   #768
mojakaren
Zakorzenienie

Kurcze chciałam pocytowac ale widzicie jak mi zwariował poprzedni post przepraszam ale masakra jest pisac na tablecie, zedytuje oost wieczorem ( rownoczesnie wybaczcie spam!)

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 16:12   #769
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rossifumi Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pochwalę się czymś w końcu: chyba znalazłam salę. Dostałam dziś propozycję menu od managerki i daje radę. Cena zbita o parę tysięcy w dół
Gratuluję, piękne miejsce

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość
Cześć dziewczęta ale pędzicie, jak szalone

szukając spinki, znalazłam takie oto ozdoby na tort..
https://www.etsy.com/listing/1759516...d_tlp=weddings
co o tym myślicie? na pewno oryginalne, ale cena też niezła
Bardzo mi się podoba, u nas będzie skromniej - nasze inicjały wyklejone cyrkoniami.

Cytat:
Napisane przez patrycha91 Pokaż wiadomość
Hej jestem nowa:P też w tym roku wychodzę za mąż dokładnie 26.lipca.2014
Witaj

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
Czekam nie cierpliwie

A ja pochwalę się że wybraliśmy grawer :P co prawda obrączek jeszcze nie mamy ale pomysł na grawer jest :P no więc moja obrączka :"Mamy tylko siebie..." TŻ : "...wielką mamy moc." no i oczywiście data
Normalnie na samą myśl mam taki uśmiech
Oryginalnie. Gratulacje

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Już tylko 37 dni !!!
Wow, to już niedługo
Zazdroszczę!
Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Próbne pudełeczko będziemy zamawiać na nasz ślub bo jest śliczne
Bardzo ładne.

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
obroniłam się
od dzisiaj mgr inż.
No to gratulacje

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Chciałam się tylko poskarżyć, że wysłałam zaproszenie do mojej cioci do Niemiec i miała awizo w skrzynce, poszła na pocztę i przesyłki nie było, potem zadzwoniła do niej pani z poczty, że przesyłka jest, ciocia poszła i odebrała, okazało się, że zaproszenie było otwierane
Co za chamstwo Do mnie już nie raz dotarła rozdarta albo otwierana przesyłka

Cytat:
Śliczne buciki

Cytat:
Kochane z 21 czerwca

Gratulacje, u nas już tylko 78 dni

Byliśmy dzisiaj w USC, wszystko załatwione.
Papierologia złożona u księdza, umówiliśmy się tylko na spisanie protokołu. Wówczas wygłosimy zapowiedzi w parafii ślubu i w mojej i weźmiemy karteczki do spowiedzi. Coraz bliżej

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 16:13   #770
Atomoowka
Wtajemniczenie

Hihi się wycfaniłam, mały lata po ogródku a ja wzięłam lapka do rodziców i mogę trochę nadrobić

No a w ogóle jak pisałam jutro kolejna próbna i wiecie, że się stresuje?
Serio, mam dość szukania fryzjera więc mam ogromną, ogromną nadzieję, że tym razem wyjdę zadowolona.

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość

A my podjęliśmy decyzję o budowie domu po ślubie tylko muszę jak najszybciej znaleźć pracę, jutro jadę rozwozić znowu CV
No to kciuki za pracę i za dom.

Cytat:
CHCĘ TO!! I TAKI NASZYJNIK!!!
Kurde czy ja nie mam podobnego naszyjnika? Noż tyle fotek oglądam, że już wariuję i sama nie wiem co mam

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Jestem mega szczęśliwa byliśmy dziś w USC z dokumentami i zapłacić za ślub. Tak więc.... Ślubować będziemy 29.08.2014 godz. 13:00

Cytat:
gratulacje dzień po mnie :P będę właśnie zasiadać do poprawinowego obiadu

Dziewczyny czy zlecacie komuś dekorację samochodu? ile to mniej więcej kosztuje? i czy uważacie, że sztuczne kwiaty do takiej dekoracji to tandeta? bo ja myślałam o samodzielnym wykonaniu, z rana tylko bym do auta dokleiła...
i strasznie spodobało mi się TO
Ja jeszcze nie wiem czym jedziemy, ale generalnie nie chce żadnej okazałej dekoracji. Myślałam tylko o kokardkach białych na klamkach bo szczerze nie chce kasy za dużo na dekorowania auta wydać, bo mi na tym nie zależy. Nigdzie natomiast nie mogę znaleźć fajnych inspiracji tylko z kokardek.

Co do kwiatów sztucznych ja jestem ich przeciwnikiem, ale pamiętacie moje kule, które robiłam na Nasz stół?? Przecież one są ze sztucznych kwiatów i wiele z Was i w tym ja się one podobały i nie było wcale widać, że to sztuczne kwiaty. Tak więc to chyba też sporo zależy od tego jak te sztuczne wyglądają, bo niektóre sztuczne wyglądają prawie jak żywe.

Cytat:
Jeśli chcesz użyć sztuczne storczyki to mi się podoba Myślałam, że jakieś inne sztuczne kwiaty. Ja chciałam coś takiego... ale tż uważa, że za skromna Powiedział, że do niego należy wybór auta na wesele, bo tak się umówiliśmy, więc przystrojenie auta też na siebie bierze Jak mi przyjedzie z wiązanką na aucie uduszę

OO to mi się bardzo podoba i mam to w swoich inspiracjach ślubnych ale ni kurde chyba nie chce mi się inwestować w to.

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Właśnie się skapnęłam, że trzeba by w końcu zamówić zaproszenia, jeśli chcemy ruszyć z rozdawaniem w weekend majowy Bo Wielkanoc po drodze i mogą być obsówy czasowe... a ja dalej nie wiem, jakie chcę! Myślałam, że zamawianie zaproszeń to będzie pikuś, a tak mnie to męczy i dręczy...
No to w porę się skapnęłaś. Mam nadzieję, że się wyrobicie bo czasu jednak mało Mi ze 3 tygodnie zeszło z zaproszeniami zanim przyszły.

Cytat:
Kochane z 21 czerwca

Ależ ten czas pędzi klaski:

Cytat:
Dzień dobry PMczki

Przychodzę z moim pomysłem biżuterii ślubnej
Co sądzicie ?
Mi isę nie bardzo widzi taki komplet, ale jeżeli Tobie się podoba to bierz.

Cytat:
te pierwsze super i najbardziej do bransoletki pasują
są różne kolory tych kryształków my jedziemy srebrnym i tak się zaczęłam zastanawiać nad innym kolorem świecidełek

teraz sztuczne czasami wyglądają prawdziwiej od prawdziwych ale zapytam jak będę latać za kwiatami na salę czy któraś się podejmie, a jak nie to kupię gotowe sztuczne

a zobaczcie jakie śliczne
Oj nie to mi się nie podoba.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 16:22   #771
Anesthesia
Wtajemniczenie

My jeszcze nie wiemy jakim autem, więc tym bardziej nie wiadomo jaki dekoracje Ale podobają mi się te w stylu Dotki, może zdecydujemy się tylko na kokardki na klamkach. Na pewno nie będziemy wydawać kasy na dekoracje od florystki

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
No to w porę się skapnęłaś. Mam nadzieję, że się wyrobicie bo czasu jednak mało Mi ze 3 tygodnie zeszło z zaproszeniami zanim przyszły.
Wiesz, ciężko było mi się za to zabrać wcześniej, skoro dopiero tydzień temu mogłam ustalić godzinę ślubu.... Jak się nie wyrobimy to świat się nie zawali Jeśli 3 tygodnie zajmie cały proces to będzie w sam raz, ale jak coś to nie będę płakać. Weekend majowy to dla niektórych nawet za wcześnie na rozdawanie, przeważnie na wesela sama byłam zapraszana na 2-1 miesiąc przed, ale my z kwestii tego, że zapraszanie to dla nas udręka, chcemy to po prostu załatwić możliwie najwcześniej.

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2014-03-21 o 16:23
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 16:25   #772
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Jestem mega szczęśliwa byliśmy dziś w USC z dokumentami i zapłacić za ślub. Tak więc.... Ślubować będziemy 29.08.2014 godz. 13:00
Gratulacje!

Cashmere bardzo ładne butki!

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Fryzjerka i kosmetyczka zaklepana! fryzjer godz. 10, kosemtyczka godz. 12
Gratki!

Atomoowka powodzenia na próbnej!
Stary 2014-03-21, 16:57   #773
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
gratulacje, super są!
Cytat:
Kochane z 21 czerwca

gratulacje! teraz zleci szybko u mnie zaraz będą 4 miesiące
Cytat:

przyszły moje buty z bialebuty.com (odsyłałam je do reklamacji, bo miały mały defekt po 11 dniach wróciła do mnie nowa para)
pokazuj!
Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Ale może zapytam babci, ona mnie oświeciła o kaliach, że niby na pogrzeb.
o kaliach to akurat i ja tak sądzę

my chyba samochód (którego jeszcze nie mamy) ubiorę tylko na klamkach

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 17:07   #774
Le_lena
Raczkowanie

Cytat:
Mi średnio się podobają...
Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Mi isę nie bardzo widzi taki komplet, ale jeżeli Tobie się podoba to bierz.
Dzięki za obiektywne odpowiedzi
Ja w gruncie rzeczy sama nie wiem , czego chcę - chciałam, żeby miało czarne dodatki - to wiem na pewno tylko nie potrafię nic znaleźć
Jakby któraś z PMek trafiła gdzieś przypadkiem na coś skromnego i z czarnym akcentem to będę wdzięczna
Stary 2014-03-21, 17:15   #775
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Jakby któraś z PMek trafiła gdzieś przypadkiem na coś skromnego i z czarnym akcentem to będę wdzięczna
Zerknij na te, może któreś przypadną Ci do gustu
http://www.ebay.pl/itm/Black-Gold-Cl...item27dfd360b6
http://www.ebay.pl/itm/Black-Pearl-S...item5d3a64e65e
http://www.ebay.pl/itm/Black-Diamant...item1c306ce696
http://www.ebay.pl/itm/Bridal-Weddin...item3cd6e91715

EDIT:
Dorzucam jeszcze jeden link
http://allegro.pl/elegancki-komplet-...030681652.html

i kolejne
http://allegro.pl/komplet-czarna-per...072514219.html
http://allegro.pl/komplet-karmazycja...054632028.html

30.08.2014
Nasz Dzień

Edytowane przez Ad rem
Czas edycji: 2014-03-21 o 17:30
Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 17:16   #776
say-hello
Zakorzenienie

Rabbitka, coś pierwszy post się popsuł

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
pokazuj!

o kaliach to akurat i ja tak sądzę
obcas 7 cm dziewczyny z klubu już widziały

a co do kalii - to może i są pogrzebowe (choć nigdy nie widziałam ich na pogrzebie), ale jako wiązanka wyglądają pięknie - ten bukiet z załącznika jest przecudny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0416.jpg (42,3 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0411.jpg (30,2 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 73c63f522a7813ec97144cf2000e2363.jpg (48,0 KB, 58 załadowań)

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2014-03-21 o 17:24
Stary 2014-03-21, 17:18   #777
201604261006
Konto usunięte

Cytat:

Dziewczyny który z Waszych Tżtów ma czarny krawat na ślub? Który lepszy, biały czy czarny? bo pare osób już mówiło że czarny nie na ślub...

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Cytat:
obcas 7 cm

a co do kalii - to może i są pogrzebowe (choć nigdy nie widziałam ich na pogrzebie), ale jako wiązanka wyglądają pięknie - ten bukiet z załącznika jest przecudny
piękny bukiet
buty bardzo ładne
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 17:22   #778
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
obcas 7 cm

Ja też słyszałam opinie, że kalie to pogrzebowe kwiatki, ale bukiety z kalii wg mnie prezentują sie pięknie, a ten który wstawiłaś jest przeuroczy!
Super butki!

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 17:35   #779
Le_lena
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Zerknij na te, może któreś przypadną Ci do gustu
Łaaa! Całe mnóstwo błyskotek z dodatkiem czarnego
Dziękuję - zaraz idę kompletować na ebayu zestaw z bransoletką, do pierwszych lub drugich
Stary 2014-03-21, 17:47   #780
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość

Dziewczyny który z Waszych Tżtów ma czarny krawat na ślub? Który lepszy, biały czy czarny? bo pare osób już mówiło że czarny nie na ślub...
mój Tż ma czarną muchę, ale jeśli by miał krawat to na pewno nie biały, nie podobają nam się
Cytat:
obcas 7 cm dziewczyny z klubu już widziały

ja nie jestem w klubie
buty śliczne!
ten co wstawiłaś to nawet ładny, ale na ślubach jakich byłam królowały takie bukiety
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wymarzonyslub.blogspot.com.jpg (21,1 KB, 39 załadowań)

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości