|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: W świetnej formie przez cały rok, bo z Mel B wylewamy pot! Część III
A ja w weekend jadę za miasto, na długie spacery z tz (też nie lubię tego okreslenia) jesli znowu mu nic nie wypadnie
![]() Miłego!!! |
|
|
|
#692 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#693 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Za☠☠☠ista zmiana!! ![]() Tak 3maj!!---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#694 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje cwicze 6 razy w tygodniu Mel b- 10 minutowki: nogi, dupsko, abs + tiffany boczki. 2 razy w tygodniu chodze na aqua biking i do tego jezdze na rolkach . w niedziele zawsze odpoczywam i nie cwicze nic nie stosuje zadnej specjalnej diety. wykluczylam jednak wszelkie gazowane napoje i nie obzeram sie na noc co wczesniej mi sie zdarzalo
|
|
|
|
#695 |
|
Rozeznanie
|
joaszka83
Tyle od rana napisałyście, że stwierdziłam, że tego nie czytam |
|
|
|
#696 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Uwaga, dzisiaj zaczęłam... BIEGAĆ Może nienawidzę to za mocne słowo, ale nie przepadam za tą formą aktywności. JEDNAKŻE przekonał mnie kolega który chce nabrać masy i marudzi "nie będę biegał bo od biegania się chudnie" xD Biorąc pod uwagę że przy lekkim truchcie tętno jest najlepsze do spalania tłuszczu i chudnięcia to dałam się w końcu przekonać i poszłam dzisiaj biegać. Byłam w szoku że jednak te domowe ćwiczenia sporo mi dały - kiedyś jak próbowałam zacząć przygodę z bieganiem to po 15s biegu już nie mogłam oddechu złapać, teraz po minucie myślę o przejściu w marsz ale daję radę wytrzymać Pobiegałam 23 minuty, appka na telefon twierdzi że spaliłam 230 kcal, ja twierdzę że ok. 180 bo to jednak był marszobieg a nie ciągły trucht przez 23 minuty. No i pobiegałabym więcej ale buty mnie obtarły Jak odciski zejdą to lecę kupić coś wygodnego
|
|
|
|
|
#697 | |||
|
Wtajemniczenie
|
A to sorry, nie zaczaiłam (dzisiaj trochę niekumata jestem)
![]() Cytat:
Zazdroszczę ![]() Cytat:
suuuper zmiana ![]() Cytat:
|
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#698 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=whiteglove;45696396]Szok, aż trudno uwierzyć że to ta sama osoba! Masz kłopot z przyzwyczajaniem się do nowej figury czy nie? Bo ja tak miałam przez dłuższy czas, nie mogłam uwierzyć że te szczupłe nogi to moje i tak dziwnie się czułam, jak w nieswoim ciele
![]() dziwnie to poczulam sie wlasnie dzisiaj dopiero przy przegladaniu szafy ale nie ukrywam, ze to mega przyjemne uczucie
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#700 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie chce publicznie o tym gadac.
---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Tylko ja tego w ogole nie rozumiem
|
|
|
|
#701 |
|
Rozeznanie
|
JOASZKA83 jaka piękna zmiana. Przepięknie, wielkie gratulacje : -)
|
|
|
|
#702 |
|
Raczkowanie
|
W 12 godzin 6 stron, ale dałam radę!!
![]() Witam nowe osoby! Joaszka moje gratulacjeee klask i:![]() ![]() Fitka opowiadaj jak było U mnie dzisiaj: - rozgrzewka - Total butt workout GymRa - 150 przysiadów (17/30) - Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 – 27 min - no more muffin top - rozciąganie A w weekend chillout tylko wyzwanie przysiadowe trzasne
Edytowane przez Greeniee Czas edycji: 2014-03-21 o 22:04 |
|
|
|
#703 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
teraz szykuję się znów do biegania ostatnio w gosport kupiłam buty do biegania za 60zł i bardzo sobie chwalę, takie: http://instagram.com/p/lVagpwiK3x/
|
|
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
Wchodzę, patrzę i co? I jestem na bieżąco haha
Szok, spamiary chyba się wczoraj upiły Ja też się skusiłam na trochę piwka.Tak w ogóle dzień dobry! ![]() I Joaszka83 rewelacyjna zmiana! ile cm zgubilaś? Gratulacje!! I witam nowe Dziewczyny Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#705 |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() poćwiczone 50min z XHIT: 15min cardio, legs, butt +rozciąganie. |
|
|
|
#706 | |
|
Raczkowanie
|
Witam
ja wczoraj śniadanie: kromka chleba z sałatą i wędzonym łososiem II śniadanie: jabłko obiad: pierogi z ziemniakami podwieczorek: gruszka i kiwi kolacja: o 18 (staram się trzymać godzinę ) 2 kromki chleba z szynkąod 3 dni nie ćwiczę bo dopadło mnie zapalenie ucha, i tak boli że nie moge się na niczym skupić. Dziś jest ciut lepiej mam nadzieję że mi się uda. Dziewczyny ratunku bo grzesze. Piekę dziś sernik z polewą kajmakową i migdałami.....ranyyy julek nie wierzę że się nie skuszę, moja rodzina to zło bo oni mnie namawiają na takie pyszności Cytat:
![]() Witaj. w kupie łatwiej wytrwać Ja mam coś podobnego z bieganiem jak Ty. Na początku ok, ale później zaczyna się jakieś pulsowanie z tyłu głowy, a później ból dlatego też tego nie lubię, i w szkole unikałam biegania jak tylko mogłam. Woow świetne efekty. Ile w sumie schudłaś?i jak długo ćwiczysz? piękna figura teraz
|
|
#707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja zawsze uważałam, że to są 2 różne treningi. Dla mnie cardio to cardio i zawsze je robiłam po 20 minutowym treningu całego ciała ![]() Mam nadzieję ![]() Spoko luzik Ja jak dzisiaj znajdę czas to poćwiczę 1,5h popołudniu. Popatrzyłam w lustro i wydaje mi się, że mam grubsze uda niż wcześniej...
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
Witam kochane
![]() co by tu dziś poćwiczyć
|
|
#709 |
|
Raczkowanie
|
Witam ponownie, nie nadążam Was czytać normalnie szok
Wczoraj dotarł do mnie rowerek więc dziś zamierzać wyruszyć na przejażdżkę, może TŻ też się skusi Wczoraj miałam przerwę a dziś może oprócz roweru coś uda mi się poćwiczyć, dam znać.papryczzka podaj wymiary tych nóg, nie wymiguj się bo ze mnie się śmieją że 52/53 cm w udach to nic a Ty przy mnie to chudzielec jesteś, czekam na liczby
|
|
|
|
#710 |
|
Rozeznanie
|
No, kobiety u mnie nie jest dobrze... Centymetry i waga bez zmian... No ale sama sobie robię porządek w głowie i tak:
- może cm zeszły z nóg ;-), których w ogóle nie mierzę bo nic do nich nie mam ,- dopiero co odstawiłam słodycze i na efekty trzeba poczekać, - dopiero co zwiększyłam ilość treningów a efekty j.w Pierwsza złość przechodzi i jak już pisałam nikt nie mówił, że będzie lekko. Dzisiaj mam dzień beztreningowy. Miłego weekendu kobietki |
|
|
|
#711 | ||
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
pot lal sie przy drugim treningu robiłam je pierwszy raz i fajne nawet ale drugi lekko wykańczający dzis chyba nie poćwiczyć, bo teraz jestem w pracy a pózniej jedziemy do znajomych---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#712 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dostałam bukiecik od kolegi Cóż mogę wiecej napisać, tak się z zagadalam z nim, że zapomnialam, ze kuzynka miala do mnie przyjechać, zadzwonila i musialam wracac do domu Nie wiem, flirciarz z niego i tyle i teksty w stylu " masz anielskie oczy" poczulam sie jak nastolatka troszkę ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
![]() Oj tak nie jest lekko
|
||
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
Poćwiczone:
Tiffany - boczki XHIT - Candice Swanepoel whole body workout XHIT - 7 best abs exercises XHIT - intense cardio workout streching
|
|
#714 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie kupiłaś rower i jaki? My tez chcemy sobie kupić, ale cieżko sie zdecydować...[/QUOTE]
Kupiłam rower holenderski SPARTA używany oczywiście bo nowy z tm osprzętem pewnie ponad 3 tyś kosztuje ![]() Nie wiem czy dziś wypróbuję go bo jadę do koleżanki ale jutro koniecznie muszę pojeździć |
|
|
|
#715 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak myślałam, że flirciarz :P ale kazda lubi komplementy U mnie dzisiaj przysiady: 155 sztuk (18/30) i 6 minut róznych kompilacji plank - musze powiedzieć, że luuubię to! A teraz lecę na spacerek i zaczynamyyy weekend %%% ![]() Miłego Pięknotki ![]()
Edytowane przez Greeniee Czas edycji: 2014-03-22 o 12:58 |
|
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was w sobotę!
widzę, że dzisiaj się nie pali na wątku sprzątacie, gotujecie czy co? ale to dobrze, bo teraz nie mam czasu na wizaz idę robić obiad, sałatkę, a później ćwiczenia
|
|
|
|
#717 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak już upieczesz to się podziel, ja również chętnie zgrzeszę ogólnie nie przepadam za sernikami, ale akurat ten z polewą kajmakową Cytat:
![]() Cytat:
no ale kwioteczki dostałaś, czyli dobrze wychowany ![]() Obudziłam się dzisiaj o 12 po co było wczoraj tyle siedzieć to ja nie wiem, ale człowiek jest głupi dzisiaj znowu nie będę ćwiczyć, bo nie mam kiedy, czyli w tym tygodniu wyjdzie mi tylko 4 dni ćwiczeń, z czego nie jestem zbyt zadowolona
|
|||
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się obudziłam o 6, po czym doszłam do wniosku, że jest za wcześnie i poszłam jeszcze spać na godzinę
Wstałam po 7 i poszłam się wykąpać
|
|
#719 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ciekawe jak smakuje. Chętnie bym się podzieliła, na pewno miałabym mniejsze wyrzuty sumienia![]() Poczytałam trochę o odchudzaniu i jeździe na rowerze. Mój rower stoi w garażu i właściwie nie wiem dlaczego do tej pory nie jeździłam chociaż bardzo to lubię, na pewno 100% bardziej niż bieganie. Więc mój plan: 3 razy w tygodniu rower + 4 razy mel b zobaczymy czy wytrwam
|
|
#720 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
Muszę się przyznać, że mam mały grzeszek na sumieniu "wczoraj zjadłam pizzę" ![]() Kurde obiecywałam sobie, że na jakiś czas odpuszczam no i się nie udało
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.

aaaaaaaaa! jak ja moglam tak wygladac!
Za☠☠☠ista zmiana!! 

nie mogę znieść, że w pracy znosiłam jajko, a gdy wróciłam do domu to miałam taki zapieprz, że nie znalazłam czasu na trening
Jak odciski zejdą to lecę kupić coś wygodnego 

też już nieraz płakałam przez nich 
klask i:
Ja też się skusiłam na trochę piwka.
) 2 kromki chleba z szynką

sprzątacie, gotujecie czy co?
jak już upieczesz to się podziel, ja również chętnie zgrzeszę