|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VIII
Rozpaczliwie szukam Chance edp lub edt
do oddania:Narciso Rodriguez edp - 50ml/100ml - zważę dokładnie jak będzie potrzeba |
|
|
|
#1442 |
|
Wtajemniczenie
|
Szukam Lancome Hypnose -chętnie miniaturka,ale może być i cokolwiek-dla mojej mamy
![]() Dla siebie szukam: wiekszych ilości: l'imperatrice d&g gucci glorious mandarin Dior Tendre poison Nature Millenaire Dior Dune Sun profumum di roma ambrosia sexy little things noir Na testy szukam: DKNY "wieżowce"te świeże na testy Cerruti 1881 d ete Annick Goutal Folavril Aedes de Venustas Eau Parfum Des Lys by Annick Goutal Historiae Hameau de la Reine Aedes de Venustas Eau Parfum Do oddania wszyyyystko we wszystkich wątkach
|
|
|
|
#1443 |
|
Przyczajenie
|
Poszukuję perfum Carolina Herrera 212 VIP oraz 212 Sexy. Obojętnie jaka pojemność, gdyż chciałabym przetestować te zapachy na sobie przed zakupem pełnowymiarowego produktu.
|
|
|
|
#1444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ślij adres.
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
A co proponujesz w zamian?
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
Moje drogie, na fali pozbywania się flaszek postanowiłam wymienić Flowerbombkę
Mam jakieś 35/100ml klasycznej Flowerbomb edp, tester z korkiem. Wymienię TYLKO na coś z poniższych:1. Lancome La Vie Est Belle EDT 2. Lancome La Vie Est Belle Legere 3. Miss Dior (Cherie) edp jak coś to proszę o pv ewentualnie jeszcze Angela Aqua Chic 2013 bym przygarnęła
|
|
|
|
#1447 |
|
Konto usunięte
|
Przypominam sie :
oddam pilnie YSL Parisiene extreme 27ml yr vanilie 47ml vanilla fields 11ml nowe odlewki najlepiej hurtem za 1 większą ![]() angel schlesser 2ml escada desire 2ml escada ocean lounge 1,5ml samsara 1ml versace yellow 1,7ml dkny night 1,7ml the one 3ml gucci envy me 1,7ml aparittion ungaro 1,7 salvatore frregramo incanto ok 1ml pure poison 3ml midnight b.spears 1ml fancy nights 1ml https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1394995934 |
|
|
|
#1448 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1449 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1450 |
|
Konto usunięte
|
a nie chcialabys jakiejs Escady w flakoniku za Parisienne? Bo na niej mi najbardziej zalezy.
|
|
|
|
#1451 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1452 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1453 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1454 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1455 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1456 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam:
różowe dokładki FLAKONY: -Avon, mgiełka żurawina i cynamon, zużycie minimalne, zaznaczone na zdjęciu w wątku -Avon, Summer White Sunset, 50ml bez kilkunastu psików, kartonik -Bijan, Vip, 75ml, zużycie zaznaczone na zdjęciu, brak kartonika -FM, kolekcja kwiatowa, nr 218- kwiat pomarańczy, 50ml, bez kilku psików, kartonik, zapach bardzo słodki, mi przypomina zapach akacji, nie wiem czy ważne -Yves Rocher, Comme une Evidence L'Eau de Parfum, 7,5ml, miniaturka, z kartonikiem, tylko przetestowana -woda męska La Rive, Grey Point, 90ml, zużycie na zdjęciu w wątku -woda męska La Rive, Rock, 100ml, zużycie minimalne PRÓBKI: -Beyonce, Heat, ok. 0,6ml -Burberry, Body EDP, ok. 1,8ml -Burberry, Woman, ok. 5ml (mam z wymiany, miałam wątpliwości czy to aby na pewno ten zapach, ale Wizażanka potwierdza jego wiarygodność) -Cacharel, Lou Lou, ok. 1,1ml -Calvin Klein, Crave for Men, ok. 1,5ml -Calvin Klein, One, ok. 0,4ml, -Calvin Klein, Truth, ok. 0,9ml -Caron, Lady Caron, ok. 1,4ml -Cartier, Baiser Vole EDT, 1,5ml bez psika -Chanel, No.19 Poudre, ok. 2ml -Chloe, See by Chloe, ok. 1,3ml -Clinique, Simply, 1,2ml -Diesel, Zero Plus Feminine, 1,5ml -Donna Karan, Gold, ok. 1ml -Elisabeth Arden, 5th Avenue, ok. 1,1ml -Givenchy, Play EDP, 1ml bez psika -Gucci, Premiere, pk. 2,5ml -Guerlain, Mitsouko, ok. 0,8ml -Halle Berry, Halle, ok. 0,5ml -Heeley, Figuier, 2,5ml bez dwóch psików -JPG, MaDame, 1ml bez 3 psików -Jesus del Pozo, Halloween, ok.1ml -Kate Moss , Vintage, 1ml -Kenzo, Amour, ok. 0,2ml -Lacoste, Inspiration 2ml bez psika -La Perla, J'aime, 1,5ml bez psika -Lalique, Perles de Lalique, 2ml bez psika -Lolita Lempicka, L de Lolita, ok. 2ml -Mary-Kate&Ashley Olsen, N.Y. Chic, ok. 1,3ml -Mont Blanc, Legend Pour Femme, 2ml bez psika -Nina Ricci, Les Belles Almond Amour, ok. 2ml -Oriflame, Eclipse, ok. 0,4ml -Oriflame, Love Potion, ok. 0,5ml -Paris Hilton, Heiress, 2ml bez psika -Rasasi, Dala Al Banat Bahja, ok. 0,5ml -Roberto Cavalli, Just Her, ok. 1,9ml -Roberto Cavalli, Oro, ok. 1,9ml -Roberto Cavalli, Roberto Cavalli EDP, ok. 1,1ml -Shiseido, Feminite du Bois, ok. 1,2ml -The Body Shop, Neroli Jasmin, ok. 1,8ml -Versace, Vanitas, 2ml bez psika -Etro, Vicolo Fiori, ok. 0,9ml -Fifi Chachnil, Fifi Chachnil, na dobre spróbowanie -L'Artisan Parfumeur, Havana Vanille ok. 0,5ml -Maoboussin, Histoire D'Eau, ok. 1,6ml -M. Micallef, Patchouli, ok. 0,5ml -Montale, Sweet Oriental Dreams, ok. 1,2ml -Ormonde Jayne, Tolu, ok. 0,5ml ODLEWKI: -Dior, Hypnotic Poison, 10ml, bez pięciu psików -L'Erbolario, Vanigilia e Zenzero, ok. 5,5ml |
|
|
|
#1458 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
czego za nie szukasz?
Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2014-03-22 o 18:12 |
|
|
|
|
#1459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam pojęcia czy to edp czy edt. Dostałam po prostu Mitsouko ![]() Listę poszukiwanych mam w wątku. Oprócz tamtych mogę też skusić się na coś innego. |
|
|
|
|
#1460 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
|
|
#1461 |
|
Bang Bang Bang
|
Wymienię
:Chopard Wish, 75ml bez max 10 psików Coty Wild Musk, 44ml bez kilku psików testowych Tesori d'Oriente - Fiore del Dragone, flakon jest nieprzezroczysty, ale moim zdaniem pozostało minimum 25ml Poszukuję (choćby odrobiny na spróbowanie) :Kenzo Amour Indian Holi Salvatore Ferragamo Signorina edp Prada Candy |
|
|
|
#1462 |
|
Konto usunięte
|
Poszukuję wiekszej ilości KENZO ORIENTAL
![]() dziś pewna Pani mi zapachniała chodziłam za nią po całym cubusie hehe i zapragnełam GO miec ![]() oddam moje kochane perfumy za kenzonika ![]() Oddam Je Tylko za niego samsare 30ml edp code 50ml edp issey miyake 50ml i etui (puste)na wkłady chanel 5 coco 50ml |
|
|
|
#1463 |
|
Raczkowanie
|
Posiadam próbki na...:
Edytowane przez Jarek911 Czas edycji: 2014-05-17 o 14:54 |
|
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
Mam próbkę Si (i uwielbiam
)Z tym, że wymiana dwóch probek nie jest zbytnio opłacalna... Najczęściej wymieniam m.in 5 próbek/odlewek.
|
|
|
|
#1465 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1466 |
|
Wtajemniczenie
|
na wylocie:
Gucci Envy - 5 ml Eau d'Italie - Baume du Doge - 5 ml YSL Yvresse 8 ml Be Delicious night 5 ml ( w miniaturce) Noir de Reminiscence 4 ml Michael Kors edp 2 ml Lutens Vitriol d'Oeillet 1 ml (f) Lutens five o'clock au gingembre - 1 ml (f) A*men pure havane - 2 ml Lutens l'eau - 1 ml (f) Lancome La vie est belle - 1 ml (f) Etro Greene Street 4,5 ml Odori Tabacco 2 ml Penhaligon's Amaranthine 5 ml Laura Biagiotti Sotto Voce - 2,5 ml Kerosene Copper skies - 4 ml Technique Indiscrete Safran Nobile 5 ml Armani prive , Rose d'Arabie - 2 ml Guerlain Habit rouge - 2 ml Sospiro Wardasina 5 ml DelRae Bois de Paradis 1,7 ml Etat Libre d'Orange Noel au Balcon - 4 ml Etro Paisley 1,6 ml (f) Eutopie No 2 -2,2 ml Arabian Nights (women) 1,7 ml Phaedon - Grisens - 1,6 ml (f) L'Artisan Voleur des Roses - 5 ml
|
#1467 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
poszukuję Narciso Rodriguez For Her, w wersji EDT
|
|
|
|
#1469 |
|
Bang Bang Bang
|
|
|
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
Gibiku wypatrzyłabyś u mnie coś za powyższe?
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.

do oddania:

Mam jakieś 35/100ml klasycznej Flowerbomb edp, tester z korkiem. Wymienię TYLKO na coś z poniższych:

: