|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aliexpress - chińskie allegro
Ojej, świetnie się prezentuje
|
|
|
|
#4412 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zdjęcia: |
|
|
|
|
#4413 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wstawiam obiecane zdjęcia koszuli, przepraszam, że rozmazane i koszula niewyprasowana dokładnie, ale robiłam je tak na szybciocha ![]() Załapały się też okulary i zegarek
|
|
|
|
|
#4414 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4415 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4416 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie jestem pewna, ale wydaje mi się,że to jest dokładnie ta sama kurtka co na tym filmiku u Juszes. Zobacz sobie : http://www.youtube.com/watch?v=ux5rT...8nv-oWI1XNqRDw
|
|
|
|
|
#4417 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Super dzięki bardzo za zdjęcia. Mam pytanie o tą drugą bluzkę- tą czerwoną. Jaki rozmiar brałaś?
|
|
|
#4418 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4419 |
|
Rozeznanie
|
http://www.aliexpress.com/item/size-...737103366.html
http://www.aliexpress.com/item/Hot-s...555318962.html jak myślicie, przyjdą vansiaki czy jakieś zwykłe trampałki? zastanawiam się czy kupować u nas nieoryginalne za ok 50 czy na ali za ok 60... |
|
|
|
#4420 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie w chińskim markecie identyczne kosztują 30zł.
|
|
|
|
|
#4421 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
|
Super się prezentuje
I kurtka też bardzo fajna, aż żałuję, że zima się skończyła
|
|
|
|
#4423 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zastanawiam się czy któraś z Was ma może rzecz z aliexpress które nosi codziennie/często i nic się z nią nie dzieje? + szukam opinii o tych rzeczach http://www.aliexpress.com/item/Casua...493033443.html Sukienka w napisy http://www.aliexpress.com/item/2013-...301103237.html Szukam takiej tylko ze skóry eko
|
|
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
Piquer mam jeszcze pytanie odnosnie kurtki - czy to futro przy kapturze nie wyglada na prawdziwe? Bo jesli tak to odpada dla mnie...
|
|
|
|
#4425 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
Kliknęłam białą, nie ma już rozmiaru M, ale napisałam do sprzedawcy i mi odpisał, że ma ostatnią białą M i że może mi ją wysłać.
Ciekawa jestem jak będzie wyglądać. http://www.aliexpress.com/item/O-Nec...828212283.html Mam jeszcze kilka rzeczy w koszyku, ale poczekam na tego 25 marca co mi się uda kliknąć to kliknę z rabatem, w sumie nie za dużym ale zawsze coś. |
|
|
|
#4427 | ||||
|
Raczkowanie
|
Ojj prezentuje się świetnie, znajomi ciągle się nim zachwycają! ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
Jednak nie jest taka jak te niektóre koszule gdzie wszystko w nich widać ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
Hmmm... na prawdziwe? Raczej nie. W dotyku czuć, ze jest sztuczne. A jak się prezentuje zobacz sobie na filmiku wyżej ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Dziewczyny!!! Przepraszam, że odbiegam od tematu aliexpress, ale... Nie potrzebuje któraś z Was czarnej kurtki ramoneski na wiosnę? Takiego pecha dzisiaj miałam, że masakra! Byłam na zakupach, znalazłam w końcu odpowiednią kurtke dla siebie. Wybrałam rozmiar M, podałam Pani i poprosiłam o zapakowanie. Odwróciłam się, aby wyjąć portfel, zapłaciłam i odeszłam. W domu wyjęłam kurtke i wydała mi się jakaś duża. Patrze a na metce rozmiar XL! I jest na mnie po prostu za duża! Zakupy robiłam w mieście oddalonym o prawie 100km i nie bardzo uśmiecha mi się jechać jeszcze raz by ją oddać lub wymienić. Dlatego chcę ją sprzedać. Zwłaszcza, że wygląda na prawdę fajnie. Chcę za nią 120zł już z wysyłką, tyle za nią zapłaciłam na miejscu. Gdyby któraś była zainteresowana, wrzucą zdjęcia kurtki. |
||||
|
|
|
#4428 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Reszta normalnie w kategoriach jest większość 15-25 % |
|
|
|
|
#4429 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chociaż myślałam, że może bardziej zaszaleją.
|
|
|
|
|
#4430 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo ładna koszula jaki rozmiar brałaś? zgadzają sie wymiary?
|
|
|
#4431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak to jest, że tych obniżek jest ograniczona ilość? Nie każdy się załapie? ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Fajna? Który kolor wziąć? http://www.aliexpress.com/item/S-XL-...636627419.html |
|
|
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny potwierdzcie mi, czy dobrze rozumiem z tymi znizkami 23.03?
najlepiej pododawac teraz rzeczy do wish i po prostu poczekac, ktore z nich spadna tego dnia, nie trzeba nic dodatkowo wpisywac, zdnych kodow itd ? bo nie zalapalam czy to ma cos wspolnego z ta gra...z gory dziekuje za wyjasnienia : )
|
#4434 |
|
Zadomowienie
|
A wstawiłabyś jeszcze zdjęcie na sobie tej sukienki w leopardy?
|
|
#4435 | |
|
Zadomowienie
|
Obniżka ma być 25.03 przez 24h tylko, że u nas jest -7h więc zacznie się 24.05 o 17:00, tak mi się wydaje
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
wydaje mi się, że wszystko jest ograniczone bo napewno na stanie mają pewną ilość danego ubrania w danym rozmiarze.Jak dla mnie bierz ten jasny bo z czernią będzie się ładnie komponoeać a ten drugi kolor będzie się zlewać. Apropo urocza ta bluzeczka!
|
|
|
|
|
#4436 |
|
Rozeznanie
|
ej dziewczyny, jak rozpoczełam spór, pisze "czeka na akceptacje" zostały 2 dni. a co będzie jak te 2 dni miną? na jaką korzyść spór się zakończy?
|
#4437 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jest dość wąska ale jak już biust przejdzie to się założy Fajna jest, taka dopasowana ale nie obcisła ![]() Ta sukienka jeszcze mi nie przyszła. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu dotrze
|
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4439 |
|
Raczkowanie
|
Mam prośbę odnośnie konkretnych informacji:
Jak Wam się wydaje: Jeżeli zakupię sobie konkretną rzecz, i będę chciała użyć kuponu (tego 25), ale nie zapłacę tego dnia to mi zniknie ta promocja i będę miała normalną cenę tego 26... Czy jest tak jak zawsze, czyli kupuję, ale mogę zapłacić do 2 tyg? I tak samo będzie wyglądać sytuacja, gdy na coś nie użyję kuponu, ale to po prostu będzie tego 25 na promocji? -------- Mam dylemat odnośnie obydwu kuponów, zarówno tego za punkciki jak i tego, za który płacimy (czyli np. za 1$ dostajemy 5). Jeżeli mam napisane, że obowiązują one od danej kwoty zamówienia, to jak oni traktują samo słowo "zamówienie". Jeżeli zamówię 2 rzeczy, u jednego sprzedawcy za 35 $ (kwota łączna), to jest to traktowane jako jedno zamówienie? Czy jedno zamówienie = tylko jedna rzecz... A może najlepsza opcja? Mogę sobie zapłacić u kilku sprzedawców naraz (rozliczenia całego koszyka jednocześnie) i to wszystko, zsumowane daje mi jedno "zamówienie". --- Jeszcze inny dylemat odnośnie tego rozróżnienia, który przychodzi mi na myśl, to koszt przesyłki, jest liczony do rzeczy, czy to zupełnie inna sprawa i kupony tego nie refundują... Mam w głowie teraz taki mętlik, a im więcej tam czytam tym mniej wiem ;/. ------------------- Pewnie wiele z Was widziało tę bluzkę, może część ma ją w koszyszkach . : http://www.aliexpress.com/item/2t2-2...046777636.html Bardzo mi się podoba, i chciałabym ją sobie kupić bo nie jest droga. Ale niestety xs, jest tylko granacie, a ja chcę ten pudrowy róż (bardzo, bardzo ). Możecie się podzielić jakimiś innymi linkami do niej ? ---Osobiście szukałam na tej porównywarce cen od jednej z koleżanek tu, ale niestety tam nie wyszukuje jej u innych sprzedawców (nie zniechęcam się tym, bo wiem, że ona nie zawsze dokładnie działa). Edytowane przez w_o_m Czas edycji: 2014-03-23 o 06:22 |
|
|
|
#4440 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
___ Widział ktoś może gdzieś tą koszulę z większą ilością ocen? http://www.aliexpress.com/item/New-F...644353896.html nie mogę znaleźć nigdzie. Może ktoś na forum ją kupował? Edytowane przez xflamesxx Czas edycji: 2014-03-23 o 08:34 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.