Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część IV - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-22, 10:57   #2341
morelle_
Zakorzenienie

Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część IV

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
oby
ja w sumie przez neta kupuję głównie buty, a jeśli coś z ubrań to z inditexu, żebym mogła zrobić zwrot stacjonarnie. Teraz doszły te sukienki z asosa i chyba częściej będę tam kupować jak będą kody

Bardzo fajny ten sweterek szkoda, że nie mam lidla blisko, bo często są fajne rzeczy...ale jak mam jechać i jeszcze nic nie zastać to mi się nie chce

Co prawda ten temat już był tutaj poruszany, ale tak mnie drażni ta babska, polska? zawiść i zazdrość
ja wiem, że jestem przez co niektóre obgadywana ze względu na moje zamiłowanie do butów, co gorsza DROGICH butów... to nic, że sama na nie pracuję.
Etam, u mnie bardziej to jest na zasadzie, wow fajnie, że nie masz dzieci i możesz kupować
Nie przejmuj się tym co gadają ludzie, zawsze będą gadać.

Cytat:
Dziękuję ta marynarka była kiedyś wizażowym hitem, a zaczęło się od tego, że jedna wizażanka (wankaw ) wrzuciła w niej fotkę na wątku miłośniczek klasyki, po tym wszystkie zaczęłyśmy kupować bardzo ją lubię
Kurcze, muszę serio tego lidla kiedyś odwiedzić

jak się cieszę, że mam swoje lychee
Super, za tydzień pewnie będą u Ciebie
mam nadzieję, że moje pary też dojdą

Gosia, na Tobie ta sukienka leży jeszcze lepiej niż na modelce, jak szyta na Ciebie
Ja się chyba nigdy nie przekonam, żeby na co dzień nosić sukienki :/

Zapomniałam napisać, że wyszłam w lodach drugi raz - na gołą stopę o niebo lepiej, chociaż mogłyby być węższe
polecam, zwłaszcza dziewczynom z szerszymi stopami

weszłam sobie na instagram kahmelissa i jest fotka pudełek, w opisie:
Depois de 5 meses de desapegos, de uma coleção de mais de 300 pares, me restaram apenas 50. Não costumo contar com bolsas da marca chaveiro e mini melissa. Em breve vídeo de todas essas lindas, agora tenho o que eu vá usar de verdade e que gosto. "Ser melisseira, não é ter 100/200 pares..." Ser melisseira, é gostar da marca, sentir-se bem ao adquirir um produto, olhinhos brilhando ao ver cada lançamento, perder 1min do dia olhando blog, sites, páginas para ver o que tem de novidades, é consegui sentir o cheirinho de chiclete sem ficar enjoada rsrs... Isso sim pra mim é ser melisseira

wrzuciłam do translatora z ponad 300 par zostało jej 50, w ogóle kilka par sprzedaje, w tym spikes, wiśnie...

na tablicy są chabrowe amazonista rozmiar 39
Hahha jak ja miałam 300 par też tak to wyglądało tylko 4 razy więcej kartonów Z Melissami to jesteśmy za murzynami w porównaniu z Brazylijkami hhehehe

Ja mierzyłam tą marynarkę kiedyś, ale 32 nie było

No to super, że lody się trzymają. Skrzydła mam jeszcze szersze, odstają bardziej.

Cytat:
Napisane przez sternik Pokaż wiadomość
Razem z przesyłką już mniej fajna. Mój rozmiar jest, ale wiadomo czy nie jest tak jak z Twoimi kokardami?

Założyłam wczoraj balerinki ultragirl i tak poobcierały mi kostki po kilku godzinach, że nie dało rady chodzić
Cytat:
Zapisałam się na newsletter nonnon i żadnego kodu mi nie przysłali a jestem gotowa kupić te kulki tutaj

Mam tak poobcierane pięty, że boje się je nawet założyć
No jak to jest możliwe? Lipa jakaś
Mnie wczoraj błękitne kulki obtarły, ale na nodze gdzie już miałam obtarcie po moim 3km spacerze w szpilkach

Piękna pogoda! Idę jeść śniadanie, miłego dzionka! Będę zaglądać
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 10:58   #2342
sternik
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
jesli chodzi o niską cenę kulek, to miłam na myśli Toad... (bo tam teraz kupiłam kokardki) i tam kulki kosztowały 49f tylko, ze był rozmia r5 i chyba 8 -dziś już są wyprzedane

Do nonnon działa kod 2ND10 - odejmuje 10% tylko musisz mieć nowe konto bez wcześniejszych zamówiń
Kulki na Toad miały najlepszą cenę, ale tak jak pisałaś nie było mojego rozmiaru.
A za kod do nonnon dziękuję bardzo zaraz z niego skorzystam
sternik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 11:00   #2343
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anntab Pokaż wiadomość
ktoś jest wyjątkowo uparty w wystawianiu podrób, wydaje mi się, że już co najmniej raz allegro blokowało tę aukcję z żółtymi butami...

http://allegro.pl/vivienne-westwood-...079631947.html

http://allegro.pl/vivienne-westwood-...079631961.html
Olimpia-g jest u nas na czarnej liście Zgłoszone

Cytat:
ooo mam nadzieję, że cały tydzień nie będą szły no chyba, że piechotą idą

A co do sukienek, to nie uwierzę, że ktokolwiek w sukience będzie gorzej wyglądał niż w spodniach to pewnie kwestia przyzwyczajenia i samopoczucia Tylko, podobnie jak spodnie, taką trzeba wybrać, żeby podkreślała walory, a nie jakieś tam niedociągnięcia

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

jesli chodzi o niską cenę kulek, to miłam na myśli Toad... (bo tam teraz kupiłam kokardki) i tam kulki kosztowały 49f tylko, ze był rozmia r5 i chyba 8 -dziś już są wyprzedane

Do nonnon działa kod 2ND10 - odejmuje 10% tylko musisz mieć nowe konto bez wcześniejszych zamówiń
Mam takie samo zdanie odnośnie sukienek! Olcia na zakupy i przymierzać!

Sternik sprawdź ten kod
Stary 2014-03-22, 11:09   #2344
sternik
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość

Cytat:
Sternik sprawdź ten kod
Kod działa

ladybird jesteś matką chrzestną moich pierwszych ametystowych kulek
Juhu
Stary 2014-03-22, 11:16   #2345
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:

Kod działa

Juhu
ooo sie wzruszyłam dziękuję za nominację oby wszystko sprawnie poszło,a butki dobrze się nosiły
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 11:20   #2346
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Razem z przesyłką już mniej fajna. Mój rozmiar jest, ale wiadomo czy nie jest tak jak z Twoimi kokardami?

Założyłam wczoraj balerinki ultragirl i tak poobcierały mi kostki po kilku godzinach, że nie dało rady chodzić
Współczuję :/
[QUOTE=malgoska_78;4570000 6]
Cytat:

Olcia, dzięki bardzo. Zgadzam się, ze idealnie leży - tylko warunki trochę inne niż u Pani Modelki dlatego też klapki nie są powywijane.... no i chodzę w kieckach do pracy więc nie ma co za bardzo świecić dekoltem

Fajnie, że lody lepiej się noszą. Do spodni możesz nosić bez antygwałtów :-D

Tak, ta zazdrość i zawiść jest najgorsza w PL... ja też na wszystko w życiu sama pracuję i też mnie to wkurza

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Śliczne śą
Qrcze może pochodź trochę po domu i nogi się przyzwyczają
Gosia, mały biust też ma swoje zalety
Za to jaką masz talię!
Cytat:
Etam, u mnie bardziej to jest na zasadzie, wow fajnie, że nie masz dzieci i możesz kupować
Nie przejmuj się tym co gadają ludzie, zawsze będą gadać.

Hahha jak ja miałam 300 par też tak to wyglądało tylko 4 razy więcej kartonów Z Melissami to jesteśmy za murzynami w porównaniu z Brazylijkami hhehehe

Ja mierzyłam tą marynarkę kiedyś, ale 32 nie było

No to super, że lody się trzymają. Skrzydła mam jeszcze szersze, odstają bardziej.

Mnie wczoraj błękitne kulki obtarły, ale na nodze gdzie już miałam obtarcie po moim 3km spacerze w szpilkach

Piękna pogoda! Idę jeść śniadanie, miłego dzionka! Będę zaglądać
W sumie... niech se gadają i zazdroszczą nieszczęśliwi ludzie
to ja bym te skrzydła zgubiła chyba jak kopciuszek
klapki/sandałki robią takie wąskie a te obcasy szerokie

Ta marynarka jak na 34 to jest i tak duża, to fakt. Nawet ja bym weszła chyba w 32 :P ale mimo, że na stronie rozmiary były od 32 to w sklepach też nie widziałam

ladybird to prawda, że w dużej mierze jest to kwestia samopoczucia, ale jakoś nie uśmiecha mi się świecić rozstępami na całych nogach i szerokimi jak na kobietę łydkami. Atutem mojej figury jest chyba jedynie talia
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 11:24   #2347
sternik
Wtajemniczenie

Cytat:
ooo sie wzruszyłam dziękuję za nominację oby wszystko sprawnie poszło,a butki dobrze się nosiły
Dzięki
A morelle drugą matką chrzestną bo dzięki niej zdecydowałam się na fiolet
Stary 2014-03-22, 11:38   #2348
Lukardis
Zaczytanie

U mnie dzisiaj nie jest już tak pięknie jak wczoraj.
Przynajmniej tyle widzę przez okno, bo mnie ostro wzięło i na antybiotykach jestem
Ale lepiej teraz, niż później
Miłego dziewczyny

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 13:00   #2349
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:

Kod działa

Juhu
Cytat:
Dzięki
A morelle drugą matką chrzestną bo dzięki niej zdecydowałam się na fiolet
Haha super!!!! Oby Ci się podobały i nie obcierały Nie nadążam już za tymi matkami chrzestnymi Mimo to bardzo się cieszę

Cytat:
Współczuję :/

Za to jaką masz talię!

W sumie... niech se gadają i zazdroszczą nieszczęśliwi ludzie
to ja bym te skrzydła zgubiła chyba jak kopciuszek
klapki/sandałki robią takie wąskie a te obcasy szerokie

Ta marynarka jak na 34 to jest i tak duża, to fakt. Nawet ja bym weszła chyba w 32 :P ale mimo, że na stronie rozmiary były od 32 to w sklepach też nie widziałam

ladybird to prawda, że w dużej mierze jest to kwestia samopoczucia, ale jakoś nie uśmiecha mi się świecić rozstępami na całych nogach i szerokimi jak na kobietę łydkami. Atutem mojej figury jest chyba jedynie talia
Coś mi się też wydaje, że to zależy od tej taśmy co buty spinają. Skrzyła nie były nią obwiązane, a moje lody tak. Jak stoją obok siebie już widać różnicę.

W H&M 32 z reguły jest tylko na stronie,a u nas nie ma zakupów on line ;/

Kochana moja siostra ma bardzo podobną figurę do Ciebie. Ma mega szczupłą talię, ja takiej nie będę mieć nawet po miesiącu bez jedzenia hahah. Większy biust niż ja, piękne płaskie żebra, ale umięśnione łydki bo się wspinała bo skałkach i uprawiała tysiąc innych sportów. Też nie lubi sukienek, na rajstopy ma czulenie heheheh. Wygląda za to ślicznie w sukienkach odciętych pod biustem, tulipanach itd. Ale to musi być wielkie święto, żeby ubrała sukienkę. No chyba, że jest mega gorąco. Kilka lat gadałam zanim się przekonała

Ps. nie mogę dotrzeć na śniadanie ;p

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Przynajmniej tyle widzę przez okno, bo mnie ostro wzięło i na antybiotykach jestem
Miłego dziewczyny
Zdrowia!

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Lunus:

http://www.ebay.co.uk/itm/Vivienne-W...item1e88fdd571
Stary 2014-03-22, 13:12   #2350
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Miłego dziewczyny
Byłam w sklepie przed chwilą i na szczęście nie jest zimno pokropiło trochę. A we wtorek ma padać nawet deszcz ze śniegiem więc kuruj się
Cytat:
Haha super!!!! Oby Ci się podobały i nie obcierały Nie nadążam już za tymi matkami chrzestnymi Mimo to bardzo się cieszę

Coś mi się też wydaje, że to zależy od tej taśmy co buty spinają. Skrzyła nie były nią obwiązane, a moje lody tak. Jak stoją obok siebie już widać różnicę.

Kochana moja siostra ma bardzo podobną figurę do Ciebie. Ma mega szczupłą talię, ja takiej nie będę mieć nawet po miesiącu bez jedzenia hahah. Większy biust niż ja, piękne płaskie żebra, ale umięśnione łydki bo się wspinała bo skałkach i uprawiała tysiąc innych sportów. Też nie lubi sukienek, na rajstopy ma czulenie heheheh. Wygląda za to ślicznie w sukienkach odciętych pod biustem, tulipanach itd. Ale to musi być wielkie święto, żeby ubrała sukienkę. No chyba, że jest mega gorąco. Kilka lat gadałam zanim się przekonała

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Zdrowia!

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Lunus:

Ja mam takie łydki chyba genetycznie. Nie uprawiałam jakichś sportów nigdy więc nie wiem skąd te mięśnie dziewczyna ze zdjęcia to praktycznie ma tylko taką kuleczkę mięśnia, nie to co ja
Zobaczę jak będę się czuła jak zwężę tę kwiatową, jeśli dobrze, to przy następnej okazji kupię coś jeszcze takiego na asosie

Lecę do pracy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 555010_421224711322139_1798925440_n.jpg (110,0 KB, 54 załadowań)
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 13:25   #2351
coldi3
Raczkowanie

Byłam dziś na zakupach, weszłam przy okazji przymierzyć balerinki z kwiatkiem (MEL BY MELISSA Pop V), no i kurde przepadłam
Są przewygodne Moja lewa stopa jest trochę większa od prawej, obawiałam się, że rozmiar 35/36 będzie za mały, ale jest akurat (no może minimalnie ciśnie, ale minimalnie, aczkolwiek przymierzałam na podkolanówki ) W każdym razie, przymierzyłam też dla świętego spokoju 37, ale na prawej nodze wręcz latał

Już chciałam je zamawiać na schaffie lub eobuwie, ale albo nie ma koloru albo rozmiaru

Na początku marzyły mi się trójkąty, ale chyba z nich zrezygnuję. Nie chodzę na obcasie za często, więc nie uśmiecha mi się wydać ponad 300 zł na buty, które ubrałabym kilka razy
No chyba, że znajdę na chodniku

Jak natknęłybyście się gdzieś na te balerinki w rozmiarze 35/36 to proszę o info

Miłego dnia
coldi3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 14:07   #2352
malgoska_78
Zakorzenienie

zrobiłam zdj mojej skromniej kolekcji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (131,2 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (121,0 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (113,8 KB, 66 załadowań)

Edytowane przez malgoska_78
Czas edycji: 2014-03-22 o 14:11
malgoska_78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 15:03   #2353
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam w sklepie przed chwilą i na szczęście nie jest zimno pokropiło trochę. A we wtorek ma padać nawet deszcz ze śniegiem więc kuruj się

Ja mam takie łydki chyba genetycznie. Nie uprawiałam jakichś sportów nigdy więc nie wiem skąd te mięśnie dziewczyna ze zdjęcia to praktycznie ma tylko taką kuleczkę mięśnia, nie to co ja
Zobaczę jak będę się czuła jak zwężę tę kwiatową, jeśli dobrze, to przy następnej okazji kupię coś jeszcze takiego na asosie

Lecę do pracy
A u mnie jest gorąco, gotowałam się w długich spodniach.
Odpowiedni fason i będzie super
Ja tańczyłam trochę, ale w ogóle nie mam mięśni Nie nadaję się do żadnych sportów prócz tańca i roweru Całe życie byłam zwolniona z wf bo astmę mam.
Miłego dnia

Cytat:
Napisane przez coldi3 Pokaż wiadomość
Byłam dziś na zakupach, weszłam przy okazji przymierzyć balerinki z kwiatkiem (MEL BY MELISSA Pop V), no i kurde przepadłam
Są przewygodne Moja lewa stopa jest trochę większa od prawej, obawiałam się, że rozmiar 35/36 będzie za mały, ale jest akurat (no może minimalnie ciśnie, ale minimalnie, aczkolwiek przymierzałam na podkolanówki ) W każdym razie, przymierzyłam też dla świętego spokoju 37, ale na prawej nodze wręcz latał

Już chciałam je zamawiać na schaffie lub eobuwie, ale albo nie ma koloru albo rozmiaru

Na początku marzyły mi się trójkąty, ale chyba z nich zrezygnuję. Nie chodzę na obcasie za często, więc nie uśmiecha mi się wydać ponad 300 zł na buty, które ubrałabym kilka razy
No chyba, że znajdę na chodniku

Jak natknęłybyście się gdzieś na te balerinki w rozmiarze 35/36 to proszę o info

Miłego dnia
Ok, szkoda. Ja wyprowadziłam na spacer swoje sweet putty, obtarły mnie okropnie na piętach! Chodziłam w ich po domu i było ok, a dzisiaj masakra

Cytat:
Napisane przez malgoska_78 Pokaż wiadomość
Piękna Lychee wyglądają jak białe A co tam masz włożone pod serca?
Stary 2014-03-22, 16:37   #2354
coldi3
Raczkowanie

Cytat:

Ok, szkoda. Ja wyprowadziłam na spacer swoje sweet putty, obtarły mnie okropnie na piętach! Chodziłam w ich po domu i było ok, a dzisiaj masakra

O nie, nie strasz

Eh, ja już sama nie wiem
Balerin mam 3 pary (takich zwykłych, Melissek nie mam żadnych w swojej kolekcji - jeszcze), ale w tych się tak fantastycznie czułam, że szok

Niemniej jednak trójkąty nadal kuszą, oj kuszą
Ale cena i brak dużych kodów mnie zniechęca

Edytowane przez coldi3
Czas edycji: 2014-03-22 o 16:39
coldi3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 17:44   #2355
czarne
Zakupowy odwyk :)

Cześć dziewczyny,ja się dziś odważyłam i kupiłam model incense wing. Są śliczne
czarne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 18:17   #2356
myszka__77
Zakorzenienie

Cytat:
Wspaniała kolekcja
Stary 2014-03-22, 18:39   #2357
kaszanka85
Zakorzenienie

Cytat:
Miłego dziewczyny
ojej zdrowiej szybciutko
http://allegro.pl/melissa-vivienne-w...082484417.html złote kulki, może komuś sie przyda

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
o rany, nie wiem co powiedzieć
kaszanka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 19:04   #2358
Kitikejt7
Rozeznanie

Cytat:
Zapisałam się na newsletter nonnon i żadnego kodu mi nie przysłali a jestem gotowa kupić te kulki tutaj

Mam tak poobcierane pięty, że boje się je nawet założyć
Oj to najpierw poczekaj aż się wygoi ... nie ma co sobie haratać jeszcze gorzej. Może później za drugim podejściem będzie lepiej

Cytat:
Napisane przez anntab Pokaż wiadomość
ktoś jest wyjątkowo uparty w wystawianiu podrób, wydaje mi się, że już co najmniej raz allegro blokowało tę aukcję z żółtymi butami...

http://allegro.pl/vivienne-westwood-...079631947.html

http://allegro.pl/vivienne-westwood-...079631961.html
Jak mnie to wkurza ... jeszcze za 50zł to bym przeżyła ale tak naciągać ... na tablicy to samo, są dwie aukcje z podróbami, zgłaszałam po dwa razy i nic. A wcześniej zniknęły te co zgłaszałam więc nie wiem co im chodzi.
Cytat:
Tak uważam, już nie raz przegapiłam jakąś okazję i żałowałam...
Melissy trzeba kupowac jak jest promo, kod itp bo potem jak sie ich zachciwa to jakoś dziwnym trafem zawsze drogo :-(

Mojej Przyjaciółki Mama zawsze mówi - cyt. Kup... i tak Cię kiedyś łopatą po d poklepią :-DDD
No i dobrze gadasz, jak to mówią, mądrego dobrze posłuchać
Cytat:
Miłego dziewczyny
Zdrowiej pogoda teraz zdradliwa jest, raz ciepełko raz deszcz i wichura...

"Sometimes it's really hard to walk in a woman's shoes. That's why we need really special ones to make the walk a little more fun'"
Kitikejt7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 19:06   #2359
sternik
Wtajemniczenie

Cytat:
Super
Stary 2014-03-22, 19:06   #2360
Kitikejt7
Rozeznanie

Cytat:
Nie taka skromnai na pewno będzie się rozrastać. Zerkam czasem za miętowymi Trippy 40 jak sobie poszukuje 40s serc złotych ale nie ma

"Sometimes it's really hard to walk in a woman's shoes. That's why we need really special ones to make the walk a little more fun'"
Kitikejt7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 19:07   #2361
Lukardis
Zaczytanie

Dzięki dziewczyny

Buu no i po sercach, w tej chwili skoczyły na ponad 67Ł, a jeszcze parę minut do końca

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Stary 2014-03-22, 19:12   #2362
sternik
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarne Pokaż wiadomość
Gratulacje

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:
Ja wyprowadziłam na spacer swoje sweet putty, obtarły mnie okropnie na piętach! Chodziłam w ich po domu i było ok, a dzisiaj masakra
ja chyba jakąś wkładkę pod piętę włożę
Cytat:
Napisane przez Kitikejt7 Pokaż wiadomość
Oj to najpierw poczekaj aż się wygoi ... nie ma co sobie haratać jeszcze gorzej. Może później za drugim podejściem będzie lepiej
Tak zrobię

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
Napisane przez kaszanka85 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/melissa-vivienne-w...082484417.html złote kulki, może komuś sie przyda
Brałabym, szkoda że nie mój rozmiar
Stary 2014-03-22, 19:13   #2363
Lukardis
Zaczytanie

Poebao ich 93Ł za błękitne serca używane

Stary 2014-03-22, 20:33   #2364
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
pięknie

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 20:37   #2365
Lunus
Wtajemniczenie

Cytat:

Zdrowia!

Lunus:

Dziękuję już piszę czy mi wysle

Lunus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 20:54   #2366
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
ojej zdrowiej szybciutko

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Kusicielko, dodałam do obserwowanych
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 21:20   #2367
malgoska_78
Zakorzenienie

[QUOTE=Olcia;45700756]
Za to jaką masz talię!

TAAA:-D Ale dzięki bardzo za miłe słowa

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

[QUOTE=Lukardis;45701019]
U mnie dziś też pogoda bez szału, ok 18 nawet padało :-/

Zdrowiej szybko

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:

Piękna Lychee wyglądają jak białe A co tam masz włożone pod serca?
Gdzie? Same buty tam są

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:
Napisane przez myszka__77 Pokaż wiadomość
Wspaniała kolekcja
Dzięki , ale chcę jeszcze

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Thx

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

[QUOTE=Kitikejt7;45705544]

No i dobrze gadasz, jak to mówią, mądrego dobrze posłuchać

Dokładnie tak myślę

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
Super
Cytat:
Napisane przez Kitikejt7 Pokaż wiadomość
Nie taka skromnai na pewno będzie się rozrastać. Zerkam czasem za miętowymi Trippy 40 jak sobie poszukuje 40s serc złotych ale nie ma
Dzięki bardzo Skromna bo inni mają więcej i ja też chcę jeszcze kilka innych par

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
Dzięki dziewczyny

Buu no i po sercach, w tej chwili skoczyły na ponad 67Ł, a jeszcze parę minut do końca
Szkoda - nie martw się ! Jeszcze je kupisz !!!

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Oszaleli ? Towar deficytowy to i cena wywindowana - tj w przypadku wiśni czy nudziaków

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
Tylko koniecznie się pochwal

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość
pięknie
Dzięki bardzo

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-22, 21:34   #2368
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coldi3 Pokaż wiadomość
O nie, nie strasz

Eh, ja już sama nie wiem
Balerin mam 3 pary (takich zwykłych, Melissek nie mam żadnych w swojej kolekcji - jeszcze), ale w tych się tak fantastycznie czułam, że szok

Niemniej jednak trójkąty nadal kuszą, oj kuszą
Ale cena i brak dużych kodów mnie zniechęca
Nie wiem czemu

Cytat:
Gratuluję, jak masz 35 to 35/36 powinno być ok

Cytat:
Gratulacje

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

ja chyba jakąś wkładkę pod piętę włożę

Tak zrobię

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Brałabym, szkoda że nie mój rozmiar
Warto spróbować

Cytat:
Niezła cena

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Dziękuję już piszę czy mi wysle
Proszę

Moja sis odpuściła Swarovskiego, a są za 300 zł.

Cytat:

Gdzie? Same buty tam są
Haha coś źle popatrzyłam, wydawało mi się, że coś jest pod sercami lychee

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

No i Swarovski 36 poszedł za 296 zł
Stary 2014-03-22, 21:39   #2369
sternik
Wtajemniczenie

morelle, te kulki fioletowe z allegro poszły za 343 zł.
Stary 2014-03-22, 21:46   #2370
malgoska_78
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]No i Swarovski 36 poszedł za 296 zł
OMG??? Ludzie kupują za krocie i sprzedają tylko za 296 ?
Czad, nie ma co !
A z drugiej str... My kupujemy za 100 Ł(i nie jest to mało) , a w UK to dla nich 'pestka' - tak naprawdę jak dla Nas w PL jakieś 100 pln...

Edytowane przez malgoska_78
Czas edycji: 2014-03-22 o 21:47
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości