Scent Bar LII - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-21, 10:39   #1681
Katty_p13
Piers do przodu

Dot.: Scent Bar LII

Przyznam się wam do czegoś - wczoraj wespół w zespół obejrzeliśmy 2 godziny filmu ze studniówki Młodego - śmiałam się, płakałam ze wzruszenia, puchłam z dumy .... a potem po prawdziwej dawce extra wzruszeń emocjonalnych nagle poczułam się jakaś taka .... stara jakby pewien okres właśnie zamknął za sobą drzwi z hukiem ....
Stary 2014-03-21, 13:05   #1682
neska951
Zakorzenienie

joł bartu
ale cicho tu

Mursz jaki kolor płytek wybrałaś?

kamena trzymam kciukasy za wyniki
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 13:26   #1683
Murszafka
To ja :)

Yepieski... Teraz był błękit, niestety już nie ma błękitu w rozsądnej cenie, więc będzie ciemniej nieco. I łączenie z białym. To będzie zimny bunkier
Panowie od klimy poszli sobie, zostawiając wspomnienie męskiego przedziału, gdyż pracowali na kolanach
Katty! To jak już odchowałaś pisklęta, czas na szaleństwa!!

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 13:30   #1684
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Yepieski... Teraz był błękit, niestety już nie ma błękitu w rozsądnej cenie, więc będzie ciemniej nieco. I łączenie z białym. To będzie zimny bunkier
Panowie od klimy poszli sobie, zostawiając wspomnienie męskiego przedziału, gdyż pracowali na kolanach
HA tak jak u mnie a ile się na dyskutowała z fachowcami i rodziną że niebieski to zimny i powinien by ć brąz albo żółć
A jest biało niebiesko i super
Stary 2014-03-21, 14:38   #1685
Polly_
grozi wypollizowaniem

lato lato wszendzie
jak to miło ze strony przyrody ze mi wiosne wypollizowała w tym roku
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 15:46   #1686
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
lato lato wszendzie
I dlategu wszystkich wywiało
U mnie n obiad leniwce
Stary 2014-03-21, 16:00   #1687
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
tak od razu masz wynik
ja zawze czekalam kilka dni,

torbiel szyszynki to chyba nic groźnego, a o SM to wspomnieli w jakim kontekscie? bo tym bym sie bardziej martwiła
miało być za parę dni ale mi pani doktór opisała od razu

moja torbiel jest chyba wielkości samej szyszynki nie wiem czy groźna czy nie, już zdążyłam wyczytać że może coś uciskać i np. powodować stany depresyjne, więc hmmm

a co do SM, to napisali że ogniska nieprawidłowych sygnałów w prawej półkuli i że umiejscowienie tych ognisk odpowiada przebiegowi zmian demielinizacyjnych w SM (z pamięci piszę)

Cytat:
Napisane przez bogusia32 Pokaż wiadomość
bno to coś jednak na rzeczy. W kierunku SM to i tak jeszcze dużo badań Cię czeka bo nie łatwo tak po jednym objawie/badaniu na 100 % to stwierdzić.Chyba że już miałaś robione pod tym kątem jakieś inne badania.
mam nadzieję że nie czeka, nie lubię badań tzn. wcale mi nie pilno do stwierdzenia SM jakoś się wcale nie martwię nie wiedzieć czemu, wkurza mnie tylko trochę że lewa ręka jest nagle mało sprawna ale do wszystkiego da radę się przyzwyczaić.... cieszę się że nie prawa

i tak sobie filozofuję dziś jak kochanowski, że kurde wcale nie zwracamy uwagi na takie fajne oczywistości np. że kubek z kawą można trzymać w byle której ręce

Cytat:
Pokażę Wam moją łazienkę :-D
ale fajnie

Cytat:
lato lato wszendzie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 16:20   #1688
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

i tak sobie filozofuję dziś jak kochanowski, że kurde wcale nie zwracamy uwagi na takie fajne oczywistości np. że kubek z kawą można trzymać w byle której ręce

Stary 2014-03-21, 16:49   #1689
bogusia32
Wtajemniczenie

Cytat:

a co do SM, to napisali że ogniska nieprawidłowych sygnałów w prawej półkuli i że umiejscowienie tych ognisk odpowiada przebiegowi zmian demielinizacyjnych w SM (z pamięci piszę)

mam nadzieję że nie czeka, nie lubię badań tzn. wcale mi nie pilno do stwierdzenia SM jakoś się wcale nie martwię nie wiedzieć czemu, wkurza mnie tylko trochę że lewa ręka jest nagle mało sprawna ale do wszystkiego da radę się przyzwyczaić.... cieszę się że nie prawa

No raczej nikt nie lubi..U mnie wsio wskazywało na SM,podwyższone ANA, CRP ,RF-LATEX no koopę różnych badań, dopiero w Ustroniu zostało wykluczone a byłam już w międzyczasie leczona reumatologicznie pod kątem SM bo do szpitala termin za pół roku dopiero miałam.Sterydy i Arachina po której to wzrok mi się pogorszył.Ale jak trafiłam do Ustronia to wyniki były już w normie i do teraz mam spokój.Hmm ze 4 lata będzie
Pewnie że to nic przyjemnego chodzić i robić badania i się dowiedzieć że coś nam dolega ale ja tam jestem zdania że profilaktyka to podstawa. Oczywiście można wsio olać i liczyć na cuda. Jak moja mama , trafiła do lekarza jak już było too late, a wsio można było spokojnie wyleczyć

Podejście super i oby tak dalej

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Cytat:
lato lato wszendzie
no piknie na zewnątrz oby jak najdłużej

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
I dlategu wszystkich wywiało
nio chyba a niektórzy jak widać na posterunku
Stary 2014-03-21, 18:33   #1690
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
No raczej nikt nie lubi..U mnie wsio wskazywało na SM,podwyższone ANA, CRP ,RF-LATEX no koopę różnych badań, dopiero w Ustroniu zostało wykluczone a byłam już w międzyczasie leczona reumatologicznie pod kątem SM bo do szpitala termin za pół roku dopiero miałam.Sterydy i Arachina po której to wzrok mi się pogorszył.Ale jak trafiłam do Ustronia to wyniki były już w normie i do teraz mam spokój.Hmm ze 4 lata będzie
Pewnie że to nic przyjemnego chodzić i robić badania i się dowiedzieć że coś nam dolega ale ja tam jestem zdania że profilaktyka to podstawa. Oczywiście można wsio olać i liczyć na cuda. Jak moja mama , trafiła do lekarza jak już było too late, a wsio można było spokojnie wyleczyć
A wykluczyli tocznia?
Stary 2014-03-21, 18:40   #1691
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
A wykluczyli tocznia?

witamy dr Housa

kameno-
mam nadzieje ze Sm sie nie potwierdzi, ale wydaje mi sie ze jednak cie beda dalej badac
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 19:07   #1692
bogusia32
Wtajemniczenie

Cytat:
A wykluczyli tocznia?

Tak Neskuś wykluczyli wsie choroby reumatologiczne, do dziś nie wiadomo co to się wtedy podziało że miałam tak kiepskie wyniki ale zastanawia mnie do dziś że po włączeniu zapobiegawczo przez moją reumatolog leczenia wsio wróciło do normy..oczywiście na szczęście
Stary 2014-03-21, 20:09   #1693
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Przyznam się wam do czegoś - wczoraj wespół w zespół obejrzeliśmy 2 godziny filmu ze studniówki Młodego - śmiałam się, płakałam ze wzruszenia, puchłam z dumy .... a potem po prawdziwej dawce extra wzruszeń emocjonalnych nagle poczułam się jakaś taka .... stara jakby pewien okres właśnie zamknął za sobą drzwi z hukiem ....
Moja Mam się właśnie wówczas rozkręciła
Ja też ostatnio dumam że PEWNE emocje, stany już ne wrati, ale coś za coś, wchodzimy na inny poziom wtajemniczenia Np dziś Mama klepła wycieczkę na Santorini w babskim gronie i bóg jeden raczy wiedzieć co się tam będzie działo.
One znów nie mają hamulców, ponownie uprawiają beztroskę.
Coś się skończyło a coś sie zacznie
Cytat:
o! właśnie!
Cytat:
lato lato wszendzie
yhy, jassssne (też dziś czułam, pachło latem a nie wstrętną wiosną ) poczkaj do neidzieli
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 20:38   #1694
Parabelka
Panaroja

snad gluta , telepawki i trzeciego tygodnia antybiotyku
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
boszszsz bidnaś straaaaszne długo Cię zaraza męczy - to od dzieciów te bakcyle? wiry?
no męczy zaraza cholenderna , diabli wiedzą co , bo przejść nie chce ale w taką pogodę nie sposób być zdrowym i nie od dzieciów - to jakiś mój własny oryginalny szczep

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Nie jestem pewna, czy się denerwować, czy jednak nie - Rezerwiści dostają karty mobilizacyjne
rezerwiści zawsze byli wzywani na okresowe szkolenia/ćwiczenia .

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Macham znad całkowitego schuścia (czyli utyłam w 3 dni, schudłam w 4, niezły bilans) co uczciłam bajaderką, hłe hłe, i mocnego postanowienia zapisania dida do przedszkola.

Te kawowe są chamsko kawowe (mocne i gorzkie) czy kawa z mleczkiem i cukrem?
Dax to właśnie Perfecta, ma jakieś tam smaki kawowe i pomarańczowe tylko właśnie nie mogłam ich na żywo zastać.
1.brawissimo tesz bym tak chciała , ale nie mogę ćwiczyć , więc pewnie moje schudłe dwa kilo już się poszło bujać , profilaktycznie się nie ważę
2.są kawowe ale słodkie i niemocne , farmona jest niby tiramisu

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

Cytat:
ja już po MRI samo badanie śmieszne, odgłosy coś jak miks rammsteina i laibach i jakiejś niszowej muzyki elektronicznej śmiać mi się chciało prawie cały czas, szczególnie jak ta tuba zaczęła wibrować

wynik za to nie wiem torbiel szyszynki i wspomniane jest coś o SM
1.
2.torbiel szyszynki to nic strasznego , a co do SM to dużo badań potwierdzenie wymaga , mam nadzieję że tfutfu

Cytat:
lato lato wszendzie
tiaaa , i dlatego jestem na nowo chora bo za gorąco nagle się zrobiło i się przegrzałam
do tego małża lumbago złamało nader skutecznie , Śnieżka znowu zaglutowana , koth dostał chyba alergii i przestawiony na karmę dla alergików zaowocował obfitą s.raczką , a że miał zmiany skórne na brzuchu to dostanej do smarowania maści się nalizał i obrzygał wszystko co się dało
poproszę gilotynę albo mocny sznurek albo chociaż trochę C4

kupiłam se czerwoną szminkę burżuła rouge edition ale nie tę co lekramują w tiwi bo nie widziałam , zresztą i tak nie załapałam , że to coś innego ale z powodu obfitego wysypu syfów na brodzie nie mogę jej użyć

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 21:00   #1695
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już termin do szpitala mam, przyszła środa na oddział neuro także ten ...

Cytat:
hej

ja już po MRI samo badanie śmieszne, odgłosy coś jak miks rammsteina i laibach i jakiejś niszowej muzyki elektronicznej śmiać mi się chciało prawie cały czas, szczególnie jak ta tuba zaczęła wibrować

wynik za to nie wiem torbiel szyszynki i wspomniane jest coś o SM
oby to nie SM ... za dalsze badania
Cytat:

Pokażę Wam moją łazienkę :-D
oj, współczuję rozróby

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

Macham znad powrotu do rzeczywistości

Wróciłam dziś pod wieczór i mile zaskoczył mnie fakt że temperatura jest taka jak w Agadirze wieczorami, czyli zero szoku termicznego
Ogólnie było cudnie ja chcę znowu na urlopik
Foty będą oczywiście jak tylko zgram je sobie na kompa

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2014-03-21 o 21:02
Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 21:05   #1696
Murszafka

Parabel -a zmieniłaś kothu tylko karmę, czy też jej producenta? Bo moja Szarość ma uczulenie na Royala, bez względu na to, czy to zwykły, czy dla alergików. Na większość ma uczulenie... Tylko na Purinę weterynaryjną nie ma.
A z tym leczeniem -że wrócę do tematu, to chyba antybiotyk dali na oślep? Bez wymazu? Pewnie bakterie go olewają...

Stary 2014-03-21, 21:25   #1697
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
A z tym leczeniem -że wrócę do tematu, to chyba antybiotyk dali na oślep? Bez wymazu? Pewnie bakterie go olewają...
No ale myślisz ze ktoś daje Parabel antybiotyk?

Ewuuuuś - normalnie widzę i czuję niemal to słońce i egzotykę jak tu zajrzałaś - upajaj się jeszcze świeżymi wspomnieniami
Stary 2014-03-22, 12:01   #1698
Maja102
Zakorzenienie

Kameno żeby to nie było sm

Cytat:

prawdopodobnie czeka nas dzisiaj cała noc grania i picia (o ile kolega gitarzysta z wawy dotrze, bo wybiera się już od 2 miesiecy)

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-03-22 o 12:12
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 12:19   #1699
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ewuuuuś - normalnie widzę i czuję niemal to słońce i egzotykę jak tu zajrzałaś - upajaj się jeszcze świeżymi wspomnieniami
upajam się i mi żal że miło było ale się skończyło
no ale czas pędzi jak szalony , więc czemu by na urlopie miał lecieć wolniej
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
prawdopodobnie czeka nas dzisiaj cała noc grania i picia (o ile kolega gitarzysta z wawy dotrze, bo wybiera się już od 2 miesiecy)
fajnie

Co tu taka cisza? wszyscy pewnie korzystają z nagłego nadejścia lata

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 14:13   #1700
Parabelka
Panaroja

snad kawusi i chrypy
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Cytat:
Parabel -a zmieniłaś kothu tylko karmę, czy też jej producenta? Bo moja Szarość ma uczulenie na Royala, bez względu na to, czy to zwykły, czy dla alergików. Na większość ma uczulenie... Tylko na Purinę weterynaryjną nie ma.
1.na razie karmę na hypoalergiczną wetka zmieniła , a podejrzenie alergii bo ma upież i jakieś strupki świńskie mu sie zrobiły na brzuszku , ale jak na razie brzuszek się goi tfu tfu , a upież jakby mniejszy , bo dostał tablety na tenże , pojutrze idziem na kontrol .I nawet pogodził się biedak z faktem , że micha pusta i od czasu do czasu troszkę tylko dostaje
2.a jak zrobić wymaz z oskrzeli ? Antybiogramy robi się wyłącznie w wypadku materiału pobranego z miejsc z założenia jałowych , czyli mocz , płyn mózgowo-rdzeniowy , krew i ew.spojówki , oraz migdałki przy podejrzeniu anginy paciorkowcowej ale to praktycznie niewykonalne , no i jak się gdzieś sobie ropnia wyhoduje to z ropnia całą resztę się leczy empirycznie .
Cytat:
No ale myślisz ze ktoś daje Parabel antybiotyk?
ofszę - ja sobie daję może być że ciut za małą dawkę , od wczoraj biorę większą
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

1.
2.uuu , granie po piciu może być baaardzo interesujące

lato się srobiło , a my na Rodos nie możem się udać ze względu zdrowie

Drogi Baru , masz jakiś pomysł jak sobie otchódzić palce i fogle duonie

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2014-03-22, 14:42   #1701
Murszafka

Cytowanie przez telefon, to udręka, więc ja tak...
Parabel, to współczuję, bo na kociego alergika idzie tyle kasy, że człowiek płacze przy kasie...
A mi wymaz z oskrzeli robili, ale takie miałam zalecenia -rano umyć zęby, nic nie jeść i nie pić. Powiesić się głową w dół, ktoś miał mi oklepywać płuca i po tym miałam odkrztusić z głębi człowieka i owo paskudztwo dostarczyć w ciągu godziny do laboratorium...

Stary 2014-03-22, 15:15   #1702
Redhaired Witch
Nindżopesz

Macham znad spania do południa (znowu did zrobił pobudkę 4-6 a potem o 9 wydawałam na basen), kaca i obżerania się wczoraj (oglądalim Pustkowie Smauga) i poszczenia dzisiaj.

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Co tu taka cisza? wszyscy pewnie korzystają z nagłego nadejścia lata
Ja nie, na mnie zawsze można liczyć

Cytat:
Drogi Baru , masz jakiś pomysł jak sobie otchódzić palce i fogle duonie
Toś wymyśliła Graj dużo na pianinie?

Ad sinupret Pustkowia Smauga jestem zniesmaczona grafiką komputerową - strasznie kiczowata, rozumiem odcinanie kuponów ale żeby na efektach też tak oszczędzać? No i te landszafciarskie widoczki <rzyga tęczą>. Reasumując: fabuła czy raczej fillery nudne (usnęłam kiedy smok się przebudził), plenery kiczowate, grafika jak z gierki.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 15:41   #1703
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Macham znad spania do południa (znowu did zrobił pobudkę 4-6 a potem o 9 wydawałam na basen), kaca i obżerania się wczoraj (oglądalim Pustkowie Smauga) i poszczenia dzisiaj.

1. My też wczoraj mieliśmy upajający wieczór bez filmów jednakże. Dziś soczek pomidorowy wystarczył jako lekarstwo na odwodnienie . Potem plener plener plener - bardzo w deskę pogoda A wkrótce zbieram się an babskie - bezalkoholowe i bez zarywania nocy co to będzie

2.
Stary 2014-03-22, 16:53   #1704
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Antybiogramy robi się wyłącznie w wypadku materiału pobranego z miejsc z założenia jałowych , czyli mocz , płyn mózgowo-rdzeniowy , krew i ew.spojówki , oraz migdałki przy podejrzeniu anginy paciorkowcowej ale to praktycznie niewykonalne , no i jak się gdzieś sobie ropnia wyhoduje to z ropnia całą resztę się leczy empirycznie .
a z tego co czytam krew nie jest wcale jałowa bo normalnie żyją tam bakterie nawet u zdrowych osobników
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 17:37   #1705
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Cytowanie przez telefon, to udręka, więc ja tak...
Parabel, to współczuję, bo na kociego alergika idzie tyle kasy, że człowiek płacze przy kasie...
A mi wymaz z oskrzeli robili, ale takie miałam zalecenia -rano umyć zęby, nic nie jeść i nie pić. Powiesić się głową w dół, ktoś miał mi oklepywać płuca i po tym miałam odkrztusić z głębi człowieka i owo paskudztwo dostarczyć w ciągu godziny do laboratorium...
1.mam nadzieję , że się to nie potwierdzi
2.to tak nie bardzo z oskrzeli , po drodze zebrało wszystko z górnych dróg oddechowych z oskrzeli stricte tylko przy bronchoskopii można .

Cytat:

Toś wymyśliła Graj dużo na pianinie?

Ad sinupret Pustkowia Smauga jestem zniesmaczona grafiką komputerową - strasznie kiczowata, rozumiem odcinanie kuponów ale żeby na efektach też tak oszczędzać? No i te landszafciarskie widoczki <rzyga tęczą>. Reasumując: fabuła czy raczej fillery nudne (usnęłam kiedy smok się przebudził), plenery kiczowate, grafika jak z gierki.
1,zazdraszczam , też bym chciała spać do południa , aczkolwiek pobudek 4-6 nie , ale i tak ostatnio miewam - a to koth chory , a to małż , a to ja
2.
3.no co , tego sobie jeszcze nikt nie otchódzał w Baru , jestem pierwsza
grywać nie mam czasu , otpada
4.łoj , aż tak źle
Cytat:
a z tego co czytam krew nie jest wcale jałowa bo normalnie żyją tam bakterie nawet u zdrowych osobników
niestety czytasz zue rzeczy , bo wnętrze ciała jest jałowe , bakterie żyją w przewodzie pokarmowych , górnych drogach oddechowych , na skórze i w drogach rodnych , amen i enter . Jeżeli się pojawią we krwi , mamy ciężkie zakażenie i sepsę na ogół . Tkanki są jałowe . U zdrowego osobnika nie ma żadnych bakterii ani we krwi ani w żadnej innej tkance . Obecność jakiegokolwiek drobnoustroja w tkance powoduje stan zapalny , czego dowodem jest choćby paskudzenie się niewyczyszczonego skaleczenia . Dostanie się bakterii do ucha środkowego powoduje ropne zapalenie ucha , do płuc zapalenie płuc , do oskrzeli zapalenie oskrzeli , do płynu mózgowo-rdzeniowego zapalenie opon , do jamy otrzewnej zapalenie otrzewnej , do opłucnej zapalenie opłucnej , do narządu miąższowego typu mózg , wątroba czy mięsień - ropień tkanek .

niech ktoś mnie kopnie , żebym poszła sprzątać

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2014-03-22, 19:26   #1706
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
łoj , aż tak źle
Noo, jestem uczulona na landszafty i kiczowatą grafikę komputerową Jak film jest jakiś bidny i niszowy albo z guębokim przesłaniem to spoko ale tutaj raczej reżyser biedny nie jest a i treść zmaltretowana.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-22, 20:15   #1707
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Noo, jestem uczulona na landszafty i kiczowatą grafikę komputerową Jak film jest jakiś bidny i niszowy albo z guębokim przesłaniem to spoko ale tutaj raczej reżyser biedny nie jest a i treść zmaltretowana.
Może się dostosował do poziomu przeciętnego odbiorcy

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2014-03-22, 23:36   #1708
rachell111
Zakorzenienie

Nadejszła wiekopomna chwila - sezon na oksy przeciwsłoneczne.

Nie musiałabym kupować, gdyby mi moje nie pękły

Boję się iść do optyka i spojrzeć na cenę. Nie mówię o żadnych łejfajerach nawet, tylko o porządnym filtrze i ładnym fasonie. W 100 sie nie da zmieścić co nie ?
Stary 2014-03-22, 23:55   #1709
Katty_p13
Piers do przodu

Obawiam się, że tyle to szkła kosztują
Stary 2014-03-23, 00:01   #1710
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Obawiam się, że tyle to szkła kosztują
Kurcze ja wiem że pewnie z księżyca się urwałam, ale szkła do oksów przeciwsłonecznych aż takie drogie? Przecież chodzi tylko o filtry. A oprawki ja do swoich zwykłych okularów mam za 75 zeta. To liczyłam, że słoneczne za 100 - 130 znajdę? W małym mieście. Ja wiem, że górnego limitu nie ma , są za 500, 700 , 1400 ale ciekawi mnie od ilu kupię fajne i dobre oksy na przeciw uv

W tym wypadku sieciunia to zło, muszę sobie zrobić spacerek po optykach.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-03-23 o 00:02
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości