![]() |
#4321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Hej.
U nas dziś znów pół nocy nieprzespane ![]() A już przez parę dni było ok. Martwię się. Wysłane z mojego GT-I8160
#4322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U alergologa jeszcze nie byliśmy, więc warto spróbować....zobaczymy. Sterydow już kilka używaliśmy, na szczęście dobra pani dermatolog powiedziała jak ich używać i zeby nie przesadzać. Zmiany na skorze po sterydach tez sa...więc z, tym ostroznie. Poszukam tej maści, chodz cena straszna w dodatku za mala tubke, a przecież tego idzie sporo...bo i ręce i nóżki. Chodz ostatnio używaliśmy masci chyba Elocom ![]() Jeszcze mamy jedno miejsce, to tzw. Odczulanie jakas metoda niekonwencjonalna. Wielu znajomych i rodzina było z różnymi uczuleniami..katarami itd. i jak reka odjal. Małe dzieci też przyjmują, nie wiem dokładnie jak działają, ale nie jest to podobno szkodliwe-wybierzemy sie tam ostatecznie jak nam nic nie pomoże. Dziękuję raz jeszcze za zaintetesowanie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-03-23 o 09:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4323 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Blanka przy stoliku też potrafi tak długo siedzieć. Cudne to ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4324 | |
Zakorzenienie
|
Bokeh...jak to "tak razem"?
to złe? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4325 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy złe my nigdy jednocześnie nie pijemy (zawsze sobie wybiermay jak gdzies jestesmy kto dzis pije) bo gdyby w razie wu coś to lepiej żeby jedno z Nas nie miało żadnych promili
#4326 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
czyżbyś mówiła o biorezonansie??? byliśmy ![]() Gdzie macie namiary?? I to prawda-przyjmują nawet noworodki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówisz o tym??? to nie kosztuje 80 zł!!! ![]() http://www.ceneo.pl/4774408 aha..nie wiem jak to się nazywa..dowiem się co i jak i Ci dam znać..ale wiem że to gdzieś w okolicach dworca zachodniego w warszawie..a Wy byliście, i co?? na czym to polega..pomogło?? Jakie koszta?
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy nie wiadomo co się wydarzy, zawsze powtarzam, że jednen rodzic powinien być trzeźwy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4330 |
Zakorzenienie
|
Fifania..sroki bo nie pamietam...jesteś z Warszawy??
a do dermatologa to gdzie jeździliście?? do Międzylesia??
![]() ![]() |
![]() |
#4331 |
Raczkowanie
|
BOKEH co do tropican islands- to gdybyście wybierali się raz jeszcze to spokojnie możecie wziąc Hanię.
Byliśmy tam jak byłam na początku ciąży i oprócz miejsc noclegowych w tych domkach i namiotach-jest dobudowana część hotelowa gdzie w porównania do całości jest cudowny chłodek. Pokoje są wręcz exclusive a cena przystępna. Nasz starszy syn byl zachwycony. p.s.- w domkach w życiu bym sie nie zdecydowała ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4333 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ogólnie do dermatologa i alergologa jeździmy do CM.Damiana bo tam mamy pakiet ale prywatnie byliśmy u babki która tam pracuje a dodatkowo przyjmuje w domu prywatnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4334 |
Zakorzenienie
|
hej dziewzyny
dzięki za odp co do wakacji jak tam zdrówko Waszych pociech? u nas nadal kaszel ![]() ![]() mam już tego dość, ciagnie się za nami od ponad miesiąca!
#4335 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
![]() Mam w Wyszkowie koleżankę z pracy...ale teraz też siedzi z dzieciatkiem w domku ![]()
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4337 |
Raczkowanie
|
NEti vratizolin kosztuje ok 20zł.
elidel jest drogi. my za biorezonans placiliśmy 200zł. Sporo. Ale wizyta trwała 2 godz. Pani miala dziwne urządzenie i setki próbek z alergenami.. I sprawdzala na paluszku takim czymś na długopis czy wskaźnik sie odchyla przy danym produkcie czy nie. Większość się u nas sprawdziła. Z tym że nas nie odczulała bo wyszły nam takie rzeczy,które wystarczyło odstawić. |
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() U nas dzisiaj pobudka o 6:/ a poszliśmy spać o 2 bo skończyliśmy serial True Detective. i polecam bo genialny! taki mroczny w klimacie Siedem i tylko 8 odcinków aniu padłam z wyliczanki ![]() fewciu biedni Wy z tymi nockami ![]() a wczoraj Tż w końcu dorwał imprezowiczów na balkonie;p darł się na nich, razem z kilkoma innymi osobami i przemówili im do rozsądku. tzn grała muzyka, ale już zdecydowanie ciszej i Hania już spokojnie spała. silver współczuję nocki:/
#4339 |
Zakorzenienie
|
Neti,no co Ty! Ja Cię nie potępiam. Masz teściów to ok,zawsze jest pomoc. Ja pisałam o sobie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4340 |
Zakorzenienie
|
T.wymyslila, zeby dac Kubie do ciumkania kosc od kurczaka :/ skonsternowana troszke jestem, bo nie bardzo wiem po co... Jak zapytalam to stwierdzila, ze ona swoim dzieciom dawala.
Wczesniej sie hamowala z radami odnosnie jedzenia, a teraz jak Kuba wiekszy to co rusz proponuje jakies super jedzonko w stylu tej kosci, tlustego sosiku, danonkow czy czekoladowych ciastek. Dziwnie na mnie patrzyla jak dawalam Kubie suche - jej zdaniem - ziemniaki ode mnie z talerza. Bo jak to tak, bez sosiku jesc? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-03-23 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4341 | |||
Zakorzenienie
|
hejka!
mlody ma ostatnio super nocki ![]() ![]() i ten katar ma jakis taki dziwny. nigdy takiego nie mial... jak zaczal sie we wtorek to na poczatku przez 2 dni leciala mu woda i potek sadzilam ze bedzie gorzej, tzn bedzie taki prwdziwy katar gdzie bez katarka sie nie obejdzie... a ja ani razu mlodemu katarkiem nie odciagalam!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no ba, to tacy niby goscie, przyechala na weekend sis z chlopakiem takze tego, ja sobie poszlam elegancko spac o naormanej porze a resta siedziala i drinkowala ponoc do 3. a teraz zdychaja ![]() Cytat:
![]() zdrowka! ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4342 |
Zakorzenienie
|
Tż w pracy znów
![]() Jestem właśnie u rodziców ![]() Ale pogoda dziś się popsuła. Leje i leje. Może jutro przywiozą nam laptopa to wreszcie bym trochę Was nadrobiła ![]() ![]() ![]()
#4343 |
Zakorzenienie
|
Silver to u nas dzisiaj piękna pogoda,ale że Blanka ma gorączkę to niestety w domu jesteśmy. TZ był z Mała u lekarza,bo ja miałam korepetycje. Lekarz powiedział że ma lekko czerwone gardło,ale mało i nic poza tym,osłuchowo czysto. Najgorsze jest to że nie mamy co z Nią jutro zrobić
![]() Może którąś z Was przygarnie moja Blanusię? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4344 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Silver, Fewciu u nas w nocy też gorączka ![]() ![]() Nawijko, Misia co za paranoja z tymi imprezami! Mi ostatnio jakiś idiota na domofon zadzwonił, zanim doleciałam to już Ewa była zapłakana, a kretyna ktoś inny wpuścił do klatki i nie zdążyłam opieprzyć ![]() Pstryniu to może to taki zębowy katar? Nawijko kość do ciumkania? Aż mi ręce opadły ![]() Debrah ja znowu będę dziwna bo nie wychodzę i nie wiem jak się Ewa zachowuje przy "pożegnaniu". Wyjątek jak jesteśmy u moich Rodziców i np. wychodzę z pokoju to wtedy mnie szuka, ale bez paniki, bo szybko znajduje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
Wtajemniczenie
|
Witam w ten piękny słoneczny dzień !
![]() Fewciu- dawaj mi jutro Blanusię, chętnię Ją przygarnę ![]() ![]() Szklanko, SIlver - Waszym pannom też współczuje, oby przeszło ! ![]() Pstryku- u nas taki sam katar obecnie, że papier załatwia sprawę, ale na początku tydzień temu był zaschnięty i musiałam się namęczyć by wyszedł a teraz taki właśnie, i u nas teraz zębiska idą ![]() Nawijko- kośc od kurczka ?! No co jak co ale tego to ja jeszcze nie słyszałam... rozumiem psu, ale dziecku ?! U nas dzisiaj spacerek zaliczony nad stawem, Blanka taka zachwycona, że w drodze powrotnej usnęła tatusiowi na rękach ![]() A oto filmik : http://www.youtube.com/watch?v=n4F19...ature=youtu.be Aaaa i powiem Wam hit- wczoraj pogoda taka jak dziś była a moja mama ubierając Blankę na spacer chciała jej założyć kombinezon ..... ![]() Edytowane przez Lenova Czas edycji: 2014-03-23 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4347 |
Lurker ;)
|
Fewcia ja moge zaopiekowac sie Blanka
![]() Chyba zaczne tak jak Ferdek Kiepski- bede lezec na kanapie z piwem i narzekac, ze nie ma pracy (2 zmianowej) dla ludzi z moim wyksztalceniem ![]() ![]()
#4348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
![]() ![]() |
![]() |
#4349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dlugo trwa taki kaatar? leczy sie go jakos? nie widac filmiku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4350 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Ja tam lubię. Wszystkie oglądałam od razu jak się pojawiały w necie do ściągnięcia. No wiadomo że jedynka super ale reszta też ok.
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45708260] Patrzcie, co narysowałam :d[/QUOTE] Ale suuuuper!!! Normalnie byś mogła robić ilustracje do książek dla dzieci! Ty to człowiek orkiestra normalnie...i spiewasz pięknie i rysujesz... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A my dziś tak spacerowaliśmy. Kurde chłodno było a na jutro deszcz zapowiadają ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.