Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-24, 13:25   #4321
bedlamite
Pojawiam się i znikam >.<

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII

Cytat:
Napisane przez pamelka146 Pokaż wiadomość
Nowa seria na stylowotv http://www.youtube.com/watch?v=4oQBFVjmy-E
Dziewczyna totalnie bez charyzmy, monotonny głos i ciągle się w podgląd gapi...Dziwne, że Karolina nie zwróciła jej uwagi.
Dawno nie widziałam takiego yutubowego drewna

I tak ogóle, to hej
Podczytuję Was i podczytuję, więc pora się ujawnić (na nowo )

Miałem ochotę przestać istnieć. Nie, nie popełnić
samobójstwo, nie umrzeć ale przestać istnieć.
Zamienić się w nic.

Jarosław Borszewicz - "Mroki"
bedlamite jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 13:25   #4322
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez pamelka146 Pokaż wiadomość
Nowa seria na stylowotv http://www.youtube.com/watch?v=4oQBFVjmy-E
Dziewczyna totalnie bez charyzmy, monotonny głos i ciągle się w podgląd gapi...Dziwne, że Karolina nie zwróciła jej uwagi.
no cóż, kolejny powód, żeby nie oglądać styloffo tiwi strasznie ciężko się to ogląda, ja rozumiem stres i wszystko, ale kurczę, takie czytanie z kartki i to jeszcze bez energii, bez jakiegokolwiek entuzjazmu to strzał w stopę

swoją drogą przejrzałam sobie inne filmiki pobieżnie i trafiłam na DIY Oleśki z zakładką: https://www.youtube.com/watch?v=mJMbmuzcMo0 serio? liczyłam, że w końcu zacznie pokazywać jakieś sensowne pomysły, a nie rzeczy, które robią dzieciaki w szkole na plastyce czy innych twórczych zajęciach...
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 13:29   #4323
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bedlamite Pokaż wiadomość
Dawno nie widziałam takiego yutubowego drewna

I tak ogóle, to hej
bardzo trafne określenie

heej! (mam nadzieję, że nie zabrzmiało jak słynne "heeej" )
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 13:33   #4324
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez patycek Pokaż wiadomość
Nie to co Twoje, a jak wszyscy wiemy im więcej postów tym większe prawo głosu

nie mogę zrozumieć dlaczego udzielasz sie tu tylko wtedy kiedy masz ból dupy i chcesz sie przyczepić

Sent from my RM-914_eu_poland_302 using Tapatalk
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 13:36   #4325
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bedlamite Pokaż wiadomość

I tak ogóle, to hej

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

ja przejrzałam kanał DGshow i muszę powiedzieć, że mimo iż nie wniósł nic nowego w moje życie, to przyjemnie się chłopaka ogląda [błędy językowe niestety ranią wyczulone na nie uszy, ale do przejścia, nie ma nadmiaru ;d poza tym umówmy się - kto ich nie popełnia w niewielkich ilościach], pozytywny ziombel z tego co widzę na pierwszy oka rzut

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2014-03-24 o 13:41
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 13:38   #4326
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość

swoją drogą przejrzałam sobie inne filmiki pobieżnie i trafiłam na DIY Oleśki z zakładką: https://www.youtube.com/watch?v=mJMbmuzcMo0 serio? liczyłam, że w końcu zacznie pokazywać jakieś sensowne pomysły, a nie rzeczy, które robią dzieciaki w szkole na plastyce czy innych twórczych zajęciach...
ano dokładnie, chodziłam przez ponad rok na zajęcia z rękodzieła dla dorosłych (super sprawa, niestety chwilowo mi na to czasu brak) - babka miała świetne pomysły, jej patent z robieniem koszyków z gazet, które po pomalowaniu wyglądają jak kupione w sklepie spodobał mi się tak bardzo, że zrobiłam już takich kilka (m.in. takie http://3.bp.blogspot.com/-yJs3220Po3...vI/s1600/3.jpg) - bo komu się nie przyda solidne, ładne pudło? Na takie pomysły liczyłam no ale niestety, Oleska jest nastawiona na odwalenie filmiku w 15 minut, bez większego wysiłku. Szkoda, bo bardzo lubię takie robótki.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 13:51   #4327
muchli
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
ano dokładnie, chodziłam przez ponad rok na zajęcia z rękodzieła dla dorosłych (super sprawa, niestety chwilowo mi na to czasu brak) - babka miała świetne pomysły, jej patent z robieniem koszyków z gazet, które po pomalowaniu wyglądają jak kupione w sklepie spodobał mi się tak bardzo, że zrobiłam już takich kilka (m.in. takie http://3.bp.blogspot.com/-yJs3220Po3...vI/s1600/3.jpg) - bo komu się nie przyda solidne, ładne pudło? Na takie pomysły liczyłam no ale niestety, Oleska jest nastawiona na odwalenie filmiku w 15 minut, bez większego wysiłku. Szkoda, bo bardzo lubię takie robótki.
Fajne, moja mama też takie robi.
muchli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 13:55   #4328
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez muchli Pokaż wiadomość
Fajne, moja mama też takie robi.
Prosta a efektowna sprawa, nie? Ogólnie zauważyłam, że sporo osób bawi się teraz w rękodzieło, moda wróciła, jest tyle fajnych technik do pokazania...
Stary 2014-03-24, 13:59   #4329
Krzaki_w_stodole
Zadomowienie

Ja kiedyś chciałam taki koszyk zrobić na duperele ale nie mogłam sobie poradzić z zaczęciem podstawy i rzuciłam to w kąt
Stary 2014-03-24, 14:04   #4330
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
nawet nie wiedziałam, że są takie zajęcia to ciekawe, sama lubię czasami coś tam zrobić, kiedyś regularnie szyłam torby i inne takie gadżety, czasami coś decoupagem zrobiłam, ale teraz czasu nie mam - a szkoda, gdybym miała coś trochę więcej wolnego czasu to z chęcią bym się zapisała na coś podobnego

ja w tym roku zmieniam kompletnie wystrój mieszkania, ale mam niewielki budżet i właśnie sporo rzeczy będę robić sama - mam 2 fotele do renowacji, kilka regałów też przejdzie metamorfozę i strasznie brakuje mi w internecie takich filmików DIY wnętrzarskich, dużo jest dekoracyjnych rzeczy, a z chęcią obejrzałabym jak przeprowadzić tapicerkę fotela na przykład

Cytat:
Prosta a efektowna sprawa, nie? Ogólnie zauważyłam, że sporo osób bawi się teraz w rękodzieło, moda wróciła, jest tyle fajnych technik do pokazania...
ale do tego trzeba mieć też talent ale o czym my mówimy - nawet te rzeczy, które Oleśka pokazuje, mimo że nieskomplikowane to można byłoby zrobić na zdecydowanie wyższym poziomie, a te jej projekty są po prostu niechlujnie wykonane - tu wystaje kropla kleju, tu coś krzywo pomalowane...
Stary 2014-03-24, 14:07   #4331
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Krzaki_w_stodole Pokaż wiadomość
Ja kiedyś chciałam taki koszyk zrobić na duperele ale nie mogłam sobie poradzić z zaczęciem podstawy i rzuciłam to w kąt
spróbuj oplatać gotowe tekturowe pudeło albo nawet metalowy/plastikowy pojemnik po ciastkach (taki okrągły), o wiele łatwiej. Środek można czymś wyścielić, dół pomalować, podkleić i nie również będzie ładnie

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:

ja w tym roku zmieniam kompletnie wystrój mieszkania, ale mam niewielki budżet i właśnie sporo rzeczy będę robić sama - mam 2 fotele do renowacji, kilka regałów też przejdzie metamorfozę i strasznie brakuje mi w internecie takich filmików DIY wnętrzarskich, dużo jest dekoracyjnych rzeczy, a z chęcią obejrzałabym jak przeprowadzić tapicerkę fotela na przykład
witaj w klubie - za miesiąc czeka mnie remont salonu ze zbijaniem tynków włącznie. Pisałam tu już niedawno o zapotrzebowaniu na filmiki wnętrzarskie na YT, straszna bieda z tym.

Cytat:
ale do tego trzeba mieć też talent ale o czym my mówimy - nawet te rzeczy, które Oleśka pokazuje, mimo że nieskomplikowane to można byłoby zrobić na zdecydowanie wyższym poziomie, a te jej projekty są po prostu niechlujnie wykonane - tu wystaje kropla kleju, tu coś krzywo pomalowane...
zgadzam się.
Stary 2014-03-24, 14:11   #4332
pastelowasowa
Raczkowanie

nowa nissiax. trochę mnie zaczyna irytować z tym powtarzaniem co filmik, że to jest JEJ odczucie, JEJ zdanie itp, ja rozumiem, że ma młodą widownię, ale każdy film zaczyna od tego
dodatkowo jedna z widzek chyba by chciała, żeby kanał nissi zamienił się w lajftsajlowy, jakby takich było mało...

Magda Gontarz34 minuty temu

ostatnio Twoje filmiki to tzw. pogawędki. Zrób jakiś vlog, wyjdź na dwór... bo to wszystko zaczyna mieć nieco nudną formę.
Odpowiedz
·

nissiax8325 minut temu

wiem że ostatnio bardzo popularne są vlogi, wycieczki itp jednak ja chcę na swoim kanale zachować głównie tematykę urodową, rozumiem że nie będzie to odpowiadać każdemu ale nie będę zmieniała swoje kanału tylko dlatego że dane treści pojawiają się u innych osób
pastelowasowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 14:14   #4333
201605170931
Konto usunięte

Cytat:
nawet nie wiedziałam, że są takie zajęcia to ciekawe, sama lubię czasami coś tam zrobić, kiedyś regularnie szyłam torby i inne takie gadżety, czasami coś decoupagem zrobiłam, ale teraz czasu nie mam - a szkoda, gdybym miała coś trochę więcej wolnego czasu to z chęcią bym się zapisała na coś podobnego

jak znacie jakieś fajnie blogi czy kanały na yt w tym temacie, to podeślijcie, bo ja dopiero zaczynam swoją przygodę z DIY i brak mi inspiracji
Cytat:
Napisane przez pastelowasowa Pokaż wiadomość

nowa nissiax. trochę mnie zaczyna irytować z tym powtarzaniem co filmik, że to jest JEJ odczucie, JEJ zdanie itp, ja rozumiem, że ma młodą widownię, ale każdy film zaczyna od tego
dodatkowo jedna z widzek chyba by chciała, żeby kanał nissi zamienił się w lajftsajlowy, jakby takich było mało...

ostatnio Twoje filmiki to tzw. pogawędki. Zrób jakiś vlog, wyjdź na dwór... bo to wszystko zaczyna mieć nieco nudną formę.
Odpowiedz
·

nissiax8325 minut temu

wiem że ostatnio bardzo popularne są vlogi, wycieczki itp jednak ja chcę na swoim kanale zachować głównie tematykę urodową, rozumiem że nie będzie to odpowiadać każdemu ale nie będę zmieniała swoje kanału tylko dlatego że dane treści pojawiają się u innych osób
I za to lubie Nissiax, jakby i u niej zaczęły się pojawiać tylko vlogi, ulubieńcy, rozdania i ootd, to dla mnie byłoby to największa strata na polskim yt
201605170931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 14:22   #4334
magi18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pastelowasowa Pokaż wiadomość

Odpowiedz
·

nissiax8325 minut temu

I bardzo dobrze, że ma tematykę, której się trzyma i (przynajmniej na razie) nic w niej nie zmienia.
magi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 14:57   #4335
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez sophistgirl Pokaż wiadomość
jak znacie jakieś fajnie blogi czy kanały na yt w tym temacie, to podeślijcie, bo ja dopiero zaczynam swoją przygodę z DIY i brak mi inspiracji
Sama z chęcią coś fajnego poznam, bo jakoś nie udaje mi się trafiać na ciekawe kanały w tej kategorii... Jedne z moich ostatnich odkryć to Mr.Kate i Home Organizing by Alejandra.tv, sporo rzeczy z ich filmików mnie zainspirowało do zmian w mieszkaniu, ale takich typowych DIY nadal mi brakuje.
Stary 2014-03-24, 15:43   #4336
201607110949
Konto usunięte

aaa obejrzałam właśnie filmik Oleski sprzed 2 dni na stylowo o komódce na drobiazgi z pudełek po glossy Nie dość, że to krzywe i koraliki zaraz się odkleją to ja przepraszam: jak to niby ma działać? wyciągam spodnią szufladę to przecież reszta leci w dół. Wstydziłaby się coś takiego pokazywać jako DIY.
Stary 2014-03-24, 15:49   #4337
lovically
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

ja przejrzałam kanał DGshow i muszę powiedzieć, że mimo iż nie wniósł nic nowego w moje życie, to przyjemnie się chłopaka ogląda [błędy językowe niestety ranią wyczulone na nie uszy, ale do przejścia, nie ma nadmiaru ;d poza tym umówmy się - kto ich nie popełnia w niewielkich ilościach], pozytywny ziombel z tego co widzę na pierwszy oka rzut
ja wolę jego kanał kulinarny. bardziej do mnie trafia
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 15:50   #4338
201604250941
Konto usunięte

Chyba nic mnie nie irytuje na yt bardziej niz zmiana kanalu urodowego na lajfstajlowy. NIC. Znosilam glos Blair, wieczne reklamy Elle, zniose 10 x nie wolno, w ogole zniose duzo, ale nie zniose kiedy z kanalu, z ktorego mam zamiar cos wyniesc robi sie kanal reklamujacy prowadzaca. Prowadzaca i jej zycie mnie w 90% przypadkow nie obchodza, to nie gwiazdy zebym je sledzila co jedza, pija, gdzie spaceruja.
Jak ktos tak chce to niech prowadzi dwa kanaly, bardzo dobry pomysl moim zdaniem. Jeden kanal krotko i na temat o urodzie, drugi niech sie skupia na zdjeciach kubka ze starbaksa, psa sasiadki, jakie waciki kupila i 500 morning routine.

A ostatnio na praawie wszystkich kanalach, ktore subskrybuje tak sie stalo. Zaczynaly od makijazu a potem juz tylko haule i outfity, reklamy, promocje. Dlatego ciagle poszukuje nowych kanalow.

btw, Fafinettex3 wrocila na yt i teraz jest w ciazy, kreci filmiki na usg itd, jesli ktos lubi, srednio lubie kanaly o dzieciach ale bardzo lubilam jej makijaze, mam nadzieje, ze bedzie ich wiecej, ale jak urodzi to pewnie zniknie znowu
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 16:16   #4339
201605170931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Chyba nic mnie nie irytuje na yt bardziej niz zmiana kanalu urodowego na lajfstajlowy. NIC. Znosilam glos Blair, wieczne reklamy Elle, zniose 10 x nie wolno, w ogole zniose duzo, ale nie zniose kiedy z kanalu, z ktorego mam zamiar cos wyniesc robi sie kanal reklamujacy prowadzaca. Prowadzaca i jej zycie mnie w 90% przypadkow nie obchodza, to nie gwiazdy zebym je sledzila co jedza, pija, gdzie spaceruja.
Jak ktos tak chce to niech prowadzi dwa kanaly, bardzo dobry pomysl moim zdaniem. Jeden kanal krotko i na temat o urodzie, drugi niech sie skupia na zdjeciach kubka ze starbaksa, psa sasiadki, jakie waciki kupila i 500 morning routine.

A ostatnio na praawie wszystkich kanalach, ktore subskrybuje tak sie stalo. Zaczynaly od makijazu a potem juz tylko haule i outfity, reklamy, promocje. Dlatego ciagle poszukuje nowych kanalow.
RLM tak robi i nieziemsko mnie to drażni, bo bardzo ją lubiłam. Całe szczęście, że wciąż raz na jakiś czas wrzuca bardziej wartościowe treści, bo jakby nie patrzeć to ma dużo do przekazania, jej saga o kreskach wiele mnie nauczyła
Stary 2014-03-24, 16:20   #4340
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sophistgirl Pokaż wiadomość
RLM tak robi i nieziemsko mnie to drażni, bo bardzo ją lubiłam. Całe szczęście, że wciąż raz na jakiś czas wrzuca bardziej wartościowe treści, bo jakby nie patrzeć to ma dużo do przekazania, jej saga o kreskach wiele mnie nauczyła
Jak ktos jeszcze cos wartosciowego robi to juz w ogole boli ;/ Ale to samo jest z blogami, bardzo ciezko znalezc urodowy, prawie wszystkie sa zakupowe. Nie lepiej by uzupelnic KWC?
Stary 2014-03-24, 16:25   #4341
201605170931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Jak ktos jeszcze cos wartosciowego robi to juz w ogole boli ;/ Ale to samo jest z blogami, bardzo ciezko znalezc urodowy, prawie wszystkie sa zakupowe. Nie lepiej by uzupelnic KWC?
też mnie to wkurza, ale wiadomo - to generuje więcej wejść na bloga, lepsze pozycjonowanie, fejm i możliwości współpracy
Stary 2014-03-24, 16:26   #4342
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
aaa obejrzałam właśnie filmik Oleski sprzed 2 dni na stylowo o komódce na drobiazgi z pudełek po glossy Nie dość, że to krzywe i koraliki zaraz się odkleją to ja przepraszam: jak to niby ma działać? wyciągam spodnią szufladę to przecież reszta leci w dół. Wstydziłaby się coś takiego pokazywać jako DIY.
Już pominę fakt, że pomysł jest zgapiony. Widziałam filmik o małej szafeczce na biurko z pudełek glossy na innym kanale i w tamtym filmiku było to chociaż przydatne
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 16:30   #4343
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
Już pominę fakt, że pomysł jest zgapiony. Widziałam filmik o małej szafeczce na biurko z pudełek glossy na innym kanale i w tamtym filmiku było to chociaż przydatne
wiesz, ja tam nie mówię, że ma robić wynalazki godne opatentowania ale gdyby chociaż odrobinę estetyki i szacunku dla widza w to swoje nagrywanie włączyła... bo tym filmikiem pokazała, że ma ich za idiotów.
Stary 2014-03-24, 16:32   #4344
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
wiesz, ja tam nie mówię, że ma robić wynalazki godne opatentowania ale gdyby chociaż odrobinę estetyki i szacunku dla widza w to swoje nagrywanie włączyła... bo tym filmikiem pokazała, że ma ich za idiotów.
Mnie to denerwuje, że ona tam pokazuje wszystko, co ja już widziałam sto lat temu na wielu blogach i kanałach. Jeszcze chwila i pokaże jak słodzić herbatę.
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 16:40   #4345
muchli
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
Mnie to denerwuje, że ona tam pokazuje wszystko, co ja już widziałam sto lat temu na wielu blogach i kanałach. Jeszcze chwila i pokaże jak słodzić herbatę.
Dokładnie, szkoda, że nic nowego nie pokazuje. Mogli znaleźć kogoś z większym polotem do takich rzeczy, kto po prostu bardziej się tym interesuje i zna jakieś ciekawe techniki...

Ocieplacze ze skarpetek..?
muchli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 16:43   #4346
anja415
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muchli Pokaż wiadomość
Dokładnie, szkoda, że nic nowego nie pokazuje. Mogli znaleźć kogoś z większym polotem do takich rzeczy, kto po prostu bardziej się tym interesuje i zna jakieś ciekawe techniki...

Ocieplacze ze skarpetek..?
tylko po co? skoro program tworzy paczka przyjaciół to zawsze można upchnąć ich tam więcej
anja415 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 16:46   #4347
201604250941
Konto usunięte

O tak, zaraz nas zaczna uczyc jak mrugac oczyma. Denerwuje mnie tez taka falowość tego wszystkiego, jedna zrobi recenzje o nowym kremie za 5zl to wszystkie leca kupic ten krem i go recnzowac. To jest przesycone i nudne, ile mozna ogladac recenzji tego samego. Jak kiedys sigma brushes, lałra mersier i co tam jeszcze bylo. Kanal/blog powinien byc oryginalny w miare mozliwosci. Zawsze chetniej dam suba jak widze, ze tematyka dla mnie nowa a nie po raz 100 to samo, co ja moge tej osobie napisac w komentarzu? Po co ja mam to obejrzec?
Stary 2014-03-24, 16:49   #4348
patisia123
Zakorzenienie

A jaki był zachwyt nad aqua brow teraz już żadna nie używa.
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 16:52   #4349
Selfish Girl
Life is a drink ...

takie jest ciężkie życie YouTubowiczki :P trzeba mieć wszystko to co mają inne koleżanki z branży XD
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 16:55   #4350
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
A jaki był zachwyt nad aqua brow teraz już żadna nie używa.
teraz wszędzie będą Anastasia Beverly Hills Brow Pro Palette albo Powder Duo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości