![]() |
#1321 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dekupażystki się wymieniają część 2 :))
Doczekałam się. Wstawiam szybciutko zdjęcia bo już dwa razy je wcięło.
pozdrawiam Basia ![]() moje decou serwetki na wymianę decoupage i inne robótki blog w powijakach Edytowane przez decomanka Czas edycji: 2014-03-24 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1322 |
Zakorzenienie
|
Wszyscy mają paczkę, mam i ja!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Babulce drogie moje najukochańsze. Każdy ten prezent był dla mnie jak dotyk waszej ręki, jakbyście dawały mi to osobiście. Wyobraziłam sobie Martę, jak pracuje na brzozie, Terenię, która tworzy łezkę, Anulkę, która wyszywa brelok, Grażynkę, głowiącą się nad wydmuszką i nad tym, czy dawać z tyłu to ornamentowe serduszko, czy nie..... e tam, dam ![]() Dziewczyny, jesteście wspaniałe wszystkie i strasznie, strasznie, bardzo, bardzo Wam dziękuję. To niezwykła przyjemność znać osobiście i wirtualnie taką zgraję przerewelacyjnych kobiet. Ja nie mam słów na to, jakie jesteście wspaniałe, jak opowiadam ludziom o Was, to nie wierzą, że my tak same dla siebie, bez przymusu, bez kasy, bez SENSU ![]() Kocham Was bardzo. Zdjęcia jutro, bo żal fotografować po nocy.... nic nie będzie widać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1323 |
Rozeznanie
|
A ta teraz wielkie dzięki za te wszystkie cudeńka pełne serducha.
![]() ![]() ![]() ![]() A naszym trzem pracowitym mróweczkom za tyyyyyyyyle trudu, żeby to szaleństwo ogarnąć z każdej strony ![]() Zgadywać próbowałam, ale prawie każdy mój typ nietrafiony.
pozdrawiam Basia ![]() moje decou serwetki na wymianę decoupage i inne robótki blog w powijakach Edytowane przez decomanka Czas edycji: 2014-03-24 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1324 |
Zadomowienie
|
Basiu każda ma swoje typy, jedne bardziej trafione, inne mniej ale w tym cała zabawa.
Ja sie nie wypowiadam, bo wiem, ale jak bym nie rozdzielała paczek to pewnie też bym teraz zacstanawiała się która którą bransoletkę poczyniła, albo serduszko zdekupażowała, masą solną się zabawiła lub też ze świeczką poszalała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1325 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1326 |
Wtajemniczenie
|
Zielonka brelok szydełkiem robiony, nie wyszywany, choć oczka - fakt- przyszywane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1327 |
Wtajemniczenie
|
Coś mi się zdaje, że te piękne filcowe sówki to Basia-decomanka uszyła, booooo... u niej w prezentach nie ma takiej!
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1328 |
Zakorzenienie
|
hehehe jak nic na następną wymiankę trzeba będzie albo robić kazdej osobie inną rzecz :P albo robić sobie też to samo żeby nie było drogi dedukcji
![]()
![]() |
#1329 | |
Zadomowienie
|
Nie wiem czy mam się cieszyć
![]() bo tak pięknie o innych napisałaś ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1331 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1332 |
Zakorzenienie
|
Teraz już czarno na białym jest to co wiedziałam od początku,że komórkowe sówki Basia Nam zrobiła.Basia zawsze coś takiego pracochłonnego wymyśli i nadziubdzia
![]() ![]() Agusia też łobuzica umieściła na zdjęciach i swój prezent aby było trudniej ale ja i tak wiem sasasa. ![]() Pupilkowej nie mogę rozgryżć....nic mi nie pasuje... może któreś serduszko....albo jajco. ![]() Bo szyciowe serducho dalej podtrzymuję na bank Biernasia! ![]() A Madziula nie przyznała się do zielonego ptaszyska saszetki ale My i tak wiemy! ![]() No i Elusia....nic mi do niej nie pasuje...zapiera się ptaszków szyciowych ale ja coś czuję,że Nas wkręca! Oj Elusiu nieładnie,nieładnie.... toż te pasiaste , pięknie uszyte i wypchane z pod Twoich paluszków ![]() Emilka Ty się nie bocz,że zawsze Cię odgadujemy tylko się ciesz! To znaczy,że jesteś rozpoznawalna i niepowtarzalna. Tak jak powiedziała moja Jagusia :majstersztik!!! Takie to procochłonne,dopracowane i śliczne!Można oglądać i oglądać i podziwiać ![]() Sylwia przyznała się do Bobinek(musiałam sprawdzić co to ![]() Iwonka nie przyznała się do serduszek ale ja i tak wiem ![]() A mojego nie możecie rozgryżć? ![]()
DecouTworki (lepiej oglądać ostatnie stronki niż marne początki ![]() Papierki małe i większe Edytowane przez jambolaja Czas edycji: 2014-03-25 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1333 |
Zakorzenienie
|
No dobrze JOlu dużo już wiemy ale jeszcze została nam Iwonka i Aldona.
Tez cicho siedzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1334 |
Zakorzenienie
|
Ja się do żadnej saszetko-kieszonki nie przyznaję!
![]() To jest również etui na komórkę.... tylko, że w poziomie.. ![]() I tak , to moje niezgrabne łapki poczęły to niezgrabne dziełko. Za wszelkie niedoskonałości przepraszam, ale trudno się szyje takie maleństwa.... szczególnie o 2 w nocy! Mam nadzieję, że choć trochę się podobają ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Ja się do żadnej saszetko-kieszonki nie przyznaję! ![]() To jest również etui na komórkę.... tylko, że w poziomie.. ![]() I tak , to moje niezgrabne łapki poczęły to niezgrabne dziełko. Za wszelkie niedoskonałości przepraszam, ale trudno się szyje takie maleństwa.... szczególnie o 2 w nocy! Mam nadzieję, że choć trochę się podobają ![]() EDIT: Skoro to rzeczywiście bez dwóch zdań Basia zrobiła etui sówkowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1335 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Po drugie primo:pisałam grzeczniutko i wcale nie żartowałam że jeszcze prezenciki do Was przylecą może wtedy coś się rozjaśni ![]() Tak mnie język swędzi ![]() ![]() ![]() Po trzecie primo:zabawa superska,kto nas rozszyfruje ?????
Moje decu : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=554572 Z miłości do niteczek; https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=654039 Milej jest dawać niż brać. Edytowane przez kaj07 Czas edycji: 2014-03-25 o 10:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1336 |
Zakorzenienie
|
Iwonka serduszko
Aldonka to niewiadoma??????????????? ???? Ale nie ptaszek masosolny(bo wiem kto ale nie powiem)
DecouTworki (lepiej oglądać ostatnie stronki niż marne początki ![]() Papierki małe i większe Edytowane przez jambolaja Czas edycji: 2014-03-25 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1337 |
Zakorzenienie
|
czary mary czary mary ......
![]() ![]()
![]() |
#1338 |
Wtajemniczenie
|
A wiecie, że ja przez Ewcię-Pupilkę spania tej nocy nie miałam!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1339 |
Zakorzenienie
|
A w ogóle widział ktoś naszą Pupilkową??? No i jeszcze ta niewyspana
dzisiaj nasza Martusia, jak Ona do uczni swoich mówiła chyba po angielsku. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1340 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1341 |
Zakorzenienie
|
Cześć kochane wy moje wszystkie.
![]() Mamy tu straszny problem z internetem i nie zawsze jestem w stanie z Wami się kontaktować. ![]() Prezenty przepiękne cały czas się zachwycam ale na razie tylko na Waszych zdjęciach. No i przyznaję się do popełnienia tych serduszek z szarego płótna. ![]() Dzisiaj już jestem po zabiegach, na spacer wyjść nie można bo od 4 dni leje "jak z cebra". Przeczytałam 3 książki, zrobiłam bransoletkę sutaszową i to wszystko. Całuski !!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1342 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Biernasia ![]() Cytat:
Sympatyczna kuleczka :Ptaszorek szydełowiec-dzieło Anulki ![]() - Cycolku kochany ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wspaniałości -Jaja na nóżce od Grażynki ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Zmykam do swoich zajęć. resztę uzupełnię później. A Słupsk cały nie rozszyfrowany. ![]()
Moje decu : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=554572 Z miłości do niteczek; https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=654039 Milej jest dawać niż brać. Edytowane przez kaj07 Czas edycji: 2014-03-25 o 16:25 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1343 |
Zakorzenienie
|
Elżbiettto mało łaskawa a to nie mogłaś za jednym zamachem dopisać
swoje i Agnieszki????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1344 |
Zakorzenienie
|
No właśnie. Terenia ma rację !!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1345 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niech będzie ,przyznaje się bez bicia:jaja ze wstawkami z koronek i dekupaż to moja praca ![]() Zrobiona jak wcześniej pisałam w ciągu 2 nocy i trzech dni. Szło jak po maśle:podkładzik, serweteczki lakier,koronka lakier,lakier lakier-brakło gładzenia,mało cieni ale już więcej nie dało rady.
![]() |
![]() |
#1346 |
Zakorzenienie
|
To te piękne jajeczka są Twoje? Bardzo mi się podobają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1347 |
Zadomowienie
|
Dziękuję Bożenko.
![]() Miałam uszyć,nawet wykroiłam ile trzeba ale zabrakło czasu. A,co mi tam ![]() Ptasior na pojemniczku od jaja z niespodzianki to dzieło Asiowe ![]() ![]() Podoba Wam się?
![]() |
#1348 |
Zadomowienie
|
AAAA..dziewczynki to Wam dałam zagadkę co???
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Moje Kochane Skarby!!! Jestem najszczęŚliwsza osoba pod słońcem!!!Dostałam najpiękniejsze prezenty ![]() Dziękuję za: 1. Wspaniała podkładkę z papużką ![]() ![]() 2. Piękne drewniane łyżki zawisną w mojej kuchni ![]() 3. Cudowny obrazek z masy solnej z różyczkami ![]() ![]() 4. Prześliczny obrazek na drewienku z biała strukturalna ramką ![]() ![]() 5. Pięknego białego ptaszorka na jaku niespodziance ![]() ![]() 6. Zieloniusią ptaszkową kosmetyczkę ![]() ![]() 7. Na drewienku przecudowną sikoreczkę ![]() ![]() 8. Jajeczko przerzesliczne w cudnym pudełeczku kluczykowym ![]() ![]() 9. Broszeczke której mi właśnie brakowało do sweterka ![]() ![]()
![]() |
#1349 |
Zadomowienie
|
10. Nad cudy obrazek strukturalny i smakołyczki..echhh uwielbiam
![]() 11. Jejeczko z kogutkiem wprost do mojego koszyczka:0 uwielbiam ![]() 12. Czerwoną cudna bransoletkę z filcowa podkładeczką ![]() ![]() 13. Bryloczek ptaszkowy na klucze do szafki które własnie czekały na przypięcie ![]() ![]() 14. Etui z sowa na telefonik ..nie będzie mu juz zimno ![]() ![]() 15. Śliczna świecę do stroika na święta..nie wypalę..za cudna ![]() ![]() 16. Piękne krzyżykowe mistrzowskie igielniki na moje szpileczki i igły..oj jak sie przydadzą ![]() ![]() 17. Cudaśny obrazek serduszkowy z czerwonym rewersem ![]() ![]() ![]() 18. Cudowne serduszko biało-czarne do kolekcji serduszkowej ![]() ![]() 19. Przecudną zawieszkę z zielonymi ptaszeczkami ![]() ![]() 20. Zielniuniutką bransoletkę z jaskółeczką na moja rączkę ![]() ![]() 21. PiĘkne serduszko na igiełki i smaczniutkie serduszka:0 uwielbiam ![]() 22. Skóreczkową bransoletunię cudną na moją również rączkę ![]() ![]() KOCHAM WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! ELUNIU DZIĘKUJĘ RÓWNIEŻ WAM ZA PAKOWANKO I DOTARCIE MOJEJ NAJWSPANIALSZEJ PRZESYŁECZKI ![]()
![]() |
#1350 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=kaj07
A,co mi tam ![]() Ptasior na pojemniczku od jaja z niespodzianki to dzieło Asiowe ![]() ![]() Podoba Wam się?[/QUOTE] Teraz dopiero nic nie rozumiem bo tego ptaszka jak mówisz na jajku niespodziance to przypisałam Sylwii jako sówkę bobinkę. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.