|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VIII
Aeronauto, odnalazłam wszystko
![]() Czy moze być tak? Kilian, Beyond Love - 1,2ml Kilian, Liasons Dangerous - 1,2ml Lutens Laine de Verre, - psik 1ml Interlude Woman - 2ml CDG, 888, nowe - 1,5ml Le Parfum de Therese - 2ml Amouage Dia Woman, 3/4 fabrycznej 1,5ml Amouage Epic Woman, nowa - 2ml Penhgalions, Peoneve - 1,5ml Boadicea Divine - 2ml Bond no. 9, New York Amber, 1ml Chanel, Cristalle – 2ml Ty ode mnie: Frederic Malle, Portrait of a lady 2ml Parfum d'Empire, Aziyade EDP 2,5ml L'Artisan, Fou D'Absinthe 0,2ml Bois Naufrage Parfumerie Generale 1ml Frederic Malle, Dries van Noten 3ml Viktor & Rolf Flowerbomb Rose Explosion 5ml Cdg, Wonderwood 2,5ml Etro, Shaal Nur ok. 1,2ml Lutens, El attatine - 0.6ml Francis Kurkdjian, Pour le Soir edc 4ml Może jeszcze ew. coś znajdziesz? Mam jeszcze ok. 0.5 ml Noir de Gabardine z LM Parfumes, Habanitę, ok. 0,5ml Undergreen Black, 1.2ml Musc Maori PG, Assenzio dell'Obio z La Collina Toscana (cała próbka).
[B]Uwolnijcie mnie od flaszek: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=127 Odlewki i próbki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...30&postcount=2 Ubrania, buty (dużo Simple): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=886741 |
|
|
|
#1472 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mam jeszcze pachnący
Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2014-06-04 o 15:52 |
|
|
|
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
ODDAM
Donna Karan Black Cashmere 30 ml [minus 1 użycie] stara wersja - > kamyk Tilleul D`Orsay klik 50 ml [użyte 3 razy] Lierac Eau Sensorielle aux 3 Fleurs Blanches Zmysłowa woda do ciała z trzema białymi kwiatami dk1.jpgTilleul D`Orsay.jpglierac.jpg POSZUKUJĘ - Etro Dianthus - Etro Lemon Sorbet - Etro Cote d'Amore - Etro Rajasthan - L'Artisan Parfumeur The Pour un Ete - Francis Kurkdjian Aqua Universalis - Francis Kurkdjian Aqua Vitae - Historiae Hemeau de la Reine[/B] |
|
|
|
#1474 |
|
Rozeznanie
|
Szukam odlewki Royal Muska
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
szukam osoby, która będzie robić w najbliższym czasie zakupy na truskawce i zgodziłaby się dołożyć jeden flakonik dla mnie
![]() edit: już nie szukam
Edytowane przez dixi Czas edycji: 2014-03-24 o 13:51 |
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
Dołożyłam dziś sporo dobroci i moja lista obecnie wygląda tak:
- Flakony - mogę z niektórych również zrobić odlewki: - Versace Woman edp - ok. 29/30 ml - DKNY Women edt - ok. 15 ml / flakon 50 ml - Elie Saab Le Parfum - ok. 40 ml / flakon 90 ml - Roberto Cavalli Acqua - 30 ml bez kilku psików - Celine Dion Belong - ok. 85 ml / flakon 100 ml - Yves Rocher Iris Noir - 50 ml nowe zafoliowane - Yves Rocher Moment de Bonheur - 50 ml nowe zafoliowane - Yves Rocher Comme Une Evidence L'eau de Parfum - 75 ml nowe zafoliowane - Yves Rocher Werbena - ok. 90 ml / flakon 125 ml - Miniaturka Ralph Lauren Ralph odlewki oraz próbki: - YSL Manifesto Elixir - ok. 10 ml - Balmain Carbone - ok. 8 ml - L'occitane Amber - 2x 10 ml - Aquolina Violet Cream - ok. 9 ml - Aquolina Gold Sugar - ok. 8 ml - Kenzo Amour - 10 ml - Marc Jacobs Lola - ok. 5 ml - Armani Sensi - ok. 3 ml - Illusions Noires Si Lolita Eau de Minuit Lolita Lempicka - 10 ml - Mauboussin Historie D'Eau Amethyste - ok. 6 ml - La Perla Dark Extacy - ok. 5 ml - za coś super, z listy wish - Ivoire de Balmain (nowa wersja) - ok. 3-4 ml - Agent Provocateur Maitresse - ok. 3-4 ml - Gucci by Gucci edp - firmowe próbki 2 ml (5 sztuk) - Vivienne Westwood Let It Rock - ok. 1,7 ml - Hermes Jour - ok. 1,5 ml - Lalique Perles - 1 ml F - Lolita Lempicka edp - ok. 0,5 ml - YSL Saharienne - 10 ml - Gap Washed Cotton - ok. 1,2 ml Niszowe: - Lutens Five O'clock Au Gingembre - ok. 10 ml - Rejouissance Yes for Lov - ok. 10 ml - Atelier Cologne - Rose Anonyme - ok. 10 ml - Jacomo Art Collection #8 - ok. 12ml - L'Artisan Coeur de Vetiver Sacre - ok. 3,5 ml - L'Artisan Piment Brulant - 5 ml - L'Artisan Cote d'Amour - ok. 2,5 ml - Sospiro Capriccio - ok. 4 ml - Calypso Figue - ok. 4,5 ml - Pardon Nassomato - ok. 0,3-0,5 ml - Creed Love in Black - próbka firmowa ok. 1/2 - Amouage Opus VII - ok. 0,2 ml - Tokyo Milk French Kiss - ok. ok. 2 ml - Kilian In The Garden Of Good And Evil In The City Of Sin - ok. 0,2 ml - Kilian In The Garden Of Good And Evil Good Girl Gone Bad - ok. 0,2 ml - Diptyque Tam Dao - ok. 3,5-4 ml - Armani Prive Cuir Amethyste - 2 x ok. 2 ml oraz 2x ok. 1,8 ml - Micallef Aoud Man - ok. 1-1,5 ml - Micallef Night Aoud - ok. 0,5 ml - L'artisan Al Oudh - ok. 0,5 ml - Tom Ford White Patchouli - ok. 1,2 ml Możliwe również odlewki z moich flakonów: Molinard Nirmala - za coś super oddam flakon Mark Buxton Devil In Desguise - za coś z listy wish Mark Buxton Wood&Absinth Thierry Mugler Angel La Rose Estee Lauder Bronze Goddess 2013 - za coś super oddam flakon Dior Forever & Ever Edytowane przez elizziak Czas edycji: 2014-03-24 o 14:56 |
|
|
|
#1477 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Elizziaku, jakiego wisha miałabyś za
- Balmain Carbone - ok. 8 ml ? Poszukam, czym szafka bogata
|
#1478 |
|
Wtajemniczenie
|
Szukam w ilościach od 10 ml wzwyż zapachów;
CHLOE- LOVE INTENSE CHANEL- CHANCE DIOR J'ADORE EDP GIVENCHY- EAUDEMOISELLE GUCCI FLORA EDP FERRAGAMO SIGNIORINA LAUDER SENSOUS YSL- PARISIENNE KLASYK YSL ELLE DIOR HP , również SENSUELLE oddam dużo z wątku
|
#1479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Margot, moja lista życzeń jest tutaj: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...32&postcount=7 |
|
|
|
|
#1481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Creed, Acqua Fiorentina, EDP 0,5ml Undergreen Black Może tak być? |
|
|
|
|
#1482 |
|
Zadomowienie
|
Pewnie
O tym Creedzie nawet wczoraj myślałam, że by do Ciebie pasował (tzn. do próbek, które wybierasz)! Poproszę o adres na priv
[B]Uwolnijcie mnie od flaszek: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=127 Odlewki i próbki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...30&postcount=2 Ubrania, buty (dużo Simple): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=886741 |
|
|
|
#1483 |
|
Rozeznanie
|
Przykro mi, dziewczynki, ale nic
Przypominka: Flakony: * Ch. Lacroix, Rouge (for Avon) edp ok 35/50ml (+kartonik) * Oriflame, Enigma edt ok 35/50ml (bez kartonika) * Paloma Picasso, Mon 30ml (nie wiem ile zostało, nie widać :/, ale nie były za bardzo używane gdyż zapach jest zbyt intensywny) (służę fotkami) Pozbędę się hurtowo : odlewki (głównie rozbiórkowe): Dior, j'adore 9ml Dior, miss dior edt 3-4ml Dior, miss dior cherie edt ok 2,5 ml MMatsushima, suu 1-2 ml Guerlain, aa rosa magnifica 8ml Chloe, see by chloe 3-4ml Van Cleef&Arpels, miss arpels 5ml Shanghai Tang, jade dragon 5ml YSL, parisienne edp 5ml YSL, elle 3-4ml Bvlgari, jasmin noir 4ml Etro, nicolo fiori 5ml Guerlain, mitsouko 3-4ml TMugler, alien essence absolue 2-3ml TFord, tuscan leather 2-3ml Shiseido, ZEN 1-2ml JPG, classique 0,5ml Fragonard, eclat 2-3ml BVeneta, bottega veneta 1-2ml Annayake, ?? ml na 1-2 testy Boss, orange edt 2ml CK, euphoria edt 2ml Versace, bright cristal 1ml (bez atomizera) ACologne, vanille insensee 2-3ml (bez atomizera) Valentino, Valentina 1-2 ml (bez atomizera) CDG, black edt 2-3ml Arabian Oud, woody 1-2ml Firmowe: AGoutal, nuit etoilee edt (quality) chyba ciut mniej niż połowa Il Profvmo, chocolat połowa BSpears, radiance edp LLempicka, LL EDP Guerlain, aa floria nymphea Custo barcelona na 1-2 testy SLutens, la fille de berlin +oryginalne pudełeczko, na test lub dwa Lacoste, eau de lacoste ciut mniej niż połowa Escada, incredible me połowa Mam jeszcze inne odlewki/próbki, więc można pytać. Poza tym mogę się podzielić kilkoma ml z własnych flakonów: Trussardi, donna i delicate Rose DKNY be delicious fresh blossom MMatsushima masaki masaki YRocher rose absolue WISH (oddam więcej za mniej, ale konkretnego zapachu!) Lacroix najchętniej na jakiś ogórkowy, orzeźwiający zapach lub Signorina, Ferragamo. Oriflame/Palomę na delikatny, kwiatowy/owocowy, np Iceberg, Wildrose. Oprócz tego większe ilości: Gucci, flora edp oraz glamorous magnolia, Chloe intense/klasyczna/l'eau/love, ACologne, rose anonyme, DKNY BD city blossom rooftop peony oraz wszelkie różane, których nie znam....
|
|
#1484 |
|
Rozeznanie
|
Trafił mi się flakon avon today always ("darowizna" od mamy, która nabyła kolejny flakon tego zapachu ), połowa z 50 ml, nie będę używać, może ktoś chce? Za Oriflame Marcel albo odlewkę czegoś innego ...
Błagam, napraw mnie .... Edytowane przez koralina3 Czas edycji: 2014-03-24 o 19:23 |
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
Poczęstujcie się, proszę
![]() flakony Celine Dion Simply Chic ok 90/100ml (ewentualnie mogę zrobić odlewkę) odlewki I Fancy You Jessica Simpson 0,5ml Laura Biagiotti Tempore Donna 2,5ml Laura Biagiotti Biagiotti Due Donna 1ml Salvador Dali Dalissime 1ml Alexander McQueen My Queen, na spróbowanie, wystarczy na 2 testy Angel Garden Of Stars - La Rose Angel Thierry Mugler 3ml Midnight Pearl Oriflame kapka na spróbowanie Classique Jean Paul Gaultier edt 0,7ml Lancome Poeme 1ml Euphoria Calvin Klein 2ml (niby wersja podstawowa, ale ja czuję paczulę, więc prawdopodobnie to Forbidden) Burberry Women 1ml Gucci Flora Gardenia 0,5-1ml Juicy Couture Viva La Juicy La Fleur 2ml mogę zrobić odlewki z flaszek Oriflame Pretty Swan, ok 12-14ml Guerlain AA Mandarine&Basile 2ml
|
#1486 |
|
Raczkowanie
|
Chętnie wymienię:
Theo Fennell Scent edt ok.1,5ml Bigerade Concentree Frederic Malle ok.1ml L'Artisan Fou D'Absinthe ok.5ml Antonio Puig Quorum ok.1ml Mona di Orio Oud 0,5ml Mona di Orio Musc 2ml Paloma Picasso edp 5ml Armani Prive Ambre Soie ok.1ml Esteban Bois plume 1,8ml Declaration essence Cartier edt 1,5ml Tam Dao Diptyque 2ml Gucci PH 2ml Balestra pour Homme edt ok. 0,5ml Serge Lutens Fourreau Noir ok.1ml Serge Lutens Santal Majescule ok.1ml Serge Lutens Fille en Aiguilles ok.1ml Eclat Fragonard 1ml Ma Griffe Carven edt ok. 0,4ml Ambre de Labochard ok.0,3ml Eau Lente Diptyque ok.0,7ml Black Afgano 0,5ml Black Cashmere 10ml L'Occitane Eau des Baux ok.8ml Prada Luna Rossa Extreme 10ml Loewe 7 ok.9ml A*Men Thierry Mugler 5ml Kate Moss Summer time 5ml Terre d'Hermes edt 5 lub 10ml Iso E Super-mogę zrobić odlewkę poszukuję: J.Heeley Cardinal(niezmiennie )Norma Kamali :Incense, Ceremony Parfum d'Empire: Wazamba Naomi Goodsir: Bois d'Ascese Tom Ford Bois Marocain Profumum Roma Fumidus oraz wszelkie kadzidła, dymy, drewna, których nie znam Edytowane przez anilewe333 Czas edycji: 2014-03-27 o 14:39 |
|
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie w wątku z podpisu za powyższe?
|
|
|
|
#1488 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym była chętna na:
Kinsky edt ok.1ml Tauer Incense Extreme ok.4,5ml ew. Avignon CdG 2ml Odin Century ok.1ml Chanel No19 edt ok.1ml Serge Lutens Miel de Bois 1,6ml Serge Lutens Serge Noire ok.0,5ml W zamian mam Annick Goutal: Myrrhe Ardente i np. Ava Luxe Incense - 4,5ml. Reszta w podpisie.
|
|
|
#1489 |
|
Guerlain Lover
|
Oddam Manifesto YSL - odlewka ze wspólnych zakupów. Zostało ok. 15 ml (na moje oko nawet 17 ml w atomku 19 ml, ale pewna nie jestem, bo wolę zaniżyć
). Chętnie oddam za Alien edt lub edp, ale rozważę każdą propozycję
|
|
|
|
#1490 |
|
Zadomowienie
|
Nadal mam do oddania nowiutkie Dior Miss Dior Le Parfum 40 ml, zamienię na Chanel Coco Mademoiselle EDP
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 |
|
|
|
#1491 | |
|
Raczkowanie
|
Niestety niczego nie znalazłam, może innym razem
---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1492 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1493 |
|
Guerlain Lover
|
Niestety La Rose już miałam i nie spodobał mi się
|
|
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
szukam na sezon wiosenno - letni L'eau Froide SL, Dolce Vity sprzed reformy, Elle EDP klasycznej
a do oddania mam m.in: wielkie flachy Etro Raving, Mark Buxton Devil in Disguise oraz to co w wątku z podpisu |
|
|
|
#1496 |
|
Guerlain Lover
|
Hej,
dobrze widzę, że masz na wymianę Jungle Kenzo? Ale pewnie wtedy flakon za flakon byś chciała. Może akurat bym coś jeszcze znalazła
|
|
|
|
#1497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1498 |
|
Guerlain Lover
|
Z flakonów mam do zaoferowania: Ricci ricci, L'instant magic, Rouge od Dity von Teese.
|
|
|
|
#1499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1500 |
|
Guerlain Lover
|
Zobaczę w doku ile dokładnie ml mi zostało Rouge i napiszę Ci na pw
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

mam jeszcze pachnący