|
|
#1771 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LII
laski jaki mialam dzis sen
![]() super realistyczny, bez zadnych pokreconych akcji i zwrotów jak w snie....jak normalne zycie... a sniło mi sie ze poznałam Jareda Leto i ze zostalismy parą ![]()
|
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1773 |
|
To ja :)
|
Matko, u mnie w robo dziś sobie wszyscy do oczu skaczą... Nawet trudno powiedzieć za co... Siedzę, obserwuję i czuję się, jak w zole...
Idę do optyka, małżon połamał okulary, ale oczywiście nie ma kiedy pójść sam... No syf, jak smok...
|
#1774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1775 | |
|
Zakorzenienie
|
znad latte
Ju trzymam mocno ![]() Ewusiu świetne zdjęcia ja znowu wróciłam bez (no parę pubowych ) za to byłam na meczu i piwie w kościele ![]() i jeszcze paru fajnych miejscach i na Clannadzie i Mary Black Cytat:
![]() ad cukierków urodzinowych w przedszkolach ![]() Tz dostał krem z neomycyną na infekcję ucha (diagnoza na 90% wg lekarza), właśnie wnikamy jak to zaaplikować żeby niczego nie uszkodzić
|
|
#1776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Widzieliśmy, oglądamy po fefnaście razy, nasza ulubiona szydera jako i Diabi Nadali ![]() Cytat:
![]() 2. poka poka Wiem, że się nie boisz mojej niedyplomatycznej szczerości, ale mogę w razie co zamilknąć kulturalnie syberyjska to taka srebnawa? szarawa? mamy taki podłóg inne syberyjskie drzewo, kolor pikny co cut Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-24 o 17:27 |
||
|
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
yepNie, Wikingów niet Nie chcę nic na serio - choć dziś chyba odpłynę pod kocykiem bo smętny dzień
|
|
|
|
|
#1779 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1780 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Więc wybrałam beżowo-kawowy klon, lepiej pasi do łososiowych ścian a do tego blat w kolorze ciemnego kasztanu jakby... I czarne, metalowe uchwyty a'la stare. TŻ zgłupł jak zaczęłam dyskutować o kolorze kafelków w kontekście koloru klonu, łososia i kawowego Chwilowo żadnych fotek ani planów nie mamy.
|
|
|
|
|
#1781 | ||||||
|
Panaroja
|
snad majeranku
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. 3. 4.plwociny , ale to nie jest posiew z oskrzeli Cytat:
![]() Cytat:
2. 3.fiu fiu ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Właśnie się okazało że deszcz leje ![]() testujem ze Śnieżką hindusko-arabskie cuda kosmetyczne , ona się wysmarowała jakimś olejkiem do włosów , olejem kokosowym , ja się żeńszeniem zamierzam wypacykować i wodą różaną i zobaczymy czy jutro lustra nie pękną
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś mi się przypomniało... https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...PS5OqrZlGVDC4Q
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
Och, dziękuję Wam wszystkim za kciukasy! na razie - szkoła wybrana, jutro składamy papiery
Z zusu mam pierwsze sprawdzenie okresów składkowych - przez nich, jest ok, ale czekam na te najważniejsze z Trójmiasta. Modlę się, żeby nie naliczyli odsetek - bo jak jeszcze W. mieszkał tam, to coś bąkali o kilkunastu tysiącach że musi zapłacićNo i ubezpieczyłam całą rodzinę Jutro dzień drugi - prawdopodobnie dwie rzeczy się rozstrzygną. Listonosz kiedyś doprowadzi mnie do zawału - pomyśleć, że kiedyś nasłuchiwałam turkotu jego kółek, bo to oznaczało flakonik
|
#1784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy on jakoś przeciwbakteryjnie działa? w jakiej formie? Cytat:
Trzymam za gładko układające się sprawy Ale świetnie, że sprawy Duftartu i w ogóle Twojego malarstwa weszły na taki tor. Tzn same nie weszły, świetny im plan wymyśliłaś - stypendium etc |
||
|
|
|
#1785 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale my wydaliśmy większość kasy na wycieczki więc kupiliśmy tylko drewnianą kobrę jakieś przyprawy i po marokańskim winie dla rodziców jednych i drugich ![]() Nie przywiozłam sobie żadnego arganowego kosmetyku, nad czym ubolewam, ale nie mogłam sie zdecydować co chcę więc ostatecznie nic nie kupiłam Ad kozy to chodzą one po drzewach ponieważ nie ma na ziemi już nic do jedzenia więc takie są sprytne ze uczą się wchodzić tam gdzie jest jedzenie Na wycieczce do Marrakeszu mieliśmy przewodnika Marokańczyka mówiącego po Polsku i naprawdę bardzo dużo nam rzeczy o kraju podpowiadał, ale co mi się rzuciło w oczy najbardziej to ich szacunek do króla tzn pewnie to taka propaganda ze o królu nie można źle mówić, no ale mógł nie mówić wcale jakby się nie zgadzał z jego reformami, a mówił sporo i za każdym razem dobrze Ogólnie ludzie są tam bardzo mili i wbrew moim obawom wcale nie tak bardzo nachalni (nie byłam w innych krajach typu Egipt, ale już nawet w Turcji wydawało mi sie że bardziej naciągali na zakupy i inne takie ) Cytat:
Cytat:
Cytat:
jakoś tak z tymi kozami było lampy metalowe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W rekomendacjach do Ministerstwa mam instytucję za granicą, która napisała, że ma zamiar ze mną długofalowo współpracować przez zorganizowanie wystawy, warsztaów itp - ale termin wystawy wiąże się z podpisanie umowy i tego jeszcze nie ma. Mam się szykować na wiosnę 2015, ale wiecie, póki nie mam pewnego terminu, to się nie podpalam. A co do Panienek - widzę już Mursz jako piękną sylwetkę na torcie
|
|
#1787 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
doszło zaskoczył mnie rozmiar obrazu, nie wiem czemu mialam zakodowane ze on ma 50x70 ,no i teraznie ma go w co oprawic. jak nalezy go oprawic? bez szkła na przedzie? w zwykła ramkę ze sklepu sie da? czy nie bardzo? a rysunki chyba za szkło wsadzic? TZ chciał polizac rysunki dla sprawdzenia autentycznosci ![]() co do reszty trzymam kciuku , ministerstwo brzmi powaznie
|
|
|
#1788 | |
|
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za wszystkie sprawy!!! Z ZUSem też się bujać będę, bo mi kapitał początkowy zgubił... Jeżu, jeżu, jaki mam ☠☠☠☠☠☠☠nik w mieszkaniu... Jak w czasie hamsinu się czuję, wszędzie pył...
|
|
#1789 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
aaaa...i chcialam zapytac o co chodzi z tym nagrywaniem? widzialam i czytalam na blogu ze w studio cos nagrywasz..ale sie nigdzie nie doczytałam w jakim celu?
---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
ja ajestem chetna na blacka cdg jakby co...ale nic na siłe nie zamawiam..moze sam z Ciebie wypłynie to sie zgłosze...![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- ostatni tydzien sprzatalam chaupe.... urobek sprzatania to 26 kg makulatury i 19 kg ciuchów, uwazam ze nieźle mi poszło
|
|
|
#1790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Ewuś - dzięki za odpowiedź, uwielbiam takie relacje, punkt widzenia wycieczkowicza. Lampy mnie oczarowały choooociaż obstawiam kiedyś na taras (czyli jak powstanie) lub na ogród/plac na wieczorne spotkania przy ognisku a zwłaszcza jego braku Już o takich myslałam nie raz bo w marketonach byli stylizowane w ten deseń Właśnie Red pomyślałam o Twym balkonie - widzę ją tam Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-25 o 11:06 |
|
|
|
|
#1791 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() W formie maści ![]() Dobranoc
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1792 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ramki, od ramiarza, zwykłe. Z dyktą u innych klientek nie było żadnego problemu. My osobiście wsadzaliśmy w ramki i od tyłu zaginaliśmy małe gwoździki, żeby się trzymało. A rysunki za szkło. Co do autentyczności, lizanie jest b. złym pomysłem, bo to tusz i ołowek - niech twój luby spojrzy pod różnymi kątami, zobaczy, że ręczna robota, no i jest połysk od ołówka Cytat:
![]() Co do Zusu - nie bój się, przy składaniu wniosku poprosisz o sprawdzenie okresów składkowych - chyba i teraz możesz to zrobić. Panie są b. pomocne serio - tak się nazywa. A u mnie w Wierzejkach na mięsie stoi pan Ciastek ![]() Cytat:
Wszystkie drogi prowadzą do forum perfumowego ![]() czy Black miałby być w formacie Odeura czyli Czarnego Kręgu? Byłabym wdzięczna, gdybyś go zmierzyła, bo przycinacz od dykty policzył mi jak za 50 na 70 ![]() Do Blacka dojdzie na pewno Tylko najpierw mam 5 Panienek i pieska i 2 Duftarty oraz Karalucha2. Ale jak mnie weźmie wena, to nie powiem - zacznę Blacka Gdybym nie malowała, od tych papierków i urzędów sama bym się chyba zmieniła w urzędniczkę i zwariowała
|
|
#1793 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
co do formatu to sie nie zastanawiałam,problem jest taki ze mam mało scian i wiele sie na nich nie zmiesci juz ![]() a odeur ma 60x80 cm ![]() a tę prezentację mozna bedzie gdzies zobaczyc? strasznie jestem ciekawa
|
|
|
#1794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na całe szczęście dla mnie to co mi sie w Justyny obrazach podoba najbardziej - fiolety, mrok, "negatywy" nie pasuje i tak do pokoju z pustą ścianą, niby egzotycznego ala Indiana Jones z meblami w kolorze koniaku W przeciwnym wypadku zbierałabym na obraz
|
|
|
|
|
#1795 | ||
|
Nindżopesz
|
O taaak
Cytat:
Cytat:
![]() 2. nienawidzę jej! Jeszcze napisz, że ma 170 cm i 45 kg ![]() Rejcz, for ju drobne kuchenne zestawienie obrazkowe. Fronty będą mniej więcej jak na obrazku (nie umiem uchwycić koloru, ten wzór w każdym razie), identyczny blat a'la stare drewno, uchwyty takie o czarne, do tego piekarnik ecru z mosiężnymi bajerami (ale kicz ), beżowy zlew, beżowa płyta gazowa również z mosiądzem. Poza tym mamy w kuchni czarny metalowy stolik w stylu prostej metaloplastyki, chcę zawiesić stary ciemnobrązowy barometr i okrągły starodawny zegar w mosiężnej ramce. Można krytykować to jeszcze coś zmienię ![]() Nad kafelkami debatuję. Mamy gładkie śledziowe ściany + podłogę z terakoty w beżowo-śledziowym kolorze. Kawowe kafle bym ewentualnie pyknęła ale boję się przegiąć z kolorystyką więc póki co skłaniam się ku tym w górnym prawnym rogu. A teraz lete spać. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-03-25 o 01:09 |
||
|
|
|
#1796 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Redd zastanawiam sie jak w jednym czlowieku moze sie miescic polaczeniemgustu ciuchowego i wnetrzarskiego w takim zwstaiweniu jak u ciebie
|
|
#1797 | |
|
|
Cytat:
Fajnie, wstałam, czekam na przystanku, a autobusu na jogę brak... Zaraz mnie złość zabije...
|
|
#1798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też się muszę zebrać za sprzątanie, szczególnie w ubraniach by się przydał porządek ![]() Znad kawy |
|
|
|
|
#1799 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Może mam nieuświadomione rozdwojenie osobowości?
|
|
|
|
|
#1800 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
że też żadna tam serc nie widzi no ![]() czy serca to też podroby ? dzięki za relacje kochana aż chce się tam pojechać... Cytat:
20140314_194313.jpg
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-03-25 o 08:47 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.

) za to byłam na meczu i piwie w 
Wiem, że się nie boisz mojej niedyplomatycznej szczerości, ale mogę w razie co zamilknąć kulturalnie
Najlepciesza Berta jest 

Więc wybrałam beżowo-kawowy klon, lepiej pasi do łososiowych ścian a do tego blat w kolorze ciemnego kasztanu jakby... I czarne, metalowe uchwyty a'la stare. TŻ zgłupł jak zaczęłam dyskutować o kolorze kafelków w kontekście koloru klonu, łososia i kawowego 

że musi zapłacić
Trzymam za gładko układające się sprawy
Normalnie kuzynki kota czy jak?