|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Znalazłam jeszcze dwa sklepy w mojej okolicy z biusztonoszami, obydwa się specjalizują w brafittingu - trzymajcie kciuki żebym coś znalazła - bo oszaleję
![]() P.S. w sobotę jadę na próbne rzęsy 1:1 żeby zobaczyć jak będę wyglądać i jak mi się będzie je nosiło a w niedzielę na targi ślubne Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
#1202 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mnie promotor popędza ![]() Cytat:
a tablice świetne
|
|
|
#1203 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sunrise28, też tak słyszałam że co poniektórzy proboszcze wręcz tego wymagają aby były zakryte ramiona, ale w moim przypadku nie mam kościoła więc może dlatego nie chcę nic zakładać na sukienkę ![]() madziara889 mam nadzieję że w połowie września i to jeszcze na zewnątrz i ja nie zamarznę ![]() mala_czarna_21, Elrosa dzięki dziewczynki w takim razie zamawiam ![]() paula600324 śliczne to wszystko
|
|
#1204 | |
|
Rozeznanie
|
Lg_ago - ja też chcę potrójny
ysia - fajną masz mamę Ja bym wzięła ten sweterek. Piękny jest anusia4u - ja bym umarła na tych naukach pierwszy raz słyszę o takich "praktykach" Cytat:
Na pewno tam zajrzę i zobaczę jak wyglądają na żywo ![]() Gratuluję zakupu koszuli ja gdzieś widziałam wrzosowy "śledzik" ale zabij mnie, bo nie pamiętam to była jakaś sieciówka więc jak będę na zakupach w najbliższym czasie i znajdę to dam znaćmala_czarna_21 - zazdroszczę, że to JUŻ prawie baw się dobrze na wieczorku ![]() Sunrise28 - u mnie proboszcz proboszczem, ale babcia by nie przeżyła bez bolerka ![]() paula600324 - gdzie zakupiłaś spinkę? Szukam coś w tym stylu.
|
|
|
|
|
#1205 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
Ja już żadnej babci nie mam, więc i nie będzie kto mi miał tak mówić
|
|
#1206 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ewaden ale fajnie z tymi miseczkami, że w salonie mieli No ja niestety będę musiała złożyć biustonosz w ofierze sukni I też coś wróżę podwójne pushupy, bom płaska jak deska
|
|
|
|
|
#1207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tablice super! ile dałaś?mała czarna - boze jak ja czekam na twój ślub i fotorelacje! szok po prostu ![]() ty wiesz czemu ![]() historia z naukami - dla mnie jaka paranoja, w życiu bym tego nie zrobiła! nigdy!
|
|
#1208 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dla porównania podjechaliśmy do Wenca na Długą i też były spoko (wogóle myśleliśmy że to to samo ale nie-chociaż nazwa podobna) Wpadł Nam jeszcze w oko (na razie na internecie) ten jubiler ->http://siudek.com.pl/bizuteria-krakow/ jak Nam się uda podjedziemy w tym tygodniu zobaczyć na żywo jak się prezentują ![]() Z góry dzięki za rozglądaniem się za "śledzikiem" Sunrise28
13.09.2014 Edytowane przez iliy Czas edycji: 2014-03-25 o 13:50 |
|
|
|
|
#1209 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
w ogóle ci prowadzący, szczególnie ta kobieta wydawała się jakaś nawiedzona.. ;/ jeżeli oni tak codziennie się "modlą" to ktoś powinien sprawdzić co się dzieje w tej rodzinie.. |
||||||
|
|
|
#1210 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Cytat:
![]() Tutaj: http://allegro.pl/stroik-szpilka-do-...988647853.html Za tablice? 1,85 zł/szt
|
|
|
|
|
#1211 |
|
Zadomowienie
|
myślałam, ze to droższy interes
![]() to będą nasze, jak Tż przekonam ![]() myślę że do czarnego wozu będą super się prezentować ![]()
|
#1212 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nasz zespół tak to nazywa Super! Ta z załącznika Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A sweterek z załącznika piękny! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1213 |
|
Rozeznanie
|
Też dobry pomysł
![]() I nawet przystępna cena ![]() Do zastanowienia ![]() Chociaż najbardziej podoba mi się jak nic nie mam narzucone, a jeszcze jak Ksiądz zezwolił
|
#1214 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
np. większy biust U mnie ofiary nie było, więc na taka łaskę nie mam co liczyć
|
|
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
W weekend jedziemy zamówić obrączki
I czekam na dostawę zaproszeń dla rodziców, tablic rejestracyjnych i wody toaletowej do ślubu )
|
|
|
|
#1216 | |
|
Zakorzenienie
|
Klaudyna Super, że Twoja mama ma kreację
Jak tam z cenami?monikadd Może macie takiego wymagającego instruktora? Tak czy tak trzymam kciuki, żeby układ wyszedł widowiskowo ![]() ewaden To koniecznie przyda się Twoja relacja z takiego ślubu Cytat:
![]() marlenqa Niedobrze... Ale jest jeszcze sporo czasu, więc uda się znaleźć kogoś na zastępstwo ![]() Panna Izabela A kurs dla narzeczonych? Wiele z nich jest przygotowywanych pod prostą choreografię i na pewno koszty też będą mniejsze. magheru U nas rzuca się za siebie. Dotka Koronkowe bolerko mi średnio pasuje = kłóci mi się to z cyrkoniami. ysia Co do kolczyków - pierwsze lub trzecie. cude Mnie też przy klipsach bolą uszy, straszliwie. Jeśli można zapytać - masz przekłute uszy? Jeśli nie, to czy rozważasz? Kolczyki mniej "bolą" od klipsów... rabbitka Co planujecie na sesji narzeczeńskiej ?pysia Przyzwoite zdjęcia - a nie znalazłaś kogoś, kto robi zdjęcia, którymi się zachwycasz? Raczej wielu foto pójdzie na zniżkę z racji czwartku. Patrzyłaś może na welonik.pl ? enzunio Pewnie, że się zmieścicie ![]() springtime Smutne, to co piszesz. Rozumiem, że fundusze bardzo by Wam się przydały, tylko za jaką cenę? Tym bardziej, że nie liczą się z pracownikami, jest duża rotacja i bardzo krążyli wokół Twojego życia prywatnego. Trzymam kciuki, żeby pojawiła się lepsza oferta ![]() Robusta Dramat... jak była w trasie, mogła dać znać, że oddzwoni później. Mam nadzieję, że szybko to załatwicie. madzixx Piękna bielizna missmalezji Wasze obrączki wyszły idealnie Le_lena Same dobre wiadomości - super, że od teraz będziecie mieszkać razem ![]() Kiss Cudna suknia. Koronka by pasowała, tylko usunęłabym to obramowanie z dołu (albo zmieniła na inne). A oglądałaś inne realizacje tej krawcowej? Jeśli są dobre i miałabym możliwość wyboru tkanin, to ja bym zaufała. U mnie z sukienką nie było motyli w brzuchu, jakoś tak poczułam się w niej dobrze - tzn. nie przebrana. I tylko przy niej byłam w stanie sobie wyobrazić, że idę tak ubrana do ślubu. Za to kobietki z salonu się bardziej emocjonowały niż ja ![]() hihihi Powodzenia ![]() ysia Pasuje, bardzo podobają mi się takie stylizacje. Będzie Ci pięknie ![]() Lg-ago Może sweterek nie pasuje, ale inne równie fajne rzeczy będą idealne u Ciebie ![]() Linaewen Nie znoszę poczty polskiej... Oby sprawdzenie nu meru przesyłek coś wyjaśniło. anusia Naprawdę ekstremalnie... Na naszym kursie też mieliśmy temat wspólnej modlitwy, ale podeszli do tego inaczej - spotkanie skończyło się wcześniej, a my mieliśmy czas, żeby pojść do siebie/ w plener i się wspólnie pomodlić. iliy Gratuluję koszuli ![]() Ja nic nie nakładam. Modlę się,żeby było ciepło. Jak nie będzie, będę cierpieć z zimna z godnością W temacie narzutek - dwadzieścia kilka lat temu moja siostra brała ślub w grudniu, w dodatku w najzimniejszym kościele Krakowa. Miała futerko, ale zdjęła je w kościele i nie chciała założyć, nawet świadkowa na siłę je zakładała A wzory obrączek świetne, też tam pewnie zaglądniemy. krooliczek Pochwal się, jak dotrą ![]() mala_czarna Gratuluję załatwionych spraw - zwłaszcza oprawy muzycznej TŻ wreszcie zaakceptował projekt zaproszeń, są małe poprawki - wrzucę projekt wieczorem
|
|
#1217 |
|
Zadomowienie
|
Kolczyki kliknięte
![]() Padło na :
|
#1218 |
|
Raczkowanie
|
iliy - my mamy od Wenca, ja ich na prawdę polecam
paula - pochwalę , różnica pewnie będzie drastyczna, bo moje rzęsy to takie ledwie widoczne kikuty - gdyby nie make up, to miałam oczy prosiaka ![]() cornflower_girl - nie mogę się doczekać tego wspólnego gniazdka, chociaż mam ogromny stres przed tym ![]() ysia - super wybór
|
#1219 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1220 |
|
Wtajemniczenie
|
Le_lena
koniecznie się chwal ! Ja tez zastanawiam się nad zrobieniem jak będę miała więcej kasy !
|
#1221 |
|
Raczkowanie
|
cornflower_girl dziękuję
![]() Ooo to fajnie bo nad tym jubilerem właśnie się zastanawiamy i nic się nie martw na pewno będzie super w Waszym wspólnym gniazdku ojjj zazdroszczę bo ja z moim TŻ dopiero po ślubie zamieszkamy razem ysia kolczyki super, najlepszy wybór
|
#1222 |
|
Wtajemniczenie
|
iliy i Le_Lena
![]() widzę, że jesteście z Krk macie może zrobiona już Poradnię? Możecie mi jakąś polecić ? najlepiej bezpłatną :P
|
#1223 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Robusta Może nie do mnie pytanie - poradnia u Dominikanów. Możesz się tam zapisać internetowo, co prawda długie terminy - za to pani naprawdę przesympatyczna
|
#1225 |
|
BAN stały
|
Hej dziewczyny!
Wywołana do tablicy wklejam linka: http://allegro.pl/falke-lunelle-ponc...972540579.html Rozmawiałyście o nakryciach, ja nie będę miała, mam nadzieję, że ksiądz mnie nie wyklnie, ale nic poniżej 4 stów nie pasuje do mojej sukni ![]() Ja już swoje tablice rej. mam, są takie: Lecę dokładniej nadrobić posty, bo wcześniej na tel. nie widziałam zdj.
|
|
|
|
#1226 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I tak jak radzą dziewczyny - spróbowałabym zmierzyć gdzies jak najbardziej podobną Cytat:
![]() Lin jak wysyłaliście poleconymi to możecie na stronie poczty sprawdzić po numerze co się dzieje z przesyłką. anusia4u masakra!!!! Cytat:
Moje kolczyki szły z Tajlandii czy innego Hong Kongu i doszły ![]() Mała czarna - Ale super! to prawie już! Gratuluję wszystkich zakupów i załatwionych rzeczy! Uciekam bo dziś mam imieniny mamy i trzeba trochę posiedziec
|
|
#1227 |
|
Zadomowienie
|
A ja się chciałam pochwalić, że :
- spisaliśmy protokół / nie wiem czy się już chwaliłam/ - zamówiłam jednak kamerzystę tj. filmowanie wesela lustrzankami cyfrowymi. I tu bardzo Wam dziękuję za wszelkie opinie dotyczące wklejonego przeze mnie linka i w ogóle na temat kamer i cen za usługę cena jest wysoka ale naprawdę później żałowałabym, że nie miałam kamery i nie ma uwiecznionych niektórych momentów, a że do ślubu 2 miesiące, to też trudno przebierać w ofertach ![]() Widziałam, że toczyła się dyskusja o wybielaniu zębów: ja mam zamiar wybielić sobie żeby nakładkowo u dentysty, nie wiem jednak jaka będzie jego opinia (mam raczej słabe zęby), mam nadzieję że to nie jest jakimś przeciwskazaniem i zęby nie będa jeszcze bardziej podatne na próchnicę (elmex żel to u mnie stały gość i lakowanie non stop). Kupiłam sobie też złote buty Gino Rossi (Opium chyba takie ma?? ), to już moje 3 buty do ślubu. Jeszcze chyba skuszę się na taneczne. Czy one są rzeczywiście takie wygodne??, nawet wysoki obcas (np. 8 -9 cm??). |
|
|
|
#1228 |
|
Raczkowanie
|
Robusta- te rzęsika to moje marzenie, a że teraz przed ślubem jest pretekst do nadprogramowego wydatku to się nie będę już dłużej zastanawiać
wstawię zdjęcie po i trzasnę przed iliy - u tgo jubilera jest z tego co wiem bezpłatny serwis obrączek - jesli były u niego zakupione. Cieszę się, bo muszę swoją powiekszyć ze względu na puchnące paluchy a do tego wykonali jakoś szybko TŻ przyjeżdża w piątek i przez około tydzień będziemy u moich rodziców, a w tym czasie planujemy wynająć jakieś mieszkanko - po ślubie planujemy kupić swoje - a ja się stresuję czy podobałam jako "gospodyni" Robusta - mętlik wprowadziłam TŻ jest z KRK, a ja mazowieckie - poradnię robiliśmy u mnie maaasakra!
|
#1229 |
|
Wtajemniczenie
|
La_lena Ehh no to trudno ...
ja wczoraj dzowniłam na salwator i pytałam ile kosztuje poradnia, czy jest jakaś opłata i wiecie co mi powiedzili w kancelarii ? Nie mamy takich informacji, powiedzieli tylko kiedy otwarta i to takim chamskim tonem jak zapytałam czy jest odpłatna czy nie :/ a ja pytałam poprostu z ciekawości, bo przyznam szczerze że wymagania wymaganiami do ślubu Kościelnego, jednak za wszystko liczą sobie łądne pieniądze ileż mozna...
|
#1230 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też jesteśmy właśnie na etapie załatwiania poradni. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

Hihi, weź mnie nie stresuj, też powinnam zabrać się za pisanie.. 

Mama marudziła, że wybrałam tablice z niepolskim napisem
A mi się podoba 
za ustalenie godziny
pierwszy raz słyszę o takich "praktykach"
to była jakaś sieciówka więc jak będę na zakupach w najbliższym czasie i znajdę to dam znać
Szukam coś w tym stylu.

ojjj zazdroszczę
z góry będę wdzięczna za odpowiedź