Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014 cz.26 - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-25, 12:59   #1201
Le_lena
Raczkowanie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Znalazłam jeszcze dwa sklepy w mojej okolicy z biusztonoszami, obydwa się specjalizują w brafittingu - trzymajcie kciuki żebym coś znalazła - bo oszaleję myślałam już że odwiedziłam wszystkie w promieniu 30 km a jednak są kolejne

P.S. w sobotę jadę na próbne rzęsy 1:1 żeby zobaczyć jak będę wyglądać i jak mi się będzie je nosiło a w niedzielę na targi ślubne

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-03-25, 12:59   #1202
hihihi
Zakorzenienie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
kochane, nie bywam często bo nie mam czasu a dużo się u mnie dzieję bo ślub za 1 miesiąc i 1 dzień !!!

w Związku z tym byłam ostatnio na degustacji menu i już je ostatecznie wybraliśmy
miałam ten próbny make up to wrzucę do klubu wyszedł całkiem ładnie

załatwiłam organistę i oprawę muzyczną na skrzypach nie mogę się doczekać Ave Maria Schuberta

moja mam kupiła już kreacje, moja siostra-świadkowa też

a do tego w ten weekend mamy wieczory panieński i kawalerski

dużo się dzieję!!! Czuję że to już!

ściskam
aaaa super! już blisko! mega zazdroszczę
Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
bardzo wam dziękuję dziewczyny Hihi, weź mnie nie stresuj, też powinnam zabrać się za pisanie..
łączę się w bólu
mnie promotor popędza
Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość

Pochwalę się spinką do włosów jaką zamówiłam i serwetkami, których zachciało się mamie na poprawiny, które odbędą się w domu
Oraz kokardkami na klamki i tablicami Mama marudziła, że wybrałam tablice z niepolskim napisem A mi się podoba
super zakupy a tablice świetne

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 13:04   #1203
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
ja nic nie zakładam na suknię żadnego bolerka, szalu, swetra, żakietu
gratuluje koszuli i za ustalenie godziny
Nie dziękuję za kciuki żeby nie zapeszyć

Sunrise28, też tak słyszałam że co poniektórzy proboszcze wręcz tego wymagają aby były zakryte ramiona, ale w moim przypadku nie mam kościoła więc może dlatego nie chcę nic zakładać na sukienkę
madziara889 mam nadzieję że w połowie września i to jeszcze na zewnątrz i ja nie zamarznę

mala_czarna_21, Elrosa dzięki dziewczynki w takim razie zamawiam

paula600324 śliczne to wszystko
Stary 2014-03-25, 13:15   #1204
activelifestyle
Rozeznanie

Lg_ago - ja też chcę potrójny

ysia - fajną masz mamę Ja bym wzięła ten sweterek. Piękny jest

anusia4u - ja bym umarła na tych naukach pierwszy raz słyszę o takich "praktykach"

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Widziałam że któraś z Was szukała obrączek z połówek serduszka, znalazłam coś takiego
Ja szukałam dziękuję Ci bardzo Na pewno tam zajrzę i zobaczę jak wyglądają na żywo
Gratuluję zakupu koszuli ja gdzieś widziałam wrzosowy "śledzik" ale zabij mnie, bo nie pamiętam to była jakaś sieciówka więc jak będę na zakupach w najbliższym czasie i znajdę to dam znać

mala_czarna_21 - zazdroszczę, że to JUŻ prawie baw się dobrze na wieczorku

Sunrise28 - u mnie proboszcz proboszczem, ale babcia by nie przeżyła bez bolerka

paula600324 - gdzie zakupiłaś spinkę? Szukam coś w tym stylu.
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 13:22   #1205
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Sunrise28, też tak słyszałam że co poniektórzy proboszcze wręcz tego wymagają aby były zakryte ramiona, ale w moim przypadku nie mam kościoła więc może dlatego nie chcę nic zakładać na sukienkę
Aaa to wszystko jasne

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość

Sunrise28 - u mnie proboszcz proboszczem, ale babcia by nie przeżyła bez bolerka
Każdy ma swoje powody :P

Ja już żadnej babci nie mam, więc i nie będzie kto mi miał tak mówić
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 13:24   #1206
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anusia4u Pokaż wiadomość
hejjj kochane!
wczoraj byłam na jednym z kolejnych spotkań nauk przedmałżeńskich.. i muszę się tym z Wami podzielić, bo dla mnie to co kazali nam zrobić było dosłownie krępujące/żenujące..
zajęcia prowadziło małżeństwo, które ma pięcioro swoich dzieci i sześcioro adoptowanych.. opowiadali o miłości, małżeństwie i wychowywaniu dzieci na koniec jednak zachęcali nas do wspólnej modlitwy z narzeczonym i nagle zaproponowali żebyśmy spróbowali teraz przy nich, na zajęciach.. no okej, każdy myślał, że po prostu każdy wstanie i razem wszyscy będą powtarzać słowa modlitwy..
a tu zonk! oni kazali kobietkom klękać przed swoimi mężczyznami a mężczyźni mieli trzymać dłoń na naszej głowie i wtedy powtarzali słowa modlitwy które wymawiał mężczyzna prowadzący zajęcia.. no ludziee, masakra ;/
później to mężczyźni klękali przed swoimi przyszłymi małżonkami, kobietki trzymały ich za ramię i się modliły..
to było naprawdę jakieś krępujące.. ponad 15 par narzeczonych, każdy skrępowany, zawstydzony.. no masakra..
sorki, że tak się rozpisałam, ale musiałam się wygadać :P
masakra, jakby nam kazali coś takiego zrobić, to w życiu bym nie zrobiła. Tym bardziej mój Tż

ewaden ale fajnie z tymi miseczkami, że w salonie mieli No ja niestety będę musiała złożyć biustonosz w ofierze sukni I też coś wróżę podwójne pushupy, bom płaska jak deska
annic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 13:42   #1207
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:

Pochwalę się spinką do włosów jaką zamówiłam i serwetkami, których zachciało się mamie na poprawiny, które odbędą się w domu
Oraz kokardkami na klamki i tablicami Mama marudziła, że wybrałam tablice z niepolskim napisem A mi się podoba
fantastyczne zakupy tablice super! ile dałaś?

mała czarna - boze jak ja czekam na twój ślub i fotorelacje! szok po prostu ty wiesz czemu

historia z naukami - dla mnie jaka paranoja, w życiu bym tego nie zrobiła! nigdy!
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 13:49   #1208
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
Ja szukałam dziękuję Ci bardzo Na pewno tam zajrzę i zobaczę jak wyglądają na żywo
Gratuluję zakupu koszuli ja gdzieś widziałam wrzosowy "śledzik" ale zabij mnie, bo nie pamiętam to była jakaś sieciówka więc jak będę na zakupach w najbliższym czasie i znajdę to dam znać
Przyznam szczerze że obrączki z Węca są naprawdę ładne, byliśmy tam w zeszłym tygodniu i mają bardzo duży wybór dla porównania podjechaliśmy do Wenca na Długą i też były spoko (wogóle myśleliśmy że to to samo ale nie-chociaż nazwa podobna) Wpadł Nam jeszcze w oko (na razie na internecie) ten jubiler ->
http://siudek.com.pl/bizuteria-krakow/
jak Nam się uda podjedziemy w tym tygodniu zobaczyć na żywo jak się prezentują

Z góry dzięki za rozglądaniem się za "śledzikiem"

Sunrise28

Edytowane przez iliy
Czas edycji: 2014-03-25 o 13:50
iliy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 13:56   #1209
anusia4u
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
O ja cię.... Współczuję... Ci od tych nauk to naprawdę mają coś nie tak z głowami - oczywiście nie wszyscy...
Cytat:
o masakra ja nie wiem co z niektórymi ludźmi jest nie tak?
Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
anusia4u masakra, aż strach iść na takie nauki! Co to niby miało symbolizować?
Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
Nie wyobrażam sobie czegoś takiego i jestem pewna że TŻ by się na to nie zgodził. Razem to razem czyli razem klęczymy i się modlimy a nie jakieś dziwne "szopki"
Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
o matko.. masakra ;/ my wczoraj byliśmy u księdza, 1 spotkanie mamy 3mies przed ślubem na spisanie protokołu i przynieść mamy dokumenty (protokół 7str, ponoć to najdłużej ) potem 2 spotkanie na 1 nauki, trwa niecałą godzinę, ksiądz mówi o małżeństwie my siedzimy cicho. ost spotkanie 3 dni przed ślubem ze świadkami na omówienie uroczystości. konieeec
Cytat:
anusia4u - ja bym umarła na tych naukach pierwszy raz słyszę o takich "praktykach"
Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
historia z naukami - dla mnie jaka paranoja, w życiu bym tego nie zrobiła! nigdy!
no dla mnie to była masakra.. nie zrobiłam tego tak do końca jak oni chcieli.. nie klękałam tylko kucnęłam bokiem do TŻta, a TŻ tylko podniósł rękę, nie trzymając jej na mojej głowie.. każda para w sumie zrobiła to o co prosili.. ale nie było osoby, która się nie śmiała.. dziewczyny aż całe chodziły ze śmiechu.. a ta prowadząca zajęcia para chciała nas zachęcić do wspólnych modlitw, ale raczej zadziałali z odwrotnym skutkiem.. ;/ nikt nie wiedział jak się zachować, ja sama byłam w ogromnym szoku ;/ dlatego to "zadanie" wykonała każda para ;/
w ogóle ci prowadzący, szczególnie ta kobieta wydawała się jakaś nawiedzona.. ;/
jeżeli oni tak codziennie się "modlą" to ktoś powinien sprawdzić co się dzieje w tej rodzinie..
anusia4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 13:57   #1210
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
super zakupy a tablice świetne
Cytat:
paula600324 śliczne to wszystko
Dzięki

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość

P.S. w sobotę jadę na próbne rzęsy 1:1 żeby zobaczyć jak będę wyglądać i jak mi się będzie je nosiło a w niedzielę na targi ślubne
Pochwalisz się efektami przed i po?

Cytat:

paula600324 - gdzie zakupiłaś spinkę? Szukam coś w tym stylu.
Tutaj: http://allegro.pl/stroik-szpilka-do-...988647853.html

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
fantastyczne zakupy tablice super! ile dałaś?
Za tablice? 1,85 zł/szt
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 14:08   #1211
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:

Za tablice? 1,85 zł/szt
myślałam, ze to droższy interes
to będą nasze, jak Tż przekonam
myślę że do czarnego wozu będą super się prezentować
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 14:10   #1212
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość

Mysza93 – zazdroszczę tylu atrakcji , u nas zespół na pewno zapewnia efekty swietlne a my sami myślimy nad wytwornicą (wreszcie wiem jak to się nazywa ) dymu

dziewczyny co myślicie o tych kolczykach?
Kolczyki super, ale ja jestem sroką więc kocham wszystko co się błyszczy
Nasz zespół tak to nazywa

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Wstawiam moją bieliznę ślubną i poprawinową
obie z Esotiq
Super!

Cytat:
Dziewczyny mam problem z suknią..
Ta z załącznika

Cytat:
powiedzcie mi gdy mierzyłyście swoją suknie od razu poczułyscie że to ta jedyna?W sensie , to była miłość od pierwszego wejrzenia ? Nie wiem może ja za bardzo przesadzam?
Ja miałam wczesniej zupelnie inna wybrana, poszłam mierzyc jeszcze raz i znalazłam swoja. Ale mierzyłam jeszcze kilka. Wrocilam w koncu do mojej, nie zakochałam się w niej ale bardzo sie podobała i mi i Tżtowi wiec wziełam ją

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które baleriny kupić do ewentualnego przebrania (właściwe buty mam taneczne, ale coś na wszelki wypadek chcę mieć)[/IMG]
Ja bym wzięła 3

Cytat:
PS, rozmowa z moją mamą :

- Mamo, znalazłam taki puchaty sweterek i taki płaszczyk i teraz tak sobie myślę, że...
- BIERZ OBA!

Ona mnie trochę przeraża...
Twoja mama boska
A sweterek z załącznika piękny!

Cytat:
Napisane przez anusia4u Pokaż wiadomość
hejjj kochane!
wczoraj byłam na jednym z kolejnych spotkań nauk przedmałżeńskich.. i muszę się tym z Wami podzielić, bo dla mnie to co kazali nam zrobić było dosłownie krępujące/żenujące..
O masakra! Co za ludzie
Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
kochane, nie bywam często bo nie mam czasu a dużo się u mnie dzieję bo ślub za 1 miesiąc i 1 dzień !!!
Ale super! Zazdroszcze

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Ja nic nie zakładam
Rozmawiałam z Proboszczem i w moim kościele nie mają nic przeciwko odkrytym ramionom (piszę o tym bo słyszałam już historie, że proboszcz prosił aby mieć zakryte ramiona na czas mszy)
Ja chce miec taka tiulowa etolke, coś takiego klik klik2
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 14:29   #1213
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Ja chce miec taka tiulowa etolke, coś takiego klik klik2
Też dobry pomysł
I nawet przystępna cena
Do zastanowienia
Chociaż najbardziej podoba mi się jak nic nie mam narzucone, a jeszcze jak Ksiądz zezwolił
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 14:46   #1214
ewaden
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez annic Pokaż wiadomość
ewaden ale fajnie z tymi miseczkami, że w salonie mieli No ja niestety będę musiała złożyć biustonosz w ofierze sukni I też coś wróżę podwójne pushupy, bom płaska jak deska
Oby za tę ofiarę spłynęły na Ciebie wszelkie dostępne błogosławieństwa np. większy biust U mnie ofiary nie było, więc na taka łaskę nie mam co liczyć
ewaden jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 15:27   #1215
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

W weekend jedziemy zamówić obrączki

I czekam na dostawę zaproszeń dla rodziców, tablic rejestracyjnych i wody toaletowej do ślubu )

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 15:47   #1216
cornflower_girl
Zakorzenienie

Klaudyna Super, że Twoja mama ma kreację Jak tam z cenami?

monikadd Może macie takiego wymagającego instruktora? Tak czy tak trzymam kciuki, żeby układ wyszedł widowiskowo

ewaden To koniecznie przyda się Twoja relacja z takiego ślubu

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
BTW, jak Wy będziecie rzucać kieliszki za siebie to po wypiciu szampana czy wódki? Bo spotkałam się z tym i z tym, ale jakoś wedle tradycji to chyba wódka jest (w jednym kieliszku woda, w drugim wódka) i potem dopiero toast szampanem, nie?
Jaki to zwyczaj z wódką? Ja go nie znam... Na większości wesel, na jakich byłam, był szampan. Mam nadzieję, że u nas nie dadzą kielonka, bo po nim będę leżeć pod stołem

marlenqa Niedobrze... Ale jest jeszcze sporo czasu, więc uda się znaleźć kogoś na zastępstwo

Panna Izabela A kurs dla narzeczonych? Wiele z nich jest przygotowywanych pod prostą choreografię i na pewno koszty też będą mniejsze.

magheru U nas rzuca się za siebie.

Dotka Koronkowe bolerko mi średnio pasuje = kłóci mi się to z cyrkoniami.

ysia Co do kolczyków - pierwsze lub trzecie.

cude Mnie też przy klipsach bolą uszy, straszliwie. Jeśli można zapytać - masz przekłute uszy? Jeśli nie, to czy rozważasz? Kolczyki mniej "bolą" od klipsów...

rabbitka Co planujecie na sesji narzeczeńskiej ?

pysia Przyzwoite zdjęcia - a nie znalazłaś kogoś, kto robi zdjęcia, którymi się zachwycasz? Raczej wielu foto pójdzie na zniżkę z racji czwartku. Patrzyłaś może na welonik.pl ?

enzunio Pewnie, że się zmieścicie

springtime Smutne, to co piszesz. Rozumiem, że fundusze bardzo by Wam się przydały, tylko za jaką cenę? Tym bardziej, że nie liczą się z pracownikami, jest duża rotacja i bardzo krążyli wokół Twojego życia prywatnego. Trzymam kciuki, żeby pojawiła się lepsza oferta

Robusta Dramat... jak była w trasie, mogła dać znać, że oddzwoni później. Mam nadzieję, że szybko to załatwicie.

madzixx Piękna bielizna

missmalezji Wasze obrączki wyszły idealnie

Le_lena Same dobre wiadomości - super, że od teraz będziecie mieszkać razem

Kiss Cudna suknia. Koronka by pasowała, tylko usunęłabym to obramowanie z dołu (albo zmieniła na inne). A oglądałaś inne realizacje tej krawcowej? Jeśli są dobre i miałabym możliwość wyboru tkanin, to ja bym zaufała.
U mnie z sukienką nie było motyli w brzuchu, jakoś tak poczułam się w niej dobrze - tzn. nie przebrana. I tylko przy niej byłam w stanie sobie wyobrazić, że idę tak ubrana do ślubu. Za to kobietki z salonu się bardziej emocjonowały niż ja

hihihi Powodzenia

ysia Pasuje, bardzo podobają mi się takie stylizacje. Będzie Ci pięknie W wersji konserwatywnej biały płaszczyk też się nada

Lg-ago Może sweterek nie pasuje, ale inne równie fajne rzeczy będą idealne u Ciebie

Linaewen Nie znoszę poczty polskiej... Oby sprawdzenie nu meru przesyłek coś wyjaśniło.

anusia Naprawdę ekstremalnie... Na naszym kursie też mieliśmy temat wspólnej modlitwy, ale podeszli do tego inaczej - spotkanie skończyło się wcześniej, a my mieliśmy czas, żeby pojść do siebie/ w plener i się wspólnie pomodlić.

iliy Gratuluję koszuli

Ja nic nie nakładam. Modlę się,żeby było ciepło. Jak nie będzie, będę cierpieć z zimna z godnością W temacie narzutek - dwadzieścia kilka lat temu moja siostra brała ślub w grudniu, w dodatku w najzimniejszym kościele Krakowa.
Miała futerko, ale zdjęła je w kościele i nie chciała założyć, nawet świadkowa na siłę je zakładała

A wzory obrączek świetne, też tam pewnie zaglądniemy.

krooliczek Pochwal się, jak dotrą

mala_czarna Gratuluję załatwionych spraw - zwłaszcza oprawy muzycznej

TŻ wreszcie zaakceptował projekt zaproszeń, są małe poprawki - wrzucę projekt wieczorem

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 15:48   #1217
ysia
Zadomowienie

Kolczyki kliknięte
Padło na :

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 16:08   #1218
Le_lena
Raczkowanie

iliy - my mamy od Wenca, ja ich na prawdę polecam

paula - pochwalę , różnica pewnie będzie drastyczna, bo moje rzęsy to takie ledwie widoczne kikuty - gdyby nie make up, to miałam oczy prosiaka

cornflower_girl - nie mogę się doczekać tego wspólnego gniazdka, chociaż mam ogromny stres przed tym

ysia - super wybór
Stary 2014-03-25, 16:08   #1219
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Kolczyki kliknięte
Bardzo dobry wybór
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 16:11   #1220
Robusta
Wtajemniczenie

Le_lena
koniecznie się chwal ! Ja tez zastanawiam się nad zrobieniem jak będę miała więcej kasy !

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 16:23   #1221
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

cornflower_girl dziękuję

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość
iliy - my mamy od Wenca, ja ich na prawdę polecam
Ooo to fajnie bo nad tym jubilerem właśnie się zastanawiamy i nic się nie martw na pewno będzie super w Waszym wspólnym gniazdku ojjj zazdroszczę bo ja z moim TŻ dopiero po ślubie zamieszkamy razem

ysia kolczyki super, najlepszy wybór
Stary 2014-03-25, 16:27   #1222
Robusta
Wtajemniczenie

iliy i Le_Lena
widzę, że jesteście z Krk macie może zrobiona już Poradnię? Możecie mi jakąś polecić ? najlepiej bezpłatną :P

Stary 2014-03-25, 16:29   #1223
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
iliy i Le_Lena
widzę, że jesteście z Krk macie może zrobiona już Poradnię? Możecie mi jakąś polecić ? najlepiej bezpłatną :P
Chętnie bym coś poleciła ale nie mam kościelnego tylko cywilny
Stary 2014-03-25, 16:34   #1224
cornflower_girl
Zakorzenienie

Robusta Może nie do mnie pytanie - poradnia u Dominikanów. Możesz się tam zapisać internetowo, co prawda długie terminy - za to pani naprawdę przesympatyczna

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 16:34   #1225
enzunio
BAN stały

Hej dziewczyny!

Wywołana do tablicy wklejam linka: http://allegro.pl/falke-lunelle-ponc...972540579.html

Rozmawiałyście o nakryciach, ja nie będę miała, mam nadzieję, że ksiądz mnie nie wyklnie, ale nic poniżej 4 stów nie pasuje do mojej sukni

Ja już swoje tablice rej. mam, są takie:

Lecę dokładniej nadrobić posty, bo wcześniej na tel. nie widziałam zdj.
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 16:35   #1226
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Lemon_Drop właśnie nie mogę jej przymierzyc i dlatego boję się czy na pewno będzie mi pasować .
O kurcze to faktycznie niefajnie... Chyba umknęła mi ta pierwsza suknia którą wrzucałaś.. podałabyś link jeszcze raz?
I tak jak radzą dziewczyny - spróbowałabym zmierzyć gdzies jak najbardziej podobną

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ja ostatnio kupiłam Gattę, cieliste pończochy z cielistą jasną koronką, jaśniutka
Sprawdze, dzięki

Lin jak wysyłaliście poleconymi to możecie na stronie poczty sprawdzić po numerze co się dzieje z przesyłką.

anusia4u masakra!!!! Mam nadzieję że u nas nie będzie podobnych cyrków!

Cytat:
Aaaa właśnie nie pamiętam która z Was ale poleciła mi stronkę z etsy, chciałam zapytać czy jest "sprawdzona" i towar dochodzi bez żadnych problemów z góry będę wdzięczna za odpowiedź
Etsy to jak allegro, sa różni sprzedawcy więc i różnie może być Moje kolczyki szły z Tajlandii czy innego Hong Kongu i doszły

Mała czarna - Ale super! to prawie już!

Gratuluję wszystkich zakupów i załatwionych rzeczy!

Uciekam bo dziś mam imieniny mamy i trzeba trochę posiedziec
Stary 2014-03-25, 16:43   #1227
Liana
Zadomowienie

A ja się chciałam pochwalić, że :
- spisaliśmy protokół / nie wiem czy się już chwaliłam/
- zamówiłam jednak kamerzystę tj. filmowanie wesela lustrzankami cyfrowymi. I tu bardzo Wam dziękuję za wszelkie opinie dotyczące wklejonego przeze mnie linka i w ogóle na temat kamer i cen za usługę
cena jest wysoka ale naprawdę później żałowałabym, że nie miałam kamery i nie ma uwiecznionych niektórych momentów, a że do ślubu 2 miesiące, to też trudno przebierać w ofertach

Widziałam, że toczyła się dyskusja o wybielaniu zębów: ja mam zamiar wybielić sobie żeby nakładkowo u dentysty, nie wiem jednak jaka będzie jego opinia (mam raczej słabe zęby), mam nadzieję że to nie jest jakimś przeciwskazaniem i zęby nie będa jeszcze bardziej podatne na próchnicę (elmex żel to u mnie stały gość i lakowanie non stop).

Kupiłam sobie też złote buty Gino Rossi (Opium chyba takie ma?? ), to już moje 3 buty do ślubu. Jeszcze chyba skuszę się na taneczne. Czy one są rzeczywiście takie wygodne??, nawet wysoki obcas (np. 8 -9 cm??).
Liana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 16:49   #1228
Le_lena
Raczkowanie

Robusta- te rzęsika to moje marzenie, a że teraz przed ślubem jest pretekst do nadprogramowego wydatku to się nie będę już dłużej zastanawiać wstawię zdjęcie po i trzasnę przed a nie mogę się doczekać, będzie mi je robiła moja wizażystka ślubna

iliy - u tgo jubilera jest z tego co wiem bezpłatny serwis obrączek - jesli były u niego zakupione. Cieszę się, bo muszę swoją powiekszyć ze względu na puchnące paluchy a do tego wykonali jakoś szybko
TŻ przyjeżdża w piątek i przez około tydzień będziemy u moich rodziców, a w tym czasie planujemy wynająć jakieś mieszkanko - po ślubie planujemy kupić swoje - a ja się stresuję czy podobałam jako "gospodyni"

Robusta - mętlik wprowadziłam TŻ jest z KRK, a ja mazowieckie - poradnię robiliśmy u mnie maaasakra!
Stary 2014-03-25, 16:56   #1229
Robusta
Wtajemniczenie

La_lena Ehh no to trudno ...
ja wczoraj dzowniłam na salwator i pytałam ile kosztuje poradnia, czy jest jakaś opłata i wiecie co mi powiedzili w kancelarii ? Nie mamy takich informacji, powiedzieli tylko kiedy otwarta i to takim chamskim tonem jak zapytałam czy jest odpłatna czy nie :/ a ja pytałam poprostu z ciekawości, bo przyznam szczerze że wymagania wymaganiami do ślubu Kościelnego, jednak za wszystko liczą sobie łądne pieniądze ileż mozna...

Stary 2014-03-25, 17:18   #1230
anusia13138
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
La_lena Ehh no to trudno ...
ja wczoraj dzowniłam na salwator i pytałam ile kosztuje poradnia, czy jest jakaś opłata i wiecie co mi powiedzili w kancelarii ? Nie mamy takich informacji, powiedzieli tylko kiedy otwarta i to takim chamskim tonem jak zapytałam czy jest odpłatna czy nie :/ a ja pytałam poprostu z ciekawości, bo przyznam szczerze że wymagania wymaganiami do ślubu Kościelnego, jednak za wszystko liczą sobie łądne pieniądze ileż mozna...
Poradnia jest bezpłatna, płatne są tylko jakieś warsztaty komunikacji przedmałżeńskiej, które zastępują np. 2 spotkania w poradni.
Też jesteśmy właśnie na etapie załatwiania poradni.
anusia13138 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości