|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011 część X
trzeba trzeba, koniecznie
|
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję.
ale raczej nie będzie. Ale nie będę tu przynudzać ![]() zaraz do domciu!! |
|
|
|
#394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to cos konkretnego Ci dolega czy poprostu spadek formy?
|
|
#395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do spania... to jak pisałam, na bokach jest ucisk duży na żołądek i ból, niestety nie daje rady... na wznak staram się spać tak wyżej, wtedy podobno nie jest aż tak źle dla dziecka. Ja idę jakiś obiad sobie upichcić. Wkurzyłam się urzędowymi sprawami... chyba się tam przejadę, bo przez telefon dostałam termin na zmiane adresu w dokumentach na 7 maja
|
|
#396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z szwagrem zrobilismy spagheti ![]() ale sie objadlam ![]() i potem ![]() ale juz sie usprawiedliwiam ![]() poskakalam na skakance ponad 4tys razy ![]() ide dzis na piechote do babci 2km w jedna strone ! i zamierzam tak co dzień!
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-03-25 o 15:41 |
|
|
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia, u mnie dzis tez spaghetti
Tylko, że makaron pełnoziarnisty i z sosem nie bolognese, ale tym pomidorowo-tunczykowym. Ale też pycha wyszło!Fajnie, że się poruszałaś, na pewno wszystko spaliłaś, nie martw się ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Ewka, 4 TYSIĄCE??!?!?!?! Jak Ty to robisz????
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz od dawna chodzilo za mna spagetti tak na liczniku mialam 2 tys a ze skakalam jeden obrot skakanka a dwa podskoki wiec wzielam to razy 2 wczesniej szybko mi sie nudzilo skakanie ale jak wpadlam na pomysl aby sluchac muzyki przez sluchawki to szybko leci i skakanie naprawde "wyrabia" kondycje bo wczesniej poskakalam tys i mialam dosc! musze sie pochwalic sory ze tak sie chwale ale jestes z siebie taka dumna ![]() poszlam do babci na piechote 2 km w jedna a wrocilam okrezna droga wiec pewnie +4km i pod koniec wiekszosc bieglam ![]() sama bylam w szoku ze mam taka kondyche ![]() moze sie uda chociaz ze 3 razy w tyg tak to by bylo super ![]() sory sie rozpisalam
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-03-25 o 18:26 |
|
|
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia, my też zawsze z makaronem pełnoziarnistym, dla nas w smaku bez róznicy
![]() chwal się chwal, bardzo ładnie jestem z Ciebie dumna ![]() mam wrażnie, że jeszcze przytyłam, a ćwiczę ![]() nic, biorę się za ćwiczenia |
|
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez duzo jem dlatego nie ma mowy o diecie A jak zjem kanapke z powidlem to wiem ze zyje ![]() ![]() Cwicz cwicz
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia, jesteś wielka! (ale nie gruba, tylko wspaniała
). I chwal się, chwal, bo jest czym!Passion... tata milutki, jakbym mojego TŻa słyszała ![]() Ja dziś się przeszłam do ratusza a wracając weszłam do drogeri i trochę kosmetykow dla siebie i wróbla zakupiłam. Teraz trochę ciuszków poprasowałam... jakoś dzień minął. Jutro mam położna, na 8:30 rano
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no taki dowciapny jest, ale mąz mówi, że naprawdę mi brzuch spuchł ![]() położna,. po co
|
|
|
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widzisz a tak sie martwilas ze nie bedziesz miec co robic ![]() 8.30 toz to rano! Moj tz o 6 rano mnie na sniadanie zapraszal Myslalam ze udusze
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
DELL, co sie u Ciebie dzieje?
|
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
Dell wiosna idzie napewno czujesz się lepiej, może masz zmęczenie materiału
Ewka to Monitka to chyba chociaż jedną rzecz można w Pl załatwić szybciej niż u Was Passion Maja Ci rośnie
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
MONITA a kiedy zobaczymy twoje aktualne zdjecie?
|
#407 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
Ewa 4000 to sporo i gratuluję ![]() Ja wymęczona jestem. Aleks coś wieczorami nie chce spać. Byłam dziś na wywiadówce u P z Alexem. Ładnie przespał zebranie a ja miałam nawet czas i spoój na rozmowy z wybranymi nauczycielami. Muszę pochwalić się że P jako jedyny z kl zaliczył egzamin 6to klasisty z ang na 100% co się teraz porobiłoMonita tak z ciekawości, patrzyłaś/rozważałaś kupno muszli laktacyjnych i fasolki?? Pytanie kierowane do dzieciatych ale nie koniecznie. Używałyście/ używacie nosidełek tych na szelkach? Polecacie jakieś konkretne?? |
|
|
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Qsloncu ja Cie i tak podziwiam ze dajesz rade! Lal 100 % no ale masz zdolne dziecko ![]() A nauczycielowi sie nalezalo dobrze zrobilas Kto to widzial po przezwisku mowic Ale daje przyklad! Monicie chyba mama ma przywiez fasolke jak dobrze pamietam
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka, nooo to pięknie!
widać formę masz i dobry czas dla Ciebie extra!!! ![]() Monitka, a położna to na co?? ![]() Qsloncu, miałam takie nosidełko na szelkach pożyczony od przyjaciółki. Aczkolwiek mój synek nie lubił tego co do moich wyników, to zobaczymy w czwartek....
|
|
|
|
#410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#411 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ale są inne sposoby nacieszenia się wnukiem niż go nosić pół dnia na rękach i jednak moim zdaniem jakieś granice muszą byća nie ja wracam do domu a dziecko na blacie w kuchni urzęduje to nie jest miejsce do zabawy i potem ja która spędzam z Jaśkiem większość czasu mam kłopot i wysłuchuję płaczów/tupania nogami bo coś babcia pozwoliła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do nosideł ja nie używałam ale na wątku u nas np tula polecają i z womara chyba ale te ergonomiczne eco czy jakoś tak poniedziałek miałam kiepski a wczoraj dramat Jasiek mi przepłakał cały dzień, calutki płakał nawet jak wrócił P a ja chciałam pójść do wc nie wiem czy nie dołożyła do tego ta ostatnia czwórka co się przebiła właśnie.... w każdym bądź razie siedziałam i wyłam wczoraj razem z nim bo już nie miałam sił.... |
|||||
|
|
|
#412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dziadkowie Piotrusia uważają że to jest najlepsza zabawa dla półtoraroczniaka który z rąk się wyrywa i na siłe go noszą ja się już nie odzywam bo jesteśmy tam rzadko wiec go nie skrzywią
|
|
|
|
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sadzam małego w kuchni na blacie siedzi wtedy i patrzy co ja robię. Smakuje mi potraw, przesypuje sobie cukier z jednej miseczki do drugiej itp. Zawsze to jakieś urozmaicenie też dla niego noo i widzi co się robi ojjeeejjj, czwórki to pewnie go mocno bolało bidulek . Teraz już lepiej?
Edytowane przez DELL Czas edycji: 2014-03-26 o 09:21 |
|
|
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
mi Piotruś raz zleciał z blatu :/ dobrze że złapałam go za koszulkę to nie rąbnął bardzo...
koleżanka mi poleciała taką rozrywkę, bo jej synek siedzi i przekłada sobie cebula z miski do miski... ale mój Piotruś tylko siadł i od razu rzucił coś na podłogę po czym chciał sobie to podnieść :/ teraz przystawiam krzesło do blatu i razem urzędujemy ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Dziewczyny jak sprawdza się wam ten OILLAN? widziałyście gdzieś to? bo w rossmenie nie widziałam... Edytowane przez I_K Czas edycji: 2014-03-26 o 09:30 |
|
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
I_K, w rosmannie jest oliatum. My stosowaliśmy, i był b. dobry.
Mój Maly grzecznie zawsze sobie siedzi na blacie, nic mi nie zrzuca, ani nie rozwala. Lubi to |
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
Dell właśnie wczoraj kupiłam oilatum, też używaliśmy... chciałam jakiejś zmiany bo Piotruś ma atopowe zapalenie skóry... chciałam przed latem jakoś wzmicnić tą skórkę bo już wiem że bedzie masakra
w niedziele nam się trzoszkę spocił na pleckach i już całe plecki w krostkach ![]() Niestety mój Piotruś nigdy nigdzie nie usiedział :/ siedzi tylko jak daje mu wodę do zabawy... wszystko inne robi 'bam bam!' o ziemie... wystarczy że tylko usłyszy, że otwieram balkon już z czymś leci! ciuchy, szczotki, narzędzia i wszytko z balkonu leci |
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
I_K, ojjjejjj atopowe zapalenie skóry
moja chrześniaczka ma... teraz już ma 15 lat, ale to co było na początku to masakra współczuję.a ten ollian to może w aptece dostaniesz? ojjj, to rzeczywiście Twój Maly to niezły agent pamietam jak nasz lubił tylko wyrzucać z wanienki zabawki jak go kąpaliśmy. Cieszył się na maksa, jak sie po to schylaliśmy i wrzucaliśmy spowrotem do wanienki. Ale pare razy mu nie wrzuciliśmy spowrotem, tłumacząć że nie można, i zakumal łazienka cała pływała a przy okazji i my byliśmy mokrzy
|
|
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
I_K, powiedzmy że tak, że wyrosła z tego. Ale nie do końca.... jak tylko zje np. chipsy albo wypije cole, to od razu ma zaczerwienienia nad górą powieką, i w zgięciach rąk. ale nie są już zaognione, nie ropieją.
ale nie jest już tak tragicznie jak było kiedyś. Pamietam jak gdzieś wyjeżdzali, to szukali ofert z dala od mórz... bo kąpiel w słonej wodzie to była masakra. A dziecku ciężko wytłumaczyć, że nie można. do tego kupowali tylko niemieckie słodycze...bo w nich czegoś tam czegoś jest mniej. Noo i kupowali kosmetyki bez lanoliny. No i zero cytusów. Tyle pamiętam. acha, leczyli ją homeopatycznie. Z tego co kojarzę, to tylko jak było naprawde źle to miała maść sterydową. Edytowane przez DELL Czas edycji: 2014-03-26 o 10:27 |
|
|
|
#420 | |||
|
Zakorzenienie
|
DELL, trzymam kciuki za badania
![]() Ewka, szalona chwal się i motywuj nas ![]() Cytat:
Cytat:
biedny Jaś i ty Ta'i Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.

Tylko, że makaron pełnoziarnisty i z sosem nie bolognese, ale tym pomidorowo-tunczykowym. Ale też pycha wyszło!

to nie jest miejsce do zabawy i potem ja która spędzam z Jaśkiem większość czasu mam kłopot i wysłuchuję płaczów/tupania nogami bo coś babcia pozwoliła 
ale dziadkowie Piotrusia uważają że to jest najlepsza zabawa dla półtoraroczniaka
to pewnie go mocno bolało