Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014 cz.26 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-25, 21:21   #1261
mikonada
Zakorzenienie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny, nadrobiłam Was bardzo pobieżnie, ale miałam szalony dzień, niestety negatywnie
Za to pan grafik z Amelii już się do mnie odezwał i umawiamy projekt zaproszeń! Przyznaję, że się wzruszyłam, jak zobaczyłam moje i TŻta nazwisko obok siebie na projekcie
Tez probowalam z amelii zamówić... skrupulatnie powybieralam wszystkie napisy itp. 1 dzien mailowania z grafikiem bo poprawial czcionke i błędy- i tyle go "widziałam". Zasypalam go pozniej mailami o chec potwierdzenia zamowienia- cisza. Przeszlo miesiac nie bylo odpowiedzi (nadal nie ma). Zamowilam u siebie w mieszcie, Pani zaprojektowala przy nas, spokojni o to ze bedzie dokladnie takie jak chcemy widzialam probke- bossska

Pędzicie przeokrutnie a i ja malo czasu mam, choc dzis udalo sie kupic buty slubne
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 21:40   #1262
patricia_pati
Raczkowanie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Hihi, weź mnie nie stresuj, też powinnam zabrać się za pisanie..
a ile już macie pracy kochane?? ... bo ja jestem w czarnej d*** kiedy obrony???

razem od 14.07.2009
zaręczeni od 13.01.2012
ślub 2.08.2014r.
patricia_pati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 21:40   #1263
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość

dziewczyny myślicie ze jak będę nosić pierścionek z obrączką to jedno o drugie może się ocierać więc uszkodzi się jedno i drugie??
Moje znajome tak noszą i dalej wszystko wygląda ładnie. Ja też mam tak zamiar nosić. Jak coś się porysuje, to przełożę pierścionek na lewą rękę i tyle.

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość

kochane, nie bywam często bo nie mam czasu a dużo się u mnie dzieję bo ślub za 1 miesiąc i 1 dzień !!!

w Związku z tym byłam ostatnio na degustacji menu i już je ostatecznie wybraliśmy
miałam ten próbny make up to wrzucę do klubu wyszedł całkiem ładnie

a do tego w ten weekend mamy wieczory panieński i kawalerski

dużo się dzieję!!! Czuję że to już!

ściskam
Ja też tyle, ja też!
Dobrej zabawy na panieńskim!
Zaraz idę patrzeć na makijaż.

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
D
Ostatnio kupiłam takie:
http://www.nokaut.pl/ponczochy/poncz...d=68257&cid=39

Bardzo wygodne

Ale wcześniej kupiłam jeszcze takie : http://sklep.gatta.pl/product-pl-143...a-mat-w02.html Mniej wygodne

I teraz nie wiem które założyć do białej bielizny i białych butów
Ja mam bielizne ecru, a pończochy cieliste, jeszcze ich nie nosiłam. Spróbuję jak się trochę ociepli albo będę w nich po domu śmigać.
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 21:51   #1264
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
W zeszłym tygodniu zamówiłam mojej mamie inny model i właśnie obcas 6 cm, pani doradzała flare jednak... ALE!! Monia nasza ma dokładnie te same buty i właśnie 6 cm szpilkę :
właśnie wiem, że monia też je ma i jest z nich zadowolona, no cóż nie mogę się doczekać czwartkuuuuuu

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 21:56   #1265
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
rossifumi ta pierwsza jest absolutnie idealna! W ogóle bym się nie zastanawiała, ale to zależy w której Ty się lepiej czujesz. Dla mnie jest doskonała

a to wspólne zdjęcie to dacie rade tak szybko wywołać żeby dac w podziękowaniu gościom? Czy jak
no pewnie fotograf wywoła z rana w nd

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 21:57   #1266
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
moja karen wchodzi się od strony ulicy kościuszki - tak jakby od tyłu. Musisz wejść na dziedziniec i po lewej stronie są takie małe drzwi niczym nie oznaczone. Kobieta przychodzi zaraz po 17 więc nawet jak nie znajdziecie to zobaczycie gdzie idzie. Poradnia jest niepłatna - ale stoi koszyczek na "co łaska" załatwicie wszystko w ciągu niecałych 5 minut.

Edit na zdjęciu strzałka pokazuje w której częsciii należy szukać

wybieram sie tam 28 kwietnia :P
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 22:02   #1267
Le_lena
Raczkowanie

W temacie sal i listy gości - to jak któraś z Was ma za dużo osób to chętnie przygarnę nasza sala jest od 140 do 300 , a gości początkowo na liście było 101 podpisaliśmy umowę na 130 bo za nic nie chciałam z niej rezygnować uzbierało się 135 osób, ale wiem, że jednak kilka odpadnie - już chodzą takie słuchy Więc chętnie przejmę Waszych weselnych gości

A co do bucików - ja mam taneczne, ale kupione w salonie butów ślubnych - idealnie wygodne - obcas 6.7 cm dokładnie - jak je miałam na nogach to dzwoniłam do TŻta, czy nie będzie mu przeszkadzało jak będę wyższa, bo jesteśmy tego samego wzrostu - ale ogólnie on mnie lubi w szpilkach, więc z tymi jest luzik
Stary 2014-03-25, 22:04   #1268
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
wybieram sie tam 28 kwietnia :P
Wtedy już będę mężatką.

Zobaczcie sobie tę inspiracje.
Stary 2014-03-25, 22:05   #1269
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patricia_pati Pokaż wiadomość
Ja muszę oddać pracę do 30 kwietnia i jestem w trakcie badań - opracowuje je Mam nadzieję, że zdążę

Cytat:
Napisane przez mikonada Pokaż wiadomość
Pędzicie przeokrutnie a i ja malo czasu mam, choc dzis udalo sie kupic buty slubne
pochwalisz się jakie?
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 22:19   #1270
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
a kiedy wyslalas zgłoszenie? Ja dzisiaj i zastanawiam się za ile mogę się denerwować
Ja w niedzielę popołudniu i wczoraj o 23:50 mi przysłał projekt A powiadomiło Cię już biuro, jaki grafik Ci przypadł? Fabian czy jakiś inny?

Cytat:
Napisane przez mikonada Pokaż wiadomość
Tez probowalam z amelii zamówić... skrupulatnie powybieralam wszystkie napisy itp. 1 dzien mailowania z grafikiem bo poprawial czcionke i błędy- i tyle go "widziałam". Zasypalam go pozniej mailami o chec potwierdzenia zamowienia- cisza. Przeszlo miesiac nie bylo odpowiedzi (nadal nie ma). Zamowilam u siebie w mieszcie, Pani zaprojektowala przy nas, spokojni o to ze bedzie dokladnie takie jak chcemy widzialam probke- bossska
O ranyści, nie strasz! A dzwoniłaś do nich w tej sprawie, mailowałaś z biurem? Jak nazywał się ten grafik, który przygotowywał Ci projekt?
Wiedziałam, że z Amelią bywają różne historie, ale spotkałam się z tyloma negatywnymi, co i pozytywnymi... mam nadzieję, że mnie dopisze szczęście, bo na razie, tfu, tfu odpukać, wrażenia pozytywne - przynajmniej biuro błyskawicznie odpowiada.

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2014-03-25 o 22:21
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 22:27   #1271
lexie42
Zakorzenienie

Dziewczyny co powiecie o tych kolczykach
http://belleju.com/pl/bizuteria-slub...na-bs-ar4.html
Cały czas rozważam tą kryształową biżuterię
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 22:30   #1272
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
teoretycznie w czerwcu.. nie mam nic, ankiety ma mój doktorek w gabinecie i pacjentki wypełniają, a ja powinnam teorię pisać.. nie mam kiedy

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 22:44   #1273
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
no ja już mam wstęp, metody, opracowanie statystyczne, cel, teraz piszę dyskusję, ale mam dopiero 2 strony, jeszcze wnioski i streszczenie.
bliżej niż dalej u mnie, ale coraz słabiej idzie
u mnie obrona maj/czerwiec
mam nadzieję, że do świąt skończę

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 22:55   #1274
sweetsunday
Raczkowanie

Od paru dni nie mam siły na więcej niż tylko czytanie was. Milion rzeczy do ogarnięcia, TŻ zakłada działalność ( i oczywiście mnie potrzebuje ) i jeszcze zachciało nam się ogród przekopywać, dosadzać iglaczków, przesadzać roślinki w lepsze miejsca i oczywiście lilie nie mogę się doczekać kiedy zaczną kwitnąć Ale przez to teraz ledwo się ruszam Ze ślubnych rzeczy to w czwartek idę z mamą zamawiać kieckę byłam w tamtym tygodniu na wycieczce po salonach i musiałam się przespać z "wizją sukni" No i odebrałam zaproszenia są idealne Zdjęcia wrzucę jutro jak obfocę przy dziennym świetle
Poza tym męczy mnie (głównie mama mnie o to męczy ) niemożność znalezienia butów. Ubzdurałam sobie srebrne albo złote na niskim obcasie (max 6 cm) i nigdzie nie mogę takich znaleźć w cenie nie przyprawiającej o

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
szperam i szperam za srebrnymi czółenkami i albo nie ma rozmiaru albo obcas za wysoki - totalll załamka
mam to samo

Cytat:
Napisane przez ewaden Pokaż wiadomość
Jestem za tą z załącznika ale bez koronki na dole- bez niej wydaje się lekka, koronka zaś byłaby takim mocnym, uziemiającym zakończeniem
też tak myślę suknia urocza
ewaden czy kolor ivory to to samo co śmietankowa biel? bo kolor Twojej sukni to jest to w co celuję
Stary 2014-03-25, 23:21   #1275
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
Ja mam te: http://belleju.com/pl/bizuteria-slub...na-bs-ar4.html, co prawda nie kupowane tutaj, a pożyczane od siostry, ale identyczne Mam też bransoletkę w tym samym stylu http://belleju.com/pl/bizuteria-slub...na-bs-ar4.html Mnie się podobają, a przede wszystkim są wygodne. Nie obciążają uszu Bardzo ładnie na nich wyglądają

Edytowane przez activelifestyle
Czas edycji: 2014-03-25 o 23:34
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-25, 23:36   #1276
Robusta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
My płaciliśmy 30 zł, ale za materiały - kalendarzyk kontroli, jakieś broszury, nawet jest płyta CD, ale jeszcze (od września) jej nie odpaliłam Ogólnie poradnia jest darmowa, zawsze. Nie tylko jeśli chodzi o kurs przedmałżeński, ale jak masz jakiś problem w małżeństwie to zawsze możesz udać się tam po darmową pomoc
My za nauki zapłaciliśmy 70 zł, a teraz znajoma mówiła że poradnia tyle samo więc dlatego tak dopytuje bo dla mnie to lekka przesada...
mojakaren
z tego co wiem poradnia na salwatorze czynna jest w pn od 17, koleżanka w pracy mówiła mi że jej kuzynka w ubiegłym roku tam byłą i płaciła 60 zł chyba, ale mnie w kancelarii nikt nic nie powiedział, tylko się oburzył jak zapytałam więc szykuję się z moim S. że jest bezpłatna :P

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html

Edytowane przez Robusta
Czas edycji: 2014-03-25 o 23:45
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 00:22   #1277
karolinuuusia
Zakorzenienie

My dziś też zamawialiśmy zaproszenia złożyliśmy projekt i odesłali nam gotowy, nanieśliśmy poprawki, popatrzymy do jutra i wysyłamy, więc nawet jeszcze w tym tygodniu będą się robić

czas realizacji od chwili zaakceptowania przeze mnie projektu to 14-17 dni roboczych

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 06:01   #1278
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Ja mam te: http://belleju.com/pl/bizuteria-slub...na-bs-ar4.html, co prawda nie kupowane tutaj, a pożyczane od siostry, ale identyczne Mam też bransoletkę w tym samym stylu http://belleju.com/pl/bizuteria-slub...na-bs-ar4.html Mnie się podobają, a przede wszystkim są wygodne. Nie obciążają uszu Bardzo ładnie na nich wyglądają
śliczne te kolczyki aż sobie je zapisze
Stary 2014-03-26, 06:52   #1279
enzunio
BAN stały

Cytat:
Mnie się podobają (na modelce)

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
teoretycznie w czerwcu.. nie mam nic, ankiety ma mój doktorek w gabinecie i pacjentki wypełniają, a ja powinnam teorię pisać.. nie mam kiedy
Pocieszę Cię, że mój Tż ma... 3 zdania.

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Też ladne, nie wiem czemu oni takie kretyńskie zdjęcia na tych wieszaczkach wstawiają, już chciałam Ci pisać, że ogromne, ale zobaczyłam na modelce i bardzo mi się podobają

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
My dziś też zamawialiśmy zaproszenia złożyliśmy projekt i odesłali nam gotowy, nanieśliśmy poprawki, popatrzymy do jutra i wysyłamy, więc nawet jeszcze w tym tygodniu będą się robić

czas realizacji od chwili zaakceptowania przeze mnie projektu to 14-17 dni roboczych
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 07:07   #1280
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Nie w moim stylu. Ale skoro Tobie się podobają to je bierz!

Dziewczyny z 26 kwietnia:
DZISIAJ TYLKO MIESIĄC DO ŚLUBU!!!
Stary 2014-03-26, 07:52   #1281
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Ja w niedzielę popołudniu i wczoraj o 23:50 mi przysłał projekt A powiadomiło Cię już biuro, jaki grafik Ci przypadł? Fabian czy jakiś inny?

O ranyści, nie strasz! A dzwoniłaś do nich w tej sprawie, mailowałaś z biurem? Jak nazywał się ten grafik, który przygotowywał Ci projekt?
Wiedziałam, że z Amelią bywają różne historie, ale spotkałam się z tyloma negatywnymi, co i pozytywnymi... mam nadzieję, że mnie dopisze szczęście, bo na razie, tfu, tfu odpukać, wrażenia pozytywne - przynajmniej biuro błyskawicznie odpowiada.
Nam przypadł Dawid, w internecie znalazłam tylko informacje, ze Paweł się ociąga to może nie bedze tak źle
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 08:34   #1282
myboyismine
Zakorzenienie

hejj

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Nie w moim stylu. Ale skoro Tobie się podobają to je bierz!

Dziewczyny z 26 kwietnia:
DZISIAJ TYLKO MIESIĄC DO ŚLUBU!!!

gratulacje zleci bardzo szybko

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Kolczyki kliknięte
Padło na :
bardzo ładne

Cytat:
Napisane przez Liana Pokaż wiadomość
A ja się chciałam pochwalić, że :
- spisaliśmy protokół / nie wiem czy się już chwaliłam/
- zamówiłam jednak kamerzystę tj. filmowanie wesela lustrzankami cyfrowymi. I tu bardzo Wam dziękuję za wszelkie opinie dotyczące wklejonego przeze mnie linka i w ogóle na temat kamer i cen za usługę
cena jest wysoka ale naprawdę później żałowałabym, że nie miałam kamery i nie ma uwiecznionych niektórych momentów, a że do ślubu 2 miesiące, to też trudno przebierać w ofertach

Widziałam, że toczyła się dyskusja o wybielaniu zębów: ja mam zamiar wybielić sobie żeby nakładkowo u dentysty, nie wiem jednak jaka będzie jego opinia (mam raczej słabe zęby), mam nadzieję że to nie jest jakimś przeciwskazaniem i zęby nie będa jeszcze bardziej podatne na próchnicę (elmex żel to u mnie stały gość i lakowanie non stop).

Kupiłam sobie też złote buty Gino Rossi (Opium chyba takie ma?? ), to już moje 3 buty do ślubu. Jeszcze chyba skuszę się na taneczne. Czy one są rzeczywiście takie wygodne??, nawet wysoki obcas (np. 8 -9 cm??).
które to?

Cytat:
Napisane przez anusia4u Pokaż wiadomość
hejjj kochane!
wczoraj byłam na jednym z kolejnych spotkań nauk przedmałżeńskich.. i muszę się tym z Wami podzielić, bo dla mnie to co kazali nam zrobić było dosłownie krępujące/żenujące..
zajęcia prowadziło małżeństwo, które ma pięcioro swoich dzieci i sześcioro adoptowanych.. opowiadali o miłości, małżeństwie i wychowywaniu dzieci na koniec jednak zachęcali nas do wspólnej modlitwy z narzeczonym i nagle zaproponowali żebyśmy spróbowali teraz przy nich, na zajęciach.. no okej, każdy myślał, że po prostu każdy wstanie i razem wszyscy będą powtarzać słowa modlitwy..
a tu zonk! oni kazali kobietkom klękać przed swoimi mężczyznami a mężczyźni mieli trzymać dłoń na naszej głowie i wtedy powtarzali słowa modlitwy które wymawiał mężczyzna prowadzący zajęcia.. no ludziee, masakra ;/
później to mężczyźni klękali przed swoimi przyszłymi małżonkami, kobietki trzymały ich za ramię i się modliły..
to było naprawdę jakieś krępujące.. ponad 15 par narzeczonych, każdy skrępowany, zawstydzony.. no masakra..
sorki, że tak się rozpisałam, ale musiałam się wygadać :P

jakaś masakra

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Pędzicie kobitki że nadrobiłam tylko "po łebkach" przepraszam

Widziałam że któraś z Was szukała obrączek z połówek serduszka, znalazłam coś takiego:
http://www.sklep.jubilerschubert.pl/product.95

http://www.sklepjubilerski.com/d/P60...proba-585-1950

ysia śliczny ten sweterek

Z tego co widzę to chyba każda z Was coś zakłada na sukienkę a ja chyba nic nie chcę póki co
ja też nic nie zakładam

a my w niedziele odebraliśmy obrączki, a wczoraj spisaliśmy protokół
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 08:40   #1283
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Wstawiam moją bieliznę ślubną i poprawinową
obie z Esotiq

majteczki od kompletu ślubnego bosko wyglądają po ciele tylko teraz nie wiem czy pończochy białe czy cieliste

upatrzyłam też gorset w Triumphie na noc poślubną ale poszukam jeszcze gdzieś indziej
Witaj w klubie! Będziemy miały taką sama bieliznę!

Cytat:
Piękny ten stanik ślubny Z push-upem ? Czy tylko usztywiniany ?

Teraz mam nowy problem : moja mama mnie terroryzuje, że koniecznie muszę mieć jakiś płaszczyk, kurtkę, sweter, bo przecież to kwiecień, może być -30, śnieg, deszcz, tsunami...
Myślicie że może być czerwone?
Kobiety, czy Ty wiesz co mi właśnie zrobiłaś! Te czerwone sweterki będa mnie po nocach przesladować!!
BOSKIE SĄ

Cytat:
Właśnie tego się obawiałam Chyba jednak postawię na coś białego jak w załączniku

PS, rozmowa z moją mamą :

- Mamo, znalazłam taki puchaty sweterek i taki płaszczyk i teraz tak sobie myślę, że...
- BIERZ OBA!

Ona mnie trochę przeraża...
Mama mistrz

Cytat:
Kolczyki kliknięte
Padło na :

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 08:42   #1284
enzunio
BAN stały

Czy do spisania protokołu potrzebuje dokumentów z usc? Zostały 2 miesiące a ja z tym w ciemnej ciasnej...

Wysłane z telefonu
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 08:48   #1285
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Czy do spisania protokołu potrzebuje dokumentów z usc? Zostały 2 miesiące a ja z tym w ciemnej ciasnej...

Wysłane z telefonu

nam ksiądz mówił, żeby do spisania przyjść juz z dokumentami z USC... w sumie też chcieliśmy odrazu wszystko załatwić, bo nie mamy czasu co chwilę jeździć i pojedynczo rzecy załatwiać i donosić
Stary 2014-03-26, 08:49   #1286
ysia
Zadomowienie

Cytat:
A co wy piszecie? Licencjat? Magistra?
Pocieszę was że pracę można napisać na dwa tygodnie przed terminem oddania prac i obronić Ja tak przynajmniej zrobiłam dwa razy

Dzisiaj mi się śniło że przyszliśmy do sali w urzędzie i było pusto. Wzięliśmy ślub, potem zaczęłam swoich gości spotykać na korytarzu i okazało się że była podana zła sala i wszyscy byli gdzie indziej. Ma ktoś numer do dobrego specjalisty?

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 08:50   #1287
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
H

Ja już swoje tablice rej. mam, są takie:

My mamy z imionami i naszym zdjęciem. Napisy są w kolorze przewodnim, czyli fioletowym.

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Ja mam z akces2, obcasik 6cm. Jeszcze w nich nie tańczyłam, narazie chodzę w nich po domku i są całkiem wygodne
Ja też mam butki z tej firmy i ubieram je, gdy ćwiczymy pierwszy taniec. Są bardzo wygodne.

Cytat:

Wysłane z telefonu
U na nie trzeba było mieć. Najpierw potrzebował zaświadczenia z parafii Tż, zaśw. o ukończeniu poradnictwa i nauk (u nas wystarczyły te ze szkoły średniej ) no i dowody osobiste. Byliśmy spisywać w ubiegłą sobotę (slub 21/06). W połowie maja mamy przyjść z dokumentami z USC i będziemy spisywać drugą część protokołu. Wtedy też Tż ma przynieść zaśw. ze swojej parafii o wygłoszeniu zapowiedzi.
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 08:52   #1288
myboyismine
Zakorzenienie

druga część protokołu??
Stary 2014-03-26, 08:56   #1289
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
druga część protokołu??
Tak, bo nie spisywał całego od razu, tylko część pierwszą tzn. dane personalne, daty przyjęcia sakramentów, dane rodziców, świadków itp. W drugiej części są te wszystkie dziwne pytania
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 09:00   #1290
myboyismine
Zakorzenienie

aha my odrazu na wszystkie odpowiedzieliśmy, zajęło godzinkę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości