![]() |
#4681 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4682 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A Ty pewnie źle zrobiłaś zdjęcia, skoro jedna strona jeszcze Ci wyszła większa ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4683 | |||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45752171]eeee o co chodzi?
![]() a wiesz co... bazgranie takie to nie pamiętam, natomiast pierwsze farby do malowania palcami dostała gdy miała 1,5 roku ![]() ![]() O, to do 1.5 roku już wcale nie tak daleko, fajne zabawy przed nami ![]() ![]() Magnesy też bym jej kupiła, ale jakieś takie duże, sporo zabawy by miała, tak sobie na lodówkę przykładać... Cytat:
![]() Jak byliśmy w tym samym ch ( po drodze z parku mamy) na kawie kiedyś to właśnie młode było w takim małym kąciku wydzielonym, odgrodzonym - też ją najbardziej interesowały kredki tam ![]() Dziś nie pomyśleliśmy bo zwyczajnie najbliżej było, celem spaceru był park więc jedzenie przy okazji tylko i padło na miejsce przypadkowe. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Moja dla odmiany - jak się poprosiło żeby dała rączkę to dawała, do dziś. Dziś chciała sama, biegała sobie ![]() ![]() Wiecie, w szoku byłam, że przeszła aż taki kawał, myślałam, że się zmęczy szybciej, ale nie. Jest zajawka. ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Silver: doczytałam.. co za @@#@#$#$%$%^ .... bądź z dzieckiem, czuwaj, zwalniaj właściwie z roboty pielęgniarki.. ale.. siedź sobie na krześlę.. nosz k.wa mać, słów brak! ![]() ![]() To samo z tym biednym noworodkiem.. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4684 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zdrówka ! ![]() Cytat:
![]() ![]() Nawijku ja decyduje tak samo.... Witam sie i żegnam bo idę spać ![]()
![]() |
#4685 | ||||
Zakorzenienie
|
Wracam po dłuższej przerwie....
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję II kreseczek Iffonce... (dobrze nick zapamietałam?) A teraz o tym, dlaczego nie było mnie ostatnio... Pomijając fakt, że skupiłam się na porządkach, spacerach itp.... W piątek dostałam @.... A w sobotę rano myślałam, że zejdę z tego świata... Miałam skurcze jak porodowe... Tż z pracy ściagnełam, bo chodziłam po ścianach, dosłownie... Paulinka za to miała frajde, bo dorwała się do jogurtu, który wcześniej jadła... zostało ponad pół... Wymazała się cała... meble, podłogi... No dosłownie wszystko... bo ja nie byłam w stanie się nią zająć.. TŻ kupił mi nospę i po 3 tabletkach i 1 ibupromie przeszło, choć przespałam pół dnia... W niedziele byliśmy u teściów.... długa historia, ale tak mnie wkurzyli, że głowa mała... Nie będę opisywała, żeby znowu nie wyszło, że ja prezentów pczekuję... Bo nie oczekuję.. JA po prostu chciałabym, aby Paulinka była na równi traktowana z drugim wnuczkiem.. Niestety nie jest.... A jak mi dziś Tż oznajmił, że w sobotę jesdzieny w maliny (mamy małą plantacje malin- hektar) to aż się coś we mnie zagotowało, bo P. będzie muusiała w tym czasie zosatć z t...... Oczywiście nie chodzi mi, że nie chcę w tych malinach robić.. Nie, nie... ja nie chcę zostawiać małej z taką babcią...Najgorsze jest w tym wszystkim to, że jak tż jest obok to wnuki są traktowani w miarę na równi, ale jak jestem sama z małą to juz nie, a wręcz przeciwnie.... i każda rozmowa z Tż na ten temat kończy się tym, że wg niego to ja jestem uprzedzona, to ja wymyślam i nie chcę, Pauliny do nich wozić...... Oj szkoda gadać..... Aczkolwiek potrzebuję się wyżalić a nie mam zbytnio komu... więc chyba zrobię to jutro i napiszę Wam o tym co działo się w niedzilę... Może jako postronne osoby spojrzycei na to obiektywnie.... Coś jeszcze chciałam napisać... AAAA już wiem.... Od 4miesięcy nie biorę tabletek...Zwykle używamy gumek, czasem przerywany... Okres aż dzwine w miarę regularnie, czyli mięczy 28 a 40.... Jak na mnie to bardzo często przy tak długim czasie bez tebletek... zwylke już w 2-3 miesiącu zatrzymywał się na ok 3-4 miesiące... no i zaczyna mnie to marwtić ![]() ![]() ![]() a teraz idę spać, bo o 5 pewnie pobudka... Tata idzie do pracy to i Paulinka wstaje... wolę nie myśleć co będzie po zmianie czasu ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4686 |
Zakorzenienie
|
O jaaaaaaaaa, Dżejkob, dopiero dotarlam do zdjecia.
Ale warto bylo!!! ![]() A teraz ide juz czytac, bo kazdego wieczora obiecuje sobie zabrac sie za to zaraz po zasnieciu Kuby, a wychodzi, ze poczytam 10min przed snem i padam kolo polnocy ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma łóżko jak dla dorosłych, także śpię z nią.... Ale doskonale wiem co znaczy spać na krześle, także z całego serca współczuję... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4688 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hje ![]()
![]() |
#4689 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
szklanko, ifwka brawo sa kroczki! nancy Kubus idzie jak burza! insolito a moze Ty? Zdrowka dla Piotrka! fewciu jak Blanka? Moze az tak zle tego nie znosi, skoro humor dopisuje? silver Jak Daria? Przespalas sie choc troche? black teraz juz bedzie coraz lepiej z jedzeniem! Oliwka chyba taka wagowo i wzrostowo przecietna, chociaz przy naszych 8,9 i 72, to bedzie na duza wygladac. Wczoraj byly jaja z zasypianiem, Yae usnela dopiero okolo polnocy, ale ale mamy pierwsza od 9 miesiecy przespana noc - obudzila sie o 8.15!! W nocy spala na mojej twarzy i klacie, ale sie w ogole nie wybudzala. Alez odpoczelam!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4690 | |||
Zakorzenienie
|
Witam się! DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA!! Mam, nadzieję że nie kojarzę się tylko z polewaniem, zdarzy mi się chyba tu też czasem czymś zabłysnąć, hmmm?
![]() HJE...szukajcie mieszkanka!! KONIECZNIE! BĘDZIE CIĘŻKO ALE DAcie RADĘ! Moze pomyśl nad tym aby dać ogłoszenie i poszukać jakiś rodziców którzy szukają kogoś do opieki...moglabys zajmować się Polą i jeszcze innym szkrabem, sama nad tym myślałam, ale niestety dyskwalifikuje nas jeden pokój. Chociaż dałam ogłoszenie..zobaczymy. A może znalazłby się ktos kto czasem zostawilby Ci pocieche...zawsze pare groszy!!! Pomysl nad tym...i nad wprowadzka KONIECZNIE! Cytat:
Cytat:
Wiem wiem....przepadlam wczoraj, ale przyjechała do mnie familia. Siostra zrobiła mo BLACK FOREST z mojewypieki.com ...mniammmmmmmm ![]() ![]() Gratki dla siostry! Cytat:
CALA...MOŻE chociaż kawki bys nam zaparzyla...za kare za nieobecnosc ![]() MARSI na co dziś mamy ochotę? ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Silver Kochana jak noc? Jak Daria? I czy udało Ci się odpocząć? ![]() Nawijko z tego co opowiadasz to układ mieszkania podobny do naszego. A powiedz łazienki oddzielnie? Co z garażem? Nie pamiętam czy macie samochód,ale warto miejsce kupić. Jak komórki/piwnice? I w jakim standardzie oddają? Nasza noc kiepska,Mała jeszcze śpi a ja nie mogę ![]() Zmartwilo mnie to,że pani x poprzedniej grupy ze żłobka powiedziała (wieloletnia pielęgniarka na oddziale hematologii) że Blanka jest bardzo blada. W świetle ostatnich wydarzeń znowu mam czarne myśli. Już nie smęcę. Dziewczyny polecicie mi jakieś kredki? Jakie zabawki teraz mogę kupować aby Mała ładnie się bawiła,rozwijala i była zainteresowana? Szaja? ![]() Lecę szykować się do pracy. Buziaki dla Was! Ps. Chciałabym podsumować moja jazdę automatem. Wystarczy jedno słowo. Nuda. Tak,jazda automatem jest wygodna ale nudna jak szlag. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4692 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Amelka zasnęła o 22... wstała o 5.. masakra... oczywiscie dziś już było milion pobudek z płaczem.......... poszłam się wykąpać i Amelka jakoś tak cicho była..przychodze, a tam cały kubuś wylany na wykładzine ;] (ja pije kubusia ;p ) .......... i chora jestem, ech;/
![]() |
#4693 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() u nas jedna pobudka z płaczem, mleka nie, wody i płacz. pobudka o 6 z jeszcze wiekszym płaczem. niech te zęby juz wyjdą ![]() fewciu cieszę się, że w nocy ta gorączka już nie była taka wysoka ![]() i podpinam się pod pytanie o kredki bo tez chcę kupić ![]()
#4694 | |
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
Blanka ma chyba taka urode. To samo twierdze odnosnie jazdy automatem Edytowane przez meneq Czas edycji: 2014-03-26 o 06:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4695 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znudził mi się po prostu ![]() Cytat:
![]() a co jak się pojawi drugie bobo? nie będzie za mało miejsca??? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() kochani zdrówka zdrówka zdrówka!!! was to jakiś pech prześladuje z tymi chorobami, szpitalami ![]() Cytat:
![]() zdrówka Deli!!! Pietraszko zasnął o 21 i wstał 6.40. Dwie pobudki o 23 i 2 potem spał bez przerwy. Cudna pogoda dzisiaj się zapowiada!!!!!!!!!!!!!!!! ! W końcu na spacerek pójdziemy ![]()
![]() |
#4696 |
Zakorzenienie
|
Aa i dziś Antonio prezent zrobił, usnął o 20.30...wstał o 6-BEZ POBUDEK!!
Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4697 |
Zakorzenienie
|
używacie jeszcze krzesełek do karmienia???
Bo żuczek już nie chce siedzieć w środku i jak tam go wsadzamy to nie je, zje tylko przy nas, na krześle albo na kanapie, albo na stojąco/bawiąco ![]()
#4698 |
Zakorzenienie
|
Hej. Widac mnie? Testuje ten darmowy internet.. Od wczoraj kombinowalam jak go uruchomic. Udalo sie tylko teraz mam nr zastrzezony i nie umiem odblokowac...
Wysłane z mojego Trooper_X40 przy użyciu Tapatalka
#4699 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uzywamy, ale nie podczas posilkow a podczas zabiegow pielegnacyjnych - obcinanie paznokci |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4701 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I przyłączam sie do pytania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Widać ![]() Silver, jak u Was? U nas noc nawet ok, jka już się położyłam przy Piotrku to budził się tylko raz ok 3, ale był baaardzo gorący więc podałam mu lek i się rozbudził, na szczęście po godzinie usnął i spaliśmy do 6.30 jak akurat Tż z pracy wrócił więc wziął go jeszcze na godzinkę, a ja pospałam ![]() ![]() Dziękuję za życzenia zdrowia dla Pietrrka ![]()
23.01.2013-PIOTRUŚ ![]() 21.04.2015-MICHAŚ ![]() Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka . Edytowane przez insolito Czas edycji: 2014-03-26 o 06:55 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4702 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45746547]na czerwono - robi Dorka ![]() Dorka prócz tego karmi mnie, karmi siostrę poproszona, wczoraj padłam, bo łaskotałam ją i w pewnym momencie przestałam, a ona rączki na brzuszek i na klatę i pokazuje, że jeszcze próbuje zapinać mi i sobie spinki na włosach i zakraplać tacie oczy kroplami [/QUOTE] Dzięki Szajka. Oliwka też mnie karmi, zawsze pierwszy gryz chrupka jest dla mnie, zakłada mi okulary, spinki do włosów próbuje przypiąć. Ściąga sobie sama skarpetki, czapkę. Próbuje skarpetki zakładać, raz nawet udało jej się bucika do połowy założyć. No i zawsze przy rozbieraiu ręce do góry, rączki w rękawki Cytat:
![]() No i super że ruszyło z jedzeniem, bo u mnie się cofnęło i nie wiem co robić ![]() Jestem pełna podziwu dla tego jak i ile mówi ![]() Cytat:
![]() ![]() Moja Oli jeszcze "piątkę" umie przybijać ![]() Cytat:
Super gratisy dostałaś ![]() Cytat:
Cytat:
![]() U mnie takie przestawianie nie przełożyło się na dłuższe spanie rano. Cytat:
Mam nadzieję że się przyzwyczaii do nowej grupy. A ona musiała być przeniesiona?? Nei mogła tam jeszcze troszkę zostać?? Cytat:
Cytat:
Super dzionek widze mieliście, i Amelka jak fajna. Co do bazgrania to Olwika już jakoś dwa tyg temu pomalowała sobie długopiesm całe nogi, a teraz widze że już fajnie trzyma ołówek/długopis i coś tam próbuje działać.
![]() |
#4703 |
Zakorzenienie
|
Silver jak noc?
![]() Insolito zdrówka dla Piotrusia ![]() dla Ciebie też Deli ![]() ![]() Fewciu, Misiael ja Dawidowi kupiłam kredki Colorino. Nie było innych tj. Bambino np, więc wzięłam te. Mają nawet oznaczenie 1+ Lady używamy ![]() Ja mam pytanie do dziewczyn, które mają pchacza szczeniaka z FP- do kiedy go zostawiacie? Dadolino wstał po 7. Poszedł spać coś około 20 i dwa razy jadł. Jak już się mierzymy i ważymy, to Daduś waży 11 kg i ma 81 cm |
![]() ![]() |
![]() |
#4704 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Ja tylko na chwilkę. Jestem w domu bo tż mnie zmienił rano o 7.00. U nas nocka średnia. Ten maluszek który z nami na sali leży płakał co chwilę w nocy i budził Darię. Ale najważniejsze jest to że Daria już nie wymiotowała.W nocy dostała jeszcze dwie kroplówki. Dziś pobrali jej mocz do badania ale coś mi się wydaje że źle wyjdzie ![]() Debrah , pytałaś kiedy mam wolne. Niestety dopiero w niedziele. Codziennie tż będzie z nią. Ja dziś pracuję od 11.30 do 19.30. Po pracy idę od razu do szpitala i znów będę w nocy tam z Darią. Tż pojedzie odpocząć i rano znów mnie zmieni. Z czwartku na piątek i z piątku na sobotę Tż będzie w nocy z Darią bo ja piątek i sobotę mam na rano do pracy. Ehhhhh. Dziękuję Wam za wszystkie dobre słowa!! ![]() ![]() ![]() A teraz idę spać żeby w pracy jakoś funkcjonować. edit. aha. jeszcze musimy jej pobrać kupkę do badania ale od wczoraj wogóle nie zrobiła :/
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-03-26 o 07:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4705 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A coś mi pozjadało cytatów. Silver dużo zdróweczka dla Darii, i dal Ciebie dużo siły i wytrwałosci, współczuję. Ale warunki masakryczne, za co my te podatki płacimy. U nas kolejna przespana nocka ![]() ![]() Dziewczyny jak się dziecko wywróci, mocno uderzy itp, skąd mam wiedzieć że poza guzem nic jej nie jest. Wczoraj Oliwk atak głową walnęła o ziemię bo nie zdązyłam jej złapać że myślałam że ja sama zemdleję. Czy takie walnięcie nic jej nie wim nie uszkodzi czy coś?? Ja wiem że dzieci będa się wyracać, obijać, guzy nabijać, ale nie wiem jak ja to przeżyję.
![]() |
#4706 |
Zakorzenienie
|
I brawa dla dzieciaczków za wagę i wzrost
![]() Daduś z kolei kocha moje opaski do włosów ![]() Karmi też, pomaga mi w ubieraniu tj rączkami manewruje, to samo przy rozbieraniu. Ostatnio ma fazę na zakładanie sobie naszych butów ![]() Przynosi mi pampersa jak poproszę, a jak ma bardzo nasikany lub zrobi 2, to sam mi przynosi i podaje chusteczki że trzeba zmienić ![]() Rano jak mówię że idziemy na śniadanko to leci pod kuchnię, jak wejdziemy to pierwsze co leci do radia i pokazuje że mam włączyć ![]() ![]() ![]() I trzy dni w ciągu dnia bez smoczka (wyłączając zasypianie w dzień i na noc) Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2014-03-26 o 07:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam lwa z fp i składa musię to oparcie i dziecko moze na nim jeździć odpychając się nogami.
![]() |
#4708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4709 |
Zakorzenienie
|
http://tablica.pl/m/oferta/tanio-pla...7-ID4RC2w.html
Szajka-o ten płaszcz chodzi i to ta kobieta odpisała jako Ty. Tak w ogóle Cześć laski ![]() Mały spał do 8 ale jeszcze leży u siebie a ja u siebie ![]() Nocka i ranek takie sobie. Później się poodnoszę. Trza wstawać.
#4710 |
Zakorzenienie
|
aha, wczoraj dostałam maila i 3go kwietnia podpisuję umowę o ten półmaraton
![]() ![]() ![]() ![]() dziękuję za odpowiedzi w sp krzesełek Meneq my paznokcie przy Scooby Doo obcinamy ![]() pamiętacie konstrukcję, którą dla koty wymyśliłam? ![]() ![]() ![]() ![]() Ale mamy dzisiaj humorek ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.