Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014 cz.26 - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-26, 11:40   #1351
madzixx88
Zakorzenienie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Hej
Witam sie z pracy

miesiac i tydzien i bede Zona

Umowilam sie na przymiarke na 8 kwietnia g.16

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 11:46   #1352
cashmere
Zakorzenienie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Witam!
Po kilkudniowej przerwie w końcu mam czas by nadrobić

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Ja kupiłam taki
Bardzo ładny komplet Mogę zapytać gdzie kupowałaś i za ile?

Cytat:
Napisane przez Godzia_13 Pokaż wiadomość
Hej Kobietki

Podczytuję Was od pewnego czasu, można się przyłączyć?
ślubujemy 31 maja 2014, w zasadzie większość spraw jest już dograna, z tych pilniejszych zostało nam skompletowanie stroju dla Tż
Witamy
Napisz coś więcej co macie załatwione a co jeszcze przed Wami

ysia gratuluję kolczyków!

Nasturcja ślicznie wyglądasz w sukni!

My dziś byliśmy w USC i załatwiliśmy dokumenty. Poszło bardzo sprawnie. Poczułam że to że niedługo będę żoną jest coraz bardziej realne!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 11:51   #1353
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam problem z suknią..naprawdę nie wiem juz co robić, w salonie spodobała mi się jedna ale jakoś serce nie zabiło mi szalenie gdy ją załozyłam , moge suknie zamówic u krawcowej tyle ze ona musiałaby wiedzieć juz teraz jak suknia ma wyglądac (żeby zamówić materiał itp itd) mimo tego ze szyła wielu PM i jest z tych "sprawdzonych" boje się że uszyje mi suknie a ja nie będe z niej zadowolona..nie wiem co robić powiedzcie mi co myslicie o tych 2 sukniach , jedna jest tu a drugą przesyłam w załączniku, a i co do drugiej myślicie ze delikatna koronka na samym dole (na całej długości w okół sukni ) pasowałaby? Prosze doradźcie!
ta z załącznika mi się bardziej podoba, taka jaka jest
Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
tą na stronce -pierwszą którą podałam meirzyłam w salonie , mamie i świadkowej bardzo się w niej podobałam , ja też nie miałam jakichś zastrzeżeń ale własnie nie czuję do końca zeby to była "ta" a co do tej z załącznika znalazłam ją w internecie i bardzo mi się spodobała , niestety nie mam możliwości zmierzenia jej - tą mogłaby mi uszyc krawcowa , jest w takim samym fasonie co ta którą mierzyłam w salonie (literka A ) wiec wydaje mi się że chyba wyglądałabym w niej dobrze..
znalazłam link do niej tu
powiedzcie mi gdy mierzyłyście swoją suknie od razu poczułyscie że to ta jedyna?W sensie , to była miłość od pierwszego wejrzenia ? Nie wiem może ja za bardzo przesadzam?

edit. znalazłam ją z bliska i wiecie..to chyba jednak ta
wybaczcie ze tak marudze chyba najwyższa pora już spać
jeszcze tylko jedno pytanie , dziewczyny z gorsetem w sukni, ni eboicie się że będzie się on Wam zsuwał podczas tańca? Za wszystkie odpowiedzi będę bardzo wdzięczna

uciekam spać , dobranoc
moja suknia ma wszyty taki pas na haftki, podszyty silikonem, nie czuć tego kompletnie, ale się trzyma, no mam nadzieję, że przy większej ilości ruchów, niż w salonie, nie będzie się obsuwał bo zwariuję i wybrudzę paluchami suknię pod pachami
Cytat:
Dziewczyny, które baleriny kupić do ewentualnego przebrania (właściwe buty mam taneczne, ale coś na wszelki wypadek chcę mieć)
ja sroka jestem, więc nieobiektywnie, pierwsze jak masz do nich linka jakiegoś to bym poprosiła
Cytat:
Napisane przez patricia_pati Pokaż wiadomość
a ile już macie pracy kochane?? ... bo ja jestem w czarnej d*** kiedy obrony???
w czarnej to jestem ja, bo mam tytuł
Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość
W temacie sal i listy gości - to jak któraś z Was ma za dużo osób to chętnie przygarnę nasza sala jest od 140 do 300 , a gości początkowo na liście było 101 podpisaliśmy umowę na 130 bo za nic nie chciałam z niej rezygnować uzbierało się 135 osób, ale wiem, że jednak kilka odpadnie - już chodzą takie słuchy Więc chętnie przejmę Waszych weselnych gości

A co do bucików - ja mam taneczne, ale kupione w salonie butów ślubnych - idealnie wygodne - obcas 6.7 cm dokładnie - jak je miałam na nogach to dzwoniłam do TŻta, czy nie będzie mu przeszkadzało jak będę wyższa, bo jesteśmy tego samego wzrostu - ale ogólnie on mnie lubi w szpilkach, więc z tymi jest luzik
ja tez chętnie wezmę bo póki co to 4 osoby mi odpadły, umowę mam na 75 osób, i za tyle płacę, jak będzie mniej, to i tak zapłacę za 75

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość

Okej, miałam przymiarkę w poniedziałek, a wczoraj byłam na makijażu. Za tydzień odbieram suknię! wrzucam foto z żakietem. Za jakiś czas usunę, żeby Tż nie dojrzał

http://s6.ifotos.pl/img/1006235jj_eraqqnw.JPG
http://s4.ifotos.pl/img/1006229jj_eraqqne.JPG
http://s6.ifotos.pl/img/CAM00651j_erawaqa.jpg
http://s4.ifotos.pl/img/CAM00652j_erawqpp.jpg
http://s6.ifotos.pl/img/CAM00650j_erawaqs.jpg
Super makijaż ale żakiet do sukni mi się nie podoba nie bardzo rozumiem, co się tak uparły co niektóre na marynarki
Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
Hej

przepraszam, że dopiero dziś ale wczoraj mi chyba przeglądarka świrowała i nie mogłam załączników dodać
wklejam tutaj żeby dziewczyny które nie są w klubie też mogły zobaczyć

Jak się ktoś zastanawia na sweterkiem z H&Mu do sukni to tu macie zestawienie do mojej kiecki. Mi nie przypadł kompletnie do gustu
o mamo fatalnie wygląda ten sweterek do sukni, w ogóle jakiś taki szkaradny wg mnie jest
sweterek owszem, ale np TAKI albo TAKI
Cytat:
Hej Kobietki

ślubujemy 31 maja 2014, w zasadzie większość spraw jest już dograna, z tych pilniejszych zostało nam skompletowanie stroju dla Tż
Witaj opowiadaj o Was
Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
W załączniku nasze zaproszenia Drukujemy już jutro
śliczne
Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
My dogadać menu jedziemy pod koniec kwietnia/na początku maja (ślub 31 maja), ale tortu nie bierzemy od sali bo kosztuje 50 zł/kg a w cukierni 35. A robią ci sami
Wysłane z telefonu
no nieźle ludzi w Karolka robią... jak u mnie na sali z kwiatami
Stary 2014-03-26, 11:53   #1354
Dotka90
Zakorzenienie

iliy, warto z butami pokombinować, jeśli są skórzane
Ja kupiłam sobie super balerinki skórzane ostatnio za 2 stówy, ale właśnie: 37 było takie AKURAT, więc jakby się rozbiły, to by kłapały, a 36 są dość ciasne. Ale wzięłam 36 i będę je rozbijać pianką do rozciągania obuuwia, a jak nie, to szewc pomoże

Active

Enzunio, u nas też jest napisane, że nasza sala jest bodajże do 120 osób, ale jak masz 120, to 90 jest na dolnej sali, a 30 w restauracji hotelowej na górze, pozdro
Niby menadżerka mówiła, że to się fajnie sprawdza, bo na górze sadzają ludzie młodych znajomych, którzy się dobrze w swoim gronie bawią i schodzą na dół tańczyć, no ale błagam, jakby mnie ktoś tak posadził, to bym zwątpiła

A od butów nie wiem, co chcesz, mnie się podobają, nawet bym powiedziala, że jedne z ładniejszych tanecznych, jakie tu widziałam

Mikonada, niestety problemy z Amelią są dość powszechne Oni mają skrajne opinie: albo świetne, bo wszystko szybko i dobrze, albo mega negatywne, bo się własnie nie odezwali, albo robili zaproszenia 4 m-ce
Obstawiam, że mają za dużo zamówień, a za mało pracowników, a szkoda, bo strasznie sobie tym szkodzą.

Le_lena, skoro masz za mało gości, to pozapraszaj np. dalszych znajomych, albo koleżanki ze szkolnych lat, to dobra okazja do odnowienia znajomości

Lexie
, mialam pisać, że kolczyki nie bardzo, bo jakieś takie dziwne, ale na modelce wyglądają super! Ja bym brała

Anusia,masakra z tymi naukami Ja jestem bardzo przeciwna takim cyrkom i pewnie bym im powiedziała, co o tym sądzę

Z biżu brałabym 4, bo nie lubię takich zestawów jak 1, 2 i 3 Co do szukania, zajrzyj jeszcze tu: http://mak-bizuteria.pl/ - tez mają takie zestawy różne.

Ysia pacz, kolczyki w tym stylu, co chciałaś (wiem, wiem, już zamówiłaś )

nasturcja, jak dla mnie w makijażu stanowczo za dużo brokatu zwłaszcza pozbyłabym się tego z wewnętrznych kącików oczu, nie wygląda najlepiej.
Rzęsy cudne, a oczy masz bardzo fajnie podkreślone

mala czarna, faktycznie tez sweterek kompletnie nie pasuje

Godzia, witaj
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 11:55   #1355
KaMilka4891
Zadomowienie

Któraś z dziewczyn pytała o ćwiczenia na ramiona i "bułki" TUTAJ dużo zestawów do samodzielnego wykonania
Stary 2014-03-26, 11:55   #1356
Lg_ago
Zadomowienie

cornflower zaproszenia są piękne ! Jak na nie patrzę, to widać że są takie Twoje Podoba mi się zarówno wzór kwiatów, jak i cału układ zaproszenia ! Są śliczne

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 12:08   #1357
karolinuuusia
Zakorzenienie

proszę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zaproszenie.jpg (91,2 KB, 81 załadowań)

Alicja

Edytowane przez karolinuuusia
Czas edycji: 2014-03-26 o 12:09
karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 12:09   #1358
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

lexie42 jak zobaczyłam te kolczyki na zdjęciu to myślałam że będą dość "duże" ale na modelce bardzo ładnie się prezentują,

sweetsunday jak tak dalej pójdzie to będziemy na bosaka a tak poważnie to może w końcu coś Nam wpadnie w oko
ps. ivory to to samo co śmietankowa biel

activelifestyle bardzo ładny ten zestaw

anusia4u zestaw nr 4

nasturcja1308 śliczny makijaż i jakie rzęsiska i suknia i żakiet

alucior hihihi cornflower_girl już tylko 4 miesiączki Wam zostały

mala_czarna_21 widzę że salon w Byszycach i ta sama suknia co ją mierzyłam (kolor ivory)??? Bardzo ładnie na Tobie wygląda, mnie nie pasowała tylko przedłużona góra ale sukienka jest naprawdę śliczna tylko NIE z tym sweterkiem

Godzia_13 witaj

madzixx88 zazdroszczę tego miesiąca
Stary 2014-03-26, 12:09   #1359
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
My dogadać menu jedziemy pod koniec kwietnia/na początku maja (ślub 31 maja), ale tortu nie bierzemy od sali bo kosztuje 50 zł/kg a w cukierni 35. A robią ci sami
U nas cena indywidualna i w restauracji jest ta sama.Ciasta mamy w cenie menu, jedynie tort płatny dodatkowo.
Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Bardzo ładny komplet Mogę zapytać gdzie kupowałaś i za ile?
Na all za ok 130 zł.

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość

ja sroka jestem, więc nieobiektywnie, pierwsze jak masz do nich linka jakiegoś to bym poprosiła
One były na all, ale widocznie aukcja się skończyła, bo nie mogę znaleźć
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 12:11   #1360
Godzia_13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość

Witaj
Opowiedz coś o Was, o zaręczynach i co macie załatwione.
Jestem z Dolnego Śląska, mój Tż z północy Wielkopolski. Obecnie mieszkamy razem w zachodniopomorskim
Nasze zaręczyny zostaną mi w pamięci na długo
w piękny majowy dzień wybraliśmy się z Tż na ryby (mój Tż jest zapalonym wędkarzem), pływaliśmy łódką po jeziorze, Tż oczywiście wiosłował, w pewnym momencie spytał się mnie czy mogę teraz ja trochę powiosłować, zaczął grzebać w plecaku, myślę głodny jest może kanapkę chce sobie zjeść...patrzę a on wyciąga z plecaka małe czerwone pudełeczko i pyta czy zostanę jego żoną oczywiście zgodziłam się
rodzinka się potem śmiała, że specjalnie oświadczył mi się w łódce na środku jeziora, żebym nie miała jak uciec

Jeśli chodzi o sprawy związane ze ślubem to mamy załatwione: salę, nauki, protokół, Dj, fotografa + kamerzystę, wódkę, cały strój PMki ( suknia się szyje, welon mam, buty (zielone ) też ( kolor przewodni u nas to właśnie zieleń i biel), w kwietniu: próbny makijaż i fryzurę, odbieramy też obrączki
Do załatwienia zostało: cały strój dla Tż (cały czas mi powtarza, że ma jeszcze czas ) zakup napojów, szampana, win, podziękowania dla rodziców, dogadanie auta, bukiet, umówienie się na paznokcie, ustalenie menu, zamówienie tortu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buciki ślubne.jpg (37,7 KB, 41 załadowań)
Stary 2014-03-26, 12:13   #1361
niulka_1985
Zadomowienie

KaMilka4891 Znalazłam w innym rozmiarze: http://allegro.pl/biale-balerinki-dz...081134367.html
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 12:14   #1362
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Kobietki

witaj

Cytat:

Czas na ogłoszenia parafialne

mala_czarna_21, ijaa, nasturcja1308, ysia - gratulacje z okazji miesiąca do Waszego wielkiego Dnia

missmalezji, alucior, hihihi, cude, Sunrise28 - zostało nam tylko 4 miesiące
dziękuję
już tak niedługo!!!
Gratuluję Wam 4 miesięcy! Teraz tak zleci, że nie wiadomo kiedy

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Po pierwsze - suknie mega
Po drugie - faktycznie jakoś tak wisi... a co ubierasz na ramiona zamiast tego sweterka?
jutro jadę z różnymi pomysłami, mam zwykły krótki sweterek z mango i narzutkę dzianinową, rozważam jeszcze takie mgiełkowe bolerko, jutro będę decydować

Cytat:
Któraś z dziewczyn pytała o ćwiczenia na ramiona i "bułki" TUTAJ dużo zestawów do samodzielnego wykonania
dzięki! Przyda się!

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 12:16   #1363
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
proszę
Mamy te same słowa Jana Pawła II

A okładka ?
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 12:19   #1364
Dotka90
Zakorzenienie

Mala czarna, to wstaw foty z rózowym sweterkiem, bo też coś takiego rozważam

Bronię się rękami i nogami przed tiulowym bolerkiem, bo mi się strasznie takie nie podobają, a dziewczyny mówią, że takie pasuje do mojej kiecki
Stary 2014-03-26, 12:20   #1365
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Mamy te same słowa Jana Pawła II

A okładka ?
okladki mi nie wyslali jeszcze, ale to te http://decorisus.pl/p/7/354/6221/Zap..._15/alt/z.html

Alicja

Stary 2014-03-26, 12:26   #1366
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
okladki mi nie wyslali jeszcze, ale to te http://decorisus.pl/p/7/354/6221/Zap..._15/alt/z.html
Prześliczne
Ale cena też "prześliczna" :P
Stary 2014-03-26, 12:32   #1367
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość

Bronię się rękami i nogami przed tiulowym bolerkiem, bo mi się strasznie takie nie podobają, a dziewczyny mówią, że takie pasuje do mojej kiecki
nie mam różowego sweterka ten z mango jest biały
powiem Ci, ze mam podobne odczucia, też się bronie przed tym tiulowym ale trzeba obiektywnie stwierdzić, że nic nie wygląda choć w połowie tak ladnie

może będzie 25stopni i narzucę tylko welon na ramiona i tyle

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 12:37   #1368
Dotka90
Zakorzenienie

Ja liczę,że będzie 25 stopni nie ubiorę w ogóle nic i będę szczęśliwa
Stary 2014-03-26, 12:43   #1369
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:

Super makijaż ale żakiet do sukni mi się nie podoba nie bardzo rozumiem, co się tak uparły co niektóre na marynarki
brałam go w ciemno, na wszelki wypadek, bo mam nadzieję, że będzie ciepło krawcowa proponowała mi bolerko, ale sama nie wiem

Cytat:

nasturcja, jak dla mnie w makijażu stanowczo za dużo brokatu zwłaszcza pozbyłabym się tego z wewnętrznych kącików oczu, nie wygląda najlepiej.
Rzęsy cudne, a oczy masz bardzo fajnie podkreślone
konstruktywna krytyka jest najlepsza tym bardziej dziękuję może też tak wygląda przez światło.

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość

nasturcja1308 śliczny makijaż i jakie rzęsiska i suknia i żakiet

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
powiem Ci, ze mam podobne odczucia, też się bronie przed tym tiulowym ale trzeba obiektywnie stwierdzić, że nic nie wygląda choć w połowie tak ladnie

może będzie 25stopni i narzucę tylko welon na ramiona i tyle
o! o! mam takie samo marzenie

Edytowane przez nasturcja1308
Czas edycji: 2014-03-26 o 13:40
nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 12:43   #1370
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Prześliczne
Ale cena też "prześliczna" :P
noo ale stwierdziłam ze drugi raz w życiu nie będę wybierać zaproszeń i muszą być takie żeby mi się podobały i już!

poza tym lepiej będę się czuła gdy takie porządne zaproszenia będę wręczać niż kawal obciętej kartki zwykłej

Alicja

Stary 2014-03-26, 12:45   #1371
ysia
Zadomowienie

Cytat:

Czas na ogłoszenia parafialne

mala_czarna_21, ijaa, nasturcja1308, ysia - gratulacje z okazji miesiąca do Waszego wielkiego Dnia
Dzięki wielkie !

A ja dalej w czarnej....

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 12:46   #1372
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Hej
Witam sie z pracy

miesiac i tydzien i bede Zona

Umowilam sie na przymiarke na 8 kwietnia g.16

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Ja dalej nie mogę uwierzyć, że to już w tym roku wszystkie będziemy żonami naszych mężów No ale m-c i tydzień to już lekka przesada ja mam jeszcze ponad 5m-cy

Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 12:50   #1373
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Jestem z Dolnego Śląska, mój Tż z północy Wielkopolski. Obecnie mieszkamy razem w zachodniopomorskim
Nasze zaręczyny zostaną mi w pamięci na długo
w piękny majowy dzień wybraliśmy się z Tż na ryby (mój Tż jest zapalonym wędkarzem), pływaliśmy łódką po jeziorze, Tż oczywiście wiosłował, w pewnym momencie spytał się mnie czy mogę teraz ja trochę powiosłować, zaczął grzebać w plecaku, myślę głodny jest może kanapkę chce sobie zjeść...patrzę a on wyciąga z plecaka małe czerwone pudełeczko i pyta czy zostanę jego żoną oczywiście zgodziłam się
rodzinka się potem śmiała, że specjalnie oświadczył mi się w łódce na środku jeziora, żebym nie miała jak uciec

Jeśli chodzi o sprawy związane ze ślubem to mamy załatwione: salę, nauki, protokół, Dj, fotografa + kamerzystę, wódkę, cały strój PMki ( suknia się szyje, welon mam, buty (zielone ) też ( kolor przewodni u nas to właśnie zieleń i biel), w kwietniu: próbny makijaż i fryzurę, odbieramy też obrączki
Do załatwienia zostało: cały strój dla Tż (cały czas mi powtarza, że ma jeszcze czas ) zakup napojów, szampana, win, podziękowania dla rodziców, dogadanie auta, bukiet, umówienie się na paznokcie, ustalenie menu, zamówienie tortu
o moja ziomalka ja też zach-pom.
mój TŻ tez ma cały czas na wszystko, ale my ślub mamy w sierpniu, nie w maju
Cytat:
KaMilka4891 Znalazłam w innym rozmiarze: http://allegro.pl/biale-balerinki-dz...081134367.html
dziękować mój rozmiar
Cytat:

Dziewczyny, a może ażurowy sweterek - bolerko? ten nie jest najpiękniejszy, ale zdolna mama, babcia ciocia i do dzieła

Edytowane przez KaMilka4891
Czas edycji: 2014-03-26 o 13:15
KaMilka4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 12:50   #1374
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
noo ale stwierdziłam ze drugi raz w życiu nie będę wybierać zaproszeń i muszą być takie żeby mi się podobały i już!

poza tym lepiej będę się czuła gdy takie porządne zaproszenia będę wręczać niż kawal obciętej kartki zwykłej
Pewnie
To tylko moje zdanie
Stary 2014-03-26, 12:57   #1375
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie
To tylko moje zdanie
ja tez uwazam ze drogie, ale stwierdzialam, ze mimo wszystko chce je

Alicja

Stary 2014-03-26, 13:04   #1376
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Ja dalej nie mogę uwierzyć, że to już w tym roku wszystkie będziemy żonami naszych mężów No ale m-c i tydzień to już lekka przesada ja mam jeszcze ponad 5m-cy

Ja za dokładnie dwa miesiące pewnie będę się właśnie budzić u boku męża już po ślubie i poprawinach

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 13:23   #1377
docik10
Zakorzenienie

Dziewczyny mam do Was pytanko, czy lepiej mieć spięte włosy na sesji poślubnej czy rozpuszczone? Nie wiem czy moja długość jest wystarczająca żeby ładnie się prezentowała na zdjęciach. Wklejam zdjęcie na chwilkę. Dla porównania zdjęcie z fryzury ślubnej.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 201403221668.jpg (79,3 KB, 87 załadowań)
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2014-03-26 o 19:16
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 13:31   #1378
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny mam do Was pytanko, czy lepiej mieć spięte włosy na sesji poślubnej czy rozpuszczone? Nie wiem czy moja długość jest wystarczająca żeby ładnie się prezentowała na zdjęciach. Wklejam zdjęcie na chwilkę. Dla porównania zdjęcie z fryzury ślubnej.
Moim zdaniem ładniej w upiętych Co do długości - mam podobną do Twojej i ja nie potrafię nad swoimi zapanować jak są rozpuszczone Choć lubię je rozpuszczać
annic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 13:33   #1379
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Upięte
Stary 2014-03-26, 13:33   #1380
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Dziewczyny pędzicie strasznie (nadrabiam) byłam dziś na szkoleniu w recepcji i jeśli mnie przyjmą na ten staż (a mam taką nadzieję) to nie wiem co z naukami.. bo mamy nauki w pierwszy weekend kwietnia głupio tak od razu podbijać ze chce się "ranną" zmianę? nie wiem jak to ugryźć

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości