Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014 cz.26 - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-27, 11:17   #1471
justynkie
Wtajemniczenie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie. Zamawiając obrączki podpisuje się jakąś umowę? Złotnik musi nam dać pokwitowanie że bierze od nas 10gram złota nie? Jak to wygląda? W sobotę prawdopodobnie zamówimy
My wypełnialiśmy taki mega formularz, na koniec babka chciała nam dać xero ale jej się maszyna zepsuła i dostaliśmy potwierdzenie ręcznie wypisane z nr zamówienia.

Ysia ten żakiecik wygląda za zdjęciu fajnie, ale ja chyba widziałam coś podobnego w sklepie, to jest taka zwykła bawełna, jak koszulki? Jak kupowałam swój w Reserved to były takie pikowane ale pudrowy róż i wyglądały bardzo nieciekawie a już na pewno nie ślubnie.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 11:21   #1472
Anesthesia
Wtajemniczenie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Straszycie tymi kopertami... ja mam brzydkie pismo, więc chciałam na kopertach nazwiska drukować, a zamawiam tyle kopert, ile zaproszeń, bez zapasu, bo jestem sknerą i optymistką równocześnie Koperty gramatura 100g/m, ale mam drukarkę laserową, więc może nie będzie nic rozmazywać itp... Oby tylko dała radę
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 11:23   #1473
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
Cześć
Melduję się z pracy
Dziewczyny muszę Wam powiedzieć, że jestem strasznie głupia
steruję się czymś i nie wiem czym, podpasowuje pod to różne powody bo gdzieś nie mogę sie tego stersu i niepokoju pozbyć i sama się jeszcze bardziej nakręcam i wymyślam głupoty
Też tak kiedyś miałam polecam melisę i wieczór z czymś co lubisz robić (książka, dobry film albo wypad z koleżankami) mi też pomagało wypisanie tych wszystkich głupot na kartkę i podarcie jej potem (podobno to jest sprawdzone psychologicznie że działa oczyszczająco
Stary 2014-03-27, 11:25   #1474
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Straszycie tymi kopertami... ja mam brzydkie pismo, więc chciałam na kopertach nazwiska drukować, a zamawiam tyle kopert, ile zaproszeń, bez zapasu, bo jestem sknerą i optymistką równocześnie Koperty gramatura 100g/m, ale mam drukarkę laserową, więc może nie będzie nic rozmazywać itp... Oby tylko dała radę
W mojej nic się nie rozmazywało, ale co któraś koperta zacinała się na rolkach. Ustawiałam wszędzie gdzie tylko możliwe rozmiar papieru, ale i tak czasem cos nie łapało. Jak się zacinała to wtedy z drugiej strony robił się brudny pasek, taki szarawy, długości 2x 2 cm i szer. 1-2 mm. Czasem też koperta źle się zasysała i znaczek drukował się trochę za kopertą (mimo że był odsunięty ok 2 cm od krawędzi) więc też było do wyrzucenia.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 11:41   #1475
Godzia_13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Witaj! z której części pl jesteście?
Pochwal się suknią koniecznie
chwalę się
niestety suknię muszę szyć, bo wszystkie które mierzyłam nie pasowały w biuście
suknia będzie taka jak w załączniku (będę miała inną koronkę i gorset z tyłu będzie dłuższy- żeby spokojnie mógł stanik zakryć), na ostatniej przymiarce mierzyłam tylko wykrój góry, także zdjęć na razie nie mam, 14 kwietnia kolejna przymiarka, nie mogę się doczekać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknia.jpg (27,8 KB, 110 załadowań)

Edytowane przez Godzia_13
Czas edycji: 2014-03-27 o 11:44
Godzia_13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 11:51   #1476
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Super! Zleci. My dopiero co mieliśmy pół roku, a to już minęło ponad 2 tygodnie I zostało tylko 5,5 miesiąca
właśnie patrząc po suwaku to czas tak leci, że moja biedronka już jest w połowie drogi

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Wpadły mi też w oko jedne kolczyki w aparcie, tylko kosztują 299 zł, a ja planowałam wydać 200
poka te kolczyki! na pewno są gdzieś na internecie

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Bardzo ładne, Gratuluje!

Wczoraj rozglądałam się za bolerkami i w sumie znalazłam tylko jedno w Reserved które było interesujące. Tylko ten pikowany materiał jakoś mnie nie przekonuje
pięknie skrojone, elegancko, ale ten materiał może nie pasować do sukni

Godzia_13 śliczna suknia

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 11:57   #1477
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Godzia_13 Pokaż wiadomość
chwalę się
Piękna!
Gratuluję dziewczyny zmniejszającej sie ilości dni do ślubu, u nas wkrótce 5 miesięcy! (szkoda, ze nie 5 dni )

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 12:01   #1478
Lemon_Drop
Zadomowienie

Elrosa pierwszy punkt najważniejszy
Dużo macie już załatwione
Kolaż super, wy w photoshopie też

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Atomoowka nie zauważyłam chyba pytania o pończochy
Kochana właśnie! Podobno wrzucałaś kiedyś link do pończoch cielistych z białą koronką? Masz go może jeszcze?

Cytat:
Dziewczyny, mam pytanie. Zamawiając obrączki podpisuje się jakąś umowę? Złotnik musi nam dać pokwitowanie że bierze od nas 10gram złota nie? Jak to wygląda? W sobotę prawdopodobnie zamówimy
Wypisywaliśmy Zamówienie, na którym jubiler okreslił (narysował ) wzór obrączek, wpisał wagę złota które zostawiamy, przewidywany koszt obrączek oraz termin odbioru.

Godzia
śliczna suknia!

U nas dziś 170 dni kurczę jeszcze tyyyyyle czasu!
Stary 2014-03-27, 12:15   #1479
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
Cześć
Melduję się z pracy
Dziewczyny muszę Wam powiedzieć, że jestem strasznie głupia
steruję się czymś i nie wiem czym, podpasowuje pod to różne powody bo gdzieś nie mogę sie tego stersu i niepokoju pozbyć i sama się jeszcze bardziej nakręcam i wymyślam głupoty
W przedślubnym stresie to normalne. Też miałam taki okres, ale jakoś im więcej mamy załatwione tym jestem spokojniejsza. Głowa do góry, wdech, wydech będzie dobrze

Cytat:
Wczoraj rozglądałam się za bolerkami i w sumie znalazłam tylko jedno w Reserved które było interesujące. Tylko ten pikowany materiał jakoś mnie nie przekonuje
Krój super, bardzo dobrze leży ale wydaje mi się że materiał nie pasuje do sukni ślubnej

Godzia śliczna suknia!

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość

U nas dziś 170 dni kurczę jeszcze tyyyyyle czasu!
U mnie niecałę dwa miesiące i zaczynam sobie uzmysławiać że to za chwilę a mam wrażenie że jeszcze tyle trzeba zrobić! Chcesz się wymienić?

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 12:17   #1480
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość

poka te kolczyki! na pewno są gdzieś na internecie
tak pacze i to chyba te:
http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,9938
Pięknie wyglądały na żywo niech no je przecenią chociaż o 50 zł

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 12:19   #1481
gornek
Zakorzenienie

Zrobiłam małe podsumowanie na 36 dni przed
niestety nie chce mi sie za nic do kolazu dodac samochod ktorym pojedziemy czyli nissan qashqai czarwony
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kolaz.jpg (113,3 KB, 102 załadowań)
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 12:23   #1482
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Wpadły mi też w oko jedne kolczyki w aparcie, tylko kosztują 299 zł, a ja planowałam wydać 200
Velika ale one dalej mieszczą się w przedziale 200. Z przodu dalej widnieje 2 ! Więc nie masz co się przejmować swoim budżetem !
Teraz się kapłam, że Twoja data to tydzień przedemną A myślałam, że dużo prędzej, bo to czerwieć, ale jestem głupia

Cytat:
Bardzo ładne, Gratuluje!

Żakiet sam w sobie ładny. Ale do sukni nie bardzo Nie jestem zwolenniczką jakiś struktur na okryciach do sukni ślubnych. Wg najlepiej pasuje gładki. A oglądałeś ten biały żakiet z Nife?

Cytat:
chwalę się
suknia będzie taka jak w załączniku (będę miała inną koronkę i gorset z tyłu będzie dłuższy- żeby spokojnie mógł stanik zakryć), na ostatniej przymiarce mierzyłam tylko wykrój góry, także zdjęć na razie nie mam, 14 kwietnia kolejna przymiarka, nie mogę się doczekać
Fajnie się zapowiada

Cytat:
właśnie patrząc po suwaku to czas tak leci, że moja biedronka już jest w połowie drogi
:
A co się stanie jak jedna biedronka dogoni drugą ?

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 12:24   #1483
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
tak pacze i to chyba te:
zgodzę się, że pięknie wyglądają na żywo
podobne widziałam w kruku i trochę tańsze były

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 12:30   #1484
Robusta
Wtajemniczenie

zakrecona_kropka
mówisz? Może spróbuje narazie znalazłam jakąś książkę jak pozbyć się lekeu i niepokoju i chyba zapisze się do psychologa jak mi to nie minie bo mam okropne napady czasem :/

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 12:38   #1485
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
U mnie niecałę dwa miesiące i zaczynam sobie uzmysławiać że to za chwilę a mam wrażenie że jeszcze tyle trzeba zrobić! Chcesz się wymienić?
Bardzo chętnie

Cytat:
tak pacze i to chyba te:
ŚLiczne!

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Zrobiłam małe podsumowanie na 36 dni przed
niestety nie chce mi sie za nic do kolazu dodac samochod ktorym pojedziemy czyli nissan qashqai czarwony
Super kolaż!
Stary 2014-03-27, 12:40   #1486
cude
Zadomowienie

Robusta, dobrze, że się ułożyło. Ale sytuacja po prostu... Jeśli tylko mogę to staram się być przy zapisywaniu, niestety nie wszystko

mimi_77 extra komplet!

Linaewen

Kasiulenkowo

W temacie pracy, dostałam zaproszenie na rozmowę. Muszę kupić jakiś strój

Ysia, szukam właśnie czegoś takiego, ale w tutejszym reserved ni ma:/ Są inne kolory? Pikowane na ślub jakoś może dziwnie wyglądać.
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 12:41   #1487
Dotka90
Zakorzenienie

Robusta, masakra z tą fryzjerką, padłabym na zawał!
Dobrze, że się nie zgodziłaś na zmianę godziny, bo sorry, żę przez czyjąś niekompetencję byś musiała wstawać skoro świt.

Linaewen, gratki zamówionych obrączek Bardzo ładne

Active i reszta PMek hodowla tych włosów trochę mi zajęła W grudniu 2009 obcięłam na takie ledwo zakrywające ucho. Do tego w międzyczasie wypadło mi jakieś 60% jak nie lepiej, moich włosów i rozważałam perukę. Sporo mnie kosztowało dojście do takiego efektu jak teraz

Docik, spokojnie możesz mieć rozpuszczone, ja bym je tylko wzmocniła olejowaniem + zrobiła delikatne fale

rabbitka, sesja brzmi super, czekamy na zdjęcia!

Kasiulenkowo, gratki pracy!

Elrosa, super kolaż

Króliczku, tak my spisywaliśmy 'umowę', tzn. protokół zamówienia, dla nas oryginał, dla Pani kopia.
Było napisane wszystko:
- dane TŻta + nr tel
- jakie obrączki, jaki kruszec, szczegóły (brak kamyczków; soczewka)
- ile złota oddaliśmy
- jaka cena robocizny
- cena złota na dany moment
- co robimy z nadprogramowym złotem
- orientacyjny czas odbioru

ysia, widziałam ten żakiet ostatnio, nie podoba mi się materiał

An - my na kopertach drukowaliśmy Też chciałam pisać, ale ja mam dziwne pismo, tzn. zależne od dnia i tego, czym piszę Jak mam dobry dzień i piszę piórem, to mam mega ładne. A jak ręka zmęczona i kijowy długopis, to bazgrzę jak kura pazurem.

Niemniej jednak, my mamy więcej kopert zamówione i słusznie, bo już zmarnowaliśmy chyba z 6 kopert. A to złe imię wpisaliśmy (bo nie wiedzieliśmy/pomyliło nam się), a to kopertę źle TŻ włożył, a to się zagapiliśmy itd. Dlatego chociaż z 5 więcej warto mieć.

Godzia, bardzo ładna sukienka
Ja też miałam za małe wszystkie, które mierzylam, ale salon zamawia w Twoim rozmiarze, a potem tylko korektę pod Ciebie robi

Vel, ale śliczne te kolczyki
Ale nie dałabym 3 stówy za nie, zwłaszcza, że są srebrne
Szukaj na allegro i ebayach.

Dzwoniła dziś pani z Froartu, obrączki gotowe do odbioru
Ale się cieszę!!! W sobotę po nie jedziemy, nie mogę się doczekać! :love
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 12:49   #1488
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
tak pacze i to chyba te:

no co Ty - widać, że warte swej ceny!
Lg_ago dobrze prawi - jakby nie patrzeć to powinnaś je mieć

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
A co się stanie jak jedna biedronka dogoni drugą ?

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Dzwoniła dziś pani z Froartu, obrączki gotowe do odbioru
Ale się cieszę!!! W sobotę po nie jedziemy, nie mogę się doczekać! :love
super!! koniecznie daj nam zdjęcia

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 12:56   #1489
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
chwalę się
Witaj

Suknia przecudowna
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 12:56   #1490
Czarnaaa
Raczkowanie

GG do Czarnaaa

Witam dziewczyny. Co myślicie o rękawiczkach do łokcia do sukni ślubnej? A jeżeli tak to czy nosić je przez całą noc?
Czarnaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 12:58   #1491
velika
Winter is coming

Dziękuję za opinie Nie pomagacie Cholerka 300 zł prawie... Pochodzę jeszcze po jubilerach i pooglądam, ale jak nic mnie tak nie zachwyci, to będę zmuszona je kupić.
W ogóle powiem wam, że teraz największym problemem są dla mnie pudełka na ciasto Podobają mi się jedne, ale drogie są, 3 zł sztuka. A te za 1,5 co ma kilka dziewczyn odpadają, bo mają wierszyk. A ja nie chcę wierszyka. W życiu bym nie pomyślała, że pudełka na ciasto tak będą mnie męczyć.

Stary 2014-03-27, 13:02   #1492
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Aaaaaa na śmierć zapomniałam...

dziś pół roku

zobaczysz jak szybko upłynie teraz

Elrosa gratuluję tylu załatwionych spraw Ślubuję przed Tobą a mam połowę tego co Ty

kroooliczek89 woda to jakiś świeżak czy coś mocniejszego?

Cytat:
Bardzo ładne, Gratuluje!

Nie pasuje do sukni ślubnej Tak jak napisałaś pikowany materiał nie współgra mi z suknią.

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Ja też bym chciała sesję narzeczeńską, ale nie mamy czasu i pewnie przed ślubem już nie zdążymy buu!!
Zawsze możecie zrobić po ślubie, podczas pleneru. nasi fotografowie mówili, że dużo par tak robi

Robusta M A S A K R A wybrałabym się na rozmowę do zapisującej mnie Pani Dobrze, że wszystko już się wyjaśniło

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Hej
Witam sie z pracy

miesiac i tydzien i bede Zona
nie mogę doczekać się relacji

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 13:03   #1493
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość

znaleźliśmy motor do ślubu
Motor do ślubu? jakieś szczegóły
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 13:05   #1494
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
W ogóle powiem wam, że teraz największym problemem są dla mnie pudełka na ciasto Podobają mi się jedne, ale drogie są, 3 zł sztuka. A te za 1,5 co ma kilka dziewczyn odpadają, bo mają wierszyk. A ja nie chcę wierszyka. W życiu bym nie pomyślała, że pudełka na ciasto tak będą mnie męczyć.
Ja sie napaliłam na te 2 z tej aukcji i chyba je weźmiemy, bo TŻ wstępnie sie zgodził
http://allegro.pl/pudelka-na-ciasto-...060539564.html

30.08.2014
Nasz Dzień

Edytowane przez Ad rem
Czas edycji: 2014-03-27 o 13:07
Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 13:09   #1495
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Czarnaaa Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny. Co myślicie o rękawiczkach do łokcia do sukni ślubnej? A jeżeli tak to czy nosić je przez całą noc?
Dla mnie całkowicie odpadają. W ogóle mi się to nie widzi.

Cytat:
Dziękuję za opinie Nie pomagacie Cholerka 300 zł prawie... Pochodzę jeszcze po jubilerach i pooglądam, ale jak nic mnie tak nie zachwyci, to będę zmuszona je kupić.
Velika mój chłop ma kartę rabatową do Apartu, chyba 5%. Chcesz? Ale taniej o 50 zł, chyba niestety nie wyjdzie.
Skupiaj się na pudełkach, skupiaj Potem się okaże, że pójdziesz nago do ołtarza bo zapomniałaś o najważniejszych rzeczach

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 13:13   #1496
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Velika mój chłop ma kartę rabatową do Apartu, chyba 5%. Chcesz? Ale taniej o 50 zł, chyba niestety nie wyjdzie.
Skupiaj się na pudełkach, skupiaj Potem się okaże, że pójdziesz nago do ołtarza bo zapomniałaś o najważniejszych rzeczach
ooo moja szefowa też ma!!! Muszę ogarnąć, jakie ona ma rabaty.
O niczym nie zapomnę, mam listę Dzisiaj po południu mam w planach skoczyć do esotiq popatrzeć na staniki, o ile zdążę przed zamknięciem.
Ale te pudełka to mi sen z powiek spędzają

Stary 2014-03-27, 13:14   #1497
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
zobaczysz jak szybko upłynie teraz

Elrosa gratuluję tylu załatwionych spraw Ślubuję przed Tobą a mam połowę tego co Ty

kroooliczek89 woda to jakiś świeżak czy coś mocniejszego?

Nie pasuje do sukni ślubnej Tak jak napisałaś pikowany materiał nie współgra mi z suknią.

Zawsze możecie zrobić po ślubie, podczas pleneru. nasi fotografowie mówili, że dużo par tak robi

Robusta M A S A K R A wybrałabym się na rozmowę do zapisującej mnie Pani Dobrze, że wszystko już się wyjaśniło

nie mogę doczekać się relacji
Taak jest to świeży, lekki, delikatny, lekko słodki zapach

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 13:17   #1498
cornflower_girl
Zakorzenienie

Dziękuję za wszystkie miłe słowa dot. zaproszeń

21klaudyna Dziękuję. Faktycznie udało Ci się kupić komplet w fajnej cenie
Sami projektowaliśmy - tzn. rysunek i pomysł mój, TŻ wspomógł sugestiami co do tekstu, rozmieszczenia.

Godzia Witaj Bardzo ladna sukienka.

RobustaNajlepiej by pasowało coś tiulowego - komin, bolerko - ale mogłoby być Ci zimno. Jednolity żakiet chyba najlepiej się sprawdzi.

I masakra z zapisami. Dodbrze, że choć trochę dalo się to odkręcić...

Karolinuuusia Bardzo eleganckie zaproszenia. Ja bym może poszła w kierunku delikatnej, kaligraficznej czcionki przy Waszych imionach, bardziej pasuje. Ale nawet bez tego jest ok.

Liana Jak to kiepska jakość? Widziałam ich wzory, są inne od większości - więc dziwi mnie, że nie popracowali nad wykonaniem...

Cytat jest stąd, bardzo piękny.

docik Ja na sesję rozpuszczam, wydaje mi się, że lepiej wygląda taki bardziej naturalny wygląd panny młodej

Dotka Robią wrażenie

mimi Moze inny model będzie bardziej pasował do Twojej stopy?

iliy Też sami projektujecie, czy szukacie?

zakrecona_kropka Powodzenia z zamianą A obrączkami się tak nie stresuj, macie jeszcze trochę czasu.

enzunio Jak kuzynka tak miała, to się nie przejmuj Wg mnie są bardziej gorszące rzeczy niż odkryte ramiona - chociażby sukienki z przezroczystym brzuchem i kusym przodem - jak np. tutaj.

sweetsunday Bardzo ładne wyszły

mojakaren Powodzenia w wybieraniu butów - i udanego świętowania 6 miesięcy do ślubu

swiat_katarzyny Co do corela - tym cholerstwem jest tak, że często starsze wersje programu są niekompatybilne z nowymi. Niech Ci prześlą w pdf-ie a czcionki zamienią na krzywe (chociaż normalnemu grafikowi nie trzeba tłumaczyć takich rzeczy)...

kroooliczek O, na jaką sesję się umawiacie ?

czarnaaa Też jestem na nie z rękawiczkami...

Lg_ago, Elrosa gratuluję studniówki

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 13:17   #1499
Czarnaaa
Raczkowanie

GG do Czarnaaa

Tylko, że ja muszę je mieć bo mam straszne blizny na rękach co zawdzięczam mojej byłej pracy :/

Edytowane przez Czarnaaa
Czas edycji: 2014-03-27 o 13:19
Czarnaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 13:19   #1500
cornflower_girl
Zakorzenienie

Czarnaaa A masz wybraną sukienkę? Może da się coś do niej dobrać, albo przynajmniej dobrać Ci ładne rękawiczki.

O jakich rękawiczkach myślisz?

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości