|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
Ysia ten żakiecik wygląda za zdjęciu fajnie, ale ja chyba widziałam coś podobnego w sklepie, to jest taka zwykła bawełna, jak koszulki? Jak kupowałam swój w Reserved to były takie pikowane ale pudrowy róż i wyglądały bardzo nieciekawie a już na pewno nie ślubnie.
|
|
#1472 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Straszycie tymi kopertami... ja mam brzydkie pismo, więc chciałam na kopertach nazwiska drukować, a zamawiam tyle kopert, ile zaproszeń, bez zapasu, bo jestem sknerą i optymistką równocześnie
Koperty gramatura 100g/m, ale mam drukarkę laserową, więc może nie będzie nic rozmazywać itp... Oby tylko dała radę
|
|
|
|
#1473 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mi też pomagało wypisanie tych wszystkich głupot na kartkę i podarcie jej potem (podobno to jest sprawdzone psychologicznie że działa oczyszczająco
|
|
|
#1474 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1475 |
|
Raczkowanie
|
chwalę się
niestety suknię muszę szyć, bo wszystkie które mierzyłam nie pasowały w biuście suknia będzie taka jak w załączniku (będę miała inną koronkę i gorset z tyłu będzie dłuższy- żeby spokojnie mógł stanik zakryć), na ostatniej przymiarce mierzyłam tylko wykrój góry, także zdjęć na razie nie mam, 14 kwietnia kolejna przymiarka, nie mogę się doczekać
Edytowane przez Godzia_13 Czas edycji: 2014-03-27 o 11:44 |
|
|
|
#1476 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Godzia_13 śliczna suknia
|
|
#1477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluję dziewczyny zmniejszającej sie ilości dni do ślubu, u nas wkrótce 5 miesięcy! (szkoda, ze nie 5 dni )
|
|
#1478 | |
|
Zadomowienie
|
Elrosa pierwszy punkt najważniejszy
![]() Dużo macie już załatwione ![]() Kolaż super, wy w photoshopie też ![]() Kochana właśnie! Podobno wrzucałaś kiedyś link do pończoch cielistych z białą koronką? Masz go może jeszcze? ![]() Cytat:
) wzór obrączek, wpisał wagę złota które zostawiamy, przewidywany koszt obrączek oraz termin odbioru.Godzia śliczna suknia! ![]() U nas dziś 170 dni kurczę jeszcze tyyyyyle czasu!
|
|
#1479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Godzia śliczna suknia! U mnie niecałę dwa miesiące i zaczynam sobie uzmysławiać że to za chwilę a mam wrażenie że jeszcze tyle trzeba zrobić! Chcesz się wymienić?
|
|
#1480 |
|
Winter is coming
|
tak pacze i to chyba te:
http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,9938 Pięknie wyglądały na żywo
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam małe podsumowanie na 36 dni przed
niestety nie chce mi sie za nic do kolazu dodac samochod ktorym pojedziemy
|
#1482 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc nie masz co się przejmować swoim budżetem !Teraz się kapłam, że Twoja data to tydzień przedemną A myślałam, że dużo prędzej, bo to czerwieć, ale jestem głupia Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1483 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
podobne widziałam w kruku i trochę tańsze były
|
|
|
|
|
#1484 |
|
Wtajemniczenie
|
zakrecona_kropka
mówisz? Może spróbuje narazie znalazłam jakąś książkę jak pozbyć się lekeu i niepokoju i chyba zapisze się do psychologa jak mi to nie minie bo mam okropne napady czasem :/
|
#1485 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1486 |
|
Zadomowienie
|
Robusta, dobrze, że się ułożyło. Ale sytuacja po prostu...
![]() mimi_77 extra komplet! Linaewen ![]() Kasiulenkowo ![]() W temacie pracy, dostałam zaproszenie na rozmowę. Muszę kupić jakiś strój ![]() Ysia, szukam właśnie czegoś takiego, ale w tutejszym reserved ni ma:/ Są inne kolory? Pikowane na ślub jakoś może dziwnie wyglądać. |
|
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
Robusta, masakra z tą fryzjerką, padłabym na zawał!
Dobrze, że się nie zgodziłaś na zmianę godziny, bo sorry, żę przez czyjąś niekompetencję byś musiała wstawać skoro świt. Linaewen, gratki zamówionych obrączek Bardzo ładne Active i reszta PMek hodowla tych włosów trochę mi zajęła W grudniu 2009 obcięłam na takie ledwo zakrywające ucho. Do tego w międzyczasie wypadło mi jakieś 60% jak nie lepiej, moich włosów i rozważałam perukę. Sporo mnie kosztowało dojście do takiego efektu jak teraz ![]() Docik, spokojnie możesz mieć rozpuszczone, ja bym je tylko wzmocniła olejowaniem + zrobiła delikatne fale ![]() rabbitka, sesja brzmi super, czekamy na zdjęcia! Kasiulenkowo, gratki pracy! Elrosa, super kolaż ![]() Króliczku, tak my spisywaliśmy 'umowę', tzn. protokół zamówienia, dla nas oryginał, dla Pani kopia. Było napisane wszystko: - dane TŻta + nr tel - jakie obrączki, jaki kruszec, szczegóły (brak kamyczków; soczewka) - ile złota oddaliśmy - jaka cena robocizny - cena złota na dany moment - co robimy z nadprogramowym złotem - orientacyjny czas odbioru ysia, widziałam ten żakiet ostatnio, nie podoba mi się materiał An - my na kopertach drukowaliśmy Jak mam dobry dzień i piszę piórem, to mam mega ładne. A jak ręka zmęczona i kijowy długopis, to bazgrzę jak kura pazurem.Niemniej jednak, my mamy więcej kopert zamówione i słusznie, bo już zmarnowaliśmy chyba z 6 kopert. A to złe imię wpisaliśmy (bo nie wiedzieliśmy/pomyliło nam się), a to kopertę źle TŻ włożył, a to się zagapiliśmy itd. Dlatego chociaż z 5 więcej warto mieć. Godzia, bardzo ładna sukienka ![]() Ja też miałam za małe wszystkie, które mierzylam, ale salon zamawia w Twoim rozmiarze, a potem tylko korektę pod Ciebie robi ![]() Vel, ale śliczne te kolczyki Ale nie dałabym 3 stówy za nie, zwłaszcza, że są srebrne Szukaj na allegro i ebayach. Dzwoniła dziś pani z Froartu, obrączki gotowe do odbioru Ale się cieszę!!! W sobotę po nie jedziemy, nie mogę się doczekać! :love |
|
|
|
#1488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no co Ty - widać, że warte swej ceny! Lg_ago dobrze prawi - jakby nie patrzeć to powinnaś je mieć ![]() ![]() Cytat:
|
|
#1489 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Suknia przecudowna
|
|
#1490 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny. Co myślicie o rękawiczkach do łokcia do sukni ślubnej? A jeżeli tak to czy nosić je przez całą noc?
|
#1491 |
|
Winter is coming
|
Dziękuję za opinie
Nie pomagacie Cholerka 300 zł prawie... Pochodzę jeszcze po jubilerach i pooglądam, ale jak nic mnie tak nie zachwyci, to będę zmuszona je kupić.W ogóle powiem wam, że teraz największym problemem są dla mnie pudełka na ciasto
|
#1492 | ||
|
Wtajemniczenie
|
![]() zobaczysz jak szybko upłynie teraz ![]() Elrosa gratuluję tylu załatwionych spraw Ślubuję przed Tobą a mam połowę tego co Ty ![]() kroooliczek89 woda to jakiś świeżak czy coś mocniejszego? Cytat:
Cytat:
. nasi fotografowie mówili, że dużo par tak robi Robusta M A S A K R A wybrałabym się na rozmowę do zapisującej mnie Pani Dobrze, że wszystko już się wyjaśniło nie mogę doczekać się relacji
|
||
|
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1494 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/pudelka-na-ciasto-...060539564.html
You're mad. Bonkers. Off your head... but I'll tell you a secret... all of the best people are. 30.08.2014 ![]() Nasz Dzień Edytowane przez Ad rem Czas edycji: 2014-03-27 o 13:07 |
|
|
|
|
#1495 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale taniej o 50 zł, chyba niestety nie wyjdzie.Skupiaj się na pudełkach, skupiaj Potem się okaże, że pójdziesz nago do ołtarza bo zapomniałaś o najważniejszych rzeczach
|
|
|
#1496 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
O niczym nie zapomnę, mam listę Dzisiaj po południu mam w planach skoczyć do esotiq popatrzeć na staniki, o ile zdążę przed zamknięciem.Ale te pudełka to mi sen z powiek spędzają
|
|
#1497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wszystkie miłe słowa dot. zaproszeń
![]() 21klaudyna Dziękuję. Faktycznie udało Ci się kupić komplet w fajnej cenie Sami projektowaliśmy - tzn. rysunek i pomysł mój, TŻ wspomógł sugestiami co do tekstu, rozmieszczenia. Godzia Witaj Bardzo ladna sukienka.RobustaNajlepiej by pasowało coś tiulowego - komin, bolerko - ale mogłoby być Ci zimno. Jednolity żakiet chyba najlepiej się sprawdzi. I masakra z zapisami. Dodbrze, że choć trochę dalo się to odkręcić... Karolinuuusia Bardzo eleganckie zaproszenia. Ja bym może poszła w kierunku delikatnej, kaligraficznej czcionki przy Waszych imionach, bardziej pasuje. Ale nawet bez tego jest ok. Liana Jak to kiepska jakość? Widziałam ich wzory, są inne od większości - więc dziwi mnie, że nie popracowali nad wykonaniem... Cytat jest stąd, bardzo piękny. docik Ja na sesję rozpuszczam, wydaje mi się, że lepiej wygląda taki bardziej naturalny wygląd panny młodej ![]() Dotka Robią wrażenie ![]() mimi Moze inny model będzie bardziej pasował do Twojej stopy? iliy Też sami projektujecie, czy szukacie? zakrecona_kropka Powodzenia z zamianą A obrączkami się tak nie stresuj, macie jeszcze trochę czasu.enzunio Jak kuzynka tak miała, to się nie przejmuj Wg mnie są bardziej gorszące rzeczy niż odkryte ramiona - chociażby sukienki z przezroczystym brzuchem i kusym przodem - jak np. tutaj.![]() sweetsunday Bardzo ładne wyszły mojakaren Powodzenia w wybieraniu butów - i udanego świętowania 6 miesięcy do ślubu swiat_katarzyny Co do corela - tym cholerstwem jest tak, że często starsze wersje programu są niekompatybilne z nowymi. Niech Ci prześlą w pdf-ie a czcionki zamienią na krzywe (chociaż normalnemu grafikowi nie trzeba tłumaczyć takich rzeczy)... kroooliczek O, na jaką sesję się umawiacie ?czarnaaa Też jestem na nie z rękawiczkami... Lg_ago, Elrosa gratuluję studniówki
|
#1499 |
|
Raczkowanie
|
Tylko, że ja muszę je mieć bo mam straszne blizny na rękach co zawdzięczam mojej byłej pracy :/
Poznaliśmy się 28.07.2012 Zaręczyliśmy się 25.12.2013 Ślub wzieliśmy 19 Lipca 2014 Edytowane przez Czarnaaa Czas edycji: 2014-03-27 o 13:19 |
|
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnaaa A masz wybraną sukienkę? Może da się coś do niej dobrać, albo przynajmniej dobrać Ci ładne rękawiczki.
O jakich rękawiczkach myślisz?
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

W sobotę prawdopodobnie zamówimy 
Koperty gramatura 100g/m, ale mam drukarkę laserową, więc może nie będzie nic rozmazywać itp... Oby tylko dała radę

15.09.2014

)

i trochę tańsze były 

wybrałabym się na rozmowę do zapisującej mnie Pani
Dobrze, że wszystko już się wyjaśniło