|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VIII
Cytat:
?Mam super pudry w wątku i Kenzo Flower także
|
|
#1532 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oki to będę czekać na info w sprawie Paryżanki, kiedy masz dostać odp bo wstrzymam Escadę wymiankowo ale chciałabym wiedzieć do kiedy
|
|
#1533 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1534 |
|
Zadomowienie
|
czego za euphorie szukasz?
|
|
|
|
#1535 |
|
Wtajemniczenie
|
oki a tu masz nieco info o rzęsach i brwiach, po nich na pewno nic gubić nie będziesz ,wręcz przeciwnie ,to najlepsze produkty do makijażu jakie miałam od lat i nie wyobrażam sobie make up-u bez nich rzęsy; http://divaderme.pl/index.php/produk...FS7MtAodiVIAKg a tu o brwiach ; https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...-extender.html http://www.divaderme.pl/produkty/14-...brwi-w-butelce
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
Niczego konkretnego, można kusić Ale chętnie Euphorię edt, nowy Alien, Sensuous,
|
#1537 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1538 |
|
Wtajemniczenie
|
dokładam na wymiankę;
Le Premier Parfum De Maison Repetto poj.pocz. 2ml , ubytek 2 psików,fabryczna próbka Escada Taj Sunset poj pocz 50 ml Marlena Dietrich My Dream poj. pocz 10 ml Lalique Tender kiss fiolka 10 ml Spiro Spiro fiolka 10 ml Chopard Happy Spirit poj.pocz 10 Bvlgari Omnia Crystaline poj.pocz 10 T.Mugler Eau De Star poj.pocz 10 szczegóły pojemności na foto w załączniku oraz w wątku pozostałe zapachy 20140326_135055.jpg
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-03-26 o 14:58 |
|
|
|
#1539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eau des Missions, zostało ok. 5 ml (to ten zapach?) Guerlain Tonka Imperiale, ok. 1,5 ml Orchidee Vanille, 1ml OI 2,5 ml
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nowy tester Smoka edt.
Oddam za Armani Si, Bottege Venette, Manifesto L'elixir lub L'eclat, La vie est Belle, ewentualnie inne o podobnej wartości. |
|
|
|
#1541 | |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Cytat:
Chętnie oddam Ci to wszystko, ale nie mam atomka na OI. Czy możesz mi podesłać jakiś? Chyba, że poczekasz a ja gdzieś coś kupię
|
|
|
|
|
#1542 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1543 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1545 |
|
Wtajemniczenie
|
ok, dzięki za info
|
#1546 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
|
|
|
|
#1547 |
|
Perfume Lover
|
Szukam Kobako Sensuelle - choćby większej odlewki, do oddania:
mgiełka Aquolina - Violet Cream - jest minimum 100ml ze 150, brak zakrętki Odlewki Britney Spears - Hidden Fantasy - 9,5ml GAP - The Original - 4,5ml Oriflame - Amber Elixir - 2,3ml Próbki Benefit- Laugh with me Lee Lee 1ml (r) Carolina Herrera - 212 Sexy - 1ml Davidoff- Hot Water Man- 1,2ml (f) Fragonard - Etole Tocade -1,8ml Gres - Cabotine Cristalisme 1,5ml (sampler) Gres- Cabotine Moonflower -1ml Gucci by Gucci EDP- 1,7ml (r) Isabell Derroisne - Secrets de Hammam 0,5ml sampler Reminiscence - Ambre 1,7ml Możliwe odlewki do atomków bądź samplerów: Bijan Nude Cofinluxe - Cafe Coty- Vanilla Fields Dior - Poison Escada - Cherry in the Air Estee Lauder - Knowing Jacomo - Silences Purple Jovan - Musk for Women Jovan - White Musk for Women L'Artisan - Mandarine Tout Simplement Naomi Campbell - Cat Deluxe EDT Nina Ricci - Les Belles Cherry Fantasy Oriflame - Chiffon Salvatore Ferragamo - Attimo L'eau Florale True Religion- True Religion YSL - Opium EDT wersja sprzed reformulacji YSL - ELLE EDP
|
#1548 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Ja mam Kobako Sensuelle.
![]() Ale jaką minimalnie chcesz odlewkę?
Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2014-03-27 o 12:51 |
|
|
|
#1549 |
|
Perfume Lover
|
|
#1550 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
A jaką ilość byś chciała?
|
#1551 |
|
Perfume Lover
|
|
#1552 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Jak wrócę do domu, to dam znać, muszę sprawdzić ile mi zostało.
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam D&G the One
|
|
|
|
#1554 |
|
Zadomowienie
|
Sama nie mam pojęcia czego szukam, chciałabym uszczuplić to co mam
![]() Chętnie przygarnę E Arden 5 avenue style MOJE DOBRA: Celine dion Pure Brillance20/30 ml CK in2U możliwa odlewka z flakonu 70/150 ml Coco Chanel Mademoiselle edt 55/100 ml- tylko odlewka Coco Chanel Mademoiselle edp ok 8/35 ml Davidoff Cool water 5/30 ml Amor Amor Cacharel 25/100 ml tester Elizabeth Arden 5 avenue After Five 20/125 ml Coty Pret a Porter 70/100 ml Funny Moschino 23/25 ml Oriflame Dancing Lady 25/50 ml CK Obsession Night 80/100 ml Femme avon zestw 3 w 1 testowane tylko perfumy- ubytek ok 2 ml/50 ml Avon summer white sunset 40/50 ml Euphoria CK 10/100 Neonatura cocon miniaturka 3 /5 ml C- thru pearl garden 70/75 ml dns Adidas Fruithy rythm ponad 200 ml w kilku flakonach Avon elegance 45/50ml Pani Walewska Chic czerwona 28/30 ml Odlewki: Miss Dior le parfum 4/5 ml Zen shiseido- 15/33 ml CK DownTown 4/5 ml Shalimar ok 2 ml Saharienne ok 3-4 ml Guess woman 7/10 ml Rochas Tocade 2 ml odlewka próbki: Roma Bond no 9 - New york Park Avenue Avon ( tomorrow, jet femme, perceive, little red dress, , only imagine, lacroix noix,) Cindy Crawford Summer day Chech& speake mimoza Ungaro party Ungaro Woman Próbka CK sheer beauty Próbka Gucci Premiere Próbka Due Donna próbka wody cudów Hermesa raz psiknięta
|
#1555 |
|
Raczkowanie
|
Chętnie wymienię:
Theo Fennell Scent edt ok.1,5ml Bigerade Concentree Frederic Malle ok.1ml L'Artisan Fou D'Absinthe ok.5ml Antonio Puig Quorum ok.1ml Mona di Orio Oud 0,5ml Mona di Orio Musc 2ml Paloma Picasso edp 5ml Armani Prive Ambre Soie ok.1ml Esteban Bois plume 1,8ml Declaration essence Cartier edt 1,5ml Tam Dao Diptyque 2ml Gucci PH 2ml Balestra pour Homme edt ok. 0,5ml Serge Lutens Fourreau Noir ok.1ml Serge Lutens Santal Majescule ok.1ml Serge Lutens Fille en Aiguilles ok.1ml Eclat Fragonard 1ml Ma Griffe Carven edt ok. 0,4ml Ambre de Labochard ok.0,3ml Eau Lente Diptyque ok.0,7ml Black Afgano 0,5ml Black Cashmere 10ml L'Occitane Eau des Baux ok.8ml Prada Luna Rossa Extreme 10ml Loewe 7 ok.9ml A*Men Thierry Mugler 5ml Kate Moss Summer time 5ml Terre d'Hermes edt 5 lub 10ml Iso E Super-mogę zrobić odlewkę poszukuję: J.Heeley Cardinal(niezmiennie )Norma Kamali :Incense, Ceremony Parfum d'Empire: Wazamba Naomi Goodsir: Bois d'Ascese Tom Ford Bois Marocain Profumum Roma Fumidus oraz wszelkie kadzidła, dymy, drewna, których nie znam |
|
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
podzieli się ktoś odlewką/próbką Rogue Rihanny ?
![]() plisss, bo znowu kupię całą flachę w ciemno ![]() przypomnę się z moją listą próbek/odlewek: Wonderwood CdG 10 ml Encens Mythique D'Orient Guerlain 4 próbki po 1 ml, fabryczne, z kartonikami Les Perfums de Rosine Diabolo Rose 9/10 ml Fragonard Vetiver 8/10 ml Samsara ok. 9/10 ml (nie wiem czy EDT czy EDP) Bentley Intense 4/5 Euphoria CK jakieś 3/4 ml Jacomo #8 1,5/2 ml Demeter Mahogany 1/2 ml Lolita klasyczna 0,8 ml, próbka fabryczna z kartonikiem Cartier declaration essence poniżej 1 ml Serge Lutens Santal Majuscule poniżej 1 ml mogę też poszukać więcej oraz zrobić odpsiki z moich flach z wątku z podpisu i spod lady ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- może Cię skuszę odlewką Wonderwood CDG 10 ml za powyższe? albo Etry Etro? wyżej też pełna moja lista wymiankowa Edytowane przez dixi Czas edycji: 2014-03-27 o 17:33 |
|
|
|
#1557 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Beyzo, przykro mi, ale zostało mi zaledwie 15ml Kobako Sensuelle, więc o większej odlewce nie ma mowy.
|
#1558 | |
|
Perfume Lover
|
Cytat:
W takim razie ponawiam: czy ktoś chciałby oddać większą odlewkę lub flakon Kobako Sensuelle?
|
|
#1559 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1560 | |
|
Raczkowanie
|
Wiele do zaoferowania nie mam, ale gdybyś sobie coś wybrała, to byłabym zainteresowana:
Cytat:
Agent Provocateur Petale Noir ok. 5-6 ml Courreges Empreinte 10ml -4 psiki (ok.9ml, raczej więcej niż mniej) Balmain Ivoire de Balmai ok. 9ml Yves Saint Laurent Belle d'Opium ok. 4ml Marc Jacobs Honey ok. 3-3,5ml Marc Jacobs Daisy ok. 2,5 ml Michael Kors Michael ok. 2,5 ml Esencia de duende J. del Pozo ok. 8-9 ml Poza tym: Avon Incandessense ok. 27z 30 ml (z flakonem) Wymienię się w zasadzie na (prawie) wszystko. Z perfumami życie dopiero zaczynam, więc wiele nie znam, szukam "swojego" zapachu na wiosnę. Przyjmę każdą ilość T.M. Womanity |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

Zabieram się za przeglądanie Twojego wątku.

Ale chętnie Euphorię edt, nowy Alien, Sensuous,