![]() |
#4891 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
szaja
![]() ![]() ![]()
#4892 |
Zakorzenienie
|
Szaja- co do wody gazowanej,co prawda tyczy się dorosłych
moj dwulatek nie chcial nic innego pic poza bąbelkami, pediatra nie miala zastrzeżeń http://pogromcymitowmedycznych.pl/my...est-niezdrowe/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
Zadomowienie
|
co do rajstopek, to ja tam nie widzę problemu
![]() Chodzę czasem po siostrzenice do przedszkola, zimą taki strój jest na porządku dziennym i jakoś nigdy mi nie przyszło do głowy, że to może źle świadczy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4894 |
Konto usunięte
|
Marsi, no jasne, że w takiej sytuacji lepiej by dziecko w ogóle piło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Zadomowienie
|
i jeszcze woda gazowana. Ola uwielbia
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- no i coś jeszcze miałam pisać ale już nie wiem, nie pamiętam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że wywiązała się dyskusja na temat rajstop - w ogóle nie rozumiem, po co autorka tego bloga poruszyła taki temat? Jeszcze pisząc to w takim, hmmm, niezbyt fajnym tonie... Faktycznie, problem 21. wieku - dziecko w rajstopkach.
![]() ![]() Na poprawę wczorajszego humoru zrobiłam sobie coś - w załączniku. ![]() Uprzedzam ewentualne złośliwości - napis na ramieniu jest prosty, ale skóra to skóra, różnie się układa, nie jest to też żadna czcionka - jest napisany moim własnym, odręcznym pismem i efekt "surowego" napisu był całkowicie zamierzony. |
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
Wtajemniczenie
|
a miałam Wam już kiedyś napisać o uczuleniu. Hania miała strasznie szorstkie plecy i na brzuszku często się też to pojawiało. do tego jakieś bardzo suche plamy na nóżkach. Powiedziałam o tym lekarce i kazała odstawić seler. ja zawsze dość sporo dodawałam do Jej zup bo sama lubię. i co odstawiłam, od jakiegoś tygodnia nie dostaję i wszystko zniknęło. żadnych krostek, plam, suchej skóry czy zaczerwieniania.
#4898 |
Zadomowienie
|
Marsi u nas tez tylko jedno danie ( 3 główne posiłki + 2 mniejsze zazwyczaj owoce)
Majulmi ja mam na balkonie podobną kanapę, stolik i 2 fotele, ale chciałabym jeszcze jakiś zielnik, tylko się własnie zastanawiam jak to ugryźć, żeby nie stało się to ulubionym miejscem zabaw najmłodszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
Zakorzenienie
|
Charlizz- L też śmieszne minki robi
Black- ![]() a jak samopoczucie lepsze? napisz wogole co sie stalo Co do dyskusjo o rajstropek to naprawdę fajnie mieć takie problemy ![]() EDIT: teraz dopiero zobaczyłam drugi kurde z moim tuzinem dzieciaków to by mi miejsca na ciele zabrało ![]() Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-03-27 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Zakorzenienie
|
Marsi przypomnij mi prosze tego oszusta od obuwia?? Bucikowo??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4901 |
Zakorzenienie
|
taaaa a co?
A zapomniałam Wam powiedziec,zgadnijcie co wczoraj młody dostał od pani pediatry?????? ......................... ............ ......................... ............ lizaka ![]() oczywiście rozpakowała mu i dala do paszczy, mina Leosia bezcenna i szczesliwy byl ale nie sądziła,że pediatra będzie raczyć 15 miesięcznego malucha lizakiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4903 |
Zakorzenienie
|
Marsi niezła Pani doktor
![]() Black, czemu złośliwośći uprzedzasz? Ktoś CI coś powiedział. Pytanie z ciekawości: ile zapłaciłaś? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4904 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
#4905 |
Zakorzenienie
|
Hope, nie, ale sa tutaj osoby, po ktorych moglabym sie spodziewac drobnych igielek, dlatego uprzedzam.
![]() ![]() Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za przeproszeniem.. pie*dolisz? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Zakorzenienie
|
Sie ma znajomosci.
![]() Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4908 |
Zakorzenienie
|
A to tak do mnie mów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4909 |
Zakorzenienie
|
W sobote robie nastepny - kocie lapki, tylko nie wiem, gdzie. Chyba na lewym udku.
![]() Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4910 | |||||
Zakorzenienie
|
jak zawsze - o.c.i.piały ze stronami!
![]() ![]() brawo kochana!!! prosta droga do półmaratonu, zobaczysz! Cytat:
Cytat:
tylko mi ta sypialnia na dole nie pasuje, wolałabym dodatkowy pokoik na górze ale cudownie wygląda, jejkuś.... Cytat:
![]() Cytat:
ja miałam welon 3metrowy ![]() Cytat:
jasne, jakby mnie było stać na spodenki za 170zł to pewnie bym zakładała ![]() Pietraszko od zawsze chodzi w rajstopkach, jest to dla nas najwygodniejsze rach ciach ciach i na nóziach nie majtają się między kostkami. Chociaż fakt faktem, że teraz wolę mu zakładać rajtuzie bez stópek. A co do tego, że wygląda takie dziecko na zaniedbane - jak ma pieluchę zmienioną, rajstopki nie podziurawione, jest schludnie i czysto ubrane to co za problem z rajstopkami? Nie kumam tematu w ogóle.
![]() |
#4911 |
Zakorzenienie
|
W Hebe - 40% na Revlon, Bell i coś tam jedno jeszcze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4912 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() plus pełno pełniutko lampionetek [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45768941]W carry sobie bluzkę kupiłam dzisiaj, za szalone 20zł ![]() http://carry.pl/59-Fortium_product/koszulka.jpg[/QUOTE] super! ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Trzymam kciuki!!! [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45769461]Bokeh, też mnie zniesmaczył tekst o rączce :/[/QUOTE] tak mi to wyglądało, jakby kobita na siłę chciała podkreślić, jaka to ona tolerancyjna wielce Cytat:
co do latania na golaska, to ja bym Pietraszka nawet po działce swojej nie puściła. Sama bym się głupio czuła na golasa latając ![]()
![]() |
#4913 | |||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() jak się dziś czujesz? ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
Cytat:
chyba, że jakiś bezcukrowy? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- sama do siebie gadam czy co? ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4914 |
Zakorzenienie
|
Widze, ze rajstopki na tapecie, a ja przegapilam tern wpis na blogu. Wieczorem doczytam.
Poza tym mam takie zdanie jak EZZO i LADY - nie bardzo wiem po co w ogole rozkminiac ten temat. Czasem ubieram, czasem stawiam na dresy, nigdy nie przyszlo mi do glowy, zeby to jakos analizowac. Wiecej nadrobie pozniej, bo trza sie brac za obiad poki krolewicz spi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4915 |
Wtajemniczenie
|
że co??
![]() ![]() ![]() proooszę Cię nie żartuj ![]()
![]() |
#4916 | |||||||
Raczkowanie
|
Hej
![]() Cytat:
Mnie strasznie denerwuje takie podejście bo dorosły może mieć gorszy humor, nie mieć nastroju, mieć gorszy dzień, gorzej się czuć. Ale dziecko zawsze powinno być uśmiechnięte, w super humorze, jak rodzic/babcia/ktoś inny chce żeby bawiło się samo ma się bawić samo, ale też być towarzyskie i jak ww. osoby chcą się bawić z dzieckiem to ono ma mieć wtedy ochotę bawić się z kimś, itd. Generalnie dziecko nie powinno mieć swoich uczuć (chyba że te w danym momencie pożądane) i natrojów tylko być laleczką do ochów i achów. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45775795] Zdecydowanie lego duplo ![]() [/QUOTE] Pytała Misiael ale ja też skorzystałam ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Zakorzenienie
|
hejka! nie wiem na jak dlugo mam neta wiec korzystam
![]() zapraszam do k. nadrabiac bede... nie wiem kiedy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4918 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.stokkids.home.pl/allegro/.../brasil_c1.jpg Tylko kurcze tego miejsca mało na wszystkie moje pomysły i nie wiem na co się zdecydować ![]() Tym bardziej że myślałam że kupię niedługo Julce taki mały stoliczek i krzesełka do zabawy i myślałam że jak zrobi się cieplej to żeby jej wystawić na balkon. Zawsze to więcej czasu na świeżym powetrzu. A w lecie w gorące dni malutki basenik do taplania się. ![]() ![]() A Ty ile masz metrów tego balkonu, chyba więcej niż moje 7-8? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bawi sie zabawkami, zwlaszcza w basenie z pilkami, wspina na sofe i stolik edukacyjny, kotluje sie w poscieli, otwiera szafe i w niej urzeduje, otwiera i zamyka drzwi, wyciaga i wklada rzeczy z kosza na pranie, przewraca i podnosi kosz z pieluchami, przeglada sie w lustrze, wychodzi na balkon i patrzy na przejezdzajace pociagi, oglada okladki czasopism na polce, dzis przez szpare sasiadow balkon podgladala, "czyta" swoje ksiazeczki i moje stare czasopismo, bawi sie serwetkami jednorazowymi i tak na okraglo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4920 |
Zadomowienie
|
Niby balkonu trochę wiecej, a w sumie to mamy 2 balkony, ale jeden jest taki układny w sensie, ze to prostokąt i on ma niecałe 9 metrów, a drugi ma prawie 20 m, ale jest w kształcie litery L, wiec niby metrow nie mało, ale troche ich ucieka przez ten ksztalt. A plany mam podobne też chcę basenik itp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.