|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Le_lena, ja nie kupuję w ogóle bardotek, to się nie wypowiadam
|
|
|
|
#1532 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Kasiulenkowo gratki!
![]() Cytat:
edit: doczytałam o twojej sytuacji i takie bolerka które proponują dziewczyny to wg mnie dużo lepsze rozwiązanie niż rękawiczki Cytat:
![]() Cude powodzenia na rozmowie!
|
|
#1533 |
|
Raczkowanie
|
Damn
![]() Swoją drogą, zawsze jest opcja, że zarzucę sobie na plecy - pod bolerkiem może nie będzie widać ![]() Odetnijcie mi internet zanim setny raz będę chciała zmieniać bukiet, koncepcje, kolor przewodni i inne takie ... dobrze, że narzeczonego nie chcę zmienić - chociaż jego też znalazłam, przez internet
25.10.2014 Edytowane przez Le_lena Czas edycji: 2014-03-27 o 16:22 |
|
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
Lena, ja źle w bardotkach wyglądam
Na ślub biorę normalny biustonosz, a do sukni doszywam ramiączka |
|
|
|
#1535 |
|
Raczkowanie
|
Dotka kotek, o właśnie widzisz - ja też źle. Moje piersi nie dość, że są dosyć spore, to do tego mega ciężkie i jak poszłam na rajd po stanikarni to mi prawie każda Pani powiedziała, że tą babeczke co mi suknie sprzedała to powinnam ochrzanić
, że będę wyglądała jak Liszowska na swoim ślubie ale nie poddaję się!
25.10.2014 Edytowane przez Le_lena Czas edycji: 2014-03-27 o 16:30 |
|
|
|
#1536 |
|
Raczkowanie
|
Jestem 20 stron w plecy
Zostało mi do ślubu 57 dni. Więc i ja w sumie stwierdziłam, że mogłabym spisać co mam załatwione, a co nie. I się przeraziłam... Załatwione/kupione 1 sala 2 dj 3 foto 4 kupione zaproszenia 5 USC 6 podanie o ślub plenerowy 7 obrączki 8 zamówiona sukienka 9 zamówiony welon 10 zamówione buty 11 kolczyki 12 bransoletka Do zrobienia/kupienia: 1 kurs tańca 2 garniak na ślub 3 garniak codzienny na drugi dzień 4 buty tż 5 spinki do mankietów 6 koszule białe 3x 7 skarpetki 8 krawat/mucha 9 zamówić bukiety 10 umówić fryzjerkę 11 odebrać buty (moje) 12 przymiarki sukienki 13 zmienić pas przy sukience 14 bransoletka z perłą 15 próbna fryzura 16 stanik 17 pończochy 18 majciochy 19 alkohol 20 ustalić menu 21 ustalić drinki 22 ustalić listy piosenek 23 tort 24 lody 25 noclegi 26 kwartet/skrzypki 27 ogarnąć resztę zaproszeń 28 rozdać/wysłać do końca zaproszenia 29 winietki 30 coś we włosy po zdjęciu welonu 31 podziękowania dla rodziców 32 podziękowania dla sióstr 33 koszyczki ratunkowe 34 Czy coś jako podziękowanie? 35 sukienka na drugi dzień 36 manicure i pedicure hybrydowy (zapisać się) 37 wybielanie zębów 38 zastanowić się nad przyjazdem pani fotograf 39 zabawy oczepinowe? 40 ozdoby na ślub na krzesełka 41 coś więcej na stół młodych + ew. dokupić wazoniki 42 mikrodermabrazja (bądź inne cudo które mi pomoże z twarzą) zacząć jak najszybciej żeby chociaż 3 zabiegi zdążyć zrobić! 43 ogarnąć plan imprezy 44 pudełko na obrączki (kolejność mocno losowa) Czy o czymś nie zapomniałam? Nie wiem jak z tym zdążymy. W szczególności z kursem tańca - jestem tym przerażona... A mój TŻ twierdzi że jest jeszcze tyyyyyyyyyle czasu
![]() Edytowane przez Grace O Malley Czas edycji: 2014-03-27 o 16:59 |
|
|
|
#1537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1538 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czekam na fotki obrączek! Ale fajnie, że już macie! ![]() Grafik przysłał mi dziś projekt zaproszeń i już jest w 90% gotowy, jeszcze drobne poprawki stylistyczne Teraz się trochę stresuję, że nie robimy specjalnego zaproszenia dla Rodziców, ale wpadłam na pomysł napisania im odręcznego liściku jako dodatku do zaproszeń, coś w stylu tych typowych tekstów na zaproszenia dla Rodziców, a do tego zwykłe zaproszenie, żeby już nie robić szumu w zamówieniu. I któraś z Was w klubie wstawiała kolczyki z Arteo i przepadłam Do tej pory cały czas miałam koncepcję biżuterii z cyrkonii, w tym stylu:![]() A teraz mi w głowie siedzą te kolczyki i cały czas myślę, że przecież chciałam iść w cyrkonie, a nie kryształki, a teraz mam taki mętlik Serce ciągnie do cyrkonii, ale te z Arteo też mnie oczarowały no i te z Arteo zdają się zdecydowanie bardziej pasować do mojej sukni... jak żyć?!![]() Co do biustonoszy, to ja kiedyś miałam baaardzo duży, a teraz jest umiarkowanie duży Ale już dawno porzuciłam sieciówki na rzecz sklepów z bielizną, mój faworyt to chyba Dalia. Za to bardotek nigdy nie lubiłam i nie lubię, na ślub celować będę chyba w straplessa Michalak w pierwszej kolejności albo w Estiq.
Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2014-03-27 o 17:20 |
|
|
|
|
#1539 |
|
Rozeznanie
|
Wy macie za duże, ja nie mam prawie wcale
mam nadzieję, że suknia jakoś będzie na mnie wyglądać...
|
|
|
|
#1540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo chyba jednak kupie te z arteo dokładnie te co wkleiłaś
|
|
|
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
An dla mnie te cyrkoniowe są piękniejsze
active ja Ci moge oddac wieksza polowe moich
|
|
#1542 |
|
Zadomowienie
|
An mi się bardziej podobają te pierwsze
Czeko mi też możesz trochę oddać
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
An, kolczyki zdecydowanie 1
Czeko, a ja dużobiuściasta w kieckach z prostym dekoltem wyglądam okropnie, właśnie lekkie wcięcie (serduszko) dopiero dodaje biustowi lekkości ![]() Ile cycków tyle opinii
|
|
|
|
#1544 |
|
Raczkowanie
|
cornflower_girl zaproszenia będziemy raczej zamawiać bo z projektowaniem nie będzie pewnie czasu, bo tyle mamy jeszcze do zrobienia że ja sama nie wiem jak się wyrobimy
![]() Ad rem pudełeczka są ![]() Anesthesia te pierwsze są śliczne ![]() czekooczekolada to może i dla mnie coś jeszcze wystarczy tych cycuchów ??? Przy moim 70C to mam nadzieję że będą wszyte duuuuże gąbeczki w tą moją kiece bo nie wiem czy jakikolwiek biustonosz będzie możliwy do założenia skoro wycięcie z tyłu jest w V ![]() Jutro USC właśnie ogrania mnie stres i fisiuje na maxa
13.09.2014 Edytowane przez iliy Czas edycji: 2014-03-27 o 18:02 |
|
|
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
Lemon juz pakuje i wysyłam
![]() Dotka a u mnie wlasnie na odwrót - w serduszku cycki mi sie wylewały i te mięsicha pod ramionami też, tfu, no ale to juz zalezy co komu pasi
|
|
#1546 |
|
Raczkowanie
|
czekooczekolada - w zasadzie to i ja mam "prosty" i na szczęście ich nie widać - w sensie nie są gołe
Jakiś mam lęk, że będzie mi latać po prostu Anesthesia - straplessa Michalak mierzyłam nie trzyma mnie ![]() Dam Wam znać po weekendzie co wymyśliłam, bo liczę na to, że skończę już swoje historie ze stanikiem
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
An, cyrkoniowe zdecydowanie. Znaczy 1
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam, że offtopuję, ale czy to jest normalne, że 3 dni po gastroskopii dalej mnie tak napierdziela przełyk że nie moge śliny przełknąć ? nie wspominając jakie katusze przechodze jedząc...
|
|
#1549 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
do ślubu kupiłam sobie Panache Evie z wyprzedaży kurcze, ale chyba mnie coś zaćmiło na tych zakupach bo teraz nie jestem do niego przekonana, wydaje mi się, że jeszcze bardziej powiększa mój biust będę szukała czegoś jeszcze
|
|
#1550 |
|
Wtajemniczenie
|
Krooliczku, w takim razie dziękuję za inspirację! Reszcie dziękuję za rady!
), więc czas na decyzję jest
|
|
|
|
#1551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Poza tym też odkładam zakupy "na maj", bo uważam że jeszcze mi się milion razy wizja zmieni ![]() Ojć... jednak w moim terminarzu biżuteria jak byk jest wpisana pod kwietniem!!! To już prawie Świadkowa coś tam palnęła na temat wieczoru panieńskiego ![]() Powiedziała mi kto będzie i to grono mi jak najbardziej odpowiada, same dziewczyny proszone na ślub, więc nie czuję się głupio. I nie wiem co wymyśliły, ale nie będzie to jakieś szaleństwo w klubie (dzięki Bogu!) i nie będzie striptizera
|
|
|
#1552 |
|
Rozeznanie
|
odnośnie makijażu próbnego oraz fryzury to zastanawiam się czy wypada je zrobić na wesele kuzyna, które jest przede mną
? myślałam, aby też przy okazji podjechać i przymierzyć suknie, jak całość będzie wyglądać... dobry pomysł ? |
|
|
|
#1553 | |
|
Zakorzenienie
|
Będziecie jechać na ślub na motorze?
czy jak?![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1554 | |
|
Zadomowienie
|
Priorytetem poproszę
![]() Cytat:
|
|
#1555 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale pomysł z przymierzeniem sukni jest jak najbardziej!
|
|
|
|
|
#1556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co zareklamuję go Namalował mi piękny portret (w pozłacanej ramie), mojej siostrze na komunię i moim dziadkom z okazji rocznicy ślubu -uważam, że wszystkie obrazy wyszły super ![]() ysia co do ślubu w USC i welonu - jakbym brała to raczej nie decydowałabym się na welon, raczej toczek, ozdobna opaska, spinka etc. Ale z drugiej strony rozumiem PM-ki, które chcą wygladać jak księżniczki bez względu na miejsce ślubu Anesthesia kolczyki, które wrzuciłaś są przecudne, ale brałabym pierwsze Cytat:
![]() tak! buty dzisiaj zamówione wrzucam w załączniku ![]() to inny model niż mialam pierwotnie upatrzony, ale na stopie leżały idealnie bardzo zgrabne są w rzeczywistości, w ogóle ten Akces2 świetne miejsce
|
|
#1557 |
|
Zadomowienie
|
Anetshesia bądź wierna cyrkonią, bo są piękne
|
|
#1558 |
|
Zadomowienie
|
|
#1559 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratki Ile to takie cudeńka?
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, przepraszam, ze sie nie odzywam
Podczytuje Was, ale nie mam czasu, ani siły pisać. Wybaczcie Jak sie u mnie unormuje to wróce na stałe Bo narazie jest bardzo średnio tzn jesli chodzi o Tżta to wszystko ok, przynajmniej tyle
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

, że będę wyglądała jak Liszowska na swoim ślubie

), więc czas na decyzję jest