|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
|
|
|
|
#1982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻetem Twym ? O, widzisz, to dla mnie więcej law w perfumach, to już za dużo. |
|
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
To raczej lepiej skusić się na sok, bo sok nie jest słodki, gdyż być nie powiniem. Taki niepoczebny cukier w tym napoju, ale ogólnie lepszy napój aloesowy niż żaden
|
|
|
|
#1985 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie, to nie Tocio Cruise ani nie Khamidov keep trying
|
|
#1986 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
A ktoś może zna Photo Lagerfelda? Tam jest lawenda
|
||
|
|
|
#1987 |
|
Wtajemniczenie
|
miłego, muszę już lecieć bo zasiedziałam się tu przy Was , odezwę się wieczorkiem
|
#1988 | |||
|
Zakorzenienie
|
Myślę dalej
![]() Cytat:
![]() 2, a no to tak Nie zazdroszczę Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba zacznę się nad każdym zakupem kilkanaście razy zastanawiać.... |
|||
|
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1990 |
|
Piers do przodu
|
Figarro to Wizażanka
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1992 | ||
|
Zakorzenienie
|
chyba porozcinam
![]() Cytat:
u mojego chłopa to się nie sprawdza, bo dobrze mu z oczu patrzy, a łobuz jest ![]() Cytat:
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1994 |
|
Piers do przodu
|
Polly - chciałam Ci podziękować za namiar na Kabanosa - cały wieczór przesiedziałam na YT - świetne połączenie System of A Down z Illusion - nie znałam wcześniej a się zakochałam
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
filmowy przewodnik po po black metalu
![]() https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...97949527_n.jpg na dokładkę LOTR-owski przewodnik po wszelakich typach metalu http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...10071_700b.jpg Za miesiąc komunia i chrześnicy i już mnie szlag trafia, jak te gnoje tylko o kasie i prezentach myślą: ona chce laptopa, tablet, komórkę, zegarek, biżuterię i sama już nie wie, co wymyślić, co miesiąc coś dokłada. Może jestem stara raszpla, ale za moich czasów jak szłam do komunii, to było nie do pomyślenia, żeby stawiać rodzinie takie wymagania "ciocia od ciebie chcę to i to, od wujka takiego tamto, a od dziadków sramto!". Człowiek miał uciechę, że rodzina i chrzestni przyjada, a nie ile przywiozą. Kurdę, jak mnie to wkułfia, powinno się zakazać imprez, to powina być tylko skromna kościelna uroczystość ![]() Dobrze, że chociaż te alby jednakowe mają, bo już by była rewia mody, a i tak siostrzenica ma jechać do fryzjerki na uczesanie A jej młodszy brat "Natalia jak dostaniesz pieniążki na komunię, to masz mi prezent na urodziny kupić!" ![]() Nie trawię tego całego przemysłu komunijnego (bo nikt już nie myśli o sakramencie) na równi z weselnym
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-03-28 o 13:33 |
|
|
|
#1996 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie widzi mi się kolejny zabieg "na oko", chyba zainwestuję w kolposkopię ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko nie pisz od kiedy bo wyjdę na dinozaurzycę
Majuta kup to co uważasz za stosowne, fajnie gdyby się z tego ucieszyła ale taką "listę" to może na swoim ślubie zrobić, nie komunii.
|
#1998 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Z butami mam problem bo te przed kostkę są zazwyczaj babciowe/pańciowate a za kostkę za szerokie
|
|
|
|
|
#1999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aparat cyfrowy? moje nie miały parcia na modne prezenty i te, które wypisałam najbardziej się spodobały. a chodzą do społecznej szkoły, gdzie quady i ipady były na porządku...
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
ode mnie życzy sobie zegarek i kolczyki
Chyba jej wytłumaczyli, że do bezrobotnej chrzestnej, to nawet nie ma co z pytaniem o laptopa startować
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
Już mi lepij
ja mam taką miłą zagwozdkę prezentową, idziemy na ślub i tylko na ślub, bez uroczytsości żadnych. To syn przyjaciół rodziców, świetną tworzy parę ze swoją narzeczoną. Kapitalni ludzie. Tacy trochę jak my Skromność jak cholera co nie Anyway, dajemy wino zamiast kwiatów no i chcemy bardzo coś od siebie jakiś drobiazg. Gadżet. Home&You jest straaasznie drogi, a oni nie są sztampowi. Ona fotografuje. Ale gadżety dla fociarza to też droga bajka. Myślałam o kieliszkach, ale no nie czarujmy się - mają. Jakaś fajna, niedroga, praktyczna ale ładna rzecz, którą np wykorzystuje się na co dzień. Dział kuchnia/łazienka myślę. Ładne ścierki/ręczniczki kuchenne? Rękawice kuchenne? podkładki? deska do krojenia? Stacjonarnie jest problem bo wszędzie sieciówki, to samo Znam mniej wiecej ich styl, minimalizm totalny, ona lubi czerwień. On fan motoryzacji. Może coś spersonalizowanego? Ale nie kicz. Muszę zacząć szukać, bo kwiecień tuż tuż.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-28 o 13:47 |
|
|
|
#2004 |
|
Piers do przodu
|
Majuta - wiele zależy od tego, jak rodzice wychowali dzieciaka
![]() edit (doczytałam) Rachello fajne są designerskie pojemniki na przyprawy
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2014-03-28 o 13:47 |
|
|
|
#2005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam ten problem 2 lata temu . Zakupiłam ksześnicy pierścionek na pamiątkę i aparat fotograficzny na paluszki żeby ubaw miała ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tron w Szałasach postawili, posiedziałabym
|
|
#2007 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
fajna pościel? ![]() Cytat:
![]() tylko trzeba by się odpowiednio ubrać: jakieś czarne ciuchy, gorset, skórzane portki albo długa kiecka, rozpuszcozne włosy...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-03-28 o 13:56 |
|||
|
|
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2009 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale cholerstwo droooogie ![]() Będzie problem z pojemnikami, chyba że znajdę coś ekstra, bo onni, podobnie jak my, trzymają wszystko w szafkach. Na blacie jest tylko czajnik i ręczniki papierowe. O, spodobały mi się te http://bazylia.pl/pojemniki-na-przyp...rne-umbra.html- ale cena hmmm chyba, że zrezygnujemy z wina? I tak dostaną masę win. Tak zrobię ajk nic lepszego nei znajdę (Ale wisz, ja po tacie mam zamiłowanie wręcz do ręczników, lubię zmieniać kolory żeby było ładnie i przyjemnie w kuchni i łazience, ale jak widzę, nie wszyscy mają takiego hopla, większosci ludziom jest obojętne co mają) Cytat:
pościel już dostają od kogoś inengo, ale oni, podobnie jak my mają 220cm także to troszkę bardziej kosztowny przencik. Pierwotnie myślałam o czymś takim jak solniczka, młynek do soli i pieprzu, ale jak ktoś już ma to na wuj mu drugi, a coś takiego jak puszki, pojemniki, ścierki/ręczniki potrzebne jest w kilku egzemplarzach. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-28 o 14:21 |
||
|
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w sklepie z ręczników robimy torty, ślicznie to wygląda
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.

A jej młodszy brat "Natalia jak dostaniesz pieniążki na komunię, to masz mi prezent na urodziny kupić!" 

Znam mniej wiecej ich styl, minimalizm totalny, ona lubi czerwień. On fan motoryzacji. Może coś spersonalizowanego? Ale nie kicz. Muszę zacząć szukać, bo kwiecień tuż tuż.