|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. XI
Cytat:
|
|
#3722 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3723 |
|
Raczkowanie
|
Tenderly-flakonik śliczny,ale jak dla mnie zapach niezbyt,nie mówię że jest zły ale to jednak nie moja grupa zapachowa,jest dość wyraźny,długo się trzyma jak maznęłam nadgarstek próbką-w kat5 nawet miałam klientkę króra go zamówiła bo był dezodorant gratis.Ogólnie nie jest zły ale wolę zapachy łagodniejsze typu Eclact,no i w moim guście jest też ta My Red(ma w sobie coś fajnego) Zamów-zawsze możesz zwrócić,jak Ci nie przypadnie do gustu lub poluj na próbkę
|
|
|
|
#3724 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, czy któraś może wie, jaka jest teraz wartość 1 PP? Nowy cennik strasznie mi się nie podoba. Wolałam poprzednie z tabelką z przelicznikiem. Teraz nie dość, że zmienili ceny, to jeszcze wszystkiego trzeba szukać po kodach
![]() A tak przy okazji, to jako stara wyga przyznam, że nigdy nie byłam bardziej zrezygnowana. Było już wiele zmian, ale po raz pierwszy było mi tak ciężko zrobić zamówienie, aby nie płacić opłaty za przesyłkę
|
#3725 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3726 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że jakoś posprzedaje to co pozamawiałam;/
|
|
|
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
Mi cennik nie przeszkadza, jak zaczynałam przygodę z Ori to była taka książeczka jako cennik i trzeba było wszystko szukać samemu.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3728 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny jakie produkty są teraz w 5 do wyboru zamiast opłaty? Właśnie chcę złożyć zamówienie a nie mam cennika.
|
|
|
|
#3729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-23273 Silk Beauty krem do ciała do skóry wrażliwej 12286 Oriflame Beatuy ba;sam do ust spa theraphy
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#3730 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja praktycznie z cennika nie korzystam, ceny przyzwyczaiłam się przeliczać sama, punktami przestałam się stresować. A dobijać punkty by odebrać nagrodę i mieć zapas kosmetyków na rok jest bezsensu, lepiej zakupić wellness zamiast kosmetyków. A jak przeliczyłam cenę laptopa z programu celuj w wygraną w obu sposobach zdobycia to wyszedł bardzo drogi laptop, mimo że ok. 80% towaru było zamawianego dla kogoś.
|
|
#3731 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3732 |
|
Rozeznanie
|
Ja też jakoś przestałam się stresować punktami. A że trafiło mi się kilka zamówień to zdecydowałam się wziąć parę rzeczy, które i tak miałam brać w 6. Chciałam dobić do tych 50 pp, bo ta oferta z wodą Architect mnie skusiła. Mój brat używa tylko tego zapachu i zrobię mu miłą, tanią niespodziankę
|
|
|
|
#3733 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3735 |
|
Przyczajenie
|
Hej pozwolicie dziewczyny że się przyłącze do was ;* W Oriflame jestem nie dawno dopiero od poprzedniego katalogu więc nie wszystko jeszcze wiem
ale co mnie ostatnio trochę zdenerwowalo to braki ;c Gdyby nie one to mialabym juz zamowienie na 100 pp a tak to 87 i musze czekac.... a do do nowego cennika to tez z początku patrzylam sie w niego jak głupia że mam z tego ceny i pp szukać ale ktoś na fb wstawił juz unormalniona wersje więc jest ok ^^ |
|
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3737 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A możesz go porównać do jakiegoś innego zapachu Oriflame lub innej marki? Słyszałam, że jest podobny do Bright Crystal Versace. Chciałabym się zorientować jaka to mniej więcej grupa zapachowa.
|
|
|
|
|
#3738 |
|
Przyczajenie
|
Co do cennika to macie tutaj w załączniku nowy
|
|
|
|
#3739 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
a myślisz, że tam lepiej?
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
#3741 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak chcesz jakieś inf. to odezwij sie na priv
Chcę mieć coś swojego. Coś co będę kochać. Bo ja tak naprawdę najbardziej w życiu chcę kogoś kochać... <3 czerwca 2013 - Pedagog resocjalizacyjny luty 2014 - Pedagog wczesnoszkolny i przedszkolny Studentka Pedagogiki rewalidacyjnej ![]() |
|
|
|
|
#3742 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3743 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3745 |
|
Zadomowienie
|
Super
Chcę mieć coś swojego. Coś co będę kochać. Bo ja tak naprawdę najbardziej w życiu chcę kogoś kochać... <3 czerwca 2013 - Pedagog resocjalizacyjny luty 2014 - Pedagog wczesnoszkolny i przedszkolny Studentka Pedagogiki rewalidacyjnej ![]() |
|
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam w ogóle z tego cennika nie korzystam
|
#3748 |
|
Przyczajenie
|
Ma któraś z was może torbę Oasis Fresh Dawn bo w moim magazynie jest niedostępna ;c
|
|
|
|
#3749 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny klientki zamowily dwa tusze the one i wzielam trzeci gratis dalam go innej klientce gratis za duze zakupy, teraz jedna z tych ktore go kupily oddala mi go bo ja uczula czy moge odeslac ten jeden czy musze oddac tez ten gratis???? jestem w zagwuzdce bo co mam teraz odebrac tej trzeciej pani gratis??? podpowiedzcie jak to jest
|
#3750 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A nie możesz zostawić po prostu dla siebie? Tusz zawsze sie zużyje. A może przez przypadek poznasz swojego ulubieńca? ![]() Pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

)i nie brałam żadnego kosmetyku za dostawę -powinno być 9,90na dom prawda? a na fakturze ma 11,90 naliczone ,a jak tam u Was?
dajcie znać jak u Was

Mam nadzieję, że jakoś posprzedaje to co pozamawiałam;/
06.12.2020
23.07.2022