|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
|
#2012 |
|
Piers do przodu
|
Moja teściowa miała hopla na ręczniki - w czasach zatęchłej komuny zgromadziła taką ilość tego dobra dla swego jedynaka we wianie, że do tej pory (20 lat po ślubie) nie zużyliśmy nawet połowy
![]() Kochana Kobieta była
|
#2013 | ||
|
Zakorzenienie
|
A koszt?
---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
Czad ! ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
krówkę chciałam dla chuopa, żeby się oduczył rozpuszczalną pić. ja robię latte używając najprostszej i spieniacza za parę zł. ![]() niemniej kocham kawę z kawiarki
|
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam od Mam ale ja mam hopla i wszystko kupuję pod kolor a kiedyś głównie były kolorowe/w paski/kwadraciki brrrr Płaci się tylko za ręczniki Co to za krówka ja nie w temacie kawowym
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2014-03-28 o 14:35 |
|
|
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli nie krówka do picia tylko do jedzenia?
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie na nasz budżet, ale nie kupim młodej parze bo oni herbaciarze Ja bym za to chętnie przygarnęła nawet dziś tu i teraz jesssssu
|
|
|
|
|
#2022 |
|
Nindżopesz
|
Ważne ale jednak detale
Właściwie myślałam, że tylko ja zwracam na to uwagę a inni normalnie noszą wpijające się gacie ze szwem i się nie przejmują.Akurat podszewki są fuble. Ja lubię szmatkowate, miękkie, zwisające materiały więc nie ma rady, opinają się na zwykłych rajstopach. No, wiskoza daje radę i różne elastyczne. |
|
|
|
#2023 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie są detale, to ważne. Nienawidze jak mi gdzieś widać gumkę czy szew od rajstop. Dlatego wiosną i jesienią tylko pończochy. Na szczęście nie noszę jakiś krotkich kiecek więc spoko...gorzej zimą...ale nie noszę też takich obcislych. Kostka w leggi mi nie przeszkadza wystająca, ale spodnie już muszą być do połowy obcasa conajmniej....także same ważne rzeczy wymieniłaś ![]() Cytat:
Ja mam za dwa lata komunię chrześnicy, ale narazie nie myślę...no i raczej nie będzie żle bo malą nauczona,że pieniądze same się nie robią . A jak czasem zaszaleję i kupię jej coś droższego ot tak, to dostaję ochrzan od jej rodziców,że się nie powinno rozpieszczać, bo oni starają się tego nie robić, więc inni tez nie powinni ![]() Cytat:
Cudne te smoczki |
|||
|
|
|
#2024 |
|
To ja :)
|
O hesusie... Puku chyba se zrobię... Co za dzień...
|
#2025 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Zainwestowac w kolposkopie i wtedy decydowac, ja np mam ektopie i nic z tym nie robie bo nie trzeba Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
Thnx, ale widziałam i drooogie. 90 dych.
![]() No i w sumie, mała szansa, że ich to bawi To raczej nie ich klimat. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-28 o 15:53 |
|
|
|
#2027 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w okolicy ciężko mi coś namierzyć tutaj wygląda nieźle Cytat:
![]() ostatnio w pepco przyglądałam się krzywym szklankom i ja bym z nimi w domu nie wytrzymała. w dodatku wyglądały jak brudne lub porysowane od zmywarki wewnątrz, fuble ![]() od samego patrzenia mnie mdli i drażni
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-03-28 o 15:56 |
||
|
|
|
#2028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-28 o 16:03 |
|
|
|
|
#2029 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Choć kiecek nie noszę ale np jak mam za małe dżinsy i wystają boki to nie założe obcisłej bluzki ![]() Aż tak źle? Cytat:
|
|
#2030 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#2031 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() tutaj np. można sobie samemu skomponować herbę z dodatkami http://www.mytea.pl/
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-03-28 o 17:15 |
||
|
|
|
#2032 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Rejcz _ to idz e klasyke ifudnij im anne g
|
|
#2033 | ||||||||
|
Panaroja
|
snad nowej szypszej sieciuni
![]() Cytat:
Cytat:
a jak sądzisz , dlaczego operacje chirurgiczne muszą być w warunkach sterylnych robione ?2. ![]() żeby było dobrze wszystko Cytat:
mogę tu zaraz się poczuć niesławiona i fogle wstąpić na drogę i podjąć odpowiednie kroki w celu usatysfakcjonowania i zadośćuczynienia bespodstawnym zarzutom , o Cytat:
podroby się zjadły ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale tak na zdrowy rozum jak nadżerka jest podejrzana i nie chce się goić to trzeba by ją usunąć tak mi się zdaje ![]() Cytat:
2. ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- A ad sinupret aloesu - zgadza się , po piciu aloesu człowiek jest jak młody bóg
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2035 |
|
Wtajemniczenie
|
A ten aloes jak pić? Tylko na czczo? Tylko zimny z lodówki? Fuble...
---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Poza tym, Drogi Baru, zakupiłam dziś w Rossmannie... na zniżkę 40% Playboy Body spray natural play it lovely... dla kuzynki gimnazjalistki... i wzięłam drugą butelkę i sama też tym pachnę ![]() słodki kwiatonek trochu syntetyczny, ale za to po zniżce za 15 złotych polskich 75 ml
|
|
#2036 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() też tak chciałam strzelać ![]() Cytat:
a co do całości odczuć to zgadzam sie z Tobą, przerażają mnie prezenty na komunię w dzisiejszych czasach i ta cała otoczka wokół tego ![]() Cytat:
Cytat:
Ja miałam całkiem dobry dzień dopóki nie dopadł mnie taki ból brzucha że myślałam ze zejdę na szczęście poleżałam bez ruchu i przeszło, ufff ![]() a jutro rano do pracy ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2037 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewusia
---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Też bym typowała Tż w miejsce podrobów...
|
|
#2038 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Czemu zmieniłaś avek? ![]() ![]() Ładne zdanie Cytat:
---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Też to uważam za bdb pomysł ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2039 |
|
Wtajemniczenie
|
Majka, no i słucham przez Ciebie Pani Jeziora.
|
|
#2040 |
|
Zakorzenienie
|
kotha już po, zacionszona była i zamiast jednego nowego kotha miałabym sześć ![]() wina bym się napiła
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.

ja nie w temacie kawowym

nie na nasz budżet, ale nie kupim młodej parze bo oni herbaciarze 
Właściwie myślałam, że tylko ja zwracam na to uwagę a inni normalnie noszą wpijające się gacie ze szwem i się nie przejmują.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Znam mniej wiecej ich styl, minimalizm totalny, ona lubi czerwień. On fan motoryzacji. Może coś spersonalizowanego? Ale nie kicz. Muszę zacząć szukać, bo kwiecień tuż tuż.

mogę tu zaraz się poczuć niesławiona i fogle wstąpić na drogę i podjąć odpowiednie kroki w celu usatysfakcjonowania i zadośćuczynienia bespodstawnym zarzutom , o 
ale tak na zdrowy rozum jak nadżerka jest podejrzana i nie chce się goić to trzeba by ją usunąć tak mi się zdaje