![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Okurcze!
Meneq kochana testuj! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#62 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Fewciu, jaki kolor wózeczka? Ależ u Was ciężkie ząbkowanie ![]()
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do zapachu człowieka innej rasy to coś mi się keidyś o uszy obiło,że kobiety wyczuwają różnicę w zapachu mężczyzn innej rasy koleżanka miała znajomego araba, co prawda chłopak miał matkę polkę, rozstali się, mówi,że zapach ją po prostu drażnił ![]() najbardziej intensywnie pachną czarnoskórzy inaczej biali itp itd ![]() a apropo zapachów, właśnie moje dziecko się....... sorry nie jestem w stanie go przewinać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Iwfka
![]() ![]() Fewciu ![]() ![]() Meneq koniecznie testuj ![]() Marsi nie dziwię Ci się, ja nie w ciąży a jak mi się raz Dawid .... to mnie naciągało normalnie.. Dziewczyny wiecie co. Ja Was przepraszam, że ja tak ciągle elaboraty na temat t. Wam piszę. Wstyd mi bo to żaden problem jest, ale nie mam gdzie tego z siebie wywalić. Dziś nawet się poryczałam, bo fakt faktem to matka Tzta jest i ja bym chciała być przez nią w jakiś sposób lubiana może szanowana. A tu tylko Justysia Justysia.. |
![]() ![]() |
![]() |
#65 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Meneq testuj ![]() laurka naleśniki z nadzieniem ruskim? Zdradzisz przepis? ![]() hope omajgad :/ na Twoim miejscu też bym się wściekła ![]() i ![]() ![]() Bokeh pisałaś, że jesz super pożywne śniadania, możesz napisac jakie? Ja co dzień owsianka i potrzebuję urozmaicenia... marsi ![]() pisałyście o wizytach mam/teściowych. Nas dzieli ponad 100 km więc u mojej mamy byliśmy w ostatnim tyg lutego a u teściów na Boże Narodzenie chyba. Jutro jedziemy do t. a do moich jeszcze nie wiem kiedy ![]() ![]() także Debrah skoro ja się czuję stłamszona w czasie pobytów raz na miesiąc/dwa to współczuję Ci bardzo wizyt częstszych ![]() i coś jeszcze chciałam rzec ale zapomniałam :/ ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Marsi, Bokeh - co do usuwania, to u mnie w rodzinie kilka osób usuwało, jedni w Polsce (wujek), drudzy w Anglii (kuzyn i jego żona) i blizna wygląda bardzo dobrze, jest praktycznie niewidoczna, a po jakimś czasie jeszcze bardziej się zlewa ze skórą. Co do bólu - to jest mocniejszy, ale trwa tylko chwilkę. Nie słyszałam jednak, żeby "piekielnie" bolało, choć żona mojego kuzyna usuwała tatuaż kolorowy z brzucha (rozciągnął się w ciąży, wyglądał okropnie) i przeżyła.
![]() ![]() Ja nie podchodzę do tego w taki sposób, że będę sobie teraz żałować, bo za 20 lat może mi się nie podobać - jak wtedy mi się nie będzie podobał, to go wywabię i tyle. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
w PL mam dwóch znaj,omych co mają studia i podobne zdanie zresztą każdy tatuator twierdzi ze to decyzja na stałe i z dystansem podchodzą do laserów i usuwania dziar tak jak mówię- to jest ingerencja głębiej niż wprowadzenie barwnika oczywiście,że to wszystko zależy od skor można zobaczc to chocby u nas na wątku jedne do dziś mają paskudną blizne po cc inne wcale ![]() nie mniej jednak nadal nie rozumiem Twojego podejścia po co robć tatuu i zakładać,że się go usunie ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko musisz pamiętać, ze każda skóra jest inna, inni mają niewidoczne blizny inni widoczne;P ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Szał, moje dziecko chwyciło pchacz i zaczęło z nim chodzić ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Black nawet odglądając zdjęcia na google, no sorry nie ma bata,że w 100% usuniesz tatoo i nie będzie po nim śladu
![]() https://www.google.pl/search?q=usuwa...w=1333&bih=645 |
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Do poprzedniej części: Hope, brawo dla tż za prezent ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o wszelkie ząbkowania, to bardzo Wam i dzieciaczkom współczuję ![]() Marta, ![]() Dobra, już mi się ku.wa pomieszały, więc jadę dalej ![]() Ożeż ku... ale dwulicowa sucz ![]() ![]() I t., cóż, sama sobie winna, no ale kurde, aż jej współczuję, że tak się daje omotać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Eeee... Nie wiem, czemu zacytowałam ![]() A, już wiem ![]() ![]() ![]() Pola też gryzie, ale ona nie tak specjalnie ewidentnie (przeszło jej), tylko przytula się, kręci główką i po czasie tak lekko chwyta ząbkami ciucha albo skóry i puszcza. Cytat:
![]() Cytat:
U nas tak samo ![]() ------------------------- Nocka dziś mocno średnia, pobudka o 5.30, ale ewidentnie było widać, że to nie ta pora. Więc pierwsza drzemka już o 8.30 była ![]() ![]() Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-03-28 o 14:53 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Ehhh, uwielbiam takie gdybanie...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2014-03-28 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie odbieraj wszystkiego osobiście piany bić nie będę,pozostawie puentę na koniec,że lepiej zapobiegać bezsensowny tatuażom niż usuwac. i pewnie nie miałabym nic do powiedzenia gdybym sama nie była posiadaczką tatuaży i to licznych dodam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
My tu gadu gadu o tatuażach, Wy mi lepiej powiedzcie co ja mam robic, usta mam tak przesuszone, ze jest tragedia, nigdy tak nie miałam... pomadki ochronne nie pomagają.. nie wiem sama już;/
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Niee;> a co to;> jakas masc? kurna, mi sie to rano zrobiło, myslałam ze jak troche posmaruje tymi pomadkami to zejdzie a tu klopsss...
W ogóle, mam wrażenie że dziś sobota.. wzięłąm się za szorowanie wózka;]
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Deli maseczkę z miodu sobie zrób
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Kurna Hope! godzine temu zuzylam resztke miodu do ciasta ![]() ![]() ![]() ![]() Marsii, zazdroszcze Ci, ze niedługo bedziesz czuła ruchy dzidzi ajjjjjjjj <3 to byly najcudowniejsze chwile mojego życia, kiedy Amelka mnie kopała.
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-03-28 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Delicjanko, znam ten ból, ja też mam problem z przesuszonymi ustami - najbardziej mi pomaga Tisane albo ostatnio pomadka Lovely Natural Stick. Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2014-03-28 o 16:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mowisz, ze to z rasa mialo do czynienia, bo ja myslalam, ze tylko z plcia. Czyli tylko mnie sie takie cos przytrafilo? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To przez moje lenistwo ![]() ![]() ![]() jeszcze pół godziny i idę kąpać Michała, potem usypianie i wieczór dla nas ![]()
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Hmm co ja mialam napisac.. Aaa ze moja t i siostra tz tez maja takie chore podejscie ze jak nie chce Paulinie dac czekolady czu wafelka csekoladowego to robie dziecku straszna krzywde..
Szkoda ze w tej aplikacji nie da sie cytowac- chyba ze jeszcze o tym nie wiem. Nie pamietam do czego mialam sie jesze odniesc... Wysłane z mojego Trooper_X40 przy użyciu Tapatalka
#83 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Hejka!
jakos po tym przymusowym odwyku ciezko mi sie wbic w rozmowe... ![]() Kuba pozdrawia ciocie ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- ja na wysuszone usta stosuje blistex, kochaaaaaaaaaaaaaam ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
![]() wczoraj i dzis jak mnie capnal to myslalam ze zejde z tego swiata ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A jutro znowu idę na łowy ![]() ![]()
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
A nie napisałam Wam, jak to dzisiaj znowu mama dała mi jedną ze swoich złotych rad.
Pola ma teraz etap, że jest na nie, jeśli chodzi o nocnik. Jak się nie domaga, to nie sadzam, jak siedzi i chce zejść, a nic nie zrobi, to ją biorę, bo co mam na chama trzymać? I dzisiaj rano mama przychodzi do nas do pokoju, a ja wtedy Polę akurat przewijałam z kupala. Przeczucie mnie nie zawiodło, bo po chwili słyszę, że co to? Pola już na nocniku nie siedzi? I coś tam do niej, i tak ciągle jej pyta. Do mnie w końcu, że to czemu jej nie sadzam? Że przecież juz taki zwyczaj miałyśmy rano i bla bla bla... Mówię, że jak ją sadzam, a ona schodzi, to po co? I otóż czego się dowiedziałam? "To się dziecko na siłę sadza, no (to do Poli), żeby się uczyło od małego!" Tak więc wiecie, jak dziecko czegoś nie chce zrobić po Waszemu, to na siłę, żeby się w końcu nauczyło ![]() A jeszcze później, już Pola śpiąca była, no i jeszcze te zęby, więc marudziła troszkę. Ja w tym czasie pranie rozwieszałam, a mama i tata z Polą w kuchni siedzieli. No i młoda wiadomo, nie wie sama, czego chce, złości się, krzyczy; mama do niej z tekstami typu: no i o co paniusi chodzi? co ty teraz chcesz? (wiecie, jeszcze takim słodkim głosikiem ![]() ![]() ![]() Jak mi Pola płacze i za bardzo nie wiem, o co jej może chodzić, to trzymam na rękach, całuję po głowce, przytulam. I wtedy babci potrafi podejść, bierze mi ją i od razu; a może ma gorączkę? a może ją uszko boli? a może brzuszek/głowa/zęby? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
Hje moja mama to samo, jak Blanka płacze to ona pierdylard powodów wymyśla co jej dolega,oczywiście od razu najczarniejsze scenariusze- i od razu trzeba do lekarza gonić ...
Własnie dziewczyny piszecie o teściach, rodzicach to i ja się pożalę...już mnie szlakejszyn trafia czasem z mamą. Jest "władcza". Traktuje mnie i tż i Blankę jakbyśmy byli jej dziećmi. Ogólnie było ustalone, że ja sprzatam ( u nas to 2 razy w tyg) a mama gotuje. Tylko, że ona chciałaby robić wszystko. Do tego mówi : " Blanka teraz śpiąca, idz ja połóż", " Daj Blance jeśc do już pora", "ładna pogoda, idz z Blanką na spacer". Ogólnie mówi mi co mam w danej chwili robić z MOIM dzieckiem. Czy u którejś z Was tak jest ???? Już czasem puszczam to mimo uszu bo do niej nei dociera. A zwracałam jej uwagę że wiem co ja mam robić z WŁASNYM dzieckiem i nie trzeba mi mówić. Ale ona dalej swoje ![]() Co do sytuacji z dzisiejszym ubraniem to ja nie wiem czemu ale nei dodałam że jak Blanka zasnęła to ją okryłam własnie cienkim kocem i mama na to jeszcze chciała żebym jej dała gruby koc i czapkę ![]() meneq- testuj testuj ![]() Yellow - współczuje ;/ i brawa dla Oliego za chodzenie z pchaczem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | ||||||
Zakorzenienie
|
ja też nieśmiało przybijam piątkę.
Cytat:
Cytat:
![]() kupiliśmy ten malinowy/różowy, głównie ze względu na to, że był zwyczajnie tańszy.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ----------- Blanuś już śpi, dzisiaj prawie cały czas wspólny spędziłyśmy na dworze ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Melduje się dopiero teraz w nowej części. W dzień kompletnie nie miałam siły,a jak miałam możliwość napisać to wykorzystałam sen małego i poszłam spać razem z nim. Podejrzewam że mam jakąś anemię(albo przez pogodę) bo strasznie senna się zrobiłam. Jak tylko Oskar śpi to ja też idę mimo że mam mnóstwo obowiązków,sen jest dla mnie zbawieniem więc leje na wszystko i śpie w najlepsze. Nadrobie Was jutro,bo teraz idę spać ![]() Mąż właśnie nakarmił małego a teraz go usypia- Dobranoc mamuśki ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.