W świetnej formie przez cały rok, bo z Mel B wylewamy pot! Część III - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-28, 21:24   #2041
emilcia0209
Rozeznanie

Dot.: W świetnej formie przez cały rok, bo z Mel B wylewamy pot! Część III

Cytat:
Napisane przez Celestia Pokaż wiadomość
Co do ilości postów... mi to w ogóle nie przeszkadza nie czytam może wszystkiego szczegółowo, ale ogarniam wzrokiem co i jak i nie zajmuje mi to pół godziny. Grunt, że jest na temat. I cieszę się, że tyle nas jest i więcej osób chce się udzielać.
zgadzam się

- TATO ? A dlaczego cukierki są owijane w takie papierki co szeleszczą gdy się je rozwija ?
- żebyśmy słyszeli jak mamusia się odchudza
emilcia0209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-28, 21:51   #2042
mamuska111
Raczkowanie

xklaudja zmierz się rano i czekam na pomary , może poszło więcej w dół

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

[QUOTE=Kornelciaczek;45797 044]Chyba SKALPEL tu byl zbedny. Nie za duzo??[COLOR=silver]

Wiesz , ja lubię sobie poćwiczyć jak tylko mam czas .. uważam , że nie za dużo
mamuska111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-29, 01:00   #2043
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Dziewczyny, nie wiem o co kaman. Zrobilam sobie dzien przerwy na regeneracje, fakt ze nie sobota, ale co za roznica, czy czwartek, czy sobota. Ostatnio coraz mniej mam sily... Dzis po rozgrzewce i squatach juz czulam zmeczenie, posladki MEL B oczywiscie zrobilam tak jak zawsze bezproblemowo, ale nogi z MEL B to po prostu tak sie umeczylam, ze az jedna minutowa przerwe robilam. Albo jestem tak oslabiona ciaglymi infekcjami, albo mam dosc. Podziwiam Was i Wasze trenigi jak Wy tyle dajecie rade. SZACUN dziewczynki. Co mnie meczy to SKALPEL WYZWANIE oraz MEL B nogi i Tamilee Webbs chce miec taki brzuch... Masakra wtedy!!
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-29, 05:44   #2044
NightwishLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joaszka83 Pokaż wiadomość
mnostwo tu rowniez innych rzeczy, mowie tylko , ze winogron najwiecej zakochasz sie w tych okolicach tylko popatrz, to u mnie na wiosce ( jak widac winnice ,winnice i jeszcze raz winnice) a zeby nie bylo offtopowo to pokazuje Wam gdzie na rolkach smigam plusem ogromnym jest tez to , ze pyszne winko juz za 3 € mozna kupic, zadne siki
Umarłam Pięknie tam

Cytat:
Napisane przez Kornelciaczek Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie wiem o co kaman. Zrobilam sobie dzien przerwy na regeneracje, fakt ze nie sobota, ale co za roznica, czy czwartek, czy sobota. Ostatnio coraz mniej mam sily... Dzis po rozgrzewce i squatach juz czulam zmeczenie, posladki MEL B oczywiscie zrobilam tak jak zawsze bezproblemowo, ale nogi z MEL B to po prostu tak sie umeczylam, ze az jedna minutowa przerwe robilam. Albo jestem tak oslabiona ciaglymi infekcjami, albo mam dosc. Podziwiam Was i Wasze trenigi jak Wy tyle dajecie rade. SZACUN dziewczynki. Co mnie meczy to SKALPEL WYZWANIE oraz MEL B nogi i Tamilee Webbs chce miec taki brzuch... Masakra wtedy!!
U mnie podobnie, tylko raczej chęci mniej... Nie wiem czemu, może dlatego że czasem sama pogrążam się Wiecie - że to na nic, że przecież to mi nic nie da...

Aż się zastanawiam nad spróbowaniem tej Tamilee Webbs chcę mieć taki brzuch, ale to będę od wtorku robić.

U mnie w planie treningowym Mel B i XHIT na zmianę co tydzień do tego boczki Tiffany i ta zumba co wczoraj dawałam linka Patrząc na to jak wracam z uczelni doszłam do wniosku, że bez problemu po powrocie do domu będę mogła robić Tiff i zumbę, żeby nie tracić dni jak tak w marcu...

O za godzinę wychodzę do drugiej szkoły... Nie chcem ale muszem

-----

Ćwiczę
Maluję paznokcie
NightwishLove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-29, 07:50   #2045
kinia8900
Raczkowanie

Dzień dobry sobotnio Orientujecie się czy dania z grilla bardzo tuczą? Dziś planujemy grilla i może jakiś kawałek kurczaczka ugrilluje sobie

Cytat:
Napisane przez NightwishLove Pokaż wiadomość

Aż się zastanawiam nad spróbowaniem tej Tamilee Webbs chcę mieć taki brzuch, ale to będę od wtorku robić.
Próbowałam to bo dziewczyny polecały, ale jak dla mnie to ta kobita za dużo gada i tłumaczy. Wolałabym żeby odliczała jak Mel, a tak nie wiem w jakim tempie mam robić np brzuszki. Nie dla mnie, ale Ty spróbuj każdy lubi co innego

kinia8900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-29, 08:08   #2046
milenka_p
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kinia8900 Pokaż wiadomość
Dzień dobry sobotnio Orientujecie się czy dania z grilla bardzo tuczą? Dziś planujemy grilla i może jakiś kawałek kurczaczka ugrilluje sobie
Dzien dobry.
Nie ma to jak sobie pospać w sobotę, co?
Co do grilla to myślę, że kurczak nie jest z niego tuczący, bo przecież nie smaży się na tłuszczu, jednak podobno jedzenie z grilla nie jest zdrowe przez ten dym. Dobrze robić na takich tackach, choć my jak grillujemy to zazwyczaj o nich zapominamy. Ale na jutro może zakupię tacki!
milenka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-29, 08:44   #2047
Celestia
Zakorzenienie

Przewidziany trening na dziś:

30 min full body workout #1
20 min killer cardio workout
streching
Celestia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-29, 08:53   #2048
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez kiiicik Pokaż wiadomość
A musisz mieć tą wodę? Ja jak czasami biegam, to bez, dopiero jak wrócę piję. Tak to by mi w brzuchu chlupało, czego nie znoszę

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Cytat:

Próbowałam to bo dziewczyny polecały, ale jak dla mnie to ta kobita za dużo gada i tłumaczy. Wolałabym żeby odliczała jak Mel, a tak nie wiem w jakim tempie mam robić np brzuszki. Nie dla mnie, ale Ty spróbuj każdy lubi co innego
No co Ty?! Kurczak z grilla jest bardzo zdrowy, tak samo jak rybka czy inne mięsko, ale przyrządzone z głowa
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-29, 09:03   #2049
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez NightwishLove Pokaż wiadomość
Umarłam Pięknie tam

U mnie podobnie, tylko raczej chęci mniej... Nie wiem czemu, może dlatego że czasem sama pogrążam się Wiecie - że to na nic, że przecież to mi nic nie da...

O za godzinę wychodzę do drugiej szkoły... Nie chcem ale muszem
Zwlaszcza te drugie zdjecie

Tamilee Webbs jestem w stanie zamienic za Ewke - uwielbiam ja!!

Kujonica nasza

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:

Sa zdrowe przeciez caly tluszcz z nich wycieka.

To chyba db jak duzo gada i tlumaczy. Poza tym, po co ma liczyc? Rob swoim tempem, bo I seria to 12 powtorzen, a druga zazwyczaj 8.

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
Napisane przez milenka_p Pokaż wiadomość
Dzien dobry.
Co do grilla to myślę, że kurczak nie jest z niego tuczący, bo przecież nie smaży się na tłuszczu, jednak podobno jedzenie z grilla nie jest zdrowe przez ten dym. Dobrze robić na takich tackach, choć my jak grillujemy to zazwyczaj o nich zapominamy. Ale na jutro może zakupię tacki!
Owin w folie aluminiowa i bedzie po problemie z dymem.
Stary 2014-03-29, 09:14   #2050
kinia8900
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez milenka_p Pokaż wiadomość
Dzien dobry.
taaak przeciez sie wyspałam do 6.00 moja córka to ranny ptaszek
Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
No co Ty?! Kurczak z grilla jest bardzo zdrowy, tak samo jak rybka czy inne mięsko, ale przyrządzone z głowa
No to super ale mi się chce grilla po tej zimie.
Cytat:

To chyba db jak duzo gada i tlumaczy. Poza tym, po co ma liczyc? Rob swoim tempem, bo I seria to 12 powtorzen, a druga zazwyczaj 8.
Ja właśnie nie lubię. Ona się zatrzymuje i pokazuje jak to ma być, rozprasza mnie. Jakby tłumaczyła i robiła dalej to ok

kinia8900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-29, 09:18   #2051
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

10 tygodni temu bylo tak, to co w nawiasie to teraz, bardzo zblizone do mierzenia sprzed 2 tygodni:

talia: 73 cm (68 cm) ---> cel: 65 cm
na wys. pępka: 83 cm (78 cm) ---> cel: 75 cm
boczki: 85 cm (83 cm) ---> cel: 80 cm
pupa: 88 cm (88,5 cm) - dwa tygodnie temu chyba za wysoko sie zmierzylam, bo wyszlo 86 cm, ale pupa sie nie przejmuje jest dobrze
udo: 50 cm (50 cm) i co ja mam zrobic prosze chociaz o 48-47 cm, bo ten cellulit i galaretka na wewnetrznej stronie ud to niech mi sie wreszczie umiesnia te nogi
łydka: 33 cm (33 cm) jedynie co widze, ze jak ja napne lub nosze szpilki to ladnie zarysowana jest, ale chyba cel to chyba 31 cm

Waga normalnie od 47.8 kg do 49.0 kg. Dzis 48.3 kg

P.S.: Cm polecialy w pierwszych tygodniach jakos do 4 - 5 tygodnia, a pozniej juz stalam w miejscu, jedynie cialo sie napina troche, jakos zarysowuje, wiec albo ograniczam do 0 slodycze, albo zostaje tak jak jest

I mam wrazenie, ze to przy SKALPELACH mi cm lecialy wlasnie

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Cytat:

Ja właśnie nie lubię. Ona się zatrzymuje i pokazuje jak to ma być, rozprasza mnie. Jakby tłumaczyła i robiła dalej to ok
To tak jak dla mnie SQUATY, ale znam je juz na pamiec

Edytowane przez Kornelciaczek
Czas edycji: 2014-03-29 o 09:22
Stary 2014-03-29, 09:57   #2052
ceciii
Zadomowienie

Lokalizacja: Na Mazury, Mazury, Mazury, popływamy tą łajbą z tektury!

Joaszka, ja pierdziu! Przeprowadzam się do Ciebie!

Może i ja dziś na rolkach pośmigam... :marzy:

Idę zaraz na rozmowę o pracę, trzymajcie kciuki! Jak się uda, to będę pracować w sklepie, który znajduje obok mojego poprzedniego miejsca pracy :P

A Ty Najtłysz, kiedy wyjeżdżasz? Jeśli pisałaś, to przepraszam, ale od kilku dni nie ogarniam całego wątku

23.09.2010r.

NO PAIN, NO GAIN!

Najpiękniejsza
<i>filmy zablokowane</i>
ceciii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-29, 10:07   #2053
Marcusia
Rozeznanie

Kornelciaczek może ostatnio jakieś antybiotyki czy inne leki przyjmujesz, to dlatego.

Taka ładna pogoda, chyba pójdę się uczyć
Ale przed obiadkiem zrobię 2 treningi
Stary 2014-03-29, 10:47   #2054
kasiabob
Raczkowanie

Cześć dziewczyny mam pytanie,czy któraś z was cwiczy pośladki z mel b?zaczełam 1.5 tygodnia temu z nia ćwiczyc te 10-cio minutowy trening-moje pytanie czy ćwicząc codziennie takie 10 minut poprawi sie wygląd posladkow?chodzi mi tylko o posladki zależy mi zeby wycwiczyć a raczej zeby uzyskać efekt brazyliskichprosze doradzcie coś

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

bedzie to moja odskocznia od tych przykrosci które ostatnio mnie spotkałym am nadzieje ze to mnie podniesie na duchu
kasiabob jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-29, 11:01   #2055
magda*M
Rozeznanie

GG do magda*M

Cytat:
Napisane przez kasiabob Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny mam pytanie,czy któraś z was cwiczy pośladki z mel b?zaczełam 1.5 tygodnia temu z nia ćwiczyc te 10-cio minutowy trening-moje pytanie czy ćwicząc codziennie takie 10 minut poprawi sie wygląd posladkow?chodzi mi tylko o posladki zależy mi zeby wycwiczyć a raczej zeby uzyskać efekt brazyliskichprosze doradzcie coś

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

bedzie to moja odskocznia od tych przykrosci które ostatnio mnie spotkałym am nadzieje ze to mnie podniesie na duchu
Radzę więcej poczytać o ćwiczeniach na pośladki. Tymi ćwiczeniami nie osiągniesz efektu brazylijskich pośladków. Ewentualnie ujędrnią się i lekko uniosą. Jeśli to by było takie proste to my tu wszystkie byśmy już dawno chodziły dumnie jak J.Lo...
magda*M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-29, 11:04   #2056
matematycz
Raczkowanie

Cytat:
cwiczyłam i rzeczywiscie cos tam się poprawiło, ale poźniej lepsze efekty miałam przy wykonywaniu wyzwania przysiadowego i Ci je polecam
matematycz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-29, 11:26   #2057
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
taaak przeciez sie wyspałam do 6.00 moja córka to ranny ptaszek

No to super ale mi się chce grilla po tej zimie.)
My robiliśmy już grilla i ognisko
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-29, 11:55   #2058
201705121341
Konto usunięte

Cytat:
Spoko, też tak czasem mam Może cykl ma na to wpływ, że tak "z dupy" nagle nie ma się na nic siły :P "Ćwiczę" wtedy codziennie bo jestem zawzięta, ale wygląda to tak, że poćwiczę z jakimś filmikiem 5 minut, "yyyyy nie dam rady", włączam następny i ekspresem, byle jak ćwiczę może 15 minut Czyli i tak wychodzi dzień przerwy, ale przynajmniej sumienie mam spokojne, że chociaż próbowałam

Cytat:

Przyznam całkiem szczerze - po miesiącu przysiadów mój tyłek wyglądał lepiej niż po 3 miesiącach pośladków z Mel :P Poszukaj bloga Hurija, tam są rozpisane ćwiczenia na pośladki dla początkujących, zaawansowanych i "poziom extreme" No i: przysiady, przysiady, przysiady. A żeby nie było nudno, FitnessBlender ma 8minutowy filmik z 10 przysiadowymi wariacjami: https://www.youtube.com/watch?v=mGvzVjuY8SY
201705121341 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-29, 12:43   #2059
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marcusia Pokaż wiadomość
Kornelciaczek może ostatnio jakieś antybiotyki czy inne leki przyjmujesz, to dlatego.

Taka ładna pogoda, chyba pójdę się uczyć
Lekow nie biore, poza strepsilsami, neo-anginem i tantum verde, ale fakt jak nie oslabienie to goraczke mam i ciagle gardlo, gardlo, gardlo.

A ja w pracy od 10tej

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:

Nie wiem, czy dzieki samej MEL B, ale na pewno SKALPEL I mi w tym pomogl i squaty.

A co sie stalo?

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Napisane przez magda*M Pokaż wiadomość
Radzę więcej poczytać o ćwiczeniach na pośladki. Tymi ćwiczeniami nie osiągniesz efektu brazylijskich pośladków. Ewentualnie ujędrnią się i lekko uniosą. Jeśli to by było takie proste to my tu wszystkie byśmy już dawno chodziły dumnie jak J.Lo...
Ona ma silikony!!

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Napisane przez whiteglove Pokaż wiadomość
Spoko, też tak czasem mam Może cykl ma na to wpływ, że tak "z dupy" nagle nie ma się na nic siły :P "Ćwiczę" wtedy codziennie bo jestem zawzięta, ale wygląda to tak, że poćwiczę z jakimś filmikiem 5 minut, "yyyyy nie dam rady", włączam następny i ekspresem, byle jak ćwiczę może 15 minut Czyli i tak wychodzi dzień przerwy, ale przynajmniej sumienie mam spokojne, że chociaż próbowałam

Przyznam całkiem szczerze - po miesiącu przysiadów mój tyłek wyglądał lepiej niż po 3 miesiącach pośladków z Mel :P Poszukaj bloga Hurija, tam są rozpisane ćwiczenia na pośladki dla początkujących, zaawansowanych i "poziom extreme" No i: przysiady, przysiady, przysiady. A żeby nie było nudno, FitnessBlender ma 8minutowy filmik z 10 przysiadowymi wariacjami: https://www.youtube.com/watch?v=mGvzVjuY8SY
Ostatnio mam tak coraz czesciej.
Mozliwe, bo jak mam @ to uwielbiam cwiczyc!!
Tez jestem zawzieta. Ja mam wrazenie, ze caly czas robie byle jak, aby zrobic i miec z glowy. Moze to tylko moje odczucie nie wiem, bo nikt mnie nie kontroluje jak to robie.
FitnessBledner i jego squaty duzo daje!!

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Powiem cos mniej firmowym jezykiem, bo nie bardzo chce o tym gadac co robie. Mam dzis wiadomo co laczono z innym wydzialem i sobie w normalnych ubraniach chodze, a wiec cieniutki plaszczyk, bluzka na krotki rekawek, bo jest sliczna pogoda i dopasowane leginsy oraz szpileczki, ale tylko 7 cm *dobra w terenie jestem w balerinach * Do sedna sprawy. Wchodze sobie do pracy i tam moi trzej koledzy stoja gadaja i nagle jeden do drugiego, ze jakie to ja mam nogi umiesnione i rozbudowane, ze jak fajnie wygladaja i z tekstem do mnie, czy duzo cwicze i jak czesto oraz ile czasu na silowni spedzam, a ja na nich i usmiech Pozniej nastepny jak ja w takich szpilach moge chodzic, ze sie jeszcze nie zabilam... Na co ja wygodniejsze to niz buty, ktore mam tu na codzien. On na mnie i swoje argumenty az sie smiac zaczelam. Tyle, powiem Wam, ze chlopcy mnie podbudowali i super, ze ktos widzi efekty, niewiedzac ze cos wokol siebie i dla siebie robie i chce dalej i wiecej cwiczyc Bede robic "dywanowki" chyba 4 razy w tygodniu tylko, albo 3 jak polacze z silka :P Szkoda, ze mojej pupy nie widzieli, bo to lubie najbardziej w sumie chyba. Tyle, ze szpilki daja efekt naprawde nawet 7 cm, a juz faceci ogladaja sie Jacy oni sa naiwni, nawet nie pomysla, ze dopasowane leginsy moga tez zdzialac cuda.

Edytowane przez Kornelciaczek
Czas edycji: 2014-03-29 o 12:46
Stary 2014-03-29, 12:51   #2060
DoDoo
Zakorzenienie

kornelciaczku, ja mam wrażenie,że u mnie też po skalpelu leciały centymetry...
Stary 2014-03-29, 12:54   #2061
201705121341
Konto usunięte

Cytat:
Powiem cos mniej firmowym jezykiem, bo nie bardzo chce o tym gadac co robie. Mam dzis wiadomo co laczono z innym wydzialem i sobie w normalnych ubraniach chodze, a wiec cieniutki plaszczyk, bluzka na krotki rekawek, bo jest sliczna pogoda i dopasowane leginsy oraz szpileczki, ale tylko 7 cm *dobra w terenie jestem w balerinach * Do sedna sprawy. Wchodze sobie do pracy i tam moi trzej koledzy stoja gadaja i nagle jeden do drugiego, ze jakie to ja mam nogi umiesnione i rozbudowane, ze jak fajnie wygladaja i z tekstem do mnie, czy duzo cwicze i jak czesto oraz ile czasu na silowni spedzam, a ja na nich i usmiech Pozniej nastepny jak ja w takich szpilach moge chodzic, ze sie jeszcze nie zabilam... Na co ja wygodniejsze to niz buty, ktore mam tu na codzien. On na mnie i swoje argumenty az sie smiac zaczelam. Tyle, powiem Wam, ze chlopcy mnie podbudowali i chce dalej i wiecej cwiczyc Bede robic "dywanowki" chyba 4 razy w tygodniu tylko, albo 3 jak polacze z silka :P
O taaaak, komplementy od innych mega dużo dają Jak wróciłam po wakacjach do szkoły to wszyscy "łooo ale schudłaś" chociaż przez wakacje schudłam może 3 kg, chudłam już w maju i czerwcu, no ale jak mnie widzieli codziennie to nikt nie zwrócił uwagi na różnicę :P Chociaż najbardziej chyba podbudowałam się jak nowo poznany facet w szkole zapytał mnie czy coś ćwiczę, bo widać że ćwiczę regularnie A miałam wtedy mega obcisłe rybaczki które są moimi jedynymi spodniami w rozmiarze 36, reszta to 38 jak się wcisnę i 40 I byłam taka dumna z siebie, że jednak są jakieś efekty z tych ćwiczeń na nogi skoro inni też to widzą

A tu ja parę dni temu przed bieganiem :P Żeby te uda były chudsze tak o 1/3 Chociaż dzisiaj się przeglądałam w lustrze i mam wrażenie, że nieco zmniejszyły mi się bryczesy po bokach, jeszcze trochę i w końcu znikną Mój plan to chudnąć dopóki, dopóty brzuch będzie w miarę płaski

Dzisiaj chyba dzień przerwy bo tyłek mnie rwie po ćwiczeniach Huriji, a łydki po skakance, no ale JEST TAK PIĘKNA POGODA że nie mogę no, pójdę nawet pomaszerować bo nie wysiedzę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140326_2-1-1.jpg (18,4 KB, 38 załadowań)
Stary 2014-03-29, 12:55   #2062
DoDoo
Zakorzenienie

ja dzisiaj również jadę na grilla i małe piffko
Uwaga, uwaga wytrzymałam 2 godziny z hakiem w butach na koturnie 8cm, jestem z siebie dumna

Kupiłam podkład revlon do cery tł.i mieszanej 24h, używała któraś? Jest promocja do dzisiaj w Hebe i podkład kupiłam za 40 zł
Stary 2014-03-29, 12:57   #2063
ceciii
Zadomowienie

Lokalizacja: Na Mazury, Mazury, Mazury, popływamy tą łajbą z tektury!

Jak to J. Lo ma silikony? :szok:

DoDoo, ja używałam ale oddałam, bo na mojej twarzy wyglądał strasznie

23.09.2010r.

NO PAIN, NO GAIN!

Najpiękniejsza
<i>filmy zablokowane</i>

Edytowane przez ceciii
Czas edycji: 2014-03-29 o 12:58
ceciii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-29, 12:58   #2064
DoDoo
Zakorzenienie

whiteglove, slicznie wyglądasz masz ładne udka!

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Napisane przez ceciii Pokaż wiadomość
Jak to J. Lo ma silikony? :szok:
Też myślałam, że to wielkie dupsko jest jej
Stary 2014-03-29, 13:01   #2065
201705121341
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez DoDoo Pokaż wiadomość
ja dzisiaj również jadę na grilla i małe piffko
Uwaga, uwaga wytrzymałam 2 godziny z hakiem w butach na koturnie 8cm, jestem z siebie dumna

Kupiłam podkład revlon do cery tł.i mieszanej 24h, używała któraś? Jest promocja do dzisiaj w Hebe i podkład kupiłam za 40 zł
To jest Colorstay? Bo chyba tylko ten jest do cery tłustej i mieszanej, chociaż pewna nie jestem :P Używam Colorstay, ale mam wrażenie że wysusza buzię Ale jak dotąd nie znalazłam nic innego co aż tak "przyczepiłoby" się do mojej twarzy, wszystkie inne podkłady szybko spływają albo ścierają się, a ten się trzyma jak cement
Stary 2014-03-29, 13:04   #2066
DoDoo
Zakorzenienie

Cytat:
To jest Colorstay? Bo chyba tylko ten jest do cery tłustej i mieszanej, chociaż pewna nie jestem :P Używam Colorstay, ale mam wrażenie że wysusza buzię Ale jak dotąd nie znalazłam nic innego co aż tak "przyczepiłoby" się do mojej twarzy, wszystkie inne podkłady szybko spływają albo ścierają się, a ten się trzyma jak cement
Tak, tak tak to własnie ten wiem, że wysusza ale ja maluje się tylko w sob i niedziele, więc raczej nic mi się nie stanie ale też już w hebe mnie przed tym przestrzegali.
Stary 2014-03-29, 13:04   #2067
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
O taaaak, komplementy od innych mega dużo dają Jak wróciłam po wakacjach do szkoły to wszyscy "łooo ale schudłaś" chociaż przez wakacje schudłam może 3 kg, chudłam już w maju i czerwcu, no ale jak mnie widzieli codziennie to nikt nie zwrócił uwagi na różnicę :P Chociaż najbardziej chyba podbudowałam się jak nowo poznany facet w szkole zapytał mnie czy coś ćwiczę, bo widać że ćwiczę regularnie A miałam wtedy mega obcisłe rybaczki które są moimi jedynymi spodniami w rozmiarze 36, reszta to 38 jak się wcisnę i 40 I byłam taka dumna z siebie, że jednak są jakieś efekty z tych ćwiczeń na nogi skoro inni też to widzą

A tu ja parę dni temu przed bieganiem :P Żeby te uda były chudsze tak o 1/3 Chociaż dzisiaj się przeglądałam w lustrze i mam wrażenie, że nieco zmniejszyły mi się bryczesy po bokach, jeszcze trochę i w końcu znikną Mój plan to chudnąć dopóki, dopóty brzuch będzie w miarę płaski

Dzisiaj chyba dzień przerwy bo tyłek mnie rwie po ćwiczeniach Huriji, a łydki po skakance, no ale JEST TAK PIĘKNA POGODA że nie mogę no, pójdę nawet pomaszerować bo nie wysiedzę
Tak, jest Kochana jak widza nas codziennie to roznicy sie nie dostrzega. Moi koledzy widza mnie na codzien w innym ubraniu, ktore nie jest dopasowane i jestem dla nich normalna. Wiem, ze nie raz jak zrobilam sobie mocniejszy make up to bylo wielkie wow i teraz tak samo. U Ciebie podobnie, bo jednak dwa miesiace nie widzac kolezanki i tu nagle nawet niewielka metamorfoza dziala cuda.

Te leginsy co mam na sobie ledwo w nie weszlam, ale chodzac troche sie rozciagaja, a to jest XS.

Nogi mam bardzo zblizone do Twoich troszke chyba chudsze i nie mam bryczesow, ale nie wiem jak to odpisac troche wyzej niz kolana na zewnetrznej stronie ud uwidocznily mi sie miesnie i tu cialo jest napiete i twarde. Fajnie to wyglada
Stary 2014-03-29, 13:05   #2068
DoDoo
Zakorzenienie

u mnie najszybciej podkład znika z brody i okolic ust pod noskiem zobaczymy jak ten się będzie sprawował.
Stary 2014-03-29, 13:08   #2069
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
kornelciaczku, ja mam wrażenie,że u mnie też po skalpelu leciały centymetry...
Takie jest moje odczucie. Ja jednak bede robila tylko SKALPEL I i tylko te nogi i posladki, bo tylko nogi mnie zawsze palily w czasie cwiczen z Ewka i stad moze efekt. A brzuch to z Tamilee Webbs tutaj tez czuje wycisk i nogi MEL B pierwsze 5 minut daja w kosc.

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Też myślałam, że to wielkie dupsko jest jej
A nie jej?? Ciekawe czym by je ujedrnila??
Stary 2014-03-29, 13:12   #2070
201705121341
Konto usunięte

Ja nie wiem jak babki mogą sobie robić implanty pośladków, przecież chyba wtedy przecina się mięsień, można mieć masę powikłań itd Poza tym... jak one siadają? Chyba na TVN Style jest polski program o operacjach plastycznych i kiedyś pojawiła się tam mega szczupła babka z płaskim tyłkiem która zażyczyła sobie implantów. Moim zdaniem to jest straszne lenistwo, pół roku ćwiczeń na pośladki i już trochę by te mięśnie się rozbudowały i pupa byłaby mniej płaska. No ale jak ktoś woli zimne sztuczne buły do końca życia w tyłku to co mnie do tego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości