![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
bo wody nie chce, smoczka też nie.
Zawsze próbuje najpierw smoczek i czasami się zdarza ze zasypia. Potem woda, ale jej nie chce nigdy. Zuzka mi też pokazuje na butelki. Na szczęście dziś.tylko jedna pobudka na mleko. Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2014-03-29 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45801381]Podłe moje kochane baby, nie nadrobię was po jednym dniu nawet
![]() ![]() ![]() wczoraj masakra w pracy, piątki mam bardzo ciężkie, zaczynam 2 informatykami, potem zajęcia z trudnymi dziećmi i dyżury na przerwie, jak wychodzę to nie wiem jak się nazywam, w efekcie wczoraj poszłam z Dorką spać po 19 ![]() ![]() ![]() meneq nadal nie wie ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Yae do tej pory pila z niekapka tommy tippie step2 i pila bo pila. Dzis kupilam kubek ze slomka nuby: na raz poszlo ok 280ml. I pije dalej!! W nocy tylko jedna pobudka, uu, ugasila pragnienie i spala do 7.45. Wlasnie wracamy z placu zabaw: Yae opanowala zjezdzalnie - jazdy przodem i tylem; jeszcze zostalo glowa w dol, ale zostawila to sobie na jutro;-) A ja schylajac sie, by podniesc Yae z ziemi, zalalo mi bluzke z lewego u. Masakra, znow sie bede musiala z wkladkami sie przeprosic |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny!
witam się w nowej części i zmykam, najwcześniej będę we wtorek lub środę ![]() ![]() ![]() przeleciałam was na szybko, i doczytałam ze może meneq ![]() ![]() lady, kciuki za półmaraton jutrzejszy! miłego weekendu! ![]()
![]() |
#154 |
Zadomowienie
|
hje przytulam mocno Ciebie i Pole
![]() ![]() ![]() Wspolczuje ![]() ![]() ![]() gojka, wiesz co, staram sie nie komentowac cudzego zycia bo nic mi do tego jak tam sobie inni zyja ale napisze tylko, ze podniosl mi cisnienie Twoj post. I to bynajmniej nie przez zachowanie rodziny tylko Twoje. Lekarz nakazuje lezec, nie przemeczac sie a Ty idziesz zbierac ziemniaki podczas gdy jeden szwagier siedzi przed tv a szwagierka zmyla sie do akademika? ![]() ![]()
02.10.2010 - Gabi ![]() 18.01.2013 - Lili ![]() Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2014-03-29 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Wtajemniczenie
|
hej Dziewczyny, ja po wczorajszych akcjach Tosi wieczorem wyszlam na zakupy tz zostal z Mala, jak przyszlam juz spala, ale za to obudzila sie ok 1.30 (gdzie juz od dawna przesypiala cale noce) i chciala jesc choc przez ponad pol godziny Tz probowal ja przekonac ze nie chce jej sie jesc - smoczek, woda - ale nic z tego dostala swoje - poszlismy spac po 2 i co...Tosia obudzila sie o 5
![]() ![]() ![]() Mam nadzieje ze dzis humor Tosi bedzie tak dobry jak jest pogoda ![]() Buziaczki dla Was - mam nadzieje ze uda mi sie Was w ciagu dnia cos podczytac aaa mam pytanko, czy dawalyscie/dacie dzieciaczki w lato do piaskownicy boso czy jednak w bucikach!?
#156 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() od wczoraj są u mnie Rodzice, Hania zachwycona. uśmiechnięta cały czas. ale za to wstała dzisiaj o 5.20 i krzyczy dziadzia. wychodzi z łóżka i idzie do salonu, chyba szła sprawdzić czy są nadal ![]() ![]() meneq testuj!! hope, żal się. ja wiem co czujesz ![]() hje nie rozumiem tekstów Twojej mamy:/ uciekajcie stamtąd. przecież nie musicie od razu wynajmować 3 pokoi, wynajmicie 2 czy nawet kawalerke. zobaczysz jak odżyjecie. Aga ostatnio właśnie szukałam u Hani pieprzyków, ale nie ma jeszcze nancy ja bym założyła same spodnie ![]() widzę, że temat milki oreo, u mnie przegrywa z jogurtową ![]() marsi też wczoraj kupiłam truskawy, 11zł za kilo, nawet nie wiem ile Hanna zjadła bo tak Jej smakowało ![]() pstryku powodzenia z zamówieniem ![]() ![]() kundzia a czemu nie chcieliście Jej dać mleka w nocy?
#157 |
Wtajemniczenie
|
bo juz go dawno w nocy nie pila - i nie chcemy zeby znow sie przyzwyczaila do nocnego jedzenia...poza tym po takiej pobudce nocnej wszyscy jestesmy nie do zycia
![]() aaa ja tez wczoraj jadlam truskawki - zamrozone, z zeszlego roku - mniaaaaammm ![]() ![]()
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() narobilyscie mi smaka na truskawy ![]() ![]() Kuba zasnal mi w spacerowce. zorientowalalam sie dopiero jak pierdutnal (lekko oczywiscie) glowa o tacke ![]() tak wiec mlody spi, stary w pracy a mamunia zasiada do zamowienia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Aaaaa Nancy ja ruskie robię tak na oko. Kilka ziemniaków ugotowanych, kostka sera, 2 cebulki zezłocone na oleju i przyprawy - tymianek, pieprz ziołowy, pieprz czarny, sól, natka pietruszki. Wsztystko porządnie wymieszane Jeśli chodzi o pierogi, to robię je tylko z mąki i maślanki. Dodaję do mąki tyle maślanki, żeby ciasto było sprężyste. Odkąd zaczęłam robić z tego przepisu nigdy już nie wrócilam do innego ![]() Miś dziś zrobił niespodziankę i spał do 7.30 Wyspana jestem mimo kilku pobudek. Właśnie ma drzemkę, na gazie rosół. Pogoda fajna więc jakiś spacerek zaliczymy niedługo.
![]() |
#160 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Ooo dobrze że przypomniałyście, ja mam truskawki i jagody. Zrobię dziś smoothie z truskawek i wyfiletowanych pomarańczy.
Mówicie o tych słotkościach a mnie skręca, dziś 4 dzien bez słodyczy i niezdrowych przekąsek ![]() ![]()
#162 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45801381]Podłe moje kochane baby, nie nadrobię was po jednym dniu nawet ![]() ![]() ![]() wczoraj masakra w pracy, piątki mam bardzo ciężkie, zaczynam 2 informatykami, potem zajęcia z trudnymi dziećmi i dyżury na przerwie, jak wychodzę to nie wiem jak się nazywam, w efekcie wczoraj poszłam z Dorką spać po 19 ![]() ![]() ![]() Idą z Olim łeb w łeb ![]() ![]() Zjadłam mega owsianke z malinami bananem i jabłkiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
ewulka brawo! i jak, podoba Ci sie bieganie?
![]() ja jutro polmaraton, kurde, pare razy juz biegalam wybiegania w podobnym kilometrazu wiec nie wiem czemu sie tak beznadziejnie stresuje? ![]() ![]() dziecie spi a na 13 jedziemy do Katowic ![]() ![]() ciekawe, jak tam Silver? ![]()
#164 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
oni sobie mogą chcieć, ale powinnaś być mądrzejsza w takich sytuacjach ![]() Cytat:
wiesz co, skok obstawiam, widzę że Tosia jak moja Dorotka wiekowo, od kilku dni je zdecydowanie więcej i gorsze ma noce. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
o której kciuki trzymać? ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Dziewczyny, absolutnie świetny tekst ![]() http://www.klocekikredka.com/alez-pr...#comment-13183 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
ja mam 3 szuflady, duze, pojemne ale jeszcze ze 3 by sie przydaly
![]() ogarnelam zamowienie ![]() ale jeszcze spr bo bym se nie darowala jakbym gdzies ktorejs babola szczelila ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() o ja mam tak samo;p
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
Czesc Mamki
![]() Dziewczyny przysięgam żem nic mu nie zrobiła. Pojechal po pizze teraz. My na 16 znowu na urodziny starszego kuzyna Dadusia. Aktualnie ,to próbuje Młodego do spania dać, bo jak zasnie w aucie i go obudzimy to bedzie meksyk. A mial dzisiaj wypadek. Spał z nami, bo mu te czwórki się klują i budzi się w nocy, a jak poczuje, że jestem, tzn wytarga mnie za włosy to śpi ponownie. No i obudzil się po 5 (ja nie wiem co z oknem zrobić, przez zasłony on dopatrzy że jasno i dawaj) i jak podejrzewam zobaczył ojca w domu, to zaczął po nim łazić i zsunął się głową z łóżka i trafił akurat w swoje autko. No i ma limo na środku czoła, które wygląda jak malina ![]() Silver odezwij się ![]() Szaja ![]() ![]() Pstryń, bardzo dobrze gadasz! ![]() Gojka nie obraź się ale zgadzam się z littlle. Używasz takiej ilości wielokropków, że strasznie to razi podczas czytania . I koniec końców zgadzam się z Anią. Strasznie nieodpowiedzialnie postąpiłaś, bowiem kobiecie w ciąży chyba nie trzeba powtarzac czego powinna się wystrzegać... Ciesz się że wszystko jest ok bo t. nie byli najważniejsi. Swoją drogą żże też TŻ nic na to? ![]() Ja mam Hiszpanki w lodówce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Wtajemniczenie
|
Ale pustkiiii
![]() Młody śpi od 15 (to druga drzemka dzisiaj) a ja umyłam okna i mi się przerwa na łajzaż (neti ![]() Kurde ale mnie TŻ zgrzał wczoraj na spacerze. Poszliśmy po pracy na plac zabaw żeby Igi się wybiegał i jakaś baba była z synkiem i mówi "Ooo jaka ładna dziewczynka". Uświadomiłam ją ze to nie dziewczynka a jak już ta kobieta poszła to ja mówię do TŻta że ślepa jakaś. A ten wiecie co powiedział? Cytuję "Jak mu nałożyłaś chomąto (on tak mówi na komin) to się nie dziw". No myślałam że go utłukę ![]() ![]() ![]()
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2014-04-03 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Konto usunięte
|
Ill, śweietnie młody ubrany!
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Ja znów tylko na chwilkę. My ciągle w szpitalu... ![]() Na dodatek ja i mąż zaraziliśmy się od Darii. Ja miałam wymioty i biegunkę w nocy z czwartku na piątek a tż dziś w nocy. Więc ja musiałam znów spędzić noc w szpitalu (spałam 2-3 h).... A dziś od 9.00 do 16.30 w pracy byłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pewnie macie dosyć już mojego ciągłego pisania o chorobach i o tym jak mi źle ![]() ![]() Cieszcie się że Wasze dzieciaczki są zdrowe bo to jest najważniejsze. Nic innego się nie liczy.
#172 |
Zakorzenienie
|
Silver absolutnie zgadzam się z ostatnim zdaniem! Przytulam mocno
![]() Sent from my GT-I9001 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
o kurcze SILVER, tak mi przykro, ze tak dlugo Was trzyma
![]() Ale pustki tu dzis. TZ wrocil z pracy i wiecie co mi przyniosl? Milke oreo ![]() Bylismy dzis na placu zabaw, Kubie w koncuuuu sie podobalo ![]() Pierwszy raz siedzial na piasku i oczywiscie musial go posmakowac, a potem poczestowal mame tym rarytasem :P Duzo sil zycze, wytrzymajcie jeszcze troszke!! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Zgadzam sie z LITTLE i PSTRYCZKIEM odnosnie TZYELLOW!!! FEWCIU, pobudka o 4:30? ![]() GOJKA, sporo racji maja dziewczyny.. nieodpowiedzialne bylo to z Twojej strony. Ale zachowanie t.i pozostalej rodzinki - ![]() ![]() Sent from my HTC ChaCha A810e using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przesyłam Wam pozytywne fluidki ![]() to widzę,że dziś wszystkie dzieci na spacerkach rano musieliśmy zaliczyć zakupy bo S ma we wtorek egzamin szostoklasisty i musi wyglądać jak człowiek potem poszliśmy do cukierni i moj Leosio jadł loda, ale spokojnie to takie zdrowe, domowy wyrób- z malin, był zachwycony, przy jego bolących dziąsełkach to było wybswienie i się nie pobrudził hehee |
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
![]() Nie jest tak zawsze ,bo babcia często łagodzi jego rozdrażnienie ale niestety bywa też że dziadkowie bywają obojętni na jego płacz ![]()
![]() |
#176 |
Wtajemniczenie
|
silver - przykro mi strasznie
![]()
#178 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#179 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Wtajemniczenie
|
Illusion genialnie Iguś wygląda!
ale z chomąta nie mogę ![]() silver ile Wy się nacierpicie ![]() ![]() nawijko Hania dzisiaj wszystkim piasek rozdawała;p Rodzice pojechali, Hania się strasznie popłakała jak wychodzili ![]()
![]() ![]() 01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2014-03-29 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.