|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
Cytat:
ale chyba jednak od wiśni wolę czereśnie
|
|
|
|
|
#3872 |
|
Zakorzenienie
|
"Świat wypadł mi z moich rąk..
Jakoś tak nie jest mi wcale żal... Czy Ty wiesz jak chciałbyś życ? Bo ja też..." |
|
|
|
#3873 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zauwazylam ze mi sie mniej chce spac jak jestem "poimprezowa", niz tak normalnie. a pogoda taka jak wczoraj, wiec teoretycznie powinnam dzis byc juz zupelnie nie do zycia, biorac pod uwage lekko-poalkoholowy stan ![]() owoce ktore uwazam za najbardziej "robaczane" to sliwki. pewnie dlatego ze je otwieram i widze. a czeresnie zjadam w caloscie i pewnie nawet nie wiem ile w zyciu robali "zżarłam" Cytat:
co do fryzurki to wlasnie dziwnie bo ja sie super czuje w lokach zawsze. no ale tak jak pisalam, musza mi jednak wloski troszke odrosnac najpierw. Cytat:
, to jednak rozmową kwaliffikacyjną widocznie troche nadrobilam, bo sie jednak dostalam. wiec zawdzieczam to w duzej mierze temu, ze chodzilam do renomowanego liceum. Cytat:
Cytat:
na szczescie nieopodal od domu jest sad sasiadow i mozemy korzystac jak z wlasnego
|
|
#3874 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
Cytat:
Aż mi się samej takiego sernika zachciało,narobiłaś smaka ![]() Cytat:
Ja to tylko mam taki niby ogródek na działce Kiedyś moi rodzice sadzili tam mnóstwo warzywek,nawet truskawki były,ale teraz to większość kwiatków będzie,może jakieś warzywka ewentualnie![]() Cytat:
![]() ![]() Słuchajcie,kupiłam sobie spódniczkę,taką na lato,do kolana Problem w tym,że ja tak w ogóle to nie chodzę raczej w spódnicach,ale chciałam się w końcu przemóc Ale dzisiaj stwierdziłam,że mam za grube nogi Pokazałabym Wam fotkę,ale się wstydzę i sama nie wiem,z jednej strony to bym chciała w niej chodzić,ale ja nie umiem określić jakie mam nogi![]() ![]() A gdzie jest LoLcia??? ![]() Ja się jeszcze trochę polenię na Wizażu,a potem wychodzę,mam nadzieję,że się nie rozpada nagle
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|||
|
|
|
#3875 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pogoda owszem niczego sobie, ale nie sprawdzę bo się uczę ![]() Cytat:
![]() super ze łóżeczko dobrze się sprawuje łączę sie w bólu... ja nad gramatyką historyczną i stylistyką Cytat:
Cytat:
masz szczęście bo ja po imprezie na drugi dzień jestem nietomna totalnie ![]() chociaż dziś jakieś ciśnienie mam niskie bo słabo mi i sił mi brak... moja kochana rodzina przyjedzie dziś z obiadem jak miło ze ktoś się nade mną zlitował i nie muszę dziś stać jeszcze przy garach ![]() udanego popołudnia bo w przeciwnym razie to niemożliwe )
|
||||
|
|
|
#3876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)no właśnie, gdzie Lolcia? i gdzie Orzeszek?
|
|
|
|
|
#3877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do spódniczki - Agness, dokładnie jakbym 'sluchała' siebie ^^ bo mam to samo. Nawet jak kupię spódniczkę to potem ją albo oddaję albo sprzedaję którejś znajomej bo nie mogę się przemóc.No ale ja to ja, ja nie jestem do końca normalna A moje nogi są ... n/c jak dla mnie.Za to Ty masz świetną figurę, to też bardzo bym Cię prosiła abyś jednak dodala to zdjęcie - nie masz się czego wstydzić ! Za ten tekst to powinnaś dostać po łapkach ![]() Nie masz grubych nóg ! W ogóle to pozwól innym ocenić a nie sama się zabierasz za krytykowanie siebie ![]() Poczekam sobie tutaj cichutko na zdjęcie
|
|
|
|
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
|
Macie
![]() Proszę o szczerość ![]() http://img158.imageshack.us/img158/3923/dsc00289yv2.jpg Ps.No właśnie Orzeszka też nie widać
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#3879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż jestem pewna że świetnie leży przy takich nogach jak Ty masz...Chyba powinnam zacząc wpadać w kompleksy bo ja mam jakieś wychudzone i krzywe patyki gdyby nie moje łydki które akceptuje to chyba nie wychodziłabym z kombinezonu ![]() A tak poważnie, Agness - uważam że przesadziłaś z tym stwierdzeniem że masz za grube nogi do spódniczki. Wagę masz idealną, figurę również - czego byś chciała więcej ? Wolisz zaszyć się w długich spodniach / rybaczkach latem zamiast śmigać jak to dziewczyny powinny - w świetnych spódniczkach ? Kiedyś zawsze uważałam że mam grube nogi, od nich wszystko się zaczęło, myślałam że to działa tylko w jedną stronę, że nogi są nieatrakcyjne jak są grube, a okazało się że jak ma się jakieś patyki - to wygląda jeszcze gorzej, bo wtedy wszelkie niedociągnięcia czy 'zakrzywienia' bardziej się uwidaczniają...U mnie np. jak wbije się w krótkie spodenki to nogi od kolan w góre są masakryczne. Ogromna dziura pociesza mnie fakt że w rybaczkach wyglądam znośnie bo te łydki są całkiem OK... ale też nie chcę grzać tyłka w rybaczkach całe lato, to też kupiłam ostatnio kilka par krótkich spodenek i chyba pomyślę nad spódniczką... bo tak bardzo mi się podobają Ale z drugiej strony jak się nad tym teraz zastanowiłam... nie obchodzi mnie co myślą inni, nie będę się męczyła w długich spodniach tylko dlatego że jak ubiorę coś krótszego to będę narażona na komentarze innych. To i tak nic nie zmieni, i tak wszyscy się na mnie dziwnie patrzą jak idę po mieście, a ja bardzo tego nienawidzę... nie znoszę gdy ktoś na mnie patrzy i tego nie jestem wstanie zmienić za chiny.Naprawdę Agness, nie masz się czego wstydzić kochana, masz się dobrze czuć - a jak kupiłaś tą spódniczkę to coś w niej musiało być i chciałaś ją mieć. To też... po prostu ją noś
|
|
|
|
|
#3880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już mi się nie chciało tej spódniczki wciągać na siebie Leń ze mnie![]() Sądząc po Twoich fotkach,które widziałam,nie masz się czego wstydzić kochana ![]() Co do tych spódniczek,to właśnie dlatego chciałam zacząć w nich chodzić,bo teraz w sklepach takie śliczne są ![]() ![]() Też nie lubię jak się ktoś na mnie patrzy,denerwuje mnie to,np.idę,i czuję taki świdrujący wzrok,no po prostu wkurza mnie to ![]()
|
|
|
|
#3881 |
|
♥
|
witam
gujanka no nie ładnie ![]() trzeba zawsze trafiac do szkoły agness przesadzasz , uwazam ze masz fajne nogi , oj chociaz ja tam mam bzika na punkcie swoich nóg ja nie mam ogórka ale mam w kuchni na parapecie taki mini ogródeczek o cebulka tam jest , kiełki , papryka chili ![]() ale moja babcia ma działkei to bardzo duzo i tam duuzo warzyw i owoców jest i kwiatów itp ![]() żoładek i głowa- gorączka mnie boli |
|
|
|
#3882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Biedactwo
|
|
|
|
#3883 |
|
♥
|
ja od zawsze mam kompleks z nogami... nie pamietam aby kiedy kolwiek powiedziałam : podobaja mi sie moje nogi....
|
|
|
|
#3884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale nie można mieć wszystkiego, pocieszam się płaskim i cholernie twardym brzuchem. Heh swoją drogą ostatnio wyglupiałam się ze znajomymi i w pewnym momencie jak jeden mnie 'dźgnął' dla zabawy palcami po brzuchu (z zamierzeniem łaskotania) to trochę się zdziwił żeby nie powiedzieć przeraził, bo fakt faktem sama też zauważyłam że mam kamień zamiast miekkiego brzuszka ale to akurat mi nie przeszkadza, wręcz przeciwnie Dlatego ubóstwiam kolczyki do pępka i krótkie bluzki btw. Agness, pamiętasz jak na priv rozmawiałyśmy o tych kolczykach ? wczoraj doszedł jeszcze jeden i tym razem ostatni, już nie chcę przesadzać ^^Ale postanowiłam zafundować siostrze kolczyki (trzeci raz przekłuwane miała, bo wiecznie wyciągała i zarastały ) i nie mogłam się powstrzymać, strzeliłam sobie do kolekcji jeszcze jednego w uchu I na tym definitywny koniec
|
|
|
|
|
#3885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ather a jak to jest z tymi kolczykami w pępku, długo się goi po przekłuciu? tu też muszę się pochwalić że schudłam troszkę ![]() edit: ale padnięta jestem, spałam 4 godziny, imprezka wczoraj przeciągnęła się do 6 rano!!a nie mogę odespać bo zaraz mam gości,
|
|
|
#3886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kolczyka w pępku, to hm... niech sobie przypomnę, bo robiłam tak dawno temu, z 4 lata już będą ![]() Robiłam na samym początku maja z tego co pamiętam, a w sierpniu pierwszy raz wymieniłam kolczyk (na wakacjach), było niezagojone jeszcze do końca i troszeczkę bolało przy pierwszej zmianie, fakt faktem. Ale potem nie minęło dużo czasu i wszystko zaczynało się prześlicznie goić. Wiec myślę że to będzie tak do 5 miesięcy aby całkowicie się zagoiło i aby bez problemów wymieniać ile dusza zapragnie bez żadnego bólu, ot tak jak w uszach ![]() Od jakichś dwóch lat jak nie więcej, nie miałam żadnego, ani razu - problemu z kolczykiem w pępku. Więc jest dobrze ![]() Ale warto Motywacja i satysfakcja ogromna a latem przy opalonym brzuchu jakiś zbajerowany kolczyk (jestem maniaczką kolczyków, co chwilę jakiś nowy wpada ) to bajka
|
|
|
|
|
#3887 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja wlasnie wrocilam z malego rowerkowania. pojezdzilibysmy wiecej ale brzuch mnie strasznie rozbolal i wrocilam do domu
jak juz wrocilam to przestal wredny brzuchol
|
#3888 |
|
Zakorzenienie
|
no ale o tym kolczyku trzeba jednak mysleć kilka miesięcy przed wakacjami,tak myślałam
|
|
#3889 |
|
Wtajemniczenie
|
Agness, smialo zakladaj spodniczke, nie masz sie czego wstydzic!
ja mam ochote najakies fajne spodenki spodniczka nowa tez by sie przydala, bo wszystkie mam albo dluuuuugie albo krociuchne jakas "normalna" by sie przydala
|
#3890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny dzisiaj małe rande vu mi się szykuje....
|
|
|
#3891 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale zdarza się i tak ... będzie następna okazja ![]() A ja dopiero co wróciłam ze spaceru... Poszłam po obiedzie bo atmosfera w domu stała się nie do wytrzymania... Czasami mam ich wszystkich serdecznie dość i z miłą chęcią zamieszkałabym z ojcem ![]() ... ale na szczęscie tylko czasami. Cytat:
Ocho
|
||
|
|
|
#3892 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Cytat:
![]() Tylko nie przesadzaj z tymi kolczykami![]() Cytat:
Muszę sobie jeszcze chociaż jedną upatrzyć I jakieś spodenki![]() Cytat:
![]() Ja też tak czasami mam,ale mieszkam z ojcem,co niekiedy jest bardzo uciążliwe
|||
|
|
|
#3893 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do spodniczki to ja sobie zima kupilam fajna mini dzinsową tylko jakos tak mi troche u dolu z tylu odstaje i czasem mnie to wkurza bo mi sie zdaje ze caly kuper mi tam wystaje ![]() ![]() ![]() Cytat:
ja wlasnie bylam chwile posiedziec jeszcze na powietrzu, wzielamkocyk i siup na trawke nawet przeczytalam kilka stron notatek ale senna jestem. nie wiem czy to impreza o sobie przypomina (boli mnie glowa, a wczoraj duzo smacznych koktajli % probowalam- kolega u ktorego bylismy uwielbia serwowac fajne drinki ) czy moze cisnienie spadlo ![]() mam nadzieje ze dotrwam do 21, ale ogolnie dzis wczesnie do lozeczka ide
|
|
#3894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też chyba się wcześniej położę
|
|
|
|
#3895 |
|
Wtajemniczenie
|
Agness, dzisiaj mialam jeszcze jechac na jakis koncert
(jakiejs nieznanej mi niemieckiej grupy,ale znajomi Niemcy mowili ze fajna :P ). Ale dobrze ze sie rozmyslilam wczesniej, bo bym chyba tam usnela
|
#3896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#3897 | |
|
xxyy
|
Cytat:
gratuluje ![]() i powodzenia na rande wu ![]() a ja dzis bylam w kinie na Jasiu Fasoli, fajny film, polecam duzy wybor smakow i wielkie galki ![]() i kupilam sobie japonki fajne troche niewyspana jestem, ciagle jeszcze potrzebuje odespac sesje. chyba niedlugo sie poloze ![]() agness, zrob zdjecie w spodniczce
|
|
#3898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej się pośmieję trochę![]() ![]() Odeśpij odeśpij kochana,w końcu masz za sobą tyyle nauki,nieźle się nastresowałaś Co do zdjęcia,jutro postaram się zrobić ![]() Jutro mam na szczęście na dziewiątą,więc trochę pośpię
|
|
|
|
#3899 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hop,hop
.Przepraszam,że się nie odzywałam przez taki kawał czasu,ale musiałam sprawdzić jak bardzo będziecie za mną tęsknić a tak poważnie,to piorun podczas burzy uderzył w modem i nie miałam internetu od czwartku ![]() .Tak więc nadrabiam zaległości ![]() Eh,no mi testy poszły beznadziejnie,płakałam przez cały weekend,bo udało mi się zdobyć jedynie 63punkty,porażka totalna pocieszam się tym,że dojdą mi jeszcze punkty z ocen,musi być dobrze,no .Cytat:
![]() Witam Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ulala,Powodzenia ![]() Cytat:
|
|
#3900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno się dostaniesz,tam gdzie chcesz![]() Cytat:
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:31.

Mimo, że z rodzicami mieszkałam w domku jednorodzinnym, nie chcieli słyszeć o czymś takim jak własne owocki i warzywka
Ostała nam się tylko wiśnia po poprzednich użytkownikach działki
ale chyba jednak od wiśni wolę czereśnie 

, to jednak rozmową kwaliffikacyjną widocznie troche nadrobilam, bo sie jednak dostalam. wiec zawdzieczam to w duzej mierze temu, ze chodzilam do renomowanego liceum.

ja nad gramatyką historyczną i stylistyką 

gdyby nie moje łydki które akceptuje to chyba nie wychodziłabym z kombinezonu