Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2 - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-29, 07:28   #601
Antananariwa
Raczkowanie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
To już tej nocy jest zmiana czasu Ja myślałam, że z soboty na niedziele hehe Dobrze, że zegarki się same w komórkach i komputerze przestawiają
Cytat:
Napisane przez Aneta??? Pokaż wiadomość
Jutro, z soboty na niedzielę😌
Cytat:
Czyli jednak dobrze myślałam
Tak, z soboty na niedzielę, pospieszyłam się o jeden dzień Ale jakbyście widziały jaka dziś byłam tym faktem zaskoczona - córka mnie obudziła. Patrzę na telefon - 5:30 myślę sobie: mam nadzieję że jest to jeszcze stary czas i w zasadzie jest już 6:30 bo jeśli telefon sam się przestawił i znowu obudziła mnie o 4:30 to się pochlastam. Ale spojrzałam na zwykły zegarek i tam też wpół do szóstej więc myślę sobie że super. Zjadłyśmy śniadanie, umyłyśmy się, odpalam kompa i tam ta sama godzina co na telefonie i zegarku. Myślę sobie WTF? Przecież w kompie na bank godzina przestawia się sama I nagle mnie olśniło że przecież godzinę przestawia się z soboty na niedzielę a wczoraj był przecież piątek

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Jeszcze na dobranoc : https://www.youtube.com/watch?v=8M_l...e_gdata_player
Ja juz wczoraj wypiłam wodę z ogórków teraz czekam na powiększenie stóp. Nie mogę spać bo dzidzia szaleje ale idę. Uwielbiam kabaret Hrabi. Dobranoc naprawdę
Haha super, mi też się zdarzało przegryzać czekoladę między ogórkami czy kapustą kiszoną, pychota

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
byłam u mamy w mieszkaniu, zmierzyłam sobie ciśnienie, znów 90/60. cośka mało. ja ostatnie 2-3 lata chodziłam taka senna, przytłumiona, potem poszłam do pracy 7 razy w miesiącu to trochę odżyłam, także mój stan wydaje mi się "normalny". ale może wcale tak nie powinno być?
Ja całą pierwszą ciążę miałam ciśnienie 90/60, po pewnym czasie pielęgniarka przestała pytać czy dobrze się czuję bo wiedziała że to norma Teraz mam wizyty w okolicach godziny 18-19 więc jestem po swoich 2 latte więc nie wiem co by było bez nich

Cytat:
Napisane przez etusiaaa Pokaż wiadomość
ja wlasnie kilka rzeczy kupilam w tesco i sa fajne jakosciowa, a i znajmomi tez sobie chwala ze ciuszki sa super, a jak jeszcze promocja sie trafi to mozna poszalec.
Ja też mam kilka ciuszków z tesco bo wyglądają na bardzo fajne, miękkie, elastyczne, delikatne. Mam nadzieję że po praniu też będą fajne. Dla córci dostałam kilka body z Tesco ale to była zupełnie inna bawełna, taka sztywna, mało elastyczna i po praniu dekolt sięgał pępka

Cytat:
a mi dzis po raz pierwszy snil sie nasz dzidzius byl to chlopczyk, taka sliczny, i kapalam go z moja mama ale w domu w tesciow tam gdzie mieszkam, i co najlepsze to bylo moje jego pierwsze mycie a poradzilam sobie swietnie, ale on byl taki kochany
Super
Antananariwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-29, 07:31   #602
Niestabilna
Wtajemniczenie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Dzień dobry robaczki...
Dzisiaj wstalam z super humorkiem i mam nadzieje ze tak zostanie.
Formula 1 juz sie skonczyla bo pada wiec mozna zaczac sie ograniac.
Piekna pogoda... dzisiaj napewno poleze sobie na lezaczku...
Zyczr wam pieknego dnia mamuski

Sent from my GT-I8190 using Wizaz Forum mobile app

Edytowane przez Niestabilna
Czas edycji: 2014-03-29 o 08:11
Niestabilna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-29, 07:43   #603
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
Właśnie włączyłam kalkulator wyprawki dla noworodka
I idąc po maksymalnym minimum którego zapewne nie da się osiągnąć wyszło mi 2900
Minimalna ilość ciuszków, bez laktatora, podgrzewacza, proszków..........licząc wózek za 900 zł
Nie wiem gdzie ta reszta kasy i na co Dlatego utwierdzam się w przekonaniu że lepiej już zacząć kompletowanie powoli

a to jest z lozeczkiem posciela i kolyska?hehehe
to ja czekam do usg czyli miesiac i robie liste i daje tesciom i rodzicom
przeciez my z Tztem zadnej wolnej kasy nie mamy a poza tym ja musze sobie cos kupic do chodzenia bo nie mam ubran,masakra

Aaaaa no ale przeciez bedzie to becikowe jeszcze

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-29, 08:12   #604
nmartyna
Zadomowienie

Dzień dobry Dziewuszki
Ależ ja dzisiaj się wyspałam!

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Dzień dobry robaczki...
Dzisiaj wstalam z super humorkiem i mam nadzieje ze tak zostanie.
Formula 1 juz sie skonczyla wiec mozna zaczac sie ograniac.
Piekna pogoda... dzisiaj napewno poleze sobie na lezaczku...
Zyczr wam pieknego dnia mamuski

Sent from my GT-I8190 using Wizaz Forum mobile app
U mnie humor też cudowny od rana, a co do pogody, to mam nadzieję, że się rozpogodzi Zapowiadali 18 st. i słoneczko, a za oknem szaro buro... Może później będzie lepiej
Zmykam robić porządki i obiadek.
Miłego dzionka kochane
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-29, 08:17   #605
małaPaulina
Wtajemniczenie

bezaczek7 przeczytalam i szczerze same pozytywy no oprocz tego ze do 12tygodnia ciąza jakby nie istnieje i nie ratuje sie maluszka wtedy... i tylko 2USG ale moj lekarz robi 3USG wiec duzej roznicy nie ma,z tego co czytalam to tez super opieke miala ta dziewczyna a u nas czesto polozne to są niedoruchane niemile wstretne babska takze jak dla mnie duzo plusow... zreszta przezyje swoj porod i sobie porownam opieke

Dziewczyny a u mnie pogoda piekna, zaraz wychodze na rower z Tztem i pewnie wrocimy po poludniu jak juz sie ochlodzi

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-29, 08:38   #606
Aneta???
Zakorzenienie

GG do Aneta??? Send a message via Skype™ to Aneta???

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
bezaczek7 przeczytalam i szczerze same pozytywy no oprocz tego ze do 12tygodnia ciąza jakby nie istnieje i nie ratuje sie maluszka wtedy... i tylko 2USG ale moj lekarz robi 3USG wiec duzej roznicy nie ma,z tego co czytalam to tez super opieke miala ta dziewczyna a u nas czesto polozne to są niedoruchane niemile wstretne babska takze jak dla mnie duzo plusow... zreszta przezyje swoj porod i sobie porownam opieke

Dziewczyny a u mnie pogoda piekna, zaraz wychodze na rower z Tztem i pewnie wrocimy po poludniu jak juz sie ochlodzi
Ja sobie porównam, jeden poród mam za sobą w Polsce a drugi będzie w Holandii z położną.Opieka i warunki do porodów podobno rewelacyjne.Ja i wiele kobiet narzeka na opiekę w ciąży w Nl bo jest zwyczajnie inna, ale po porodzie twierdzą że jednak ciążę i poród wolą tu w Holandii😊

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-03-29, 08:54   #607
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:

Zazdroszczę Bo u mnie szaro i mgła jak mleko od wczoraj wieczora i tak zimno,że szkoda psa wypuścić na dwór...

A co do tego porodu w Irlandii... Mogłabym obejść się bez usg na każdej wizycie pod warunkiem,że miałabym tak niestresującą atmosferę w czasie ciąży i w czasie porodu... Szkoda,że nasze niektóre szpitale(bo oczywiście nie wszystkie w Polsce takie są) są dalej 100 lat za murzynami...

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...

Edytowane przez Metamfetaminax
Czas edycji: 2014-03-29 o 09:04
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-29, 09:35   #608
Agulaa84
Raczkowanie

Hej. U mnie tez sloneczko piekne...

Co do porodow na Wyspie... Ja na pierwszej wizycie u poloznej dowiedzialam sie, ze szpital oferuje wybor porodu prowadzonego na oddziale przez same polozne lub na normalnym oddziale. Ten pierwszy jest bardziej rodzinny, naturalny, w bardziej domowej atmosferze,bez znieczulenia, z mozliwoscia porodu w wodzie. Oczywiscie na kazdym etapie lub w razie komplikacji kobieta ma mozliwosc przewiezienia na normalna porodowke, ktora jest zaraz obok. Nie ma wiec stresu.

Poinformowano mnie tez o mozliwosci porodu domowego.

Ale jednak cale prowadzenie ciazy jest inne i te tylko 2 usg... Troche jednak przerazajace. Z drugiej strony mysle sobie, ze jednak wiedza co robia, tyle dzieciakow co tu sie rodzi to chyba nie ma w zadnym innym kraju.

Jesli chcecie podejrzec jak to wyglada w uk to polecam serial "One born every minute"
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠.com/programmes/o...n-every-minute

Milego weekendu Mamusie

Agulaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-29, 11:10   #609
Denaris
Rozeznanie

Takie poważne tematy tu poruszacie, że nawet nie mam się do czego odnieść, bo o niczym nie mam nawet pojęcia

Cześć dziewczynki

Przez ten wisielczy humor wczoraj przespałam 15h. Dziś w końcu lepiej
Stary 2014-03-29, 11:12   #610
Latte88
Zakorzenienie

Dzień doberek tez się wyspalam dzisiaj. Ale oczywiście przyśnil się koszmar. Kupiłam jakiś dom pod Warszawą. Piękny stary, śmierdzący moczem bo właściciel zmarł i żona postanowiła sprzedać (mam tak realistyczne sny, że czasami nie ogarniam, też tak macie?) . Budzę się w tym śnie a tu duch.. Ale nie jakaś zjawa biała. To było jakieś czarno szare jakby cień. Dosłownie otworzyłam oczy a to było nade mną zaczęłam krzyczeć i uciekło ale strach poczułam matkooo. I się obudziłam
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-29, 11:15   #611
carolciuska
Zadomowienie

Cytat:

a to jest z lozeczkiem posciela i kolyska?hehehe
to ja czekam do usg czyli miesiac i robie liste i daje tesciom i rodzicom
przeciez my z Tztem zadnej wolnej kasy nie mamy a poza tym ja musze sobie cos kupic do chodzenia bo nie mam ubran,masakra

Aaaaa no ale przeciez bedzie to becikowe jeszcze
Becikowe jeszcze istnieje? Kazdy dostaje?
carolciuska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-29, 11:31   #612
Denaris
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez carolciuska Pokaż wiadomość
Becikowe jeszcze istnieje? Kazdy dostaje?

Każdy i istnieje, ale dupy nie urywa kwota
Stary 2014-03-29, 12:45   #613
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:

My już mamy jeden dwugodzinny spacer za sobą, ale jak Maja wstanie to idziemy dalej. Piękna pogoda!
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-29, 12:54   #614
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Witajcie

Wczoraj uciekłam bez pożegniania, ale tak mi sie niedobrze zrobiło, tak mi brzuch napieło, jakby zaraz miał eksplodować wiec wypiłam melise i poszłam spać. Jak mnie tż o 23 zobbaczył to sie przestraszył
Dzis jest już lepiej, od rana głod, głod ...
Byłam na zakupach, a jak wrociłam to odrazu sie rozebrałam do majtek bo tak mi gorąco było - jakbym menopauze przechodziła

Dla dziewczyn mieszkających w dojczlandi : w poniedziałek w aldi będą bodziaki 2pac w cenie 3 eu. Zestaw szary, zestaw niebiesko-rozowy, granatowy i pudrowy róż
Chyba nie opre sie pokusie i zakupię szaraczki

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-29, 13:02   #615
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antananariwa Pokaż wiadomość

Maksymalne minimum jak to pięknie brzmi. No niestety dziecko to baaardzo droga impreza w tym kraju więc lepiej nie liczyć I tak na początek ubranka i pieluchy często goście przywożą (zdecydowanie wolałam tych z pieluchami, ubranka często nie trafiały w mój gust , a pieluchy jak wiadomo zawsze się przydadzą), często dziadkowie kupują wózek czy łóżeczko (dobrze jeśli w porozumieniu z młodymi bo i tu gusty bywają zgoła inne ) ale dochodzą witaminy, preparaty do higieny, wanienka, pierdoły typu obcinacz, szczoteczka do włosów i milion innych o których niezbędności musimy przekonać się sami które zbierają się w całkiem pokaźną sumkę. A wysokość becikowego to śmiech na sali psze państwa

A propos minimalnej ilości ciuszków - mi mówili żeby nie kupować dużo a tu dooopa, ja potrzebowałam dużo, przynajmniej w tych pierwszych miesiącach. Córce dość często się ulewało, to mocz poszedł bokiem, to kupa nie zmieściła się w pieluszce i tak przebierałam ją kilka razy dziennie. I albo trzeba to prać ręcznie (a na to trzeba mieć czas, serio serio) albo do automatu, ale tu trzeba trochę nazbierać bo przecież jednego tyciego bodziaka nam nie wypierze. Do tego trzeba doliczyć czas suszenia i czasem zostajemy bez ciuszków. I tak miałam szczęście że jak córka się urodziła w czerwcu to było upalne lato więc raz że pranie błyskawicznie schło, a dwa mogła sobie poleżeć pół dnia na golasa i było jej dobrze. Teraz wiem że bodziaków muszę mieć co najmniej kilkanaście nie kilka bo golas w okresie wrzesień-październik-listopad to raczej średni pomysł. Ale podobno (ale to tylko podobno, tak głosi miejska legenda ) są niemowlęta których praktycznie nie trzeba przebierać w ciągu dnia.
Potwierdzam - też bardzo często malucha przebierałam.
Stary 2014-03-29, 13:08   #616
Misstic
Wtajemniczenie

Hejka dziewczynki

Ja własnie jak zwykle będę jadła opóźnione sniadanko Głowe już umyłam, a mam zamiar jeszcze powyrywać sobie brwi bo mam takie krzaki że aż wstyd. W pierwszym trymestrze trochę się zaniedbałam

Bezaczek ja miałam zawsze ciśnienie w normie, nigdy nie miałam podwyższonego ani niskiego. A teraz w ciąży mam bardzo niskie cisnienie które niestety daje o sobie znać czasami. Pytalam się lekarza o to to powiedział, że czasami tak się dzieje i lepiej, że mam niskie niż bym miała mieć nadcisnienie bo w ciązy jest ono bardzo niebezpieczne. Także puki nie ma omdleń i innych groźnych symptomów to jest spoko

Co do becikowego to dostanie je każda kobieta jeżeli ciąża była zgloszona do lekarza DO 10 tygodnia no i oczywiście trzeba potem coś tam po porodzie jeszcze dostarczyć do chyba ZUSu

Ależ piękna pogoda dzisiaj

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-29, 13:54   #617
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Denaris Pokaż wiadomość
Takie poważne tematy tu poruszacie, że nawet nie mam się do czego odnieść, bo o niczym nie mam nawet pojęcia

Cześć dziewczynki

Przez ten wisielczy humor wczoraj przespałam 15h. Dziś w końcu lepiej
Cytat:
Napisane przez Denaris Pokaż wiadomość
Każdy i istnieje, ale dupy nie urywa kwota
Spanie 15 godzin to zdarzyło mi się po całonocnym zakuwaniu tudzież po całonocnej imprezie.
No ej jak dobrze pójdzie to dostaje się 2 tys. w innych miastach nawet można dostać 3 tysiące Ustawowo tysiąc + z mopsu a to przecież tyle kasiory na dziecko,że fiu,fiu... Nawet o tym nie myślę,bo my dostaniemy tak czy siak tylko 1000 zł,bo na drugi niestety przekracza

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-29, 13:56   #618
NATALUSIA14
Rozeznanie

Cytat:
Co do becikowego to dostanie je każda kobieta jeżeli ciąża była zgloszona do lekarza DO 10 tygodnia no i oczywiście trzeba potem coś tam po porodzie jeszcze dostarczyć do chyba ZUSu
Ja czytałam w najnowszej gazecie Mamo to ja nowe rozporządzenia pieniążków na rok 2014 i było napisane że becikowe jest przyznawane to prawda jeśli do 10 tyg. zgłosisz się do gina i Wasze zarobki nie przekraczają 1920 zł na osobę. Więc nie każde dostanie

Ślub: 28.08.2010
Emma jest z nami 15.09.2014

NATALUSIA14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-29, 14:07   #619
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NATALUSIA14 Pokaż wiadomość
Ja czytałam w najnowszej gazecie Mamo to ja nowe rozporządzenia pieniążków na rok 2014 i było napisane że becikowe jest przyznawane to prawda jeśli do 10 tyg. zgłosisz się do gina i Wasze zarobki nie przekraczają 1920 zł na osobę. Więc nie każde dostanie
też słyszałam, że nie każdy dostaje - kochana polska

Ostatnio kobieta, ktorej corka urodziła w angli kłóciła sie z moja mamą, że ja nic w niemczech nie dostanę, bo jej corka w angli nie dostała, bo jej przekroczyło o iles tam i ja też nic nie dostanę jak jej moja mama powiedziała i wyjasniła wszystko to zamkła się i poszła
Czasami ludzie to są jacyś dziwni

A kupiłam sobie dziś w ruskim sklepie polskie prince polo i rurki z nadzieniem i kapute kiszoną na jutrzejsze łazanki

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-03-29, 14:08   #620
Moni 26
Zadomowienie

Witajcie mamuśki ! Podejrzałam was troszkę z ciekawości jak tam u was z wagą przepraszam Sporo macie na minusie, ja dopiero zaczęłam przybierać w 19 tyg, +1,5 do przodu...Cieszyłam sie ze miałam na minusie, a teraz brzuch rośnie jak oszalały, az sie boję ile już mam kg do przodu...Już niedługo sie dowiem....Szczęśliwego rozwiązania wam życzę!
Moni 26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-29, 14:15   #621
carolciuska
Zadomowienie

Taka piekna pogoda, a ja w szkole.... Super. Wychodze dopiero za 3 h. A jutro od 8 do 19.....
carolciuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-29, 14:19   #622
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Witajcie

Wczoraj uciekłam bez pożegniania, ale tak mi sie niedobrze zrobiło, tak mi brzuch napieło, jakby zaraz miał eksplodować wiec wypiłam melise i poszłam spać. Jak mnie tż o 23 zobbaczył to sie przestraszył
Dzis jest już lepiej, od rana głod, głod ...
Byłam na zakupach, a jak wrociłam to odrazu sie rozebrałam do majtek bo tak mi gorąco było - jakbym menopauze przechodziła

Dla dziewczyn mieszkających w dojczlandi : w poniedziałek w aldi będą bodziaki 2pac w cenie 3 eu. Zestaw szary, zestaw niebiesko-rozowy, granatowy i pudrowy róż
Chyba nie opre sie pokusie i zakupię szaraczki
Kasia to zobacz na c&a niemieckie online maja super promocje teraz na niemowlęce ciuszki.

Stary 2014-03-29, 14:23   #623
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Kasia to zobacz na c&a niemieckie online maja super promocje teraz na niemowlęce ciuszki.

mowisz

Miałam sie powstrzymać do 24 kwietnia

W sumie do c&A stacjonarnego mam 30 km

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-29, 15:03   #624
Latte88
Zakorzenienie

Jadę na zakupy i nie zawaham się kupić ubranek jak mi się spodobają. A jak znajdę coś fajnego to Wam uprzejmie doniose co i gdzie
CIAO

https://play.google.com/store/apps/d...zone.koloroczu kalkulator koloru oczu dziecka z mamazone.pl

Edytowane przez Latte88
Czas edycji: 2014-03-29 o 15:06
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-29, 16:55   #625
anesh_
Zakorzenienie

88Ekaterina88 super cena! Sama bym kupiła,gdybym mieszkała, w dojczlandi.
Stary 2014-03-29, 16:57   #626
etusiaaa
Wtajemniczenie

u mnie tez super [piekny dzien duzo zrobilam porzadki na calym pietrze palcuszek zrobiony, dotleniona i to bardzo, odwiedzialm rodzicow zyc i nie umierac.

A i witam sie w 18 tygodniu oficjalnie

Mam jeszcze pytanie czy Wy też ciągle czujecie głód?? bo u mnie to jakas masakra ciagle chodze glodna. jak trak dalej pojdzie to bede olbrzym!!

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-29, 16:58   #627
anesh_
Zakorzenienie

malaPaulina wrociliscie juz z rowerow?

My many kolekny trzy godzinny spacer za soba. Ale taki maluch wymecza człowieka.
I jeszcze mi mój owczarek niemiecki w kolano uderzył morda. Auć! Boli!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-29, 17:01   #628
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
88Ekaterina88 super cena! Sama bym kupiła,gdybym mieszkała, w dojczlandi.
ja się bije z myślami, żeby jeszcze nie kupować, na pewno poźniej też będą itd.
Jakaś strachliwa sie zrobiłam
Kto sie składa ze mna na usg ? Kupimy sobie, będziemy sobie dzidzie podglądać kiedy będziemy chciały

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:
u mnie tez super [piekny dzien duzo zrobilam porzadki na calym pietrze palcuszek zrobiony, dotleniona i to bardzo, odwiedzialm rodzicow zyc i nie umierac.

A i witam sie w 18 tygodniu oficjalnie

Mam jeszcze pytanie czy Wy też ciągle czujecie głód?? bo u mnie to jakas masakra ciagle chodze glodna. jak trak dalej pojdzie to bede olbrzym!!
Ja mam tak, że oczy chcą a buzia nie chce ...
jem to samo, czasami coś innego podjem, mięs jem bardzo mało - zmuszam sie do nich, najlepiej to bym bułki zapiekane z serem jadła i tyle
Ale i też cały czas biore witaminy i może dlatego tak nie głoduję i tak mało urozmaicone posiłki jem - nie wiem

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-03-29, 17:02   #629
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
ja się bije z myślami, żeby jeszcze nie kupować, na pewno poźniej też będą itd.
Jakaś strachliwa sie zrobiłam
Kto sie składa ze mna na usg ? Kupimy sobie, będziemy sobie dzidzie podglądać kiedy będziemy chciały

Ja chyba bym kupiła, to juz prawie polowa ciąży. Jeżeli miałoby się coś stać to się stanie,ale i tak bedzie wszystko dobrze!

Poza tym będzie jeszcze na co pieniądze wydawać,tyle rzeczy jeszcze do kupienia.

W pierwszej ciąży zaczęłam kupywac ok. 15 tygodnia. Nie mogłam juz wytrzymać!
Stary 2014-03-29, 17:05   #630
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Ja chyba bym kupiła, to juz prawie polowa ciąży. Jeżeli miałoby się coś stać to się stanie,ale i tak bedzie wszystko dobrze!

Poza tym będzie jeszcze na co pieniądze wydawać,tyle rzeczy jeszcze do kupienia.

W pierwszej ciąży zaczęłam kupywac ok. 15 tygodnia. Nie mogłam juz wytrzymać!
nie podłudzaj mnie hehehehe

Zobaczymy co zrobie, ale chyba poczekam albo poogladam, podotykam i zostawię haha

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości