|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1952 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
bachara,
![]() Magheru, pracowicie kiss12550 ![]() kasia1201, u nas na szczęście katering daje ![]() iliy ![]() TysiaBB1989, ja bym napisała Ona z osobą towarzyszącą wraz z Kamilem. Ewentulnie wpisać ją i dziecko, a przy wręczaniu zaproszenia powiedzieć, że jeśli chce kogoś zabrać, to jak najbardziej może I ja też z pytaniem zaproszeniowym... Moja siostra cioteczna, rozwiedziona (na ostatniej imprezie rodzinnej była sama), 2 dzieci - 18-22 lata. Mama mówi, żeby napisać Sz. P. Rodzinę XXX. Ale sama już nie wiem, może dać dzieciakom zaproszenia oddzielne i jej oddzielne? |
|
|
|
#1953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1954 |
|
Wtajemniczenie
|
http://dance-artis.pl/model-ds-2.html
te sa jak widac cos ala pudrowy roz, moje beda ecru ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1955 |
|
Rozeznanie
|
ja bym dała osobno zaproszenie, w końcu duzi już są .
|
|
|
|
#1956 |
|
Raczkowanie
|
mimi_77,
mala_czarna_21, Lemon_Drop, Kaigara, cude, dziękuję kochane ![]() missmalezji buciki extra ![]() cude zgadzam się z TysiaBB1989 i kroooliczek89 też bym dała osobne zaproszenia skoro są już pełnoletni
13.09.2014 Edytowane przez iliy Czas edycji: 2014-03-31 o 20:33 |
|
|
|
#1957 |
|
Zadomowienie
|
Bachara- gratuluję Dja
![]() Enzunio, Godzia - tylko 2 miesiące , jak zazdroszczę Anka –ciekawy pomysł z tym podziękowaniem dla rodziców , nie spotkałam się jeszcze z takim Mojakaren , Hihihi,Lemon_Drop,Anesthe sia,Missmalezja,Enzunio, Cornflower_girl,Kasia, Czekooczekolada,Mimi , Mala_czarna,Mysza93,Cashm ere,-dziękuje za opinie Kulbensikowa- dużo zdrówka Missmalezja- gratuluje rezerwacji fryzjerki! Ja niestety byłam dzisiaj u jednej najbardziej polecanej u mnie i okazało się ze na sierpień planuje urlop Mojakaren- nie zazdroszczę przygód z tą poradnią, coś nie macie do niej szczęścia Kasia – ja też będę kupowałą organzę na stół , planuję mieć ich 7 (razem z naszym stołem) i wezmę chyba 4 rolki , w sumie też za bardzo nie wiem jak to liczyć , najlepiej byłoby chyba zmierzyć długość stołów i dodać jakieś dodatkowe metry na marszczenia Czekooczekolada – pocieszaj się że lepiej robić coś dokładnie niż na odwal (chociaż mnie też by pewnie już nosiło )Iliy- super że to co najważniejsze masz załatwione Mimi – skoro nikt nie wie o jej ślubie cywilnym to myślę że nic się nie stanie jeśli wyślesz zaproszenie o takiej treosci,a co do Twojego ostatniego pytania też zastanawiałam się nad takimi osobami , stwierdziałam że dla nich powinno być zaproszenie z naszym zdjęciem co by wiedzieli do kogo idą ostatecznie jednak daleko nie mieszkają więc osobiście zawieziemy z Tżtem im zaproszenia- przynajmniej przypomną sobie jak wyglądam ![]() Kroooliczek- właśnie takie obrączki najbardziej mi się podobają Kaigara – pochwalisz się bielizną ![]() A co do wyboru sukni , pani była baaardzo miła, miała w salonie wszystko , buty, biżuterię – tak więc od razu ubrała mnie we wszystko , a suknia która mi się spodobała akurat była w moim rozmiarze, nawet pani stwierdziła ze jest jak na mnie szyta- to przeznaczenie tyle tylko że cena ostudziła mój zapał 3600 kosztuje w sukni , wybaczcie mój wygląd zależało mi tylko na tym żeby ująć suknie ![]() P.S mam nadzieję ze da się usunąc załączniki, nie chce żeby Tz przypadkiem dojrzał suknię Edytowane przez kiss12550 Czas edycji: 2014-04-03 o 17:04 |
|
|
|
#1958 | |||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w naszej rodzinnej miejscowości![]() Cytat:
Cytat:
fajnie, że podeszli do sprawy w ten sposób i nie robią problemów ![]() Cytat:
Nie możecie pojechać z zaproszeniem razem z mamą/babcią? Może wtedy bardziej Was skojarzą. Ewentualnie jeżeli będziecie dzwonili aby się zapowiedzieć to przedstawisz się, że nazywasz się XY i jesteś córką AZ. Nie wysyłałabym tak blisko pocztą. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Edit: wyglądasz w niej rewelacyjnie, piękna z Ciebie Panna Młoda będzie ![]() W ogóle PM 2014 będą najpiękniejszymi Pannami Młodymi ever ![]() Cytat:
kulbensikowa kuruj się kochana i wracaj do nas szybciutko ![]() Cytat:
Edytowane przez anka1897 Czas edycji: 2014-03-31 o 20:57 |
|||||||||||
|
|
|
#1959 |
|
Konto usunięte
|
Mam analogiczną sytuację i wpisaliśmy Monikę Nowak z osobą towarzyszącą i Kamila
|
|
|
|
#1960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() da się usunąć
|
|
|
#1961 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja mam złe doświadczenia z krawcowymi a suknia pięknie na Tobie lezy
|
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
kiss12550 pięknie wyglądasz w tej sukni
My ze spraw ślubnych mamy w środę spotkanie z panią z poradni rodzinnej. Nie wiem do końca czy to aby na pewno będzie dobre spotkanie, bo ta pani najpierw się ze mną umawia, a po chwili się pyta czy my to z nią mamy mieć to spotkanie
|
#1963 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Moja bielizna. Jutro ma przyjść do paczkomatu :P edit. Haha, zauważyłam, że to nie jest lamówka tylko biustonosz Edytowane przez Kaigara Czas edycji: 2014-03-31 o 21:39 |
||
|
|
|
#1964 |
|
Zadomowienie
|
Kiss ślicznie wyglądasz w sukni!
![]() Ehh szkoda myślałam że podrzucisz namiar Naszą poradnią zajmę się w przyszłym miesiącu. TŻ i tak nie ma na tygodniu więc nie mielibyśmy jak zrobić, a tak przynajmniej popytam gdzie się uda w ciągu 1 max 2 wizyt załatwić ![]() Cude - "dzieciom" dałabym osobne zaproszenia
|
#1965 |
|
Raczkowanie
|
kiss12550 dziękuję
![]() anka1897 dziękuję Kaigara mnie też serce mega biło jak zapytała jakie nazwisko będę nosić po ślubie Bielizna mniam mniam
13.09.2014 Edytowane przez iliy Czas edycji: 2014-03-31 o 21:22 |
|
|
|
#1966 | ||
|
Rozeznanie
|
Anesthesia - widziałam także na żywo te obrączki i również bardzo mi się podobały
co do podziękowań to uważam, że rodzicom będzie miłe to, że pamiętacie, aby podziękować My zamierzamy kupić coś skromnego. Chyba tylko kwiaty, a po ślubie albumy ze zdjęciami ślubnymi. Więc jeśli już mam Ci coś podpowiedzieć to kupiłam bym po 1 koszu na parę + kwiaty (kwiaty zawsze miło dostać )21klaudyna - myślę, że nie trzeba dawać tego samego. Wiadomo nie od dziś, że gusta są różne a o nich się nie dyskutuje każde z Was zna swoich rodziców i wie co dla nich najbardziej odpowiednieZazdroszczę ![]() Magheru - piękny welon anka1897 - za prezent dla rodziców, genialny pomysł ![]() Cytat:
Cytat:
Szkoda, że w kościele nie można powiedzieć po swojemu ![]() mimi_77 - ja bym się pofatygowała skoro to tak blisko Przynajmniej będą wiedzieli do kogo na wesele idą Będzie im miło, że chcesz ich zobaczyć po takim czasie ![]() kroooliczek89 - obrączki ![]() TysiaBB1989 - ja podczas przymierzania sukni w salonie byłam w butach amarantowych, te panie mają je także w salonie, więc może zapytaj w salonach ślubnych? tam często robią buty na zamówienie popatrz też na akces tam jest wiele kolorów a i widzę teraz, że już jedna z PM proponowała
|
||
|
|
|
#1967 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny przepraszam, ze ostatni rzadziej bywam, ale duzo oracuje i czasem to padam poprostu na twarz, ze tylko co preczytam o czym piszecie, ale palca nie mam sily ruszyc, zeby odpisac.
![]() Cytat:
my zaplacilismy £260 bo to sroda a w sobote kosztuje cos ponad £300 ![]() cudowny Cytat:
musze sie przejsc do tego domu strachow jak nastepnym razem bede w domu ![]() Cytat:
swietne buty !klasyka rzadzi! i auto tez jest ekstra Cytat:
Anka swietny pomysl z prezentami dla rodzicow jestem na tak!Dotka masakra Was proktatowali z tymi obraczkami ysia ale rzesy Kiss pieknie lezy ta suknia na Tobie, mam nadzieje, ze krawcowa sie spisze i bedzie zrobiona jak pierwowzor!
|
|
#1968 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje dziewczyny jesteście kochane
Kaigara- przepraszam zapomniałam dodać że to ramiączka od stanika , w rzeczywistości zadnej lamówki tam nie ma a bielizny baardzo sexy naprawdę fajna!Uciekam do Tżta Edytowane przez kiss12550 Czas edycji: 2014-03-31 o 21:32 |
|
|
|
#1969 |
|
Zadomowienie
|
kiss12550, pięknie! Da się usunąć
![]() Dzięki dziewczyny za radę. Też tak sądzę, ale wiem, że przez to będę miała w domu awanturę. |
|
|
|
#1970 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Przepraszam za pomyłkęMam nadzieję, ze będzie ładna na żywo [bielizna] Edytowane przez Kaigara Czas edycji: 2014-03-31 o 21:50 |
||
|
|
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaką będziesz mieć wysokość obcasa?
|
|
#1972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kiss, bardzo ładna suknia
Cytat:
co prawda tż nigdy nie depcze mi butów, ale nie umiejący tańczyć wujkowie robią to nagminnie :P Cytat:
|
|
#1973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
prześlicznie wyglądasz, idealna dla Ciebie !!
|
|
|
#1974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nam już odmówili rodzice mojego ojczyma. I w sumie dobrze, że ich nie będzie, bo już słyszę złośliwe przytyki z ich strony dotyczące ślubu
Edytowane przez paula600324 Czas edycji: 2014-03-31 o 21:59 |
|
|
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
MAcie racje dziewczyny - pojedziemy osobiście
![]() Wiecie co... Odpisała mi karykaturzystka (chciałam żeby narysowała rodziców i moją mamę z nami na dwóch osobnych rysunkach i wręczylibyśmy na podziękowanie) i oto co przeczytałam: "A3, 2 osoby na rysunku, wyk. cz/białe 185zł każda kolejna osoba 35zł A4, 2 osoby na rysunku, wyk. cz/białe 130zł każda kolejna osoba 30zł " Dużo co nie?
|
|
#1976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1977 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję w ogóle załatwionych spraw A jaką przysięgę będziecie mówić, jeśli można wiedzieć? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1978 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie , cycki mi opadły (huku nie było bo to miseczka B) jak przeczytałam... Ale już rozpostarłam swoje wici i zagadałam do narzeczonego koleżanki. I odp tak:
"Standardowy portret jednej osoby czarno-biały bodajże 70x50 100 zł i jeśli dobrze kojarzę, to za każdą kolejną osobę +20 zł" Wychodzi taniej , tak mi się wydaje. I większy to format? Nie mam przy sobie miary... edit: już zmierzyłam o wieele większy
Edytowane przez mimi_77 Czas edycji: 2014-03-31 o 22:27 |
|
|
|
#1980 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szczególnie duł się ładnie układa Cytat:
Dziewcyzny mam pytanie planuję się malować sama i powoli sobie kupuje już niezbędne kosmetyki i zna moze któraś jakiś podkład który nie jest bardzo kryjący (nie mam żadnych nie doskonałości) a który będzie ładnie wyglądał przez cały dzień i noc? do tej pory używałam Rimmel match perfection i niby jest dobry ale czegoś mu brakuje
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.

)

a suknia pięknie na Tobie lezy

Szkoda, że w kościele nie można powiedzieć po swojemu