|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
|
|
|
|
#482 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
ezzo, aż tak to nie, ale kontakt z t. mamy naprawdę dobry
![]() hołp, a to nie prima aprilis??? z tym allegro?
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poprawne, ale w koncu jestem zona jej najstarszego brata, to inne byc nie moga. Z t. ma swietny kontakt. Zazdrosna jest, ale o Yae |
|
|
|
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#486 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rysunek rozpykany Jestem za☠☠☠ista ![]() Teraz jeszcze 40 dokumentów z tabelkami porządkującymi kontent do realizacji i luz ![]() Co do relacji z t. - nigdy nie miałam tak serdecznych jak piszesz. Nie potrzebuję tego po prostu. Mamy się dogadywać i szanować, nie musimy się kochać. Lubię ją i tyle, mamę już mam i nie potrzebuję drugiej. Zresztą nawet mamie nie zwierzam się z takich "intymnych" spraw. Bijkora - przypomniało mi się odnośnie Twoich studiów. Moja kuzynka skończyła pedagogikę i resocjalizację, pracowała przez jakiś czas w zawodzie. Mówiła, że praca fajna, wymagająca dużej samodzielności, ale też bardzo odpowiedzialna - czuło się, że od Twoich decyzji zależy czyjś los. W dodatku jak czasami opisywała, jakie warunki miały dzieciaczki w domach, które odwiedzała, to płakać się chciało. Ostatecznie zmieniła robotę, ale to bardziej przez szefostwo niż podopiecznych. |
|
|
|
|
#487 |
|
Zadomowienie
|
ok, to ja chyba jednak przesadzam, też spróbuję myśleć o niej w kategorii takiej, że to ona opiekuje się moim bratem a mama jest wdzięczna, trzeba zaakceptować i przestać szukać problemu!
|
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#489 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
Lady Oż Ty
|
|
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
hope, ale ja dostałam maila, że dzisiaj nie będzie można robić przelewów w żadne sposób.
![]() ![]() też mnie wkręcili? ![]() Chyba muszę coś kupić, żeby sprawdzić
Edytowane przez fewcia Czas edycji: 2014-04-01 o 12:03 |
|
|
|
#492 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dla Samiego.Ja wiem że żyrowanie nie koniecznie, tylko nie wiem jak to w końcu zostanie wpisane: czy żyrowanie czy kredytobiorcy??? Cytat:
|
|
#493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dałam radę przeczytac jedną stronę i się Bąk obudził, za to: wreszcie ogarnęłam balkon (syf malaria był) umyłam wszędzie podłogi powiesiłam pranie przygotowałam sobie marynatę do obiadu piękna pogoda, idziemy na dworek ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- jeszcze mi się rzucił w oczy post ezzo o jej przyszłej bratowej . Nie- ja tak bliskich stosunków nie mam z t., ogólnie fajna z niej kobieta, można by z nią na wiele tematów porozmawiać ale bez przesady, przecież to jednak teściowa. Poza tym, za wiele dziwnych sytuacji, tekstów i akcji było, żebym jej się zwierzała... |
||
|
|
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
Ejjj ktoś mi powie co z tym Allegro???
|
|
|
|
#495 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a Tobie nie dziwie sie ze brak Ci cierpliwosci T to jak jak dziecko prakttycznie i jednoczesnie Cię podziwiam bo ja bym nie dała rady Hope ja tez trzymam mocno kciuki i dziekuje za Twoje Siostra napisala na fb, ze dobrze Jej chyba poszlo ezzo chodzimy do tego lekarza ktory Ja szczepil wiec wie ze byla szczepiona ![]() a co do Twojej przyszlej bratowej to dla mnie to troche falszywe zachowanie skoro tu sie przymila a za plecami takie komentarze mysle ze sie przymila zeby pokazac jaka super synowa beda miec ale to nie szczere bardzo z tym koncertem to swinskie takie |
|
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a takie... http://allegro.pl/show_item.php?item=4101947639 na teraz nie za ciepłe??
|
#497 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki Ona wokól głowki ma takie plamki czerwone
i na całym brzuszku całych pleckach boczkach miejsce przymiejscu czerwone suche plamki wiem ze niektore dzieci mialy podobne t u na watku moglybyscie napisac czym smarowalyscie?? ja dostalam dla Niej krem ecural ale to steryd jest co do przedszkola tu jest takie najlepsze integracyjne no i Nati jest zapisana na sierpien 2015 i to niepewne czy sie dostanie ma dostac sie od wrzesnia, szefowa meza zalatwila ale to chyba bo sie nie zapytal osiolek dalej w miasteczku 10 km a ja powiem Wam ze z Nati strasznie boje sie jezdzic autem na 5 godzin codziennie i dniowka 3,50 euro do tego dojazd 20km codziennie no ale musi miec kontakt z dziecmi i z jezykiem |
|
|
|
#498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#499 |
|
Zadomowienie
|
a i mam pytanie czy ktoras z Was albo ktos z rodziny
nauczył się języka przez Sita?? warto to kupic? |
|
|
|
#500 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sarahjeszcze odnośnie szczepień, staram się mieć rozsądne do nich podejscie i nie jestem ich całkowitą przeciwniczką, jednak dodałam się niedawno na fb do grupy szczepienia.org.pl i tam często jednak rodzice piszą, żeby niebagatelizować żadnych nieprawidłowości, które wystepują krótko po szczepieniu, mało tego często jest tam powtarzane, żeby naciskać na lekarzy ( bo sami z siebie nie są chętni), żeby w karcie zdrowia dziecka było opis co wystąpiło po szczepionce, nie będę się za dużo rozwodzić, jak będziesz miała ochotę to doczytaj sobie o NOP. |
|
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy Waszym maluszkom zrosły się już ciemiączka?
I tu daje zagadkę... mój tzt zamiast ciemiączko powiedział.............. -> tu Wasze pomysły .
|
|
#502 | |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() Ja zaraz będę coś kupować na allegro to się okaże o ile się zdecyduje na jakieś buty.... Help help Neti mi się podobają te pierwsze co wkleiłaś, jak na teraz wydają mi się ok. Deli jak aparat ???? ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopiero o 16.30 mam wizyte. No i jak na zlosc wypadło mi jedno wypełnienie, które robiłam na nfz niedawno
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-04-01 o 14:11 |
|
|
|
|
#504 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
zmeczoa jestem jakos..... ![]() sarah - ja odnosnie sity. nie korzystalam nigdy z tego typu rzeczy, nikt z moich znajomych tez nie. Wg mnie powinnas przelamac lody i najzwyczajniej w swiecie wyjsc do ludzi. masz idealne warunki do nauki jezyka! kontaktu z zywym jezykiem nie jest w stanie zastapic zaden prorgram komputerowy, zadna ksiazka itd... jesli juz to ja wybralabym sie do jakiejs szkoly jezykowej, poziom poczatkujacy + tak jak pisalam wczesniej przebywanie wsrod ludzi. na poczatku tylko osluchiwanie sie a potem pierwsze proby rozmowy. dodatkowo mozesz tez ogladac tv niemiecka, np bajki dla najmlodszych. osluchasz sie podstawowych zwrotow i bedzie Ci ciut latwiej... trzymam kciuki Cytat:
![]() hmm - cielączko? ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
meneq - a moze za wczesnie zrobilas ten test?
|
||
|
|
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trudno nu uwierzyc, ze za wczesnie, bo ostatni okres mialam 6 tyg temu... Ale nadal wrazliwe mam powonienie |
|
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
Nie sądziłam że kiedykolwiek powiem to przy swoim dziecku ale... Nudze się
Nie mogę sobie miejsca znaleźć. Miałam Wam napisać jaką miałam noc ![]() Nie mogłam spać,strasznie się kręciłam,budziłam co chwilę-no w ogóle mało spałam tej nocy po prostu. I był taki moment że poczułam chłód na policzku,coś bardzo zimnego mnie przeszło,głaskało przez chwilę Ale nie wiem co/kto to było/był ![]() Także tego
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka cisza
Mała, ale Ty chyba nie pierwszy raz masz takie akcje co? czy mi się wydaje?Siestra poszła z Pietraszkiem na spacer a ja sprzątom miałam zrobić obiad no ale produkty poszły na plac zabaw ![]() Bokeh, nie ma u nas muffinek w Lidlu
|
#508 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ucieło mi cytaty. Elllmi jak kask przyjdzie dam znać ![]() Byliśmy na szczepieniu, zmienił nam się pediatra i mam mieszane uczucia
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
Lady-a no nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz
|
#510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Przez co krótkie zakupy trwały 3h... No ale - kupiłam jej super kapciuszki, bo już nie mogłam z tymi Zetpolami naszymi, Oliwka jeździła w nich jak na łyżwach - sztywne i śliskie , a w Smyku na przecenie (za 17zł) wynalazłam idealne. Była tylko jedna para i w dodatku rozmiar Oliwkowy, czekały tam na nas. Mięciutkie, z dziurkami, super miękka podeszwa i bardzo gumowa, już sprawdzone w salonie u nas, który jest wyłożony płytkami - mała śmiga jak szalona i nie ślizga się. Nareszcie, bo jak chodziła w Zetpolach, to momentami drżałam ze strachu, żeby nie upadła na łepetynkę gdzieś. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Obstawiam ramiączko?
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:31.

Jestem za☠☠☠ista 

zostaje tylko przelew tradycyjny i CHYBA PAYU. Początkowo wyeliminowali na stałe kilka banków a teraz wsio na razie chcą zablokować 
dla Samiego.
22.05.2008
14.08.2011
, a juz mycie głowy to tragedia, i jak jest tak jak teraz że Tż ma II zmianę to wiadomo ja to robię, i co się osłucham to uszy więdną...