Rossmann cz. XXI - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-01, 12:13   #3031
anna_belle
Zadomowienie

Dot.: Rossmann cz. XXI

Cytat:
Napisane przez agata0212 Pokaż wiadomość
Niestety a sama tez go szukam podobno w naturze czasami jest ale tez go nie widziałam sprawdze w hebe jeszcze, jakby ktoś wiedział gdzie go dostać będę bardzo wdzięczna
ja go dziś widziałam w sieci sklepów "S" był za ok 20 zł ale myślałam,że jak będzie w R. to dostanę go taniej no ale nic będę jeszcze szukać

KWC

anna_belle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 12:23   #3032
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez Klementyna12 Pokaż wiadomość
jest jakiś godny polecenia samoopalacz w Rossmanie?
ja polecam samoopalacze z Daxa ale czy one są w Rossmannie (najtańsze są w E.Leclerc ) to nie wiem.
Raz chyba mignęły mi chusteczki samoopalające ale to się nieopłaca przy dłuższym stosowaniu.
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 12:58   #3033
agata0212
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anna_belle Pokaż wiadomość
ja go dziś widziałam w sieci sklepów "S" był za ok 20 zł ale myślałam,że jak będzie w R. to dostanę go taniej no ale nic będę jeszcze szukać
Dzieki za podpowiedź chodzi za mną juz od dłuższego czasu i wiąże z nim wielkie nadzieje (do tej pory nie miałam szczęścia z bb i zawsze wracam do zwykłych podkładów, a przydałoby mi sie teraz cos lzejszego) mam nadzieje ze teraz to sie zmieni bo cała serie bielendy ogórek i limonka bardzo lubię
agata0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 13:47   #3034
Iwoka
Zakorzenienie

Załapałam się na te maszynki po 1 zł. Wzięłam damską, a mamcia zgarnęła męską. Oczywiście Panie w sklepie nie za bardzo ogarniały tę promocję i same nie wiedziały czy rzeczywiście wchodzi i na jakich zasadach. Zrobiła się nieco długa kolejka przy kasie, ale koniec końców się udało. Przynajmniej ludzie się pośmiali z dowcipów

Mój blog kosmetyczny

Instagram
Iwoka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 14:10   #3035
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Ja też zgarnęłam maszynkę Panie wiedziały o promocji, wszystko poszło gładko Wzięłam, rzecz jasna, damską...

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 14:20   #3036
loverek86
Raczkowanie

dorwałam 3 maszynki w obu rossmanach byłam przed otwarciem, w jednym po maszynach dla kobiet ani śladu. Dopiero w domu się skapnęłam, że mogłam spojrzeć na męskie w koncu dorwalam męską pani czekala na jakiś super zart a ja jej "przychodzi baba do lekarza, a lekarza nie ma"

w drugim rossmanie dorwałam 2, dzieki uprzejmości pań tam pracujących. O promocji dowiedziały sie ode mnie, był tel do innego sklepu, drukowanie kodu i dzieki mnie one same zgarnęły

Dziewczyny nie wiecie jak jest z pracą w Rossmanie. Gdy gawędziłam na kasie z panią i się pochwaliłam, ze na promocji na zapachy też byłam w sklepie pierwsza i poinformowałam panie o tym, ze na jeden kod mozna ile się chce perfum kupić Pani spytala, czy nie chce do nich do pracy isc bo szukajaa kogoś, bo im jedna koleżanka odeszła. Nie mam żadnego doświadczenia ale może oni wcale na to nie liczą ?

jak ktoś coś wie proszę dajcie znac bo się badzo zastanawiam. Wzbranialam się przed pracą na kasie, ale chyba od rossmana do biedronki daleka droga, po wino żaden żulik nie wpadnie
loverek86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 14:26   #3037
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

ciekawe czy jeszcze będą za godzinę kończę pracę
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 14:31   #3038
Finlora
Zakorzenienie

Niuchałam dzisiaj 2 Playboye i nie wiem na który się zdecydować-Sexy czy Spicy Zebym tylko takie dylematy miała w życiu
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 14:37   #3039
Iwoka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Niuchałam dzisiaj 2 Playboye i nie wiem na który się zdecydować-Sexy czy Spicy Zebym tylko takie dylematy miała w życiu
Ja uwielbiam sexy

Mój blog kosmetyczny

Instagram
Stary 2014-04-01, 14:58   #3040
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Cytat:
Napisane przez loverek86 Pokaż wiadomość
dorwałam 3 maszynki w obu rossmanach byłam przed otwarciem, w jednym po maszynach dla kobiet ani śladu. Dopiero w domu się skapnęłam, że mogłam spojrzeć na męskie w koncu dorwalam męską pani czekala na jakiś super zart a ja jej "przychodzi baba do lekarza, a lekarza nie ma"

w drugim rossmanie dorwałam 2, dzieki uprzejmości pań tam pracujących. O promocji dowiedziały sie ode mnie, był tel do innego sklepu, drukowanie kodu i dzieki mnie one same zgarnęły

Dziewczyny nie wiecie jak jest z pracą w Rossmanie. Gdy gawędziłam na kasie z panią i się pochwaliłam, ze na promocji na zapachy też byłam w sklepie pierwsza i poinformowałam panie o tym, ze na jeden kod mozna ile się chce perfum kupić Pani spytala, czy nie chce do nich do pracy isc bo szukajaa kogoś, bo im jedna koleżanka odeszła. Nie mam żadnego doświadczenia ale może oni wcale na to nie liczą ?

jak ktoś coś wie proszę dajcie znac bo się badzo zastanawiam. Wzbranialam się przed pracą na kasie, ale chyba od rossmana do biedronki daleka droga, po wino żaden żulik nie wpadnie
Doświadczenie nie jest potrzebne, ja tam dorabiałam w weekendy w trakcie studiów kiedyś na kafeterii był wątek o pracy w rossmannie, może jeszcze funkcjonuje (tylko nie brałabym wszystkich wypowiedzi na poważnie )
Stary 2014-04-01, 15:08   #3041
agata0212
Raczkowanie

Cytat:

Spróbuj, co Ci szkodzi jeśli masz czas i szukasz pracy to czemu nie przecież jak Ci sie nie spodoba to możesz zrezygnować, a może akurat atmosfera w pracy bedzie fajna. Och żeby do mnie oferty pracy tak same przychodziły...
Stary 2014-04-01, 15:21   #3042
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwoka Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam sexy
Wącham jeden nadgarstek, wącham drugi i chyba przychylam się do Sexy
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 15:53   #3043
adie94
Zadomowienie

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4583830 5]kupił ktoś maszynki za 1zł?[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez emmmm Pokaż wiadomość
Wyskoczyłam rano z pracy po te maszynki za zeta. Kupiłam damska i męską na osobne paragony panie nie wierzyły że ktoś przyszedł w ogóle opowiadać kawał ale jak chcecie się załapać to lepiej się pospieszyc - nie wiem jak w innych miastach ale w moim nieowielkim w tyk sklepie co byłam dostali tylko po kilkanaście sztuk damskich i męskich. Tyle że maszynki nie są jakoś oznakoeane że jest promocja wiec moze sieuchowaja ps Tż za kulka dni ma urodziny to akurat dorzuce mu maszynke do prezentu bo bardzo je lubi, czyli akurat trafili z ta akcja w czasie
Zgarnęłam damską i męską, każdą w innym rosie. W 1 pani powiedziała że można tylko 1 maszynkę a w 2 pani poprostu nabiła kod bez mówienia kawału Myślę że te ekspedientki które wiedziały o promocji zgarnęły je też dla siebie. W 1 rosie godzine po otwarciu została jedna damska, a plakatów czy reklam nie było nic więc wątpie żeby ludzie uderzyli z rana w polowaniu na maszynkę

"And while I wait I put on my perfume, yeah I want it all over you.

I gotta mark my territory." 😻

A.

adie94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 16:07   #3044
Myosottis
Zadomowienie

a o co chodzi z tą promocją na maszynki?
Myosottis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 16:20   #3045
navioe
Zakorzenienie

Ja bylam dziś ale nie brałam maszynek, bo nie używam- mój TZ też nie, ale za to nabylismy zapas dla kumpeli.
Ostatnio bardzo przesuszyla mi się skóra i szukałam czegoś w R. ale nie mogłam się zdecydować możecie polecić cos o dobrym składzie?
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 16:24   #3046
agata0212
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość
Ja bylam dziś ale nie brałam maszynek, bo nie używam- mój TZ też nie, ale za to nabylismy zapas dla kumpeli.
Ostatnio bardzo przesuszyla mi się skóra i szukałam czegoś w R. ale nie mogłam się zdecydować możecie polecić cos o dobrym składzie?
Jeśli chodzi o cos do ciała polecam masło do ciała Isany fajnie nawilza nawet szybko sie wchłania zapach fajny i jest diabelsko wydajne
Stary 2014-04-01, 16:30   #3047
navioe
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli chodzi o cos do ciała polecam masło do ciała Isany fajnie nawilza nawet szybko sie wchłania zapach fajny i jest diabelsko wydajne
Tak, chodzi mi o coś do ciała i do twarzy to ten, co teraz jest w promocji?

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Ja używam tego masła do kremowania włosów, więc zobaczę jak mi się sprawdzi na ciele
Stary 2014-04-01, 16:39   #3048
Iwoka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myosottis Pokaż wiadomość
a o co chodzi z tą promocją na maszynki?
Można kupić Wilkinsony za 1 zł, gdy przy kasie opowie się dowcip zaczynający się od "przychodzi baba do lekarza"

Mój blog kosmetyczny

Instagram
Stary 2014-04-01, 16:59   #3049
Asiuchal
Zakorzenienie

Rossmann cz. XXI

Cytat:
Napisane przez adie94 Pokaż wiadomość
Zgarnęłam damską i męską, każdą w innym rosie. W 1 pani powiedziała że można tylko 1 maszynkę a w 2 pani poprostu nabiła kod bez mówienia kawału Myślę że te ekspedientki które wiedziały o promocji zgarnęły je też dla siebie. W 1 rosie godzine po otwarciu została jedna damska, a plakatów czy reklam nie było nic więc wątpie żeby ludzie uderzyli z rana w polowaniu na maszynkę

Wlasnie u mnie byla ta sama sytuacja, zero plakatow, nawet plakietek z info brak. Ludzie chyba w ogole nie wiedzieli, ze jest taka akcja. W sumie to dobrze, bo wracajac przed chwilka z pracy odwiedzilam dwa Rossmanny i z kazdego mam "pamiatke". Czyli w zasadzie ta cala akcja przeznaczona byla dla aktywnych forumowiczek/wizażanego, przynajmniej ja to tak odbieram. Kasjerki oczywiscie poinformowane, nie moge na nie zlego slowa powiedziec. Wstydzialam sie jedynie zapytac o dwie maszynki w jednym sklepie, nie chcialam wyjsc na pazerna No ale widze, ze w zasadzie moglam zapytac. ;D Pamietam, ze w poprzedniej podobej akcji z darmowymi golarkami to wisial nawet duzy plakat na drzwiach, a mimo to ludzie w ale maszynek nie brali. Pewnie doszukiwali sie podstepu jak to zwykle bywa w takich sytuacjach, ze kup cos tam, a dostaniesz druga szt. gratis. Wizażu, I love U!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2014-04-01 o 17:02
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 17:16   #3050
agata0212
Raczkowanie

Cytat:
Tak, chodzi mi o coś do ciała i do twarzy to ten, co teraz jest w promocji?

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Ja używam tego masła do kremowania włosów, więc zobaczę jak mi się sprawdzi na ciele
Tym lepiej fajny skład i niezłe działanie, warto spróbować kolejny multifunkcyjny kosmetyk
Do twarzy chyba bym nie używała, ma trochę zapychaczy ale myśle że suchej skórze nie zaszkodzi zresztą czytałam opinie na wizażu że dziewczyny używały go do twarzy i dawał rade

Edytowane przez agata0212
Czas edycji: 2014-04-01 o 17:20
Stary 2014-04-01, 17:32   #3051
fejs
Wtajemniczenie

Czy są dzisiaj jakieś fajne CND?

Wymieniam się książkami, filmami i drobnymi przedmiotami bezgotówkowo.

fejs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 18:01   #3052
kudlik_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Jakies foteczki bys strzelila jak uzyjesz?
Cytat:
u mnie nie ma nowych lakierów
tu są fotki fioletowego candy shop: http://lakierkowe-szalenstwo.blogspo...kt-piasku.html
U mnie wyszedł wręcz taki sam kolor, mooooże o ton jaśniejszy ale sama nie wiem bo jak przyłożę pazur to identyko

Cytat:

To ja powiem jak było w mojej okolicy: jak jest nabór do rossa to jest na pół etatu, 8 zł na godzinę, praca na 8-10 godzin. wymagają albo studenta albo doświadczone panie w takiej pracy

21. 10. 2015 - teoria: podejście pierwsze i ostatnie: 74 / 74
03. 12. 2015 - praktyka: podejście pierwsze i ostatnie

kudlik_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 18:05   #3053
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

Nie byłam w Rossie po maszynkę. Wkurzyły mnie baby w atekach, więc sobie pomyślałam, że w Rossie też mnie wkurzą i jak zwykle o niczym nie będą wiedzieli, a ja będę robić z siebie debila.
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 18:20   #3054
navioe
Zakorzenienie

Cytat:
Tym lepiej fajny skład i niezłe działanie, warto spróbować kolejny multifunkcyjny kosmetyk
Do twarzy chyba bym nie używała, ma trochę zapychaczy ale myśle że suchej skórze nie zaszkodzi zresztą czytałam opinie na wizażu że dziewczyny używały go do twarzy i dawał rade
Dzięki
Na twarz raczej tego nie zastosuje, bo mnie wszystko zapycha, niestety a kolejnych niespodzianek nie chce mieć
Stary 2014-04-01, 18:20   #3055
punamama
Rozeznanie

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4584618 2]Nie byłam w Rossie po maszynkę. Wkurzyły mnie baby w atekach, więc sobie pomyślałam, że w Rossie też mnie wkurzą i jak zwykle o niczym nie będą wiedzieli, a ja będę robić z siebie debila.[/QUOTE]

Czym Cie wkurzyly?
Ja wyslalam tz po maszynke ;d
Stary 2014-04-01, 18:35   #3056
agata0212
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki
Na twarz raczej tego nie zastosuje, bo mnie wszystko zapycha, niestety a kolejnych niespodzianek nie chce mieć
Mam tak samo używałam go dosyć długo i jak mi sie skończyło to kupiłam masło bielendy na cnd ale chyba znowu wroce do isany ktoś wie moze czy wersja z granatem jest tak samo nawilżająca?
Stary 2014-04-01, 18:36   #3057
Sasabina
maskott

przyznam, że nigdy w takim nastroju niczego nie kupowałam
pierw powiedziałam w związku z jaką akcją chcę kupić tę maszynkę a potem już w trakcie mówienia się śmiałam z kasjerem wzięłam ostatnią męską, damskich sporo, zero plakietek informacyjnych, ale kasjer powiedział, że dużo ludzi już było
Stary 2014-04-01, 18:37   #3058
0ffe0b4890c99088c07be52e90e45398b2ff3b34_5e1bb301dd299
Konto usunięte

Cytat:
u mnie Skarb leżał sobie, wzięłam jeden , ale kasjerka musiała go zeskanować
O co chodzi z tym skanowaniem Skarbu?
0ffe0b4890c99088c07be52e90e45398b2ff3b34_5e1bb301dd299 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 18:39   #3059
punamama
Rozeznanie

[1=0ffe0b4890c99088c07be52 e90e45398b2ff3b34_5e1bb30 1dd299;45846676]O co chodzi z tym skanowaniem Skarbu?[/QUOTE]

Dzisiaj mi tez zeskanowala, juz myslalam ze za niego zaplacilam
Stary 2014-04-01, 18:52   #3060
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez punamama Pokaż wiadomość
Dzisiaj mi tez zeskanowala, juz myslalam ze za niego zaplacilam

Dziwna polityka Rossmanna skoro bez zadnych udziwnien mozna wziac Skarba z kiosku. :-/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości