|
|
#3031 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXI
Cytat:
no ale nic będę jeszcze szukać
|
|
#3032 |
|
Life is a drink ...
|
ja polecam samoopalacze z Daxa ale czy one są w Rossmannie (najtańsze są w E.Leclerc
) to nie wiem. Raz chyba mignęły mi chusteczki samoopalające ale to się nieopłaca przy dłuższym stosowaniu.
|
#3033 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chodzi za mną juz od dłuższego czasu i wiąże z nim wielkie nadzieje (do tej pory nie miałam szczęścia z bb i zawsze wracam do zwykłych podkładów, a przydałoby mi sie teraz cos lzejszego) mam nadzieje ze teraz to sie zmieni bo cała serie bielendy ogórek i limonka bardzo lubię
|
|
|
|
|
#3034 |
|
Zakorzenienie
|
Załapałam się na te maszynki po 1 zł. Wzięłam damską, a mamcia zgarnęła męską. Oczywiście Panie w sklepie nie za bardzo ogarniały tę promocję i same nie wiedziały czy rzeczywiście wchodzi i na jakich zasadach. Zrobiła się nieco długa kolejka przy kasie, ale koniec końców się udało. Przynajmniej ludzie się pośmiali z dowcipów
|
|
|
|
#3035 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zgarnęłam maszynkę
Panie wiedziały o promocji, wszystko poszło gładko Wzięłam, rzecz jasna, damską...
|
|
#3036 |
|
Raczkowanie
|
dorwałam 3 maszynki
w obu rossmanach byłam przed otwarciem, w jednym po maszynach dla kobiet ani śladu. Dopiero w domu się skapnęłam, że mogłam spojrzeć na męskie pani czekala na jakiś super zart a ja jej "przychodzi baba do lekarza, a lekarza nie ma" w drugim rossmanie dorwałam 2, dzieki uprzejmości pań tam pracujących. O promocji dowiedziały sie ode mnie, był tel do innego sklepu, drukowanie kodu i dzieki mnie one same zgarnęły Dziewczyny nie wiecie jak jest z pracą w Rossmanie. Gdy gawędziłam na kasie z panią i się pochwaliłam, ze na promocji na zapachy też byłam w sklepie pierwsza i poinformowałam panie o tym, ze na jeden kod mozna ile się chce perfum kupić Pani spytala, czy nie chce do nich do pracy isc bo szukajaa kogoś, bo im jedna koleżanka odeszła. Nie mam żadnego doświadczenia ale może oni wcale na to nie liczą ? ![]() jak ktoś coś wie proszę dajcie znac bo się badzo zastanawiam. Wzbranialam się przed pracą na kasie, ale chyba od rossmana do biedronki daleka droga, po wino żaden żulik nie wpadnie |
|
|
|
#3037 |
|
Konto usunięte
|
ciekawe czy jeszcze będą za godzinę kończę pracę
|
|
|
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
Niuchałam dzisiaj 2 Playboye i nie wiem na który się zdecydować-Sexy czy Spicy
Zebym tylko takie dylematy miała w życiu
|
|
|
|
#3039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3040 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kiedyś na kafeterii był wątek o pracy w rossmannie, może jeszcze funkcjonuje (tylko nie brałabym wszystkich wypowiedzi na poważnie )
|
|
|
#3041 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jeśli masz czas i szukasz pracy to czemu nie przecież jak Ci sie nie spodoba to możesz zrezygnować, a może akurat atmosfera w pracy bedzie fajna. Och żeby do mnie oferty pracy tak same przychodziły...
|
|
|
|
|
#3042 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3043 | |
|
Zadomowienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4583830 5]kupił ktoś maszynki za 1zł?[/QUOTE]
Cytat:
Myślę że te ekspedientki które wiedziały o promocji zgarnęły je też dla siebie. W 1 rosie godzine po otwarciu została jedna damska, a plakatów czy reklam nie było nic więc wątpie żeby ludzie uderzyli z rana w polowaniu na maszynkę
|
|
#3044 |
|
Zadomowienie
|
a o co chodzi z tą promocją na maszynki?
|
|
|
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bylam dziś ale nie brałam maszynek, bo nie używam- mój TZ też nie, ale za to nabylismy zapas dla kumpeli.
![]() Ostatnio bardzo przesuszyla mi się skóra i szukałam czegoś w R. ale nie mogłam się zdecydować możecie polecić cos o dobrym składzie?
|
|
|
|
#3046 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
fajnie nawilza nawet szybko sie wchłania zapach fajny i jest diabelsko wydajne
|
|
|
|
|
#3047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ten, co teraz jest w promocji?---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Ja używam tego masła do kremowania włosów, więc zobaczę jak mi się sprawdzi na ciele |
|
|
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
Można kupić Wilkinsony za 1 zł, gdy przy kasie opowie się dowcip zaczynający się od "przychodzi baba do lekarza"
|
|
|
|
#3049 | |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXI
Cytat:
Wlasnie u mnie byla ta sama sytuacja, zero plakatow, nawet plakietek z info brak. Ludzie chyba w ogole nie wiedzieli, ze jest taka akcja. W sumie to dobrze, bo wracajac przed chwilka z pracy odwiedzilam dwa Rossmanny i z kazdego mam "pamiatke". ![]() Czyli w zasadzie ta cala akcja przeznaczona byla dla aktywnych forumowiczek/wizażanego, przynajmniej ja to tak odbieram. Kasjerki oczywiscie poinformowane, nie moge na nie zlego slowa powiedziec. Wstydzialam sie jedynie zapytac o dwie maszynki w jednym sklepie, nie chcialam wyjsc na pazerna No ale widze, ze w zasadzie moglam zapytac. ;D Pamietam, ze w poprzedniej podobej akcji z darmowymi golarkami to wisial nawet duzy plakat na drzwiach, a mimo to ludzie w ale maszynek nie brali. Pewnie doszukiwali sie podstepu jak to zwykle bywa w takich sytuacjach, ze kup cos tam, a dostaniesz druga szt. gratis. Wizażu, I love U! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2014-04-01 o 17:02 |
|
|
|
|
#3050 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
fajny skład i niezłe działanie, warto spróbować kolejny multifunkcyjny kosmetyk ![]() Do twarzy chyba bym nie używała, ma trochę zapychaczy ale myśle że suchej skórze nie zaszkodzi zresztą czytałam opinie na wizażu że dziewczyny używały go do twarzy i dawał rade
Edytowane przez agata0212 Czas edycji: 2014-04-01 o 17:20 |
|
|
|
|
#3051 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy są dzisiaj jakieś fajne CND?
|
#3052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3053 |
|
Konto usunięte
|
Nie byłam w Rossie po maszynkę. Wkurzyły mnie baby w atekach, więc sobie pomyślałam, że w Rossie też mnie wkurzą i jak zwykle o niczym nie będą wiedzieli, a ja będę robić z siebie debila.
|
|
|
|
#3054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na twarz raczej tego nie zastosuje, bo mnie wszystko zapycha, niestety a kolejnych niespodzianek nie chce mieć |
|
|
|
|
#3055 |
|
Rozeznanie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4584618 2]Nie byłam w Rossie po maszynkę. Wkurzyły mnie baby w atekach, więc sobie pomyślałam, że w Rossie też mnie wkurzą i jak zwykle o niczym nie będą wiedzieli, a ja będę robić z siebie debila.[/QUOTE]
Czym Cie wkurzyly? Ja wyslalam tz po maszynke ;d
|
#3056 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
używałam go dosyć długo i jak mi sie skończyło to kupiłam masło bielendy na cnd ale chyba znowu wroce do isany ktoś wie moze czy wersja z granatem jest tak samo nawilżająca?
|
|
|
|
|
#3057 |
|
maskott
|
przyznam, że nigdy w takim nastroju niczego nie kupowałam
![]() pierw powiedziałam w związku z jaką akcją chcę kupić tę maszynkę a potem już w trakcie mówienia się śmiałam z kasjerem wzięłam ostatnią męską, damskich sporo, zero plakietek informacyjnych, ale kasjer powiedział, że dużo ludzi już było
|
|
|
|
#3058 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3059 |
|
Rozeznanie
|
[1=0ffe0b4890c99088c07be52 e90e45398b2ff3b34_5e1bb30 1dd299;45846676]O co chodzi z tym skanowaniem Skarbu?[/QUOTE]
Dzisiaj mi tez zeskanowala, juz myslalam ze za niego zaplacilam
|
#3060 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

a sama tez go szukam
podobno w naturze czasami jest ale tez go nie widziałam sprawdze w hebe jeszcze, jakby ktoś wiedział gdzie go dostać będę bardzo wdzięczna 

) to nie wiem.

Zebym tylko takie dylematy miała w życiu 

możecie polecić cos o dobrym składzie?