Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014 cz.26 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-02, 09:19   #2161
Sunrise28
Rozeznanie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cześć Wam

No i niestety mnie dopadła choroba A tu jeszcze do pracy trzeba chodzić

Nie mam siły nawet nadrobić

W każdym bądź razie:

Linaewen - śliczny tort Mega fajny pomysł

exist_ - współczuję takiego zachowania teściowej
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 09:23   #2162
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez Grace O Malley Pokaż wiadomość
Ja się będę malować sama to napiszę moje wybory. Z racji tego, że nie wydaję kasy na usługę to postanowiłam wydać na produkty Stwierdziłam, że nawet jak wydam trochę więcej na kosmetyki to nie będzie to wydatek na marne bo potem przez długi czas jeszcze będę te produktu użytkować.

Ogólnie jak masz jakiś tam budżet przeznaczony na to, to moim zdaniem najlepiej zainwestować w mgiełkę (są chyba różne rozmiary) i podkład. A jeśli chodzi o resztę to prawie każdy przyzwoity produkt da radę.

A, jeszcze jedna ważna rzecz! Dopasuj podkład do swojego kremu, którego użyjesz. Jeśli używasz kremu bardziej tłustego to podkład na bazie wody, nie ważne jak mocno go zacementujesz, zjedzie ci z twarzy. Musisz dopasować wodę do wody lub olej do oleju

I dziewczyny znów muszę pochwalić panią Magdę z Madonny w Warszawie, jest niesamowita! Ostatni raz byłam tam no z pół roku temu. Zadzwoniłam spytać się czy jest możliwa jedna zmiana w mojej sukni. Przedstawiłam się przez telefon, a pani Magda od razu mnie skojarzyła, wiedziała jaka suknia, kiedy ślub. Wszystko pamiętała pół roku później! I serio to było tak szybko, że na pewno nie sprawdziła w papierach!
Zapewniła, że wszystko co chcę da się zrobić i mam dzwonić do niej umówić się na przymiarkę przed świętami

Się rozpisałam
Dzięki wielkie za rady a jaki krem do podkładu na bazie wody? ja do utrwalenia kupuje Kryolan Świetnego masz fryzjera i super że we salonie Cie pamiętają i od razu się na wszystko zgadzają.

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
exist co za masakra z Twoją teściową, współczuję

My dziś jedziemy zapraszać mojego chrzestnego, z którym nie utrzymuję tak naprawdę kontaktu. Ma on dwójkę dorosłych dzieci, które już z nim nie mieszkają. Mama sugerowała żeby je zaprosić, ale ja nawet nie wiem jak one wyglądają, widziałam je jakies 15 lat temu, gdzieś w przelocie na ulicy właśnie z moim chrzestnym. Chrzestnego gdyby nim nie był, na pewno bym nie zapraszała.. To chyba nie będzie nietaktem że ich nie prosimy?
Według mnie to żaden nietakt ja np nie zapraszam swoich kuzynek prawdziwych bo nie widziałam ich z 10 lat i nie utrzymujemy kontaktu

Jutro idę na pierwszą przymiarkę
Stary 2014-04-02, 09:31   #2163
Opiumalfa
Zakorzenienie

Grace- mówisz o pani Magdzie laskus? Bo to tez moja konsultantka

Co do
Amsterdamu to polecam. Wlasnie wróciłam stamtąd wczoraj ze zlecnia. Mieszkałam 7 lat wiec jakby cos to dawajcie znac, podpowiem!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 09:41   #2164
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
wiem, że nie jest to forum na tego typu sprawy, ale nie ma mi kto poradzić.
niedawno skończyłam studia zaoczne i mam tytuł mgr inż. zarządzania i inżynierii produkcji. pracuje już 4 lata. w obecnej firmie pracuje już prawie 1,5 roku i wszystko jest spoko oprócz jednego pieniędzy... są wręcz żałosne, na start dostałam umowę zlecenie za 1600 zł na rękę i przy określeniu na początku niewielkiego zakresu pracy, obecnie zajmuje się bardzo dużo ilością rzeczy, bardzo istotnych dla firmy, ( kontakty z zagranicznymi i krajowymi klientami, spotkania z zagranicznymi klientami, nadzór nad produkcją wzorów, nadzór nad wprowadzaniem nowych produktów do produkcji, wystawianie faktur, skomplikowany projekt naszego klienta, itd) nigdy nie wychodzę po 8 godzinach z pracy, mam telefon służbowy, jeżdżę na delegacje itd, i zaproponowano mi prace na stałe ale .... no właśnie dalej za taką samą kasę .... 1600 zł na rękę. za niedługo moja szefowa idzie na macierzyńskie i zostaje sama, już mi zapowiedzieli, że nikogo dodatkowego nie zatrudnią i zostanę sama. bardzo lubię tą pracę ale same przyznacie, że taka stawka to ..........

bardzo chciałam taką umowę, ale nie za taką stawkę..... nie wiem co mam jutro zrobić bo mam podpisać tą umowę .....
Tysiu ja bym brała umowa na stałe to pewne zabezpieczenie, potem możesz czegoś szukać. Ja pracuję 6 lat w urzędzie mam mnóstwo pracy, zostaję po godzinach a dostaję niecałe 1200 na rękę :-(

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 09:59   #2165
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Mam!!! :love;
Załącznik 5635879
Pieknie się prezentują!
Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Dziewczyny zamawiałyście coś z toowe.pl? Ja zmówiłam od nich kolczyki, tydzień temu mieli wysłać i nadal nie ma... To normalne że mają takie opóźnienia?
Aasikk zamówiła od nich kolczyki i opaskę, właśnie wstawiła do klubu fotki

30.08.2014
Nasz Dzień

Edytowane przez Ad rem
Czas edycji: 2014-04-02 o 10:00
Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 10:06   #2166
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
Powodzenia!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 10:13   #2167
cornflower_girl
Zakorzenienie

Lemon Gratuluję obrączek

vel Azory brzmią świetnie Pudełka na ciasta są super.

bachara Zazdraszam takiej niekończącej się podróży poślubnej

iliy Mam nadzieję, że dobrze będzie Ci się tam mieszkać

Kishlaczkowa Trzymaj się ciepło i wracaj do nas

activelifestyle Dzięki. Będę próbować...

Lg_ago Foch to u mamy (a jak się zaweźmie, to naprawdę ciężko z nią), sąsiadką się naprawdę nie przejmuję

Dotka Pięknie wyszły

Monisia Witaj

Tysia Gratuluję Co do sytuacji z pracą - ja bym negocjowała lepsze warunki, masz większe obowiązki. Jeśli nawet stawka ta sama, to przynajmniej coś o premiach, podwyżkach. Ja bym wzięła ich na racjonalny argument - będziesz pracować sama, nie mogą sobie w tym momencie pozwolić na stratę dobrego, doświadczonego pracownika.

Lin Czytam o Twoim torcie i się skupić nie moge, takie pyszności

cashmere Transport jednak trochę za późno, 16.30 powinna być ok.

Anesthesia Praga, Wiedeń. A obłędne jedzenie to we Włoszech

exist Ale masakryczne przejścia. Nie przejmuj się tak bardzo - szkoda Ciebie, Twoich nerwów. Tak z pytań praktycznych - robiłaś śledztwo fejsbukowe, nasza-klasa?

zły jeż Powodzenia z degustacją

Grace Trochę zazdroszczę podejścia fryzjerki - nie trafiłam jeszcze na taką A przymiarka przed świętami brzmi super, mam nadzieję, że będziesz zadowolona ze zmian

enzunio Daj znać, jak tort

ewaden W jaką fryzurę i makijaż celujesz ?

zakręcona_kropka Powodzenia na przymiarce

Wczoraj ogarniałam mapki do zaproszeń i wkładki z przydatnymi informacjami. Dziś pójdą się drukować; przed piątkiem będę miała całość zaproszeń

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 10:16   #2168
anka1897
Wtajemniczenie

Lemon_Drop namiar mogę podrzucić
Jak poszukiwania kamerzysty? Zmieniacie czy pozostajecie przy obecnym?

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
anka1897 - za prezent dla rodziców, genialny pomysł
Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Anka
swietny pomysl z prezentami dla rodzicow jestem na tak!

cornflower_girl znowu zapomniałam wstawić karykatury którą u niego zamawialiśmy z pracy Eh starość nie radość.

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Wiecie co... Odpisała mi karykaturzystka (chciałam żeby narysowała rodziców i moją mamę z nami na dwóch osobnych rysunkach i wręczylibyśmy na podziękowanie) i oto co przeczytałam:

"A3, 2 osoby na rysunku, wyk. cz/białe 185zł każda kolejna osoba 35zł
A4, 2 osoby na rysunku, wyk. cz/białe 130zł każda kolejna osoba 30zł "

Dużo co nie?
Widzę, że mamy podobny pomysł na prezent dla rodziców Prawdopodobnie będziemy zamawiali stąd http://www.art-profile.pl/
Wykonywał już zamówienie na pożegnanie jednego z pracowników z mojej firmy i wszystkim bardzo się podobał efekt pracy. Jak nie zapomnę wstawię wieczorem foto karykatury.

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Dzisiaj dotarły moje pudełka na ciasto. Mała rzecz, a cieszy. Sorki, że takie krzywe, ale składałam na szybko. Z 10 minut rozkminiałam, jak to zrobić Kupowane na allegro za 1 zł
Sza po ba
teraz zrób dobry uczynek i podziel się namiarami na aukcję
nie wiem czy nadal interesują Cię kolczyki z Apartu (te za 299 zł) - w Twoim Stylu jest kupon rabatowy do tegoż sklepu -15%
edit: dotyczy tylko kolekcji Elegance
takie w kruku znalazłam:
http://wkruk.pl/product-pol-2326422-...?rec=102002207
http://wkruk.pl/product-pol-2325837-KOLCZYKI.html
rabat 20 % obejmuje całą kolekcję z wyłączeniem obrączek

Cytat:
Napisane przez Monisia05900 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, jak żałuję że dopiero teraz znalazłam ten wątek.... ja mam ślub 9 sierpnia, już prawie wszystko załatwione właściwie oprócz tortu
witamy
lepiej późno niż później Opowiedz coś więcej o Was

Linaewen wow, ekstra tort i te smaki

Dotka90 gratuluję obrączek dobrze, że są zrehabilitowali i są idelane

exist_ o mamusiu Cierpliwości życzę

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2014-04-02 o 11:41
anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 10:17   #2169
Robusta
Wtajemniczenie

TysiaBB1989
walcz o swoje ! Zrób listę argumentów, co jak co ale 1600 zł to ledwo na życie wystarcza ...

chwalę się zostało tyko 199 DDŚ

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 10:25   #2170
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:

Super!

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
TysiaBB1989
walcz o swoje ! Zrób listę argumentów, co jak co ale 1600 zł to ledwo na życie wystarcza ...

Dziewczyny jak mam skopiować na dysk zdjęcie, kiedy nie wyskakuje mi okienko do kopiowania, gdy klikam na obraz prawym przyciskiem myszki?
Wiem, że głupie pytanie Ale nie potrafię sobie poradzić ! Ja potrzebuje na dzisiaj na spotkanie z florystką.
http://www.bialeinspiracje.pl/?p=35547

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 10:29   #2171
Grace O Malley
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewaden Pokaż wiadomość
Powycinałam część żeby skrócić, ale ze wszystkim się zgadzam. Polać jej! Mądrze gada
Co do okresów wypowiedzenia to o ile dobrze kojarzę obowiązuje:
2 tygodnie, gdy pracownik był zatrudniony krócej niż 6 miesięcy
1 miesiąc, gdy pracownik był zatrudniony co najmniej 6 miesięcy
3 miesiące, gdy pracownik był zatrudniony co najmniej 3 lata

Brawo za postępy w rozdawaniu zaproszeń U nas też to się posuwa do przodu więc z siebie też jestem dumna
W sobotę mam umówiony makijaż próbny, fryzurę próbną, spotkanie z florystką, i podaję dokładne ilości ciasteczek drobnych na paczki Zasmakuje też tortu w tej cukierni, bo mają prawie połowe tańszy niż ten który mi restauracja załatwia. W restauracji tort na 90 os kosztuje 900zł, a w cukierni 540zł. Oni robili mojej siostrze na wesele, był pyszny! ale smak był inny niż te które mają teraz w ofercie, więc muszę popróbować.

My mieliśmy podsuwane torty przez właścicieli domu weselnego, ale też będziemy korzystać z jakieś innej cukierni. Chciałam babeczkowy, ale że to drogo wychodzi to chyba już zrezygnowałam. Szkoda, że nie mam koncepcji jak ma wyglądać, ani jaki smak ani nic!
Dziewczyny znające się na tortach i lubiące je jeść (bo ja to tak nie bardzo): na imprezę typu wesele lepszy jakiś taki "lżejszy", czy taki typowo tortowy słodki z masą kremu itp? Bo pomyślałam sobie, że może lepszy lżejszy bo tyle jedzenia itd żeby się nie zaklajstrować tym tortem, ale no się nei znam

Cytat:
Dzięki wielkie za rady a jaki krem do podkładu na bazie wody?
To zależy jaką masz cerę... Jak tłustą to jakiś matujący, a z tych to raczej każdy będzie się dogadywał z podkładem na bazie wody. Jak masz suchą to wtedy ciężej (tym bardziej że ciężko mi się odnieść bo ja mam tłustą), ale proponowałabym coś z żelem hialuronowym. Teraz jest na rynku sporo takich, po prostu musisz popatrzeć na składy...

I gratuluję przymiarki! Moja też już za niedługo

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Grace- mówisz o pani Magdzie laskus? Bo to tez moja konsultantka
Wiesz nie wiem czy ja ją znam pod poprawnym nazwiskiem bo ona brała ślub jakoś tak w okolicy mojego szukania sukienki. Ta "moja" pani Magda (znam ją jako Sawicka) jest taką blondynką z dość długimi włosami. Za każdym razem jak tam byłam miała włosy w kitkę A przynajmniej tak wyglądała pół roku temu Więc może to ta sama

Edytowane przez Grace O Malley
Czas edycji: 2014-04-02 o 10:30
Grace O Malley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 10:29   #2172
cornflower_girl
Zakorzenienie

Lg_ago Zerknij tutaj i tu

Na przyszłość - zapisuj całą stronę na dysku, pliki powinno Ci zapisać w plikach źródłowych na dysku. Ew. instalujesz do przeglądarki wtycznę typu image downloader i nie musisz się martwić.

Stary 2014-04-02, 10:34   #2173
Lg_ago
Zadomowienie

corn dziękuje ! !! Jesteś mój mistrz
Ty masz ten program zainstalowany?

Edytowane przez Lg_ago
Czas edycji: 2014-04-02 o 10:35
Stary 2014-04-02, 10:41   #2174
say-hello
Zakorzenienie

4 MIESIĄCE DO ŚLUBU!!

oficjalnie ogłaszam, że właśnie mam motyle w brzuchu i zaczynam się lekko stresować... TO SIĘ DZIEJE NAPRAWDĘ!!!
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 10:42   #2175
cornflower_girl
Zakorzenienie

Lg_ago Ja mam wtyczkę do sprawdzania kodu (firebuga) i tam mam dostęp również do wyświetlania obrazków . Spokojnie wystarczą Ci te sposoby, o których pisałam

Stary 2014-04-02, 10:42   #2176
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Lg_ago Zerknij tutaj i tu

Na przyszłość - zapisuj całą stronę na dysku, pliki powinno Ci zapisać w plikach źródłowych na dysku. Ew. instalujesz do przeglądarki wtycznę typu image downloader i nie musisz się martwić.
Lg piękny ten bukiet ! ewentualnie można jeszcze używać 'narzędzie wycinanie' można sobie 'wycinać' obrazki, tekst, wszystko - z pdfów, ze stron www i zapisywać jako jpg.
Stary 2014-04-02, 10:44   #2177
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
4 MIESIĄCE DO ŚLUBU!!

oficjalnie ogłaszam, że właśnie mam motyle w brzuchu i zaczynam się lekko stresować... TO SIĘ DZIEJE NAPRAWDĘ!!!
AAAAA ale ten czas zleciał, say zaraz będziemy ślubować!! Sama nie mogę w to uwierzyć i jak przeczytałam Twój post to aż mnie brzuch rozbolał
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 10:46   #2178
asia1206
Raczkowanie

Na początku chciałabym wszystkim pogratulować postępów ślubnychu mnie nadal zastój,nic mi się nie chce,ogólnie mam od 3 dni humor do w pracy masakra,czuję że coś mnie bierze,młody też kiepsko wygląda i jak to w takich momentach najbardziej obrywa się mojemu Tż-owi że wesela nie chcę,że nie wyobrażam sobie przeprowadzki do niego(fakt jak nic się nie wydarzy to planujemy dopiero za 3-4 lata-ale ja już histeryzuje,że nie chce mieszkać z teściami-teraz mieszkamy w moim mieszkaniu niedaleko Poznania,a przeprowadzić się mamy na zadupie-jak sobie pomyśle,że czeka mnie zmiana pracy,młodego szkoły i że będę od kogoś zależna to szlag mnie trafia) dodatkowo kilka dni temu wyprowadziła się moja najlepsza przyjaciółka i bardzo mi jej brakuje,chciałabym przespać ten okropny czas...
Co do tortów to ja uwielbiam tisamisu,i wszystkie na bitej śmietanie-nie lubie tych z kremem bo są dla mnie za ciężkie i przypominają mi czasy dzieciństwa-budyń z margaryną

Nasze kochane serduszko
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 10:47   #2179
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
AAAAA ale ten czas zleciał, say zaraz będziemy ślubować!! Sama nie mogę w to uwierzyć i jak przeczytałam Twój post to aż mnie brzuch rozbolał
dokładnie! czas leci bardzo szybko! nawet się nie obejrzymy, a zaraz będziemy stać w sukni ślubnej przed ołtarzem z jednej strony się cieszę, że to już, a z drugiej się boję, że tak mało czasu już zostało i nie zdążymy wszystkiego ogarnąć!

ps. też dostałam ścisku żołądka
Stary 2014-04-02, 10:48   #2180
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
4 MIESIĄCE DO ŚLUBU!!

To w takim razie ja stwierdzam , że zaczynam się nawet bardzo stresować ! tyle rzeczy jeszcze do załatwienia
I zostały mi tylko 4 miesiące na ćwiczenia.

Kiedy idziecie na pierwsze przymiarki sukni??
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"

Edytowane przez 21klaudyna
Czas edycji: 2014-04-02 o 10:49
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 10:50   #2181
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
To w takim razie ja stwierdzam , że zaczynam się nawet bardzo stresować ! tyle rzeczy jeszcze do załatwienia
I zostały mi tylko 4 miesiące na ćwiczenia.

Kiedy idziecie na pierwsze przymiarki sukni??
Tobie nawet została godzina mniej niż mi!

Ja mam przymiarkę miesiąc przed.
Stary 2014-04-02, 10:50   #2182
S1lc1a
Raczkowanie

Udało mi się dotrzeć do ostatniego postu. Ślubuję 7 czerwca, ale jakoś tak zupełnie na spokojnie do tego podchodzę, dziewczyny nie denerwujcie się, wszystko wyjdzie cudownie, przecież tego dnia, wszyscy będą się starać aby było pięknie
S1lc1a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 10:54   #2183
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:

Strasz mnie strasz:P
Ja ostanio znalazłam ogłoszenie w internecie , że dziewczyna sprzedaje moją suknie kupioną też w Madonnie w Krakowie i zaczęłam mieć stracha bo ja kupowałam tam model salonowy , że to moja .No ale w ogłoszeniu pisze że kupiona we wrześniu a ja kupiłam w październiku:P

EDIT : znalazłam fajną sesję z moją suknię . I już wiem , że muszę zacząć ostro tyłek ćwiczyć
http://www.allurebridals.com/blog/po...ndmattswedding

"Zestarzej się przy mnie

Edytowane przez 21klaudyna
Czas edycji: 2014-04-02 o 11:16
Stary 2014-04-02, 10:55   #2184
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
4 MIESIĄCE DO ŚLUBU!!

Oj dzieje!!

Niedługo lawina ślubów, będzie się działo! Niedawno to wszystko takie odległe nam się wydało, a to "za chwilę"!!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 10:58   #2185
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
4 MIESIĄCE DO ŚLUBU!!

cudowne uczucie, gdy wiesz, że to takie prawdziwe !!

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Lg_ago Ja mam wtyczkę do sprawdzania kodu (firebuga) i tam mam dostęp również do wyświetlania obrazków . Spokojnie wystarczą Ci te sposoby, o których pisałam
Zainstalaowałam sobie jakiś program/wtyczke i 20 s mam zapisane wszystkie zdjęcia sali weselnej na dysku, a prędzej nic nie potrafiłam, bo było tak samo zablokowane !
Corn uratowałaś dziś mój dzień !

Cytat:
Lg piękny ten bukiet ! ewentualnie można jeszcze używać 'narzędzie wycinanie' można sobie 'wycinać' obrazki, tekst, wszystko - z pdfów, ze stron www i zapisywać jako jpg.
Zapamiętam to sobie na przyszłość. Ja tylko kopiuj-wklej, ew. zapisz jako
A bukiet też mi się podoba. Mam nadzieje, że dzisiaj coś sensownego ustalimy

Stary 2014-04-02, 11:03   #2186
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:

Ja jadę w połowie czerwca, już wtedy z butami. Panie powiedziały, że mogłabym ją od razu zabrać do domu bo nie muszą robić żadnych poprawek, ale ja chyba na 100 % zdecyduję się na obcięcie trenu.
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 11:06   #2187
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asia1206 Pokaż wiadomość

Na początku chciałabym wszystkim pogratulować postępów ślubnychu mnie nadal zastój,nic mi się nie chce,ogólnie mam od 3 dni humor do w pracy masakra,czuję że coś mnie bierze,młody też kiepsko wygląda i jak to w takich momentach najbardziej obrywa się mojemu Tż-owi że wesela nie chcę,że nie wyobrażam sobie przeprowadzki do niego(fakt jak nic się nie wydarzy to planujemy dopiero za 3-4 lata-ale ja już histeryzuje,że nie chce mieszkać z teściami-teraz mieszkamy w moim mieszkaniu niedaleko Poznania,a przeprowadzić się mamy na zadupie-jak sobie pomyśle,że czeka mnie zmiana pracy,młodego szkoły i że będę od kogoś zależna to szlag mnie trafia) dodatkowo kilka dni temu wyprowadziła się moja najlepsza przyjaciółka i bardzo mi jej brakuje,chciałabym przespać ten okropny czas...
Co do tortów to ja uwielbiam tisamisu,i wszystkie na bitej śmietanie-nie lubie tych z kremem bo są dla mnie za ciężkie i przypominają mi czasy dzieciństwa-budyń z margaryną
A musicie się przeprowadzać?
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 11:16   #2188
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Melduję że pierwsze zaproszenia rozdane
Ale było bardzo miło )
teraz to już z górki pójdzie. Najważniejsze, że było miło, a że dużo czasu schodzi to normalne My byliśmy o mojej chrzestnej w sobotę i chcieliśmy posiedzieć góra 30 minut, bo jeszcze chcieliśmy gdzieś podjechać, a wyszliśmy po 2 godzinach

Cytat:
Napisane przez Grace O Malley Pokaż wiadomość
Ja się będę malować sama to napiszę moje wybory.
Dziś znów sporo zaproszeń rozdaliśmy i od razu zostały potwierdzone przybycia
Zazdroszczę, że malujesz się sama. Super mieć takie zdolności Fajnie, że tak szybko Wam idzie rozdawanie zaproszeń My jak gdzieś pójdziemy to siedzimy chyba za długo i wolno nam idzie

cashmere - a ten chrzestny to bliska rodzina? Jeśli by była bliska to ja chyba bym dzieci zaprosiła, a jeśli daleka to samego chrzestnego z żoną jeśli ma

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
u nas jak na razie spokój, zostały 24 dni, wczoraj ustaliłam szczegóły odnośnie mojego bukietu i ustrojenia kościoła. W sumie do załatwienia mam drobiazgi typu przygotować koszyczek ratunkowy PM czy winietki. Aaaa... i odebrałam wczoraj suknię
Gratuluję załatwionych spraw szczególnie sukni, że masz ją już dla siebie

zakrecona_kropka - powodzenia na przymiarce Foty rób

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
u mnie emocje jeszcze większe, bo 122 dni

Cytat:
4 MIESIĄCE DO ŚLUBU!!

Pozostało nam jedynie 122 dni Chyba o tej porze to się będę do fryzjera szykować

21klaudyna - ja też jestem w proszku z przygotowaniami, bo najpierw chcę dokończyć pracę i się obronić Też ćwiczę także trzymam za nas kciuki Przymiarkę mam na początku lipca (mają do mnie dzwonić 4 tygodnie przed ślubem)

S1lc1a - witaj ja też długo nie mogłam odnaleźć, ale się udało Zazdroszczę, że tak spokojnie do wszystkiego podchodzisz
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 11:26   #2189
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Ja jadę w połowie czerwca, już wtedy z butami. Panie powiedziały, że mogłabym ją od razu zabrać do domu bo nie muszą robić żadnych poprawek, ale ja chyba na 100 % zdecyduję się na obcięcie trenu.
Zadzwoniłam własnie do Madonny , żeby dowiedzieć się jaki mam odcień sukni i jest to ciepła biel :P cokolwiek to znaczy . Muszę jakaś koleżankę wysłać po skrawek materiału . I mówiła abym przyszła w pierwszym tygodniu lipca :P

"Zestarzej się przy mnie
Stary 2014-04-02, 11:33   #2190
ysia
Zadomowienie

Cytat:
4 MIESIĄCE DO ŚLUBU!!

Gratki gratki! Szybko zleci.

21klaudyna
pięknie ta suknia wygląda

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości