|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Anesthesia właśnie czekałam z niecierpliwością czy udało Wam się kupić garniak, w ten weekend chcę wyciągnąć mojego TŻ na mierzenie i chyba podjedziemy do Vistuli i Konika, może tam coś mu wpadnie w oko i oby to był kolor czarny
![]() enzunio tort zapowiada się pychaaa widzę że mamy podobny gust bo Nasz też prawdopodobnie będzie kwadratowy lub kwadrat-okrąg na podświetlanym ledami stojaku w kolorze delikatnego jasnego fioletu Co do dekoracji żywymi kwiatami to też o tym myślałam ale Nam cukiernia doradziła że jak chcemy to nie ma problemu bo oni też tak dekorują ale lepiej z tego zrezygnować ponieważ czasami płatki kwiatków wbijają się w torta więc pieron wie ![]() cashmere wow!!! ale zazdroszczę przymiarki koniecznie cykaj fotki ![]() ilussia współczuje trafienia na nie uczciwego sprzedawce Grace O Malley gratulację bucików
13.09.2014 Edytowane przez iliy Czas edycji: 2014-04-02 o 15:39 |
|
|
|
#2252 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
od 2miesiecy chodze do dermatologa, ale dalej mi sie pojawiaja a mam odsloniete cale plecy i krotkie wlosy, ktore ich nie zaslonia.Mialam do wyboru albo stosowanioe lekow albo opalanie przed slubem, chcialam sie troszke opalic ale trudno, wybieram leczenie. Przy makijazu poprosze o ich zamaskowanie. Mam nadzieje, ze nie beda sie rzucac w oczy.
Edytowane przez przezduzeem Czas edycji: 2014-04-02 o 15:59 |
|
|
|
|
#2253 |
|
Raczkowanie
|
illiy my się decydujemy na żywe gerberki na torcie , a niech się wbijają
|
#2254 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie będę miała koła. Myślałam o dodatkach w kolorze amarantowym (także intensywny róż ), bo z tego co kojarzę właścicielka sali mówiła, że dekoracje w tym kolorze ślicznie komponują się z wystrojem sali.Na pewno nie przesadzimy z tym kolorem, bo Tż już mi zapowiedział, że on żadnego różowego elementu na sobie nie będzie miał. Ja nie ingeruję w strój Tż, a on w mój (chociaż na początku byłam przerażona jak Tż zapowiedział, że będzie szukał czarnego garnituru- teraz mi t obojętne ) enzunio tort brzmi bardzo smacznie i na pewno będzie piękny- uwielbiam takie torty w masie cukrowej.
20.09.2014r. Edytowane przez Kwaśna truskawka Czas edycji: 2014-04-02 o 16:06 |
||||
|
|
|
#2255 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Może i ja w ostateczności skuszę się na żywe kwiotki tak jak od samego początku chciałam
|
|
#2256 |
|
Winter is coming
|
Nie mam zielonego pojęcia, jak będzie wyglądał i nie umiem sobie tego wyobrazić, ale pewno będzie mega!
Matka mnie właśnie osłabiła. Jadę zawieźć zaproszenia za chwilę do ciotki i się dowiedziałam, że jej mąż to nie jest Tadeusz, jak wszyscy na niego mówią, tylko Józef
|
#2257 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przed ślubem na pewno będę się opalać - w maju mam zamiar zacząć chodzić na solarium, trudno się opalam i wolę więcej krótkich seansów niż mniej długich. W zeszłym roku przeżyłam mój solaryjny debiut, opalenizny nie było widać, ale za to pryszcze znikły jak za dotknięciem magicznej różdżki, więc jeśli i teraz tak będzie, to nie mam nic przeciwko ![]() Chłopaki z ekipy remontowej zrobili sobie fajrant i dzięki temu umówiłam się na fryzurę próbną 10 maja czeka mnie mała próbka przedślubnego stresu. Na 8 fryzjer, na 10 kosmetyczka. Podobno układanie fryzury ma zająć 1,5 godziny - nie z moich włosów, ale OK całe szczęście między ich gabinetami jest 10 minut. Szkoda, że nie można wcisnąć jakiegoś przycisku fast-forward i przewinąć o ten miesiąc w przód!
|
|
#2258 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie też I też zaczynam się stresować!!!! dzisiaj wolne od zapraszania bo Tż w pracy do 23:00 więc idę na winko do koleżanki ![]() A jutro zapraszanie ciąg dalszy!
|
|
#2259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2260 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2261 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Któraś z Was pisała o pończochach z Calzedonii? Ile kosztowały? Bo znalazłam za niecałe 30zł
mam 150 DDŚ dziś! :-DWysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
|
#2263 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny potrzebuje pomocy-jakie dobrać bolerko?Śliczne są koronkowe ale u mnie zbyt dużo się dzieje na górze i chyba komin nie wchodzi w grę?Ja jestem zmarzluch i pod koniec września pogoda może nie dopisać...już sama nie wiem myślałam też nad takim sweterkiem
![]() suknia.jpg http://allegro.pl/nowy-sweterek-bole...111549724.html |
|
|
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dużo osób nam mówiło "co tak wcześnie?" także fajnie, że nie jesteśmy sami
|
|
#2265 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a znalazłam jeszcze coś takiego: http://allegro.pl/tiulowe-bolerko-sl...098360882.html
|
|
#2266 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez musze znaleźć coś do sukni, ale jak dla mnie ceny za to bolerko i sweterek to zdzierstwo totalne
![]() tylko dla tego, że napisane jest że to do ślubu to cena jest 100 krotnie wyższa niż to warte trzeba poszukać w sieciówkach
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Nam zostały 2 m-ce z hakiem
Jutro idę ogarnąć swoje dokumenty, mam nadzieję że w przeciągu 2 tygodni uda się też pojechać po dokumenty tż, a wtedy protokół i zapowiedzi ![]() Wczoraj byłam u rodziców i zajrzałam do mojej sukienki. Doszło do mnie, że jeszcze chwila i w końcu ją włożę |
|
|
|
#2268 |
|
Wtajemniczenie
|
Asia1026
mam bardzo podobną suknię (gorset ) dół się troche różni bo mam falbany ![]() śliczna
|
#2269 |
|
Rozeznanie
|
wszystkim dziewczynom bardzo dziękuje za rady
poszłam porozmawiałam, nie była to może najprzyjemniejsza rozmowa oraz łatwa, ale osiągnęłam zamierzony cel ![]() jeszcze raz dziękuje
|
|
|
|
#2270 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() edit: widzę że jednak doszły ![]() Cytat:
Poszukam u siebie w mieście lub w Lbn ![]() Co do kamerzysty to teraz czekam na info od firmy polecanej przez Opium W sobotę mieliśmy się spotkać jeszcze z innym, ale TŻ stwierdził że mu się nie podoba więc odpuściliśmy ![]() Cytat:
![]() Co do tortów: ja nie przepadam za słodyczami, tortów zazwyczaj na weselach nie jem, ale wolę lżejsze, na bitej smietanie z owocami ![]() Elrosa super tort! Zapisuję ![]() Kwasna truskawka gratki za suknię! śliczna jest!Opium współczuję... szkoda, bo brat stracił tylko czas.... ach ta papierologia Rabbitka gratki za owocne spotkania wszystko wygląda ślicznie i brzmi pysznie ![]() Cshmere zazdroszczę! Super! Enzunio tort wymiata też chcemy jedno piętro z zurawiną ![]() ilussia powodzenia na policji ![]() Cytat:
Gratuluję!
|
|
#2271 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Enzunio, ale szaleństwo z tym tortem!
Będzie najbardziej wyjątkowym tortem na wątku chyba W mojej wyobraźni wygląda super!Cytat:
Chyba odżywkę i wysuszacz do paznokci, byłam zadowolona.Cytat:
Co do cen bolerek to faktycznie masakra Ale "pocieszam się", że przynajmniej suknię mam stosunkowo tanią, a bolerko będzie szyte od zera na miarę na mnie, z dokładnie tej samej koronki co suknia, więc cóż, uznaję, że warto
|
||
|
|
|
#2272 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i chyba z niej skorzystamCytat:
|
|||
|
|
|
#2273 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde chłopy to lubią nam siary narobić ![]() Cytat:
tylko u nas jeszcze ta kwestia, że niewiadomo czy stoły będą okrągłe (przy mniejszej ilości gości) czy prostokątne (przy większej) Jak prostokątne to myślę, że bez winietek dadzą radę się usadzić, jak okrągłe to widzę, że bez winietek się nie obejdzie ... rabbitka kwiaty zapowiadają się nieziemsko ![]() to Wy macie wedding plannerkę? na pewno dużo łatwiej wszystko ogarnąć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
pewnie, że idź za ciosem i od razu fryzurę sobie zamów enzunio reasumując tort będzie jednym z gwoździ programu ![]() jaaaa chciałam inne tańczące warzywa i wreszcie jest! ![]() urozmaici nam się nieco
|
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://butterfly-dodatkislubne.pl/sz...ami-p-314.html
|
|
#2275 |
|
Raczkowanie
|
Robusta w kupie raźniej
Znalazłam taki sweterek-myślę nad złotym,beżowym kolorem-podaję link http://www.camaieu.pl/F-10029-pull/P...-dzianiny.html iliy temat okrycia wierzchniego zaczyna mi się śnić po nocach-zero wizji TysiaBB1989 gratuluje-wezme z Ciebie przykład bo przede mną równie trudna rozmowa-rok pracuje na zleceniu i podobno po tym czasie dają etat-póki co słowa bez pokrycia-pacjentów dają mi w różnych rejonach i latam jak głupia za psie pieniądze... ![]() say-hello z tiulu zrezygnuje i pewnie postawie na sweterek tak jak radzi activelifestyle zresztą znam siebie i nawet w tych emocjach będę się trząść z zimna-efekt uboczny-sine usta |
|
|
|
#2276 | ||
|
Blond forever!
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem o co chodzi, chciałam napisać Stefan zamiast Paweł w zaproszeniu dla kolegi ![]() Ceny bolerek o których piszecie to jakaś masakra Kawałek materiału za 300-400zł... Na przymiarce zobaczę co mają do wyboru w moim salonie i co by pasowało, ale już się boję. Jestem totalnie anty-bolerkowa
|
|
#2278 |
|
Raczkowanie
|
TysiaBB1989 gratki że się udało
![]() Lemon_Drop jaką to opaskę kupiłaś??? Chwal się chwal ja póki co zamówiłam grzebyczek z e-bay-a i czekam aż mi dojdzie bo w sumie chciałam opaskę ale troszkę cena mnie poraziła ok 170 zł z przesyłką z etsy ale jak mi grzebyk nie spasuję to chyba będę musiała ją zamówić
|
#2279 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nakładam krem z kwasem migdałowym i pomaga, ale to trzeba być regularnym, a mi się niestety nie udaje to za bardzo...Onesą z Akces2, ale oglądałam, mierzyłam na żywo w Warszawie (sklep All For Dance), tam od razu składałam zamówienie i tam też odbieram. Cytat:
|
|
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za jakiś czas to zamówię i spróbuję, czy to w ogóle da się zawiązać tak ładnie. 16 zł to nie majątek, nawet gdybym miała tego nie wykorzystać z resztą wciąż nie wiem, czy coś zakładać do kościoła.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

widzę że mamy podobny gust bo Nasz też prawdopodobnie będzie kwadratowy lub kwadrat-okrąg na podświetlanym ledami stojaku w kolorze delikatnego jasnego fioletu
Co do dekoracji żywymi kwiatami to też o tym myślałam ale Nam cukiernia doradziła że jak chcemy to nie ma problemu bo oni też tak dekorują ale lepiej z tego zrezygnować ponieważ czasami płatki kwiatków wbijają się w torta
więc pieron wie 

od 2miesiecy chodze do dermatologa, ale dalej mi sie pojawiaja a mam odsloniete cale plecy i krotkie wlosy, ktore ich nie zaslonia.
tak jak od samego początku chciałam 

Ale "pocieszam się", że przynajmniej suknię mam stosunkowo tanią, a bolerko będzie szyte od zera na miarę na mnie, z dokładnie tej samej koronki co suknia, więc cóż, uznaję, że warto
Kawałek materiału za 300-400zł... Na przymiarce zobaczę co mają do wyboru w moim salonie i co by pasowało, ale już się boję. Jestem totalnie anty-bolerkowa