Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014 cz.26 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-02, 15:37   #2251
iliy
Raczkowanie

GG do iliy
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Anesthesia właśnie czekałam z niecierpliwością czy udało Wam się kupić garniak, w ten weekend chcę wyciągnąć mojego TŻ na mierzenie i chyba podjedziemy do Vistuli i Konika, może tam coś mu wpadnie w oko i oby to był kolor czarny

enzunio
tort zapowiada się pychaaa widzę że mamy podobny gust bo Nasz też prawdopodobnie będzie kwadratowy lub kwadrat-okrąg na podświetlanym ledami stojaku w kolorze delikatnego jasnego fioletu Co do dekoracji żywymi kwiatami to też o tym myślałam ale Nam cukiernia doradziła że jak chcemy to nie ma problemu bo oni też tak dekorują ale lepiej z tego zrezygnować ponieważ czasami płatki kwiatków wbijają się w torta więc pieron wie

cashmere wow!!! ale zazdroszczę przymiarki koniecznie cykaj fotki

ilussia współczuje trafienia na nie uczciwego sprzedawce mam nadzieję że sprawa szybko się wyjaśni

Grace O Malley gratulację bucików
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lawenda.jpg (34,0 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cora.jpg (65,5 KB, 23 załadowań)

Edytowane przez iliy
Czas edycji: 2014-04-02 o 15:39
iliy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 15:52   #2252
przezduzeem
Wtajemniczenie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez ilussia Pokaż wiadomość
Ma któraś z Was problem z krostkami na plecach? Bo teraz tak myślę, żę przeciez ja mam suknie z górą gorsetową.... I nie wiem co zrobić...
Niestety ja mam od 2miesiecy chodze do dermatologa, ale dalej mi sie pojawiaja a mam odsloniete cale plecy i krotkie wlosy, ktore ich nie zaslonia.
Mialam do wyboru albo stosowanioe lekow albo opalanie przed slubem, chcialam sie troszke opalic ale trudno, wybieram leczenie.
Przy makijazu poprosze o ich zamaskowanie. Mam nadzieje, ze nie beda sie rzucac w oczy.

Edytowane przez przezduzeem
Czas edycji: 2014-04-02 o 15:59
przezduzeem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 15:59   #2253
Le_lena
Raczkowanie

illiy my się decydujemy na żywe gerberki na torcie , a niech się wbijają coś w tym stylu jak na zdjęciach , tylko zamiast anemonów , moje gerberki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tort.jpg (72,4 KB, 35 załadowań)
Stary 2014-04-02, 16:02   #2254
Kwaśna truskawka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Kwaśna truskawka ależ boska suknia
Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
śliczna suknia a ten róż to jaki odcień chcesz? delikatny albo fuksja ładnie by się komponowały
Cytat:
Napisane przez S1lc1a Pokaż wiadomość
Śliczna suknia, ja też mam białą, z koronkową górą ale na stałe a nie zakładaną oddzielnie, będę miała pudrowo różowe dodatki (buty, paznokcie i bukiet) a włosy delikatnie upięte. Więc mi pomysł z dodatkami w różu bardzo się podoba, myślałam wcześniej o fuksji lub błękicie, ale fuksja za odważna jednak a błękit to taki zimny kolor więc stanęło na różu.
Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
super, rozowe(fuksjowe) dodatki mysle ze beda ladnie sie komponować
Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Kwaśna truskawka - a będziesz miała koło? Bardzo ładne bolerko włosy upięte jak najbardziej i jeśli lubisz róż to wg mnie takie dodatki pasują byleby róż był stonowany
Dzięki dziewczyny

Nie będę miała koła.

Myślałam o dodatkach w kolorze amarantowym (także intensywny róż), bo z tego co kojarzę właścicielka sali mówiła, że dekoracje w tym kolorze ślicznie komponują się z wystrojem sali.
Na pewno nie przesadzimy z tym kolorem, bo Tż już mi zapowiedział, że on żadnego różowego elementu na sobie nie będzie miał. Ja nie ingeruję w strój Tż, a on w mój (chociaż na początku byłam przerażona jak Tż zapowiedział, że będzie szukał czarnego garnituru- teraz mi t obojętne )
enzunio tort brzmi bardzo smacznie i na pewno będzie piękny- uwielbiam takie torty w masie cukrowej.

Edytowane przez Kwaśna truskawka
Czas edycji: 2014-04-02 o 16:06
Kwaśna truskawka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 16:04   #2255
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość
illiy my się decydujemy na żywe gerberki na torcie , a niech się wbijają coś w tym stylu jak na zdjęciach , tylko zamiast anemonów , moje gerberki
Śliczne to wygląda
Może i ja w ostateczności skuszę się na żywe kwiotki tak jak od samego początku chciałam
Stary 2014-04-02, 16:14   #2256
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Zamowiłam tort, jechałam kilkadziesiąt km, brałam urlop, ale JEST
Nie mam zielonego pojęcia, jak będzie wyglądał i nie umiem sobie tego wyobrazić, ale pewno będzie mega!
Matka mnie właśnie osłabiła. Jadę zawieźć zaproszenia za chwilę do ciotki i się dowiedziałam, że jej mąż to nie jest Tadeusz, jak wszyscy na niego mówią, tylko Józef Ja oszaleję Trudno, zostawiamy Tadeusza

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 16:18   #2257
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez przezduzeem Pokaż wiadomość
Niestety ja mam od 2miesiecy chodze do dermatologa, ale dalej mi sie pojawiaja a mam odsloniete cale plecy i krotkie wlosy, ktore ich nie zaslonia.
Mialam do wyboru albo stosowanioe lekow albo opalanie przed slubem, chcialam sie troszke opalic ale trudno, wybieram leczenie.
Przy makijazu poprosze o ich zamaskowanie. Mam nadzieje, ze nie beda sie rzucac w oczy.
Ja też mam trochę pryszczy tu i ówdzie. W styczniu przeżyłam straszny wysyp, potem na zmianę stosowałam krem z kwasem migdałowym i tonik AHA/BHA z biochemii urody - to pomogło, ale nie aż tak, jak sobie bym życzyła. Dwa tygodnie temu skończyłam kurację - robi się coraz jaśniej i jest coraz więcej słońca, a przy kwasach trzeba go unikać. Już widzę, że poprawa była doraźna, bo znowu mi wyłażą

Przed ślubem na pewno będę się opalać - w maju mam zamiar zacząć chodzić na solarium, trudno się opalam i wolę więcej krótkich seansów niż mniej długich. W zeszłym roku przeżyłam mój solaryjny debiut, opalenizny nie było widać, ale za to pryszcze znikły jak za dotknięciem magicznej różdżki, więc jeśli i teraz tak będzie, to nie mam nic przeciwko

Chłopaki z ekipy remontowej zrobili sobie fajrant i dzięki temu umówiłam się na fryzurę próbną 10 maja czeka mnie mała próbka przedślubnego stresu. Na 8 fryzjer, na 10 kosmetyczka. Podobno układanie fryzury ma zająć 1,5 godziny - nie z moich włosów, ale OK całe szczęście między ich gabinetami jest 10 minut. Szkoda, że nie można wcisnąć jakiegoś przycisku fast-forward i przewinąć o ten miesiąc w przód!
Stary 2014-04-02, 16:19   #2258
marlenqa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
4 MIESIĄCE DO ŚLUBU!!

oficjalnie ogłaszam, że właśnie mam motyle w brzuchu i zaczynam się lekko stresować... TO SIĘ DZIEJE NAPRAWDĘ!!!

U mnie też:lov e:

I też zaczynam się stresować!!!! dzisiaj wolne od zapraszania bo Tż w pracy do 23:00 więc idę na winko do koleżanki
A jutro zapraszanie ciąg dalszy!

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 16:20   #2259
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Zamowiłam tort, jechałam kilkadziesiąt km, brałam urlop, ale JEST

Nie mam zdjęcia jak będzie wyglądał, bo projekt robiliśmy z kilku, Tż tylko wybral ksztalt (nie chciał okrągłego tylko kwadratowy), aleeee...
brzmi pysznie

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 16:23   #2260
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez przezduzeem Pokaż wiadomość
Ja miałam krostki, ale na rękach. Poszłam do dermatologa i przepisał mi maść (robioną) i krem Pilarix. Nie przeszło całkowicie, ale nie są już tak widoczne. Tak jak mówisz zawsze można je zamaskować kosmetykami
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 16:27   #2261
ilussia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Ja miałam krostki, ale na rękach. Poszłam do dermatologa i przepisał mi maść (robioną) i krem Pilarix. Nie przeszło całkowicie, ale nie są już tak widoczne. Tak jak mówisz zawsze można je zamaskować kosmetykami
Też będę maskować, ale nie wiem na ile mi się uda... bo sama się maluję
ilussia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 16:28   #2262
Panna Izabela
Zakorzenienie

Któraś z Was pisała o pończochach z Calzedonii? Ile kosztowały? Bo znalazłam za niecałe 30zł mam 150 DDŚ dziś! :-D

Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 16:29   #2263
asia1206
Raczkowanie

Dziewczyny potrzebuje pomocy-jakie dobrać bolerko?Śliczne są koronkowe ale u mnie zbyt dużo się dzieje na górze i chyba komin nie wchodzi w grę?Ja jestem zmarzluch i pod koniec września pogoda może nie dopisać...już sama nie wiem myślałam też nad takim sweterkiem

suknia.jpg

http://allegro.pl/nowy-sweterek-bole...111549724.html

Nasze kochane serduszko
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 16:36   #2264
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
U mnie też:lov e:

I też zaczynam się stresować!!!! dzisiaj wolne od zapraszania bo Tż w pracy do 23:00 więc idę na winko do koleżanki
A jutro zapraszanie ciąg dalszy!
Też już zapraszacie? ile już roznieśliście zaproszeń? my dopiero zaczęliśmy, daliśmy już 2 ale dużo osób nam mówiło "co tak wcześnie?" także fajnie, że nie jesteśmy sami
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 16:37   #2265
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
Napisane przez asia1206 Pokaż wiadomość
Dziewczyny potrzebuje pomocy-jakie dobrać bolerko?Śliczne są koronkowe ale u mnie zbyt dużo się dzieje na górze i chyba komin nie wchodzi w grę?Ja jestem zmarzluch i pod koniec września pogoda może nie dopisać...już sama nie wiem myślałam też nad takim sweterkiem

Załącznik 5637669

Mnie osobiście bardzo podoba się taki sweterek a znalazłam jeszcze coś takiego:

http://allegro.pl/tiulowe-bolerko-sl...098360882.html
Stary 2014-04-02, 16:48   #2266
Robusta
Wtajemniczenie

ja tez musze znaleźć coś do sukni, ale jak dla mnie ceny za to bolerko i sweterek to zdzierstwo totalne
tylko dla tego, że napisane jest że to do ślubu to cena jest 100 krotnie wyższa niż to warte
trzeba poszukać w sieciówkach

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 16:53   #2267
moooniaaaa
Zakorzenienie

Nam zostały 2 m-ce z hakiem
Jutro idę ogarnąć swoje dokumenty, mam nadzieję że w przeciągu 2 tygodni uda się też pojechać po dokumenty tż, a wtedy protokół i zapowiedzi

Wczoraj byłam u rodziców i zajrzałam do mojej sukienki. Doszło do mnie, że jeszcze chwila i w końcu ją włożę
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 16:56   #2268
Robusta
Wtajemniczenie

Asia1026
mam bardzo podobną suknię (gorset ) dół się troche różni bo mam falbany
śliczna

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 16:57   #2269
TysiaBB1989
Rozeznanie

wszystkim dziewczynom bardzo dziękuje za rady
poszłam porozmawiałam, nie była to może najprzyjemniejsza rozmowa oraz łatwa, ale osiągnęłam zamierzony cel

jeszcze raz dziękuje
Stary 2014-04-02, 17:07   #2270
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Dziewczyny zamawiałyście coś z toowe.pl? Ja zmówiłam od nich kolczyki, tydzień temu mieli wysłać i nadal nie ma... To normalne że mają takie opóźnienia?
Ja dzisiaj zamówiłam opaskę (taką jak Aasikk) i po ok 3 godz. dostałam maila że ją wysłali. Zamawiałam pierwszy raz więc nie wiem jak to się u nich odbywa. Napisz do nich maila że się niepokoisz
edit: widzę że jednak doszły

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Lemon_Drop namiar mogę podrzucić
Jak poszukiwania kamerzysty? Zmieniacie czy pozostajecie przy obecnym?
Za daleko, ale dzięki Poszukam u siebie w mieście lub w Lbn
Co do kamerzysty to teraz czekam na info od firmy polecanej przez Opium W sobotę mieliśmy się spotkać jeszcze z innym, ale TŻ stwierdził że mu się nie podoba więc odpuściliśmy

Cytat:
Napisane przez Grace O Malley Pokaż wiadomość
My mieliśmy podsuwane torty przez właścicieli domu weselnego, ale też będziemy korzystać z jakieś innej cukierni.
Dziewczyny znające się na tortach i lubiące je jeść (bo ja to tak nie bardzo): na imprezę typu wesele lepszy jakiś taki "lżejszy", czy taki typowo tortowy słodki z masą kremu itp? Bo pomyślałam sobie, że może lepszy lżejszy bo tyle jedzenia itd żeby się nie zaklajstrować tym tortem, ale no się nei znam
Nam też właścicielka proponowała załatwienie tortu i ciast, ale wolimy sami, bo trochę taniej będzie
Co do tortów: ja nie przepadam za słodyczami, tortów zazwyczaj na weselach nie jem, ale wolę lżejsze, na bitej smietanie z owocami

Elrosa super tort! Zapisuję

Kwasna truskawka gratki za suknię! śliczna jest!

Opium współczuję... szkoda, bo brat stracił tylko czas.... ach ta papierologia

Rabbitka gratki za owocne spotkania wszystko wygląda ślicznie i brzmi pysznie

Cshmere zazdroszczę! Super!

Enzunio tort wymiata też chcemy jedno piętro z zurawiną

ilussia powodzenia na policji

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
poszłam porozmawiałam, nie była to może najprzyjemniejsza rozmowa oraz łatwa, ale osiągnęłam zamierzony cel

jeszcze raz dziękuje
Czyzby podwyżka i umowa na stałe? Gratuluję!
Stary 2014-04-02, 17:08   #2271
Anesthesia
Wtajemniczenie

Enzunio, ale szaleństwo z tym tortem! Będzie najbardziej wyjątkowym tortem na wątku chyba W mojej wyobraźni wygląda super!

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
Kupowała któraś coś na e-zebra? Bo się zastanawiam i trochę obawiam
Ja kiedyś coś Chyba odżywkę i wysuszacz do paznokci, byłam zadowolona.

Cytat:

Załącznik 5637669

Koronkowe faktycznie nie za bardzo pasuje. Ja bym poszła w tiul - ale on raczej słabo grzeje - lub właśnie w subtelne sweterki, ew. żakiet.

Co do cen bolerek to faktycznie masakra Do mojej sukni kosztować mnie będzie 300-390zł Ale "pocieszam się", że przynajmniej suknię mam stosunkowo tanią, a bolerko będzie szyte od zera na miarę na mnie, z dokładnie tej samej koronki co suknia, więc cóż, uznaję, że warto
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 17:09   #2272
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:

Załącznik 5637669

Jestem za sweterkiem skoro mówisz, że jesteś zmarzluchem. Szukałabym takiego Bardziej podobają mi się grubsze, a ten co wstawiłaś jest trochę prześwitujący. Myślę, że znajdziesz coś dla siebie ale celuj w sweterek

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
ja tez musze znaleźć coś do sukni, ale jak dla mnie ceny za to bolerko i sweterek to zdzierstwo totalne
tylko dla tego, że napisane jest że to do ślubu to cena jest 100 krotnie wyższa niż to warte
trzeba poszukać w sieciówkach
Za moje chcą 450 zł. Mam jednak opcję wypożyczenia za 100 zł i chyba z niej skorzystam

Cytat:

jeszcze raz dziękuje
Cała przyjemność po naszej stronie kochana super, że się udało
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 17:12   #2273
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Twój TŻ robi wszystko sam, żeby potem mógł się chwalić
Nie ważne, że powoli, ważne że dokładnie
mówisz to z doświadczenia z Twoim TŻ-em co nie
kurde chłopy to lubią nam siary narobić

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
mojakaren, ja chętnie też bym to odpuściła, ale nie wyobrażam sobie jak na salę wpada ponad setka osób i jest gonitwa aby dorwać miejsca i zarezerwować wszystkie obok dla bliskich, rozumiesz - rozwieszanie marynarek, torebek i co tam jeszcze pod ręką Już wolę się przemęczyć i jakoś to ustalić, trudno jakaś ciotka może nie będzie zadowolona, ale przynajmniej nie będzie tak, że zostanie jedno krzesło gdzieś po środku wolne, albo jakaś para zostanie gdzieś posadzona wśród ludzi których nie zna bo akurat tylko to wolne zostało
w sumie masz rację..
tylko u nas jeszcze ta kwestia, że niewiadomo czy stoły będą okrągłe (przy mniejszej ilości gości) czy prostokątne (przy większej)
Jak prostokątne to myślę, że bez winietek dadzą radę się usadzić, jak okrągłe to widzę, że bez winietek się nie obejdzie ...

rabbitka kwiaty zapowiadają się nieziemsko
to Wy macie wedding plannerkę? na pewno dużo łatwiej wszystko ogarnąć

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
My byliśmy dzisiaj patrzeć za tym garniturem, ale nie kupiliśmy. TŻ mierzył 2 - z tego smokingowego nie było rozmiaru i już nie da się domówić, mierzył też zwykły granat, ale kurczę, jakoś nie tak leżały jak trzeba. Nie wiem, co było źle, ale mój TŻ może wyglądać lepiej Więc Pawo na razie odpuściliśmy, może zajrzymy tam jeszcze w maju, a jak nie, to zostajemy przy outletach w okolicach lipca.
pewnie, że nie ma co brac na siłę - garniak musi mu leżeć jak druga skóra

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość

Zadzwonili do mnie że przyszła moja suknia. Zaraz zemdleję z wrażenia i radości!!!
Umówiłam się na pierwszą przymiarkę za dwa tygodnie. Chyba od razu umówię się tego dnia na próbną fryzurę!
ale Ci dobrze !!!!!
pewnie, że idź za ciosem i od razu fryzurę sobie zamów

enzunio reasumując
tort będzie jednym z gwoździ programu

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
a kto chciał tańczącego ziemniaka?
jaaaa chciałam inne tańczące warzywa i wreszcie jest!
urozmaici nam się nieco

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 17:12   #2274
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
a może szal z tiulu zawinięty w ten sposób jak w załączniku? sama będę kombinować w ten sposób. taki tiul można kupić za 16 zł http://butterfly-dodatkislubne.pl/sz...ami-p-314.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gdgsgsg.jpg (41,0 KB, 50 załadowań)
Stary 2014-04-02, 17:18   #2275
asia1206
Raczkowanie

Robusta w kupie raźniej a co do cen za słowo ślubne/ślubny to jakby ich opętało-ja rozumiem,że każdy chce zarobić,ale żeby aż tak
Znalazłam taki sweterek-myślę nad złotym,beżowym kolorem-podaję link
http://www.camaieu.pl/F-10029-pull/P...-dzianiny.html
iliy temat okrycia wierzchniego zaczyna mi się śnić po nocach-zero wizji
TysiaBB1989 gratuluje-wezme z Ciebie przykład bo przede mną równie trudna rozmowa-rok pracuje na zleceniu i podobno po tym czasie dają etat-póki co słowa bez pokrycia-pacjentów dają mi w różnych rejonach i latam jak głupia za psie pieniądze...
say-hello z tiulu zrezygnuje i pewnie postawie na sweterek tak jak radzi activelifestyle zresztą znam siebie i nawet w tych emocjach będę się trząść z zimna-efekt uboczny-sine usta

Nasze kochane serduszko
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 17:23   #2276
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Vel, ja za to słyszałam, że w Skandynawii nie jest tak znowu bardzo drogo, jeśli chodzi o żywność i inne postawowe sprawy. Ale się w to nie wgłębiałam jeszcze.
Niestety potwierdzam, że Skandynawia (byłam w Szwecji i Norwegii) jest przeokrutnie droga... Zwłaszcza jedzenie (przebitka 3krotna jak u nas) i komunikacja miejska.
Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
a może szal z tiulu zawinięty w ten sposób jak w załączniku? sama będę kombinować w ten sposób. taki tiul można kupić za 16 zł http://butterfly-dodatkislubne.pl/sz...ami-p-314.html
Super to wygląda! I jaka tanizna!
Stary 2014-04-02, 17:33   #2277
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Matka mnie właśnie osłabiła. Jadę zawieźć zaproszenia za chwilę do ciotki i się dowiedziałam, że jej mąż to nie jest Tadeusz, jak wszyscy na niego mówią, tylko Józef Ja oszaleję Trudno, zostawiamy Tadeusza

Wiem o co chodzi, chciałam napisać Stefan zamiast Paweł w zaproszeniu dla kolegi

Ceny bolerek o których piszecie to jakaś masakra Kawałek materiału za 300-400zł... Na przymiarce zobaczę co mają do wyboru w moim salonie i co by pasowało, ale już się boję. Jestem totalnie anty-bolerkowa

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 17:34   #2278
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

TysiaBB1989 gratki że się udało

Lemon_Drop jaką to opaskę kupiłaś??? Chwal się chwal ja póki co zamówiłam grzebyczek z e-bay-a i czekam aż mi dojdzie bo w sumie chciałam opaskę ale troszkę cena mnie poraziła ok 170 zł z przesyłką z etsy ale jak mi grzebyk nie spasuję to chyba będę musiała ją zamówić
Stary 2014-04-02, 17:43   #2279
Grace O Malley
Raczkowanie

Cytat:
Ma któraś z Was problem z krostkami na plecach? Bo teraz tak myślę, żę przeciez ja mam suknie z górą gorsetową.... I nie wiem co zrobić...
Ja mam problem, tylko że na dekolcie. Tak naprawdę muszę bardziej uważać na to co nakładam na dekolt niż na twarz Nakładam krem z kwasem migdałowym i pomaga, ale to trzeba być regularnym, a mi się niestety nie udaje to za bardzo...

Cytat:
Gdzie kupowałaś?
Onesą z Akces2, ale oglądałam, mierzyłam na żywo w Warszawie (sklep All For Dance), tam od razu składałam zamówienie i tam też odbieram.

Cytat:

jeszcze raz dziękuje
Super
Stary 2014-04-02, 17:56   #2280
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Niestety potwierdzam, że Skandynawia (byłam w Szwecji i Norwegii) jest przeokrutnie droga... Zwłaszcza jedzenie (przebitka 3krotna jak u nas) i komunikacja miejska.

Super to wygląda! I jaka tanizna!
za jakiś czas to zamówię i spróbuję, czy to w ogóle da się zawiązać tak ładnie. 16 zł to nie majątek, nawet gdybym miała tego nie wykorzystać z resztą wciąż nie wiem, czy coś zakładać do kościoła.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości