|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
No nic, będziemy kombinować dalej.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#2282 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
Nie dam się robić w konia.Moja kochana babcia dała mi 1000 zł i powiedziała, że mam to od niej, na suknię
|
|
|
#2283 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Exist kochana babcia
|
|
#2284 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pochwal się na żywo jak przyjdzie pewnie jest jeszcze ładniejsza niż na foto ![]() Exist babcie masz super
|
|
#2285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi tak dziadkowie do autka dorzucili, a na suknię dostałam od rodziców - jedyna rzecz, na którą sie zgodziłam, resztę płacimy wszystko sami. Ale takie gesty są baaardzo miłe Cytat:
![]() ale za taką cenę i Wasze super opinie - chyba sie skuszę
27 IX 2014 jesteśmy jedno jedno ze stali 1+1=3 Edytowane przez mojakaren Czas edycji: 2014-04-02 o 18:28 |
||
|
|
|
#2286 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
do okrągłych to zrobiłabym tylko przydziały ekip do stołów, a tam niech się już mieszają jak chcą![]() Say, my też jeszcze nie zaczęliśmy rozdawać zaproszeń. Jutro/pojutrze powinien do nas dotrzeć kurier z zaproszeniami Pierwsze mamy zamiar rozdać w czasie świąt wielkanocnych ![]() CHWALĘ SIĘ!!! Zamówiliśmy dziś obrączki Klasyczne ze ściętymi brzegami, żółte złoto, ja 5 mm, tż 6
Edytowane przez iLoNuS_ktl Czas edycji: 2014-04-02 o 18:43 |
|
|
|
|
#2287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja też mi się dorzuciła do sukni ah te babcie Cytat:
gratulacje! czekamy na fotki
|
|
|
#2288 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moja tylko zapytała ile kosztowała suknia ![]() Cytat:
też bym już chciała być ogarnięta w tym temacie
|
||
|
|
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Nie nadrobie 10 stron wybaczcie... Ale gratuluje wszystkich spraw - obrączki piękne z tego co szybko zauważyłam. No i wieelkie gratki dla dziewczyn ślubujących w kwietniu - to już Wasz miesiąc! U nas ze spraw ślubnych - zdecydowaliśmy się na podziekowanie rodzicom na portret , ktory wykona narzeczony znajomej. Jutro zamawiamy tablice rejestracyjne oraz złoże zamówienie na nasze spersonalizowane zawieszki na butelki oraz na pudełko do kopert. Chce jak najwięcej duperelków załatwić póki jest względny spokój. Przez moją chorobę jestem uziemiona i załamana... Nie dość , że remont i to powazny to jeszcze na studiach mam do tyłu kilka zaliczeń, nawarstwiły mi się z tymi, które są na bieżąco... W pracy nie wyrabiam bo też mam tyły. Ale... PRZEDŁUŻYLI MI UMOWĘ!! Do końca czerwca ale zawsze coś - bede miała za co się urządzić i wyprawić wesele z TŻ ![]() Lece nadrabiać zaległości. Powodzenia wszystkim w załątwianiu spraw.
|
|
#2290 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ile płacicie ? bo chce się troche obeznać w cenach klasycznych
|
|
|
#2291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znów racja, kobieto, ale mi dajesz do myslenia ![]() no nic, na razie i tak nie wymyślimy dopóki goście nie pozapraszani i nie popotwierdzani ![]() zobaczymy jak to jeszcze ugryźć, dziękuję za rady ![]() Cytat:
gratki za przedłużoną umowę ![]() i powodzenia w jutrzejszych zakupach
|
|
#2293 | ||||
|
Zadomowienie
|
Positive chciała !
![]() Cytat:
Włosy mam za połowę pleców, jak będzie źle z plecami, to może nawet i pójdę w rozpuszczonych. Jak będzie ok, spięte.Nie zostaje Ci nic innego jak jakieś bolerko Cytat:
Ja muszę czekać do czerwca Cytat:
Cytat:
![]() Jestem po spotkaniu z florystką. Jestem mega zadowolona ! :borkul: Babka komunikatywna, wie o co chodzi, zna się na nowszych kompozycjach. Jestem tylko troszkę podłamana, że ani piwonie, ani jaskry nie będą kwitły w lipcu Będzie gipsówka, będzie szałwia, będą gałązki oliwne, te cudwone małe szare kulki - jakokolwiek się nazywają. Będzie brzoskwinia, biel, szarość, pudrowy róż. Delikatne kolory. ![]() Do kościoła sama gipsówka w formie wieńców na drzwi wejściowe, małe bukiety na ławki, przewiązane koronką, na ołatrz gipsówka + kwiaty takie jak w bukiecie. Na krzesła wianki z szałwi i gipsówki. Na stoły plaster brzozy, na tym gipsówka w słoiku przewiązana sznurkiem jutowym i małe szklane świeczki. ![]() A winietki w takiej formie, ale zamiast czereśni - gipsówka.
gdzie chcesz nocą iść? ![]() Edytowane przez Lg_ago Czas edycji: 2014-04-02 o 20:12 |
||||
|
|
|
#2294 | ||
|
Raczkowanie
|
jakieś upięcie i jakąś tapet
stawiam na bardziej podkreślone oczy i różową delikatną szminkę co do fryzury- upięcie, nieulizane , nie wiem jak wysoko- w tej kwestii nie jestem zdecydowana, i chce coś na czoło zarzucić, bo mam wysokie - co oczywiście świadczy o mądrości ![]() pierwsze cztery inspiracje dotyczą makijażu, ale wymagają modyfikacji m.in. szminkowej , reszta to fryzury które chcę testowaćenzunio, brawo za zaprojektowanie i załatwienie tortu rabbitka, bardzo fajnie i spójnie się wszystko zapowiada a bukitt z tych różowych piwonii jest przepiękny !opiumalfa, współczuję problemów z papierologią ![]() Lg_ago, piękny (wiem wiem, nadal wiszę Ci zdjęcie, ale po przedłużki do mamy dziś nie zdołałam dojechać )Cytat:
)Cytat:
![]() Ja dziś jestem po pierwszym spotkaniu w poradni. Uffff. Jutro drugie, i za 6 dni ostatnie. Już się cieszę jak głupia, że koniec kościelnej papierologii jest tak blisko |
||
|
|
|
#2295 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Strasznie pędzicie dziewczyny
. Nie było mnie długo, bo z czasem kiepsko. Ale już w nowej pracy się przystosowałam więc mniej stresów, zapalenie oskrzeli, imprezy rodzinne, ale już będę częściej zaglądała.Cytat:
Cytat:
u mnie było podobnie. Z tym, że babcia powiedziała że całą mnie do ślubu ubierze włącznie z majtkami a jak powiedziałam, że sama chcę sobie suknię kupić popłakała się, no i nie miałam wyboru musiałam się zgodzić. Na przymiarkach też była ![]() Cytat:
To chyba identyczne jak my. Też dzisiaj zamawialiśmy, z tym że moja będzie 4 mm a TŻta 5 mm. No i moja będzie miała diamencik, dawali za darmo to czemu nie wziąć ![]() W Wielkanoc zaczynamy roznosić zaproszenia. Zaczynamy od strony TŻta, bo będziemy akurat na święta u jego rodziców. A później nie wiadomo kiedy byśmy pojechali.
|
|
#2296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja piwonii też nie mogę przeżyć, że nie będzie ich w lipcu Cytat:
my też w Wielkanoc zaczynami rozwozić po rodzinie zaproszenia
Ślub 26.07.2014 '-You still love her, huh? -I can't imagine the day I won't.' Dexter w spódnicy ![]() Edytowane przez hihihi Czas edycji: 2014-04-02 o 21:09 |
||
|
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
Lg_ago ja już nic nie muszę pisać
![]() w ogóle z tej strony co przedtem wrzucałaś znalazłam chyba bukiet marzeń dziewczyny wpadłam dziś przypadkiem na tę stronę i ... przepadłam ![]() takiego zalewu inspiracji już dawno nie miałam ![]() polecam, ale tylko jak macie wolny czas bo wciąga ![]() http://junebugweddings.com/real-weddings/select
|
#2298 |
|
BAN stały
|
Exist super babcia
![]() Jeśli chodzi o podskórne pryszcze na placach, to ja przez trzy lata studiów męczyłam się z tym. Uratowały mnie dwie rzeczy: codzienny peeling szorstką gąbką + skinoren (ale działało to tylko na plecach i w sumie dalej działa jak odbije mi i np. posmaruję się balsamem w tych okolicach - absolutnie nie wolno mi tego robić...), od kilku lat mam spokój Wiem dziewczyny, że namieszałam z tym tortem, ale nie mogłam znaleźć nic gotowego w internecie, co by mnie satysfakcjonowało , mam nadzieję, że staną na wysokości zadania i będzie ładny.Say, żadnych problemów pani nie robiła, wręcz miałam wrażenie, że bardzo jej się podoba nasz pomysł. Pewnie często mają takich świrów, którzy od progu mówią, że nic z katalogu im się nie podoba A na żywe kwiaty to ona mnie namówiła, sama zapytała jakie mam w bukiecie i powiedziała, że wszystko się da załatwić. Lg, zapowiada się pięknie!! |
|
|
|
#2299 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak na razie Ci zaproszeni powiedzieli że będą ![]() Jutro zapraszamy dwa domy bo na więcej nie będzie czasu. I po weekendzie znowu. My musimy tak wcześnie zapraszać bo mamy 220 osób na weselu. plus ja do 17 pracuję, Tż na zmiany. Weeekendy odpadają na zapraszanie bo Tż pracuje, więc tylko wieczory od 18:00 zostają. Więc nie tak dużo mamy czasu. Mamy potwierdzenie do 10 lipca dać kto przyjdzie
|
|
#2300 |
|
Zadomowienie
|
mojakaren ten bukiet jest taki jak Ty !
Oczywiście, przepadłam na stronie ![]() ewaden, hihihi, enzunio dziękuje !
|
|
#2301 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() My mieliśmy dzisiaj spotkanie w poradni rodzinnej. Myślałam, że to będzie trochę inaczej wyglądać, że coś nas się będzie pani pytać, a tu ona gadała cały czas czyli jakieś 20 minut, skroiła nas 50 zł i tyle Ale najważniejsze, że zaliczone
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
Ysia-piękne kolczyki
![]() U nas dziś równy MIESIĄC do ślubu aaleee... chyba się zamieniam w bridezillę stresuje się już na maksa, choć w równym stopniu skaczę z radości już ostatnia prosta a ślubna bieganina trwa w najlepsze! kto by pomyślał, że dopinanie szczegółow jest takie pracochłonne dziś mieliśmy końcowe ustalanie z dj, jutro z zespołem a w piątek z restauracją we wtorek mam próbną fryzurę i przymiarkę ostatnio kupiliśmy TŻ koszulę smokingową ivory jedną ślubną i drugą jakby się tfu tfu poplamił poza tym spinki dopasowane do czarnych guzików od koszuli, muchę..hmm i tym samym chyba pozostały mu tylko skarpetki do kupienia ja wczoraj kupiłam wszystkie rzeczy do koszyczka ratunkowego i stwierdziłam, że chyba tylko w damskiej toalecie go postawię ![]() a w następny weekend (11-12 kwietnia) mamy wieczory panieńskie i kawalerskie ![]()
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2014-04-02 o 21:30 |
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze współczuję Wam problemów z krostkami. mnie to na szczescie nie dotyczy, nigdy nie miałam z tym problemów. ale zato żeby mi za dobrze nie było, teraz co drugi dzien budze sie w czerwonych plamach na skórze - alergia
|
|
#2304 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Anesthesia zdaję się na Twoją opinię i zrobię zamówienie po świętach ![]() Lg_ago Bardzo fajne aranżacje kwiatowe szczególnie ciekawy pomysł z winietkami a mogłabyś napisać ile kosztować będzie bukiet? interesują mnie też właśnie te róże ![]() Cytat:
Ja też mam kochanych dziadków co prawda sukienki oglądać ze mną nie postawili za wymóg (chociaż gdyby babcia chodziła to chętnie bym ją zabrała ) ale 4000zł mi na sukienkę dali więc mam na sukienkę dodatki i być może na sukienkę na drugi dzień.. Kochani są oszczędzają po to by jak najwięcej pomóc wnukom .
|
|
|
#2305 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ta strona: wow! Dzięki ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, jestem mega zalatana, ciągle coś ze ślubem, jeszcze dochodzi do tego mieszkanie i inne sprawy i po prostu nie mam czasu na forum. Do ślubu 24 dni... |
||||
|
|
|
#2307 |
|
Rozeznanie
|
Jak po gastroskopii? Już lepiej?
|
|
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
tak, od wczoraj już jem normalnie, bez zamykania oczu z bólu przy przełykaniu
chyba poprostu mi podrażnił przełyk tą rurką, zreszta jak ją zostawił we mnie i poszedł się przebrać, to miałam wydłużone badanie niż powinno byc, tzn dłużej "ciało obce" drażniło mi mój biedny przełyk
|
|
#2309 |
|
Raczkowanie
|
Ja tak tylko na sekundkę, pomagam TŻtowi w meblowaniu (czyt. kupowanie i skręcanie
, padam i nie mam na nic siły) może jutro uda mi się nadrobić Ale muszę się pochwalić, że mam zamówioną kosmetyczkę i to tam gdzie mam fryzjerkę ale obydwie pary są idealne zdjęcia wrzucę jutro, bo butki u mamy zostawiłam
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
Zostal miesiąc do slubu, dzisiaj Tz odebral poprawiony garnitur, ja za tydzień mam do odebrania sukienkę, w ccc zapewne kupie buty na zmianę bo zaczely sie juz pokazywać na wiosnę no i musimy sie przejechać zobaczyć kosze z almy i Piotra i pawla na podziękowanie :P zamówimy pudelka na ciasta no i zostalo mi w końcu wybrać czy chce pończochy czy rajstopy czy co :P
Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

No nic, będziemy kombinować dalej.

Kawałek materiału za 300-400zł... Na przymiarce zobaczę co mają do wyboru w moim salonie i co by pasowało, ale już się boję. Jestem totalnie anty-bolerkowa 
Nie dam się robić w konia.
ja póki co zamówiłam grzebyczek z e-bay-a i czekam aż mi dojdzie bo w sumie chciałam opaskę ale troszkę cena mnie poraziła ok 170 zł z przesyłką z etsy ale jak mi grzebyk nie spasuję to chyba będę musiała ją zamówić 

, mam nadzieję, że staną na wysokości zadania i będzie ładny.