Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI) - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-02, 20:55   #661
Kija80
Zadomowienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)

Deliz butami nic mi się nie kojarzy ale ja sama muszę się każdorazowo zastanowić jak to się nazywa bo ciemiączko myli mi się z wymiączkiem a wymiączko było w którejś Chmielewskiej, w Studniach przodków? Jakiejś starej w każdym razie, opisywała jak wybrnąć z braku mięsa (Wy w większości młode dupki jesteście to nie pamiętacie mięsa na kartki ) gotując odpowiednio krowie wymię
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 20:57   #662
hope01
Zakorzenienie

Dziewczyny przepraszam że się nie odnoszę ale łep mi pęka ..

Fewciu Kochana nie mówiłam, bo to w czasie rozciągnięte ale 3maj

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 21:07   #663
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

wlasnie ze wzgledu na takie sytuacje ciesze sie ze mlody jak narazie nie ma nic ulubionego...
moja wszystkie misie i lale kocha tak samo
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Dziec mnie dzis zaskoczył jak wychodzilismy rano to zapomniałam go "wykremikowac" w sensie buzie. Ja juz do drzwi a on mnie ciągnie do łazienki i "gań, gań gań". Mysle sobie, o co mu chodzi a on mi paluszkiem na krem i sie po nosie smyra

Dodam, ze "gań" jest wszystko co jest na już, pilne i natychmiastowo do wykonania

Cytat:
Aha, jeszcze mam pytanie, tylko sie nie smiejcie, plissss
Co to za marka dzieciowych ubran, jak na metce jest kilka takich, hmmmm- babelków?
pojęcia nie mam
Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
jejku dobrze, ze nic sie nie stalo powaznego

Misiael
kurcze jaki fajny ten żłobek, ja bym posłała, i fajnie, ze moze chodzic kiedy chcesz
a ile kosztuje godzina?
12 zł za godzinę

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 21:10   #664
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
mam pytanie, jak ubraliście dzisiaj swoje dzieci na dworek?
nie było może 30 st ale kurde zimowa kurtka to chyba przesada... podobnie zresztą jak osłonka do wózka plus dziecko zawinięte po same oczy w koc :/
Bodziak z długim, bluza cienka z kapturem i kurtka wiosenna; gatki, skarpety, trampki, czapka; wczoraj jeszcze zakładałam apaszkę, bo u nas wy☠☠☠☠ów straszny jest

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość

O widzisz, Zosia mojej siostry ma już prawie 4 lata i dalej przechodzi przez ten etap.
Bo to pewnie aż do buntu

Szaja, współczuję
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 21:11   #665
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Deliz butami nic mi się nie kojarzy ale ja sama muszę się każdorazowo zastanowić jak to się nazywa bo ciemiączko myli mi się z wymiączkiem a wymiączko było w którejś Chmielewskiej, w Studniach przodków? Jakiejś starej w każdym razie, opisywała jak wybrnąć z braku mięsa (Wy w większości młode dupki jesteście to nie pamiętacie mięsa na kartki ) gotując odpowiednio krowie wymię
Kija, niezmiennie wprowadzasz mnie w dobry nastrój
No i czytasz Chmielewska a to u mnie mega plus bo ja ją kocham miłoscia bezgraniczną, szczególnie Całe zdanie nieboszczyka, Wszystko czerwone i Klin takie mam zboczenie, ze po kilkanascie razy czytałam
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 21:19   #666
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
Kija, niezmiennie wprowadzasz mnie w dobry nastrój
No i czytasz Chmielewska a to u mnie mega plus bo ja ją kocham miłoscia bezgraniczną, szczególnie Całe zdanie nieboszczyka, Wszystko czerwone i Klin takie mam zboczenie, ze po kilkanascie razy czytałam
i jeszcze Tereskę z Okrętką i Janeczkę z Pawełkiem
Romans wszechczasów, Lesio, Wszyscy jestesmy podejrzani Z nowszych Harpie są fajne
Stary 2014-04-02, 21:25   #667
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Dziec mnie dzis zaskoczył jak wychodzilismy rano to zapomniałam go "wykremikowac" w sensie buzie. Ja juz do drzwi a on mnie ciągnie do łazienki i "gań, gań gań". Mysle sobie, o co mu chodzi a on mi paluszkiem na krem i sie po nosie smyra

Dodam, ze "gań" jest wszystko co jest na już, pilne i natychmiastowo do wykonania
kochany jest

Szaja trzymam kciuki, zeby Dorka jak najszybciej zapomniala No chyba, ze sie odnajdzie Patrzylam na ebay'u ale cene sobie ktos piekna wywalil

Wasz Japanese rozlozyl mnie na lopatki

tereselle0 jak dobrze, ze nic sie nie stalo. Brawo za szybka reakcje Mojego kuzyna coreczka tez sie w podobnym wieku poparzyla. Co z tego, ze siedzialo przy niej z 5 osob jak w jednej chwili szarpnela za obrus i zwalila na siebie herbate Moja tez czasem lubi w najmniej oczekiwanym momencie obrus sciagnac dlatego nie stawiam juz na nim nic goracego

Sylwietta niestety nie kojarze

18.01.2013 - Lili

Edytowane przez ania13.03
Czas edycji: 2014-04-02 o 21:28
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-02, 21:31   #668
Debrah
Zakorzenienie

Szaja: współczuję bardzo bardzo

Lenova: nie jesteś dziwna tylko wiesz - czy to, że nie pójdziesz do pracy "jakiejkolwiek" oznacza, że nie będzie $ na studia? (czyli szansy na długoterminowe lepsze jutro), pod tym kątem bym patrzyła. Rozumiem dylemat, bo ja jestem jedną z niewielu tutaj która jest aż tak "za" byciem z dzieckiem, w tym wieku jak nasze.
Na pewno jesteś rozdarta.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 21:34   #669
sylwietta1988
Zakorzenienie

Buty mi sie spoodbały na all, czólenka na obcasie, niezbyt wysokim bo teraz przy dzieciu zaczęlam zwracac na to uwage, a takie 10 cm jest ok no i nie ukrywam, że cena równiez zachecajaca Tylko kuuuuuuurcze, nigdy nie kupowałam butów bez mierzenia i sie cykam, zeby były dobre, a nie człapały za mną chyba spac pójde bo jeszcze je kilkne

KIJA, autobiografie Chmielewskiej czytałas? Super! To babka z jajami ooo Lesio tez był dobry w ogole te najstarsze jakos najbardziej do mnie przemawiają A Wszyscy jestesmy podejrzani to było o tym co zdjec szukała w kufrze na strychu w Kopenhadze? Czy popietroliłam z Wszystko czerwone?

Nawijka to chyba mieszkanie opija
Stary 2014-04-02, 21:39   #670
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Buty mi sie spoodbały na all, czólenka na obcasie, niezbyt wysokim bo teraz przy dzieciu zaczęlam zwracac na to uwage, a takie 10 cm jest ok no i nie ukrywam, że cena równiez zachecajaca Tylko kuuuuuuurcze, nigdy nie kupowałam butów bez mierzenia i sie cykam, zeby były dobre, a nie człapały za mną chyba spac pójde bo jeszcze je kilkne
szacun Pokaa buty

18.01.2013 - Lili
Stary 2014-04-02, 21:47   #671
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Szaja: współczuję bardzo bardzo

Lenova: nie jesteś dziwna tylko wiesz - czy to, że nie pójdziesz do pracy "jakiejkolwiek" oznacza, że nie będzie $ na studia? (czyli szansy na długoterminowe lepsze jutro), pod tym kątem bym patrzyła. Rozumiem dylemat, bo ja jestem jedną z niewielu tutaj która jest aż tak "za" byciem z dzieckiem, w tym wieku jak nasze.
Na pewno jesteś rozdarta.
Na studia jakoś uciuram , jeśli nie w tym roku to jeszcze za rok (mam możliwość max 2 lat dziekanki) , myślę, że jakieś stypendium dostanę też jeśli się postaram.
Owszem ja bardzo bym chciała iśc do pracy tylko po prostu chciałabym mieć pewnośc , że Blanka przy tym nie ucierpi. Bo jednak zostanie z moją mama a mojej mamy trzeba pilnować by nie dawała słodyczy, by nie krzyczała, by nie przegrzewała, by ogólnie nie stosowała swoich metod wychowawczych. Tak naprawde pensja męz wystarcza nam do życia więc teraz nie ma ciśnien tego typu, że nie ma co do gara włożyć. Mój mąż ma to samo zdanie co ja , tylko czasem właśnie słysze jakieś komentarze z rodziny, że ja przecież nic nie robie tylko w domu z dzieckiem siedze...
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-02, 21:47   #672
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Buty mi sie spoodbały na all, czólenka na obcasie, niezbyt wysokim bo teraz przy dzieciu zaczęlam zwracac na to uwage, a takie 10 cm jest ok
Co Ty mówisz?
Stary 2014-04-02, 21:48   #673
sylwietta1988
Zakorzenienie

Kija, popietroliłam jednak, nie ma to jak ciocia Wikipedia po strychach w Kopenhadze to we Wszystko czerwone latała. A Wszyscy jestesmy podejrzani tez mi sie podobało

Aniu, bo ja lubie wysokie obcasy, lepiej- w niskich bolą mnie nogi
o, te:
http://allegro.pl/royal-s-modne-czol...042083218.html

Dodam tylko, ze nie mam parcia na buty po kilka stów, wole kilka sztuk za cene jednych

A modne są teraz jeszcze zamszowe buty? Bo sporo tego na all

zmykam, dobrej nocki
Stary 2014-04-02, 21:50   #674
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Mój mąż ma to samo zdanie co ja , tylko czasem właśnie słysze jakieś komentarze z rodziny, że ja przecież nic nie robie tylko w domu z dzieckiem siedze...
Przybij piątkę
Najlepsze jest to, że u nas to nawet nikt o zdanie mnie nie zapyta (a ja chcę się Polą zajmować, a nie iść do pracy), bo ja mam znaleźć pracę i koniec

Ale dobrze, że teraz wyszliście na prosta
Stary 2014-04-02, 21:58   #675
Kija80
Zadomowienie

Sylwietta we Wszystko czerwone Anita próbowała utłuc Alicję w Danii (Allerød czy tak jakoś) i nie bardzo jej szło, tam był superprzystojniak Paweł i Biała Glista z absztyfikantem i pan policjant mówiący po polsku narzeczem z Biblii
a we Wszyscy jesteśmy podejrzani ktoś utłukł w biurze projektowym Tadeusza i musiał to być ktoś z biura ale nie było wiadomo kto, tam Joanna romansowała z prokuratorem.
Autobiografię czytałam ale niecałą, mam w planach, czeka zachomikowana

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-02, 22:04   #676
ania13.03
Zadomowienie

Sylwietta no naprawde podziwiam. 3 razy bym sie w takich butach zabila Co do zamszu to sama niedawno takie buty kupilam, modne czy nie jak Ci sie podobaja to bierz

18.01.2013 - Lili
Stary 2014-04-03, 03:14   #677
BlackSanctum
Zakorzenienie

Sylwietta, one raczej maja wiecej, niz 10cm - chyba ze modelka ma ekstremalnie male stopy, ale nie sadze. Na zdjeciu wygladaja na ok 12.

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2014-04-03 o 08:08
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 05:03   #678
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Noc mocno marudna a ja mało co spałam. Chmielewska kobham!
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 06:17   #679
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
moze pytanie wyda Ci sie głupie
ale gotujesz, podsmazasz wczesniej szpinak?
Nie nie...surowe listki..prosto z torebki

Witam sie... Wczoraj zniknelam bo szalelismy na dworku no a potem....byłam na masażu ( zapomnialam się Wam pochwalić, na urodziny tz wykupił mi masaż klasyczny) tz Miał świetnego rehabilitanta na ten bark co uszkodzil i u niego bylam...wszystko pięknie ..40 min zayebistego relaxu ale dziś czuje każdy kawalek swoich plecow.....aaaaaaa:banghe ad:

Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app

---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ----------

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45864294]Dziewczyny zgubiłam ukochanego kotka Dorotki [/QUOTE]

Widziałam właśnie na fb...a, szukalas gdzie na all...tablicy? Może ktoś sprzedaje?

BLACK widziałam tz....fajnie wygląda....inny CHOP

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2014-04-03 o 06:21
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 06:24   #680
elllmi
Zakorzenienie

hej
wczoraj wieczorem neta nie miałam i myślałam, że dzisiaj będzie tyyyyyle stron, a tu niespodzianka

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
A tak się dziś woził
odpycha się sam? bo Filip woli jak go ktoś wozi, siada, podnosi nogi do góry i czeka

Cytat:
Jestes moim guru :hahaha :

dobra, biorę się do roboty
paaaa

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 06:46   #681
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Absolutna norma, zdziwilabym sie gdyby sie podzielił)
To wiek ' to moje' i zazwyczaj tak jest. Chyba ze dziecko nieśmiałe bo np nie na swoim terenie)
Moja bratanica (2 lata) właśnie ma etap moje-moje, z bratem (14 miesiecy) nie chce się niczym dzielić. O dziwo jak przyjeżdżam z Oliwka to znosi jej tonę zabawek
Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Dziewczyny mogę się poradzić w pewnej życiowej kwestii ?
Załóżmy, że mogę więc napiszę
jak wiecie mieszkam teraz z rodzicami na wsi, przy małym miasteczku. Ogólnie życie toczy się w tym mieście, wszystkie sklepy, kościoły, szkoły etc.Mój mąż pracuje, zapowiada się że będzie zarabiał trochę więcej niż tak zwana krajowa . Ja jestem bezrobotna , szukam pracy.
Moje szukanie pracy wygląda tak, że pojezdziłam po tym naszym mieści ei poroznosiłam cv tam gdzi ebym się widziała, pojechałam do dalszego miasta i też zrobiłam to samo. Jesli w necie pojawia się interesujące ogłoszenie wysyłam cv. Jestem też zarejestrowana w urzędzie pracy.
No i jestem też na urlopie dziekańskim i chciałam wracac od pazdziernika na studia ale one są płatne bo zaoczne.
No i tu pytanie co byście zrobiły-szukały pracy na tak zwanego chama , że pchały się wszędzie drzwiami i oknami, pracowały np w sklepie mięsnym, gdzieś na produkcji , przy zrywaniu pieczarek, w spożywczakach i tym podobnych stanowiskach ( bo u nas w miescie to tylko takie oferty) żeby tylko zarobić na życie -by pojsc na studia, by dziecko mialo lepsze jedzenie i lepsze ubranka. Czy czekałybyście na taką oferte pracy która by wam odpowiadała,która była by dla was przyjemna, lekka, gdzie chodzilybyscie z przyjemnością mniejszą lub większą ale przy tym miałybyście czas dla dziecka, ale to dziecko miało by gorsze ubranka, gorsze zabawki itp. No ale byłybyscie przy nim i patrzyły jak rosnie, roziwja się, jak zdobywa nowe umiejętności .... ?
Widziałam już co dziewczyny popisałay, i zgadzam się z nimi, ja bym poszła do byle jakiej pracy, a w międzyczasie szuakała czegoś super fajnego.
Co do mamy, chyba każda ma czasem jakies zastrzeżeani do tego jak się opiekująnaszymi dziećmi, ale chyba na razie nie ma wyjścia: chcesz pracować ktoś musi się zająć dzieckiem, a mama to i tak chyba lepiej niż obca osoba.
Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
Na dodatek wczoraj miałysmy wypadek Ola sciagnela sobie kubek z zaparzoną herbatą a ja czuje sie jak k. g. Patrzcie, 13 m-cy starań, żeby mojemu dziecku nic się nie stało, chuchania dmuchania, starań żeby było szczesliwe, a pozniej 10 sek i mogła byc tragedia
Współczuję, i doczytałam że reakcja super Twoja była. Jak Olwika wylała wrzątek na sibie (sieziałą na blacie i wylała butelkę z goracą wodą) spodnie ściągnęlam szybko, nie zdążyły jeszcze namoknąc, natomiast skarpetki nie powinnam była ruszac tylko własnie pod zimną wodę, ale wtedy nie wiedziałm. Mieliśy poparzenie II stopnia i tą sama maść na pogotowiu dostałyśmy. I np w kąpaniu widac czerwony ślad i tak już chyba zostanie I to była chwila moment, ja stałam obok, a Tz ją trzymał na tym blacie...
Cytat:
a juz mialam sie dawno pytac - co robic w syt poparzenia? co stosowac?
Argosulfan
Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Albo też polskie, np. Jan Szczydomiski
Albo Jan Piszpan

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
Ślimak śpi mieliśmy dziś tylko jedną drzemkę więc jak go wykąpałam, dałam uu to prawie od razu odleciał
mam pytanie, jak ubraliście dzisiaj swoje dzieci na dworek?
nie było może 30 st ale kurde zimowa kurtka to chyba przesada... podobnie zresztą jak osłonka do wózka plus dziecko zawinięte po same oczy w koc :/
U ,nie tez jedna drzemak wczoraj i padła przy mleku o 20:30.
Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość

Nancy, jak mąż był z młodym na spacerze nad wodą, to ubrałam Miśka w body z długim, bluza polarowa, spodnie i czapeczka. A tak się dziś woził
U mnie body, bluzeczka, swewterek i bluza polarkowa, spodnie ocieplone, czapka, ale u mnie taki wy☠☠☠☠ że ja marznę w ciepłej bluzie a ruszma się cały czas a ona większość w wózku siedzi, ręce lodowate.
Cytat:
Byłam dzisiaj u fryzjera i TŻ mój też. U mnie na głowie spokojna, drobna zmiana, ale u niego rewolucja.
No to dawaj foty. Obstawiam ż eTż na "jeżyka" ???
Cytat:
mysle ze nie ma sie co sugerowac opisami innych mam bo pogoda jest naprawde rozna u kazdej z nas. u nas wydawaloby sie ze dzis jest ieknie, sloneczko walilo ze hej tylko co z tego jak wiatr byl momentami wrecz mroxny

i jaki fajny rowerek
u nas od momentu jak mlody wyrżnal przez niego na buzke i prawie se rozcial usta tak rowerek stoi schowany i czeka na lepsiejsze czasy
K. jakos nie potrafi jezdzic na nim chyba ma za dlugie nogi i mu nie wygodnie bo co najwyzej podnosi go do gory i tak z nim idzie w rozkroku w sina dal
No dokłądnie u mnie w słońcu ciepło, ale jak zawieje to ja zębami szczękam.
Ja mam takiego lwa (pchacz/jeździk) ale Oli nie łapie jazdy na nim

Noc tragedioza, od drugiej płacze, jęki, wędrówki po całym łóżku, a akurat dzisiaj musiałm wstać wcześniej bo autobusem jechałam do pracy. Tż też biedny bo się zlitował nademną i od 3 bujła wózek ale i tak nie mogłam spać.
A jeszcze wczoraj mandat dostałam taka w☠☠☠☠iona byłam/jestem...
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 07:00   #682
BlackSanctum
Zakorzenienie

Ifwka, jest u mnie na facebooku i absolutnie nie jest to jezyk. :P moj maz nie zrobilby sobie chyba nigdy tak oklepanej fryzury.

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-04-03, 07:07   #683
misiaeel
Wtajemniczenie

dzień dobry

nocka średnia, pobudki z płaczem:/

Cytat:

KIJA, autobiografie Chmielewskiej czytałas? Super! To babka z jajami ooo Lesio tez był dobry w ogole te najstarsze jakos najbardziej do mnie przemawiają A Wszyscy jestesmy podejrzani to było o tym co zdjec szukała w kufrze na strychu w Kopenhadze? Czy popietroliłam z Wszystko czerwone?

Nawijka to chyba mieszkanie opija
Cytat:
Kija, popietroliłam jednak, nie ma to jak ciocia Wikipedia po strychach w Kopenhadze to we Wszystko czerwone latała. A Wszyscy jestesmy podejrzani tez mi sie podobało

Aniu, bo ja lubie wysokie obcasy, lepiej- w niskich bolą mnie nogi
o, te:
http://allegro.pl/royal-s-modne-czol...042083218.html

Dodam tylko, ze nie mam parcia na buty po kilka stów, wole kilka sztuk za cene jednych

A modne są teraz jeszcze zamszowe buty? Bo sporo tego na all

zmykam, dobrej nocki
super te buty, ale ja bym się zabiła po 5 minutach podziwiam
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45869013]Noc mocno marudna a ja mało co spałam. Chmielewska kobham![/QUOTE]
domagała się kotka?
a kupić go gdzieś nie da rady? dzwoniłaś do tej Ikei?
Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Nie nie...surowe listki..prosto z torebki

Witam sie... Wczoraj zniknelam bo szalelismy na dworku no a potem....byłam na masażu ( zapomnialam się Wam pochwalić, na urodziny tz wykupił mi masaż klasyczny) tz Miał świetnego rehabilitanta na ten bark co uszkodzil i u niego bylam...wszystko pięknie ..40 min zayebistego relaxu ale dziś czuje każdy kawalek swoich plecow.....aaaaaaa:banghe ad:

---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ----------

Widziałam właśnie na fb...a, szukalas gdzie na all...tablicy? Może ktoś sprzedaje?

BLACK widziałam tz....fajnie wygląda....inny CHOP

ale super z tym masażem
Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Moja bratanica (2 lata) właśnie ma etap moje-moje, z bratem (14 miesiecy) nie chce się niczym dzielić. O dziwo jak przyjeżdżam z Oliwka to znosi jej tonę zabawek

Widziałam już co dziewczyny popisałay, i zgadzam się z nimi, ja bym poszła do byle jakiej pracy, a w międzyczasie szuakała czegoś super fajnego.
Co do mamy, chyba każda ma czasem jakies zastrzeżeani do tego jak się opiekująnaszymi dziećmi, ale chyba na razie nie ma wyjścia: chcesz pracować ktoś musi się zająć dzieckiem, a mama to i tak chyba lepiej niż obca osoba.

Współczuję, i doczytałam że reakcja super Twoja była. Jak Olwika wylała wrzątek na sibie (sieziałą na blacie i wylała butelkę z goracą wodą) spodnie ściągnęlam szybko, nie zdążyły jeszcze namoknąc, natomiast skarpetki nie powinnam była ruszac tylko własnie pod zimną wodę, ale wtedy nie wiedziałm. Mieliśy poparzenie II stopnia i tą sama maść na pogotowiu dostałyśmy. I np w kąpaniu widac czerwony ślad i tak już chyba zostanie I to była chwila moment, ja stałam obok, a Tz ją trzymał na tym blacie...

Argosulfan

Albo Jan Piszpan

U ,nie tez jedna drzemak wczoraj i padła przy mleku o 20:30.

U mnie body, bluzeczka, swewterek i bluza polarkowa, spodnie ocieplone, czapka, ale u mnie taki wy☠☠☠☠ że ja marznę w ciepłej bluzie a ruszma się cały czas a ona większość w wózku siedzi, ręce lodowate.

No to dawaj foty. Obstawiam ż eTż na "jeżyka" ???

No dokłądnie u mnie w słońcu ciepło, ale jak zawieje to ja zębami szczękam.
Ja mam takiego lwa (pchacz/jeździk) ale Oli nie łapie jazdy na nim

Noc tragedioza, od drugiej płacze, jęki, wędrówki po całym łóżku, a akurat dzisiaj musiałm wstać wcześniej bo autobusem jechałam do pracy. Tż też biedny bo się zlitował nademną i od 3 bujła wózek ale i tak nie mogłam spać.
A jeszcze wczoraj mandat dostałam taka w☠☠☠☠iona byłam/jestem...
współczuję nocki
za co mandat?

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2014-04-03, 07:40   #684
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Ifwka, jest u mnie na facebooku i absolutnie nie jest to jezyk. :P moj maz nie zrobilby sobie chyba nigdy tak oklepanej fryzury.
Ok już widziałam, coś mi w tel nie działą fb, a w domu nie mam chwilowo neta. A gdzie Twoje foto
Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
nocka średnia, pobudki z płaczem:/

za co mandat?
Doskonale Cię rozumiem co do nocy...
Mandat oczywiście za prędkość
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2014-04-03, 07:45   #685
Delicjanka
Zakorzenienie

Hej.

U nas nocki są ostatnio koszmarne. Amelka własnie ma drzemke od 20minut..

Ja mam dziś kolosa;p musze zaraz prasować ciuchy, bo sie uzbierało...

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 07:58   #686
pstryczek84
Zakorzenienie

hejka!
Cytat:

oo, ja to samo! mam tryliard par po 30 zeta

ol noł, deeeeeeeeeeeszcz

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 08:08   #687
BlackSanctum
Zakorzenienie

Ifwka, raczej nie będę wstawiała na forum, pewnie na facebooka wstawię później.

REKLAMA
Stary 2014-04-03, 08:23   #688
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Dziewczyny co sądzicie??
http://allegro.pl/mercedes-ml350-lic...089403481.html

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 08:30   #689
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Ifwka, raczej nie będę wstawiała na forum, pewnie na facebooka wstawię później.
Ok, ciekawa jestem
Ja już w sobotę na mus musze farbować i może spróbuję pokręcić...

Powiem Wam jeszcze co mój chrześniak zmalował wczoraj.
Mają w przedpokoju taką szafkę: na dole na buty, potem półka otwarta i potem dwoje drzwi z lustrem na kurtki itp. Otworzył szafkę n abuty, stanął na drzwiczkach i szafka sie przewróciła. Dobrze że wąsko była to się oparała na ścianie ... Bratowa mówi że moało nie zemdlała, a Mały stał niewzruszony bo nie miał świadomości ze mu się coś moze stać...
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2014-04-03, 08:30   #690
meneq
Zakorzenienie

Czesc!
Ostatnio dziwny nastroj i sporo rzeczy do zrobienia wiecej: m.in. szoferowanie tz i pomoc przyjaciolce z sasiedniego mieszkania.
Na spacery czy plac zabaw wychodze, bo musze. Wszyscy bez wyjatku lgna do Yae, a ja juz mam dosyc odpowiadania na te same pytania. Chce w spokoju pospacerowac a nie opedzac sie od chmary natretnych ludzi. Inni rodzice jakos nie maja wianuszka fanow wokol siebie.
Ale dzis mnie jedna babcia dobila. Mianowicie stalam przy zjezdzalni, na ktorej Yae sie bawila a zza plecow slysze slodkopierdzacy glos jakiejs babki, ze jakiego Yae ma fajnego tate, ze wzial ja na plac zabaw. Ok, starsza pani mogla sie z daleka pomylic. Ale nie, podeszla i z szalonej odleglosci 50cm, patrzy na mnie i na glos: a moze to mama? Nie, nie to tata!! Ostatni raz z facetem mnie mylono w podstawowce jak mialam wlosy ostrzyzone na zapalke i plecy z przodu i tylu.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości