|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.35
Cytat:
![]() mnie się zdarzyło, że odjęli mi punkty - robiłam zwrot produktu w Realu
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#782 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze teraz mam dylemat
Na swoim starym koncie konsultantki zaproponowali mi 30 % stałego upustu przez 3 katalogi jeśli będę miała 160 zł. Tylko że na koncie mojego chłopaka ( założyłam żeby mieć TPS) mam teraz paletę do odebrania i zestaw naturals... Jeśli pójde do COKu i kupimy z chłopakiem cokolwiek to wydadzą nam paletę i zestaw? czy raczej może zdarzyć się sytuacja, że nie będą mieli na stanie albo coś
|
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
Musso, akurat przy Twoich wysokich zamówieniach warto
![]() Ja swoją kartę dostałam w Naturze od ręki i też się cieszę, że Avon dołączył do akcji, bo zbieram jakieś grosze w Inmedio, teraz będzie łatwiej uzbierać na bony, bo nagrody to niezbyt, wolę sama wybrać na co wydam kasę. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#784 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny dziś będąc zalogowana w strefie wpisałam w wyszukiwarkę status i wyskoczyła mi rejestracja bonu, o jakie bony chodzi?
Czy zamawiając kosmetyki pocztą można śledzić status zamówienia (gdzie jest paczka) tak jak w opcji paczkomaty? Sorki za pytanie ale w strefie co chwilę coś mi nie działa i niczego nie mogę doczytać Edytowane przez markac28 Czas edycji: 2014-04-03 o 09:42 |
|
|
|
#785 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się też zdarzyło, że mi odjęli jak zwracałam z all czy jakiegoś sklepu internetowego dlatego zastanawiam się czy w Avonie też będą odejmować. ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
Myślę, że powinni mieć na stanieCytat:
Szczególnie, że numer wystarczy wpisać na koncie i same punkty się dodadzą. Co innego jak w sklepach intern. trzeba wchodzić przez stronę Payback, w sklepach okazać kartę, pamiętać o tym itp.
Edytowane przez taka jedna Czas edycji: 2014-04-03 o 09:51 |
|||
|
|
|
#786 |
|
Raczkowanie
|
Szalik Earthly Paradise ma zieloną kropke
|
|
|
|
#787 |
|
Przyczajenie
|
Dzwoniłem na Infolinie i Pan mi powiedział, że dla "wszystkich" konsultantek i konsultantów punkty się nie dodają oraz, że na razie nie można zamieniać punktów na NAGRODY W Avon. Będzie to możliwe jak program wystartuje dla wszystkich najszybciej do K7 niestety.
|
|
|
|
#788 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A do kogo to pisać, do Payback, i co tam im napisać, numery aukcji?Dodam, że zakupy zaczynałam od strony payback allegro coś tam :P Edytowane przez Oktawiaaa Czas edycji: 2014-04-03 o 10:36 |
|
|
|
|
#790 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
torebkę wykukałam sobie białą i będę o nią walczyć a co będę sobie żałować Cytat:
Cytat:
ale cienie mam już ciężej zakryć samym podkładem
|
|
#791 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szanowna Konsultantko, Uprzejmie wyjaśniamy, iż program "Zapunktuj z PAYBACK" został przygotowany we współpracy z Programem Bonusowym PAYBACK. Obecnie w wersji testowej program został przygotowany dla około 30 tysięcy Konsultantek z całej Polski (losowo wybranych). Dodatkowo informujemy, że jeżeli w swojej Strefie Konsultantki nie ma Pani zakładki dedykowanej karcie playback to nie znalazła się Pani w grupie testowej.. Jednoczesnej informujemy, że jeżeli program przejdzie pomyśle test obejmie on wszystkie nasze Konsultantki. Planowany termin to Katalog 07/2014. W przypadku dodatkowych pytań prosimy o ponowny kontakt. Z pozdrowieniami, Gratuluję tym losowo wybranym, bo już moga zbierać punkty za Avon. Ja niestety nie miałam szczęścia.
|
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O torebkę też zawalczę, bo zamówienia na kremy już mam, coś ze 20 sztuk. Torebkę najwyżej komuś dam jak mi się nie spodoba. |
|
|
|
|
#793 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale kartę można było już dawno dopisać(tu na forum się o tym dowiedziałam ), ale punktów nie dostawałam.---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- No niektóre już od roku zbierają, szkoda, że się nie załapałam i mam nadzieję, że przejdą te ich testy i wejdzie to dla wszystkich. |
|
|
|
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
A tak teraz pomyślałam, masz kartę Payback wpisaną na koncie allegro?
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj przyjdzie moje zamówionko
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też dostałam, zorientowałam się 3 tygodnie później, w takich przypadkach wypadałoby podać taką informację na stronie głównej. Ale wszyscy jak zwykle idą na łatwiznę niestety..
|
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#800 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny jak miałyście zaliczane zwroty w przypadku bieżacej FV do zapłaty i dokonanego zwrotu, czy maiłyście pomniejszaną kwotę tej FV do zapłaty, czyli odejmowane saldo czy co dopiero miałyście kwotę na którą zrobiłyście zwrot odejmowaną od kolejnego zamówienia. BO Pani na infolii pomimo, że zmiejszyło mi się saldo w strefie KK i wartość bieżacej FV do zapłaty, (zresztą wpłatę rozbili na bieżącą FV i na FV, która jest do zapłaty 12.04.2014) powiedziała, że pomimo że saldo bieżącej FV mi się zmiejszyło, top mam ją zapłacić w całości bo będe miał za nią niedopłatę a kwotę zwrotu codopoiero odejmą mi od kolejnego zamówienia...
|
|
|
|
#801 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
najlatwiej tak zrobic, bo moze nastapic sytuacja ze sama sobie pomniejszysz a potem system znow ci pomniejszy i podwojnie bedziesz miala pomniejszone a tym samym niedoplate. |
|
|
|
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoja wola.
|
|
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
A tą kartę Avon ma któraś? Z czym to się je i czy się opłaca?
|
#804 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Uprzedzam, że 5107-8 - ZESTAW AT Z OLEJKIEM ARGANOWYM 15.99 zł, z tej oferty z 1 kwietnia, w którym miały być Lekki odżywczy spray z olejkiem arganowym 100 ml i Odżywcza kuracja z olejkiem arganowym 4 x 15 ml, to przysyłają szampon i maseczkę do każdego rodzaju włosów, oba z olejkiem arganowym. Już złożyłam reklamację, ale czuję się nabita w butelkę i mam nadzieję, że nikt nie będzie taki dowcipny i mi nie odpowie, że to Prima Aprilis
|
|
|
|
|
#805 |
|
Przyczajenie
|
No własnie w strefie dane- finansowe mam bieżaca FV 259,82, opłacono 118,84 (co jest równe częściowej kwocie zwrotu ) pozostało 140,98. Więc wg systemu powinienem zapłącić teraz tą ostanią kwotę nie pierwszą za tą FV. Najwyżej im zapłącę za kolejnie zamównie więcej ale wtedy mam 21 dni na zapłątę.
|
|
|
|
#806 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To tak trochę z innej bajki, ale mój nick mnie to tego zobowiązuje ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Ja też poproszę o opinię tego musu Zastanawiam się też nad pianką do włosów. Raz kiedyś ją miałam, ale teraz widzę, że jest inna ... |
|
|
|
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Uświadomcie mnie o którym katalogu piszecie,że jest 50% na Anew i jakis program.Z torebką.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedy to dodatkowe demo będzie?
|
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak dodają papierową fakturę
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.

A do kogo to pisać, do Payback, i co tam im napisać, numery aukcji?
a co będę sobie żałować 

Klaudia 16.10.2009