Wszystko o Avonie - cz.35 - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-03, 14:16   #811
Koshatka
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.35

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
Uświadomcie mnie o którym katalogu piszecie,że jest 50% na Anew i jakis program.Z torebką.
50% na Anew jest w K6 przy zakupie 4 szt. 40% przy 2 szt.
Stary 2014-04-03, 14:40   #812
Neciak89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
Pewnie, że mam. Kiedyś punkty naliczały się bez problemów, a teraz odkąd trzeba wchodzić przez stronę payback, to nie doliczony został ani jeden punkt.
W takim razie pisz do Payback.

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;45873759]i dobrze ci powiedziala.
najlatwiej tak zrobic, bo moze nastapic sytuacja ze sama sobie pomniejszysz a potem system znow ci pomniejszy i podwojnie bedziesz miala pomniejszone a tym samym niedoplate.[/QUOTE]

Ja zawsze płacę tyle ile jest podane w strefie konsultantki, nie na fakturze, i wszystko wychodzi w porządku.

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.
Neciak89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 15:07   #813
Douce24
Zadomowienie

Witam

Dawno mnie tu nie było
Chciałam Was się zapytać czy Wy też tak miałyście odnośnie zestawu nr 4 z Tydzień Kobiet czyli z produktami Advance Techniques. Na stronie było ukazane ze za 15,99 mozna otrzymac kuracje w ampułkach i lekki spray zamiast tego otrzymałam szampon i maseczke z olejkiem arganowym czyi dwa zupelnie inne produkty .
Napisałam do nich z zażaleniem, ciekawe co odpiszą, pewnie ze brak w magazynie albo coś w tym stylu mimo, iż oferta nielimitowana

Z każdym dniem coraz bardziej
K.
supercziroł

Douce24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 15:17   #814
marcinekzgc
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Douce24 Pokaż wiadomość
Witam

Dawno mnie tu nie było
Chciałam Was się zapytać czy Wy też tak miałyście odnośnie zestawu nr 4 z Tydzień Kobiet czyli z produktami Advance Techniques. Na stronie było ukazane ze za 15,99 mozna otrzymac kuracje w ampułkach i lekki spray zamiast tego otrzymałam szampon i maseczke z olejkiem arganowym czyi dwa zupelnie inne produkty .
Napisałam do nich z zażaleniem, ciekawe co odpiszą, pewnie ze brak w magazynie albo coś w tym stylu mimo, iż oferta nielimitowana
Z tą ofertą to jest jedno wielkie nieporozumienie. Na infolinii mówili, że się nie zgadza to co wysyłąją z tym co jest w ofercie za co przepraszają, tak samo jak od początku nie można zamówić zestwu dla niego z Full Speed Intense bo im się perfuma skończyła zanim oferta na dobre zaczęła obowiązywać. Z tego co wiem tylko klika osób zamówiło w tym jedna osoba 100 szt ma wystawione an allegro za 43 zł grrr. Jednym słowem dział marketingu wylał dziecko z kąpielą... ehhh
marcinekzgc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 16:42   #815
_W_
Raczkowanie

Kurczę tak się dziś zaczęłam zastanawiać.. używam codziennie sprayu prostującego włosy i wiecie może, czy może on niszczyć włosy? Nie suszę ich suszarką, wysychają naturalnie. Czy może mieć on jakieś składniki negatywnie wpływające na włosy?
Stary 2014-04-03, 17:31   #816
smerfetka25
Zakorzenienie

Właśnie przekroczyłam magiczny próg w klubie róży
Ile się czeka na bransoletkę??

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Z dzisiejszej fv...
05 3401-7 SZMINKA ULTRA BEAUTY COZY MAUVE 1 Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień. Przewidywana data dostępności to 2014-04-15
Stary 2014-04-03, 18:09   #817
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Ile się czeka na bransoletkę??

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Z dzisiejszej fv...
05 3401-7 SZMINKA ULTRA BEAUTY COZY MAUVE 1 Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień. Przewidywana data dostępności to 2014-04-15
Gratulacje.
Stary 2014-04-03, 19:30   #818
tworazka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _W_ Pokaż wiadomość
Kurczę tak się dziś zaczęłam zastanawiać.. używam codziennie sprayu prostującego włosy i wiecie może, czy może on niszczyć włosy? Nie suszę ich suszarką, wysychają naturalnie. Czy może mieć on jakieś składniki negatywnie wpływające na włosy?
ja mam dziada, i w sumie patrze na sklad, i nie ma alko. Widze tam jakas sol dalej w skladzie, ale tez hydrolizowana keratyne. Dla mnie sklad super.

Psikam po myciu, susze z daleka zimnym nawiewem na okraglej szczocie i jestem zadowolona, bo utrzymuja sie proste nawet po deszczu gdy przeczesze dzikiem

Ja jestem w sumie ciekawa tego rozowego serum proteinowego z konca, ale to chyba na bardziej "gumowe" ciagnace sie wlosy, a nie na zabezpieczenie koncowek?

No i cholerkowo ciagnie mnie pedzel do bronzera (male to, higieniczne bo zamykane, wlosie zbite wiec nawet do mineralow by dalo rade), dawac znaka jak ktos zlapie go w rece
Stary 2014-04-03, 19:39   #819
_W_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tworazka Pokaż wiadomość
ja mam dziada, i w sumie patrze na sklad, i nie ma alko. Widze tam jakas sol dalej w skladzie, ale tez hydrolizowana keratyne. Dla mnie sklad super.

Psikam po myciu, susze z daleka zimnym nawiewem na okraglej szczocie i jestem zadowolona, bo utrzymuja sie proste nawet po deszczu gdy przeczesze dzikiem
Ślicznie dziękuję
Stary 2014-04-03, 19:46   #820
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Ile się czeka na bransoletkę?? [COLOR="Silver"]

[
Powinnaś dostac w pierwszej paczce z kat 6

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 08:20   #821
markac28
Raczkowanie

Co za piątek, czekam jak na zmiłowanie na paczkę wysłaną przez AVON w środę i oto dostaję sms, że będzie "już" w poniedziałek po 9.00 do odbioru na poczcie.

Pierwszy raz zamówiłam pocztą i 6 dni trzeba czekać, myślałam że będzie szybciej niż przez paczkomaty i doopa
A tak w ogóle w strefie była informacja że wysłali w środę, a jak sprawdziłam w śledzeniu przesyłek to wczoraj o 19.40 Nie po raz pierwszy AVON doprowadza mnie do ....

Coś czuję, że niedługo nasza "współpraca" się skończy, ale chyba nie będzie mi żal...

Edytowane przez markac28
Czas edycji: 2014-04-04 o 08:24
markac28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 08:51   #822
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez markac28 Pokaż wiadomość
Co za piątek, czekam jak na zmiłowanie na paczkę wysłaną przez AVON w środę i oto dostaję sms, że będzie "już" w poniedziałek po 9.00 do odbioru na poczcie.

Pierwszy raz zamówiłam pocztą i 6 dni trzeba czekać, myślałam że będzie szybciej niż przez paczkomaty i doopa
A tak w ogóle w strefie była informacja że wysłali w środę, a jak sprawdziłam w śledzeniu przesyłek to wczoraj o 19.40 Nie po raz pierwszy AVON doprowadza mnie do ....

Coś czuję, że niedługo nasza "współpraca" się skończy, ale chyba nie będzie mi żal...
Pewnie wysłałaś po godzinie 11? Jakby było wysłane rano to by było dziś na poczcie. Ja miałam wczoraj w paczkomacie w środy rano

Edytowane przez taka jedna
Czas edycji: 2014-04-04 o 08:56
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 08:54   #823
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez markac28 Pokaż wiadomość

Ja zamawiam na poczte co katalog. Zawsze jak przychodzi SMS, ze paczka bedzie w poniedzialek po 11 na poczcie, to jest juz do odebrania w piatek na poczcie
Zawsze jest dzien wczesniej, niz podaja. Moze to od poczty zalezy... nie wiem. Mozesz isc sprawdzic.
Wysylam zamowienia we wtorek po poludniu i paczucha jest w piatek - wiec nie 6 dni.

Edytowane przez Ewlyn
Czas edycji: 2014-04-04 o 08:55 Powód: lit
Ewlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 09:01   #824
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Ja zamawiam na poczte co katalog. Zawsze jak przychodzi SMS, ze paczka bedzie w poniedzialek po 11 na poczcie, to jest juz do odebrania w piatek na poczcie
Zawsze jest dzien wczesniej, niz podaja. Moze to od poczty zalezy... nie wiem. Mozesz isc sprawdzic.
Wysylam zamowienia we wtorek po poludniu i paczucha jest w piatek - wiec nie 6 dni.
Od środy do poniedziałku to też nie 6 dni czekania, a 5 tu dużo dziewczyn pisało, że często na poczcie nie chcą wydawać nawet jak paczka leży. Ja zamawiam prawie zawsze na paczkomat i mam paczkę następnego dnia(oczywiście jak złożę rano)
Stary 2014-04-04, 09:34   #825
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Od środy do poniedziałku to też nie 6 dni czekania, a 5 tu dużo dziewczyn pisało, że często na poczcie nie chcą wydawać nawet jak paczka leży. Ja zamawiam prawie zawsze na paczkomat i mam paczkę następnego dnia(oczywiście jak złożę rano)
Ja jeśli zamawiam w poniedziałek do 11 z odbiorem na poczcie, smsa dostaję w środę, że paczka będzie w czwartek po 9 rano, ale moja ciocia pracuje na poczcie i paczkę mogę odebrać już w środę, ale wieczorem po 17, bo dopiero wtedy ta paczka do nich dociera. Raz się zdarzyło, że paczkę odebrałam już we wtorek wieczorem na poczcie.
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 09:45   #826
stenka30
Zadomowienie

Cytat:
Ja zamawiałam na poczte w sobote i na wtorek już paczka była z tym że smsa nie dostałam wcale i wczoraj poszłam spytać czy coś na mnie nie czeka i okazało się że właśnie od wtorku leży już paczka to tym smsom też nie ma co tak ufać strasznie.

A co do zamówienia to muszę pochwalić krem do depilacji twarzy, bardzo fajny, szybki efekt, minutke trzymałam tylko a usunął nawet takie twardziele które zawsze pensetą wyrywam, czekałam z chwaleniem czy podrażnienie albo syfki mi dziś nie wyjdą ale jest ok.
Woda tta heart jest boska ale tylko dla tych którzy lubią today bo to jak dla mnie to jest ulepszona ich wersja i jeszcze trwalsza
Chciałam zamówić szminkę uwodzicielskie nawilżenie kolor tangerine bo ta seria najbardziej mi podpasowała ale ma szarą kropę to już chyba na dobre będą wycofane.
stenka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 09:51   #827
_agg_
Zakorzenienie

Dziewczyny, ma któraś może skład tej kuracji AT Silk?
_agg_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 09:54   #828
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
minus weekend, wychodzi 3 dni

Cytat:
Ja jeśli zamawiam w poniedziałek do 11 z odbiorem na poczcie, smsa dostaję w środę, że paczka będzie w czwartek po 9 rano, ale moja ciocia pracuje na poczcie i paczkę mogę odebrać już w środę, ale wieczorem po 17, bo dopiero wtedy ta paczka do nich dociera. Raz się zdarzyło, że paczkę odebrałam już we wtorek wieczorem na poczcie.
ja zamówiłam w niedzielę i paczkę miałam w środę na poczcie

Cytat:
Napisane przez stenka30 Pokaż wiadomość
A co do zamówienia to muszę pochwalić krem do depilacji twarzy, bardzo fajny, szybki efekt, minutke trzymałam tylko a usunął nawet takie twardziele które zawsze pensetą wyrywam, czekałam z chwaleniem czy podrażnienie albo syfki mi dziś nie wyjdą ale jest ok.
A usuwałaś nim wąsik tylko, czy brwi też próbowałaś??

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 09:58   #829
stenka30
Zadomowienie

[

A usuwałaś nim wąsik tylko, czy brwi też próbowałaś??[/QUOTE]

Wąsik, na ulotce pisze żeby na brwi nie używać.
stenka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 10:04   #830
porzeczka2602
Zakorzenienie

Właśnie dostałam tablet

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 10:18   #831
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
[

Wąsik, na ulotce pisze żeby na brwi nie używać.[/QUOTE]

Ok, dzięki

W sumie mogliby wprowadzić taki mini wosk do depilacji brwi jak np. z Veeta (u nas go nie ma, ale w UK się z czymś takim spotkałam)

2016: 29

Edytowane przez joanwi
Czas edycji: 2014-04-04 o 10:19
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 10:29   #832
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
To masz nieterminowo, bo chyba przy składaniu zamówienia pokazuje się środa jako termin dostawy? To ja bym to zgłosiła do Avonu, może za późno wysyłają paczkę skoro na pocztę tak późno dociera.
Stary 2014-04-04, 10:30   #833
kokolino4
Raczkowanie

Dziewczyny ,czy wiadomo coś o dodatkowej ofercie Demo ??zawsze była szybciej a tu jeszcze jej nie ma ..
kokolino4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 10:32   #834
ewelinka1808
Rozeznanie

GG do ewelinka1808

Cytat:
[

Wąsik, na ulotce pisze żeby na brwi nie używać.[/QUOTE]
Ja używam go do wąsika i baardzo polecam, wszystkie kuzynki juz zamówiły

Wymiana kosmetyków
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post43722159

Ubrania
ewelinka1808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 10:33   #835
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kokolino4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ,czy wiadomo coś o dodatkowej ofercie Demo ??zawsze była szybciej a tu jeszcze jej nie ma ..
Kiedyś w ogóle nie było A czy i kiedy będzie to raczej nikt nie wie.
Stary 2014-04-04, 10:38   #836
agusia619922
Raczkowanie

hej dziewczyny, mało się tutaj udzielam, ale za to czytam regularnie. Może któraś jeszcze miała problemy z zamawianym zestawem więc może moja wiadomość Wam pomoże

Cytat:
Napisane przez Douce24 Pokaż wiadomość
Witam

Dawno mnie tu nie było

ja też do nich pisałam w tej sprawie, moja wiadomość to:
"Witam, składając zamówienie w dniu 2.04.14r w ofercie specjalnej Tydzień kobiet, które dbają o siebie i swoich bliskich zamówiłam zestaw 4 gdzie znajdował się: lekki odżywczy spray z olejkiem arganowym oraz odżywcza kuracja z olejkiem arganowym(4x 15ml), natomiast na fakturze widnieje: odżywczy szampon z olejkiem arganowym oraz maseczka z olejkiem arganowym do wszystkich rodzajów włosów. Odżywczą kurację z olejkiem arganowym(4x 15ml) chciałam przeznaczyć jako gratisy dla klientek, które złożyły większe zamówienie i nie ukrywam, że zakupiłam ten zestaw głównie ze względu właśnie na ten produkt. Proszę o wyjaśnienie tej sytuacji. W załączniku zdjęcie zestawu który zamawiałam."

i dostałam taką odp:
"Szanowna Konsultantko,

Uprzejmie informujemy, iż w wyniku błędnie zamieszczonej oferty otrzymała Pani inne produkty niż zaprezentowane na zdjęciu. W ramach reklamacji na Pani konto został dodany Komplet kuracji odżywczej z olejkiem arganowym. Produkt dołączy się do najbliższego zamówienia i będzie produktem bezpłatnym. Przepraszamy za powstałe niedogodności"

Więc jestem zadowolona z takiej reklamacji bo naprawdę to chciałam dać klientkom jako gratisy
agusia619922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 10:45   #837
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Właśnie dostałam tablet

a do mnie dotarła wygrana bransoletka
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 10:48   #838
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Właśnie dostałam tablet
DZIS BYŁ?ale super, to ja lukam na kuriera.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 12:12   #839
HoneyIlove
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie dostałam tablet
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;45887143]DZIS BYŁ?ale super, to ja lukam na kuriera.[/QUOTE]

to ja też kukam dzisiaj na kuriera
Stary 2014-04-04, 12:24   #840
szczesliwa19
Raczkowanie

GG do szczesliwa19

Cytat:
Napisane przez HoneyIlove Pokaż wiadomość
to ja też kukam dzisiaj na kuriera
to i ja będę kukać - ciekawe czy wszystkim naraz wysłali czy wg tylko im wiadomego klucza
szczesliwa19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości