|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.35
50% na Anew jest w K6 przy zakupie 4 szt. 40% przy 2 szt.
|
#812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;45873759]i dobrze ci powiedziala. najlatwiej tak zrobic, bo moze nastapic sytuacja ze sama sobie pomniejszysz a potem system znow ci pomniejszy i podwojnie bedziesz miala pomniejszone a tym samym niedoplate.[/QUOTE] Ja zawsze płacę tyle ile jest podane w strefie konsultantki, nie na fakturze, i wszystko wychodzi w porządku.
|
|
|
#813 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Dawno mnie tu nie było Chciałam Was się zapytać czy Wy też tak miałyście odnośnie zestawu nr 4 z Tydzień Kobiet czyli z produktami Advance Techniques. Na stronie było ukazane ze za 15,99 mozna otrzymac kuracje w ampułkach i lekki spray zamiast tego otrzymałam szampon i maseczke z olejkiem arganowym czyi dwa zupelnie inne produkty ![]() Napisałam do nich z zażaleniem, ciekawe co odpiszą, pewnie ze brak w magazynie albo coś w tym stylu mimo, iż oferta nielimitowana
|
#814 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#815 |
|
Raczkowanie
|
Kurczę tak się dziś zaczęłam zastanawiać.. używam codziennie sprayu prostującego włosy i wiecie może, czy może on niszczyć włosy?
Nie suszę ich suszarką, wysychają naturalnie. Czy może mieć on jakieś składniki negatywnie wpływające na włosy?
|
#816 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie przekroczyłam magiczny próg w klubie róży
Ile się czeka na bransoletkę?? ![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Z dzisiejszej fv... 05 3401-7 SZMINKA ULTRA BEAUTY COZY MAUVE 1 Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień. Przewidywana data dostępności to 2014-04-15
|
#817 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Psikam po myciu, susze z daleka zimnym nawiewem na okraglej szczocie i jestem zadowolona, bo utrzymuja sie proste nawet po deszczu gdy przeczesze dzikiem Ja jestem w sumie ciekawa tego rozowego serum proteinowego z konca, ale to chyba na bardziej "gumowe" ciagnace sie wlosy, a nie na zabezpieczenie koncowek? No i cholerkowo ciagnie mnie pedzel do bronzera (male to, higieniczne bo zamykane, wlosie zbite wiec nawet do mineralow by dalo rade), dawac znaka jak ktos zlapie go w rece
|
|
#819 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
Powinnaś dostac w pierwszej paczce z kat 6
|
|
|
|
#821 |
|
Raczkowanie
|
Co za piątek, czekam jak na zmiłowanie na paczkę wysłaną przez AVON w środę i oto dostaję sms, że będzie "już" w poniedziałek po 9.00 do odbioru na poczcie.
Pierwszy raz zamówiłam pocztą i 6 dni trzeba czekać, myślałam że będzie szybciej niż przez paczkomaty i doopa A tak w ogóle w strefie była informacja że wysłali w środę, a jak sprawdziłam w śledzeniu przesyłek to wczoraj o 19.40 Nie po raz pierwszy AVON doprowadza mnie do .... Coś czuję, że niedługo nasza "współpraca" się skończy, ale chyba nie będzie mi żal... Edytowane przez markac28 Czas edycji: 2014-04-04 o 08:24 |
|
|
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez taka jedna Czas edycji: 2014-04-04 o 08:56 |
|
|
|
|
#823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze jest dzien wczesniej, niz podaja. Moze to od poczty zalezy... nie wiem. Mozesz isc sprawdzic. Wysylam zamowienia we wtorek po poludniu i paczucha jest w piatek - wiec nie 6 dni.
Storczyki Edytowane przez Ewlyn Czas edycji: 2014-04-04 o 08:55 Powód: lit |
|
|
|
|
#824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu dużo dziewczyn pisało, że często na poczcie nie chcą wydawać nawet jak paczka leży. Ja zamawiam prawie zawsze na paczkomat i mam paczkę następnego dnia(oczywiście jak złożę rano)
|
|
|
|
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeśli zamawiam w poniedziałek do 11 z odbiorem na poczcie, smsa dostaję w środę, że paczka będzie w czwartek po 9 rano, ale moja ciocia pracuje na poczcie i paczkę mogę odebrać już w środę, ale wieczorem po 17, bo dopiero wtedy ta paczka do nich dociera. Raz się zdarzyło, że paczkę odebrałam już we wtorek wieczorem na poczcie.
|
|
|
|
#826 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do zamówienia to muszę pochwalić krem do depilacji twarzy, bardzo fajny, szybki efekt, minutke trzymałam tylko a usunął nawet takie twardziele które zawsze pensetą wyrywam, czekałam z chwaleniem czy podrażnienie albo syfki mi dziś nie wyjdą ale jest ok. Woda tta heart jest boska ale tylko dla tych którzy lubią today bo to jak dla mnie to jest ulepszona ich wersja i jeszcze trwalsza ![]() Chciałam zamówić szminkę uwodzicielskie nawilżenie kolor tangerine bo ta seria najbardziej mi podpasowała ale ma szarą kropę to już chyba na dobre będą wycofane. |
|
|
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ma któraś może skład tej kuracji AT Silk?
|
|
|
|
#828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A usuwałaś nim wąsik tylko, czy brwi też próbowałaś?? |
||
|
|
|
#829 |
|
Zadomowienie
|
[
A usuwałaś nim wąsik tylko, czy brwi też próbowałaś??[/QUOTE] Wąsik, na ulotce pisze żeby na brwi nie używać. |
|
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dostałam tablet
|
|
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
Wąsik, na ulotce pisze żeby na brwi nie używać.[/QUOTE]
Ok, dzięki ![]() W sumie mogliby wprowadzić taki mini wosk do depilacji brwi jak np. z Veeta (u nas go nie ma, ale w UK się z czymś takim spotkałam) Edytowane przez joanwi Czas edycji: 2014-04-04 o 10:19 |
|
|
|
#832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#833 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ,czy wiadomo coś o dodatkowej ofercie Demo ??zawsze była szybciej a tu jeszcze jej nie ma ..
|
|
|
|
#834 |
|
Rozeznanie
|
Wąsik, na ulotce pisze żeby na brwi nie używać.[/QUOTE]
Ja używam go do wąsika i baardzo polecam, wszystkie kuzynki juz zamówiły
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#836 | |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, mało się tutaj udzielam, ale za to czytam regularnie. Może któraś jeszcze miała problemy z zamawianym zestawem więc może moja wiadomość Wam pomoże
Cytat:
ja też do nich pisałam w tej sprawie, moja wiadomość to: "Witam, składając zamówienie w dniu 2.04.14r w ofercie specjalnej Tydzień kobiet, które dbają o siebie i swoich bliskich zamówiłam zestaw 4 gdzie znajdował się: lekki odżywczy spray z olejkiem arganowym oraz odżywcza kuracja z olejkiem arganowym(4x 15ml), natomiast na fakturze widnieje: odżywczy szampon z olejkiem arganowym oraz maseczka z olejkiem arganowym do wszystkich rodzajów włosów. Odżywczą kurację z olejkiem arganowym(4x 15ml) chciałam przeznaczyć jako gratisy dla klientek, które złożyły większe zamówienie i nie ukrywam, że zakupiłam ten zestaw głównie ze względu właśnie na ten produkt. Proszę o wyjaśnienie tej sytuacji. W załączniku zdjęcie zestawu który zamawiałam." i dostałam taką odp: "Szanowna Konsultantko, Uprzejmie informujemy, iż w wyniku błędnie zamieszczonej oferty otrzymała Pani inne produkty niż zaprezentowane na zdjęciu. W ramach reklamacji na Pani konto został dodany Komplet kuracji odżywczej z olejkiem arganowym. Produkt dołączy się do najbliższego zamówienia i będzie produktem bezpłatnym. Przepraszamy za powstałe niedogodności" Więc jestem zadowolona z takiej reklamacji bo naprawdę to chciałam dać klientkom jako gratisy
|
|
|
|
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#838 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;45887143]DZIS BYŁ?ale super, to ja lukam na kuriera.[/QUOTE]
to ja też kukam dzisiaj na kuriera
|
#840 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.

Nie suszę ich suszarką, wysychają naturalnie. Czy może mieć on jakieś składniki negatywnie wpływające na włosy?